Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor houtkachel met dakdoorvoer in de veranda plaatsen:

Houtkachel met dakdoorvoer in de veranda plaatsen

Houtkachel met dakdoorvoer in de veranda plaatsen. In onze veranda van 10 x 3 meter groot willen wij in het midden een houtkachel laten plaatsen. Het rookkanaal moet door het schuine spaanplaat dak heen. De afstand van de kachelaansluiting tot spaanplaatdak ongeveer 170 cm. Dan overgang naar dubbelwandige pijp. Graag ook in offerte meenemen: materialen, pijp 170 enkelwandig, isolatie, pijp dubbelwandig, bevestigingsbeugels, voorkeur zwarte pijp of eventueel zelf te spuiten. De kachel moet in middenstuk komen op voldoende afstand van de houten achterwand en aan de bovenkant op voldoende afstand van de houten draagbalk/pvc pijp. De afstand hiertussen is 120 cm.
Onze klant uit Hattem (Gelderland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor houtkachel met dakdoorvoer in de veranda plaatsen uit heel Nederland:

Pelletkachel installeren en houtkachel verwijderen

Wij willen onze pelletkachel laten installeren. Er is al een dakdoorvoer van 150 mm in ons platte dak. Er staat nu een houtkachel welke ook verwijderd moet worden. We hebben nog geen buizen van 80 mm en dergelijke voor de pelletkachel aangeschaft en laten dit graag door de vakman regelen zodat de juiste materialen aangeschaft worden.

Houtkachel plaatsen en aansluiten

Geachte heer/mevrouw, Ik ben momenteel eigenaar van een houtkachel en heb deze al 3 jaar in gebruik. Erg blij met de warmte. Mijn huidige kachel heb ik destijds zelf geïnstalleerd, maar ondervindt na 3 jaar nog steeds de nodige lekkages. Nu heb ik een nieuwe kachel gezien die ik graag wil aanschaffen, ik zoek alleen een bedrijf voor de installatie. Al het toebehoren zou ik graag ook bij u afnemen. Ik woon in een appartement in Eindhoven op de 2e etage direct onder het platdak. Het gat zit naar boven zit er al zoals u ziet in de bijlage. Dit gat is 200 MM. Daarnaast wil ik de kachel graag een paar cm van de muur af. 5 a 10. Voor op het dak heb ik een goed afsluitende regen/trekkap nodig. Dakdoorvoer van 200 mm zit er al. Kunt u op basis van deze gegevens een prijs maken? Ik wil geen gebruik maken van het huidige materiaal, maar alles nieuw, op de dakdoorvoer na als deze te gebruiken is. Ik hoor het graag.

2 x houtkachel plaatsen

Ik wil het plaatsen van rookafvoerkanaal voor 2 houtkachels uitbesteden. De dakdoorvoer is reeds gerealiseerd (dubbelwandige doorvoer met kap), de verbinding met de houtkachel moet nog plaatsvinden (inclusief aanschaf kachelpijpen).

Houtkachel aansluiten

Het gaat om het aansluiten van een houtkachel. Er moet een dakdoorvoer gemaakt worden via een plat dak en afwerken inclusief materiaal leveren.

Houtkachel plaatsen en aansluiten

Ik heb een dubbelwandige kachelpijp waar ik een betimmering voor wil laten maken, van de vloer van de eerste verdieping naar de dakdoorvoer. Dit is in totaal ongeveer 2 meter.

Houtkachel met dakdoorvoer plaatsen

Het gaat om het plaatsen van een houtkachel in de woonkamer inclusief de enkel én dubbelwandige afvoerpijp en dakdoorvoer. Het gaat 2 etages. de haard zelf komt op de begane grond.

Houtkachel in veranda plaatsen met dakdoorvoer

In mijn houten buitenoverkapping met dakpannen wil ik de houtkachel van Gamma geplaatst hebben met een dakdoorvoer. Er moet dus een gat worden gemaakt. Het gaat dus om een lengte van 2 meter totaal waar het kanaal ook voor geplaatst moet worden.

Dakdoorvoer plaatsen voor een houtkachel

Ik wil het laatste stuk houtkachel installeren. Deze moet alleen nog door het dak heen. Het maken van een gat in het dak, het plaatsen van de dakdoorvoer en omkokering op de zolderverdieping. Het betreft een hoekwoning.

Pijp voor houtkachel plaatsen

De kachel met 2 meter pijp is aanwezig. De haardpijp moet door het dak heen. Het gaat om een Finse bungalow met schuin dak. (Bituum dak) Complete dakdoorvoer eventueel leveren?

Rookkanaal voor houtkachel aanleggen

Wij willen graag een houtkachel plaatsen, maar hebben nog geen rookkanaal met dakdoorvoer. Deze moet door twee betonvloeren en het dak. Hoogte begane grond en 1ste verdieping ongeveer 2,8 meter, dakhoogte ongeveer 3 meter. inclusief aftimmeren koof op 1ste etage en zolder. Afhankelijk van de offerte zou de kachel ook door de vakman geregeld kunnen worden.

Partners

Partners van Casius