Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor houtkachel met dakdoorvoer in de veranda plaatsen:

Houtkachel met dakdoorvoer in de veranda plaatsen

Houtkachel met dakdoorvoer in de veranda plaatsen. In onze veranda van 10 x 3 meter groot willen wij in het midden een houtkachel laten plaatsen. Het rookkanaal moet door het schuine spaanplaat dak heen. De afstand van de kachelaansluiting tot spaanplaatdak ongeveer 170 cm. Dan overgang naar dubbelwandige pijp. Graag ook in offerte meenemen: materialen, pijp 170 enkelwandig, isolatie, pijp dubbelwandig, bevestigingsbeugels, voorkeur zwarte pijp of eventueel zelf te spuiten. De kachel moet in middenstuk komen op voldoende afstand van de houten achterwand en aan de bovenkant op voldoende afstand van de houten draagbalk/pvc pijp. De afstand hiertussen is 120 cm.
Onze klant uit Hattem (Gelderland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor houtkachel met dakdoorvoer in de veranda plaatsen uit heel Nederland:

Houtkachel aansluiten

Het gaat om het aansluiten van een houtkachel. Er moet een dakdoorvoer gemaakt worden via een plat dak en afwerken inclusief materiaal leveren.

Houtkachel plaatsen en aansluiten

Ik heb een dubbelwandige kachelpijp waar ik een betimmering voor wil laten maken, van de vloer van de eerste verdieping naar de dakdoorvoer. Dit is in totaal ongeveer 2 meter.

Houtkachel met dakdoorvoer plaatsen

Het gaat om het plaatsen van een houtkachel in de woonkamer inclusief de enkel én dubbelwandige afvoerpijp en dakdoorvoer. Het gaat 2 etages. de haard zelf komt op de begane grond.

Houtkachel in veranda plaatsen met dakdoorvoer

In mijn houten buitenoverkapping met dakpannen wil ik de houtkachel van Gamma geplaatst hebben met een dakdoorvoer. Er moet dus een gat worden gemaakt. Het gaat dus om een lengte van 2 meter totaal waar het kanaal ook voor geplaatst moet worden.

Dakdoorvoer plaatsen voor een houtkachel

Ik wil het laatste stuk houtkachel installeren. Deze moet alleen nog door het dak heen. Het maken van een gat in het dak, het plaatsen van de dakdoorvoer en omkokering op de zolderverdieping. Het betreft een hoekwoning.

Pijp voor houtkachel plaatsen

De kachel met 2 meter pijp is aanwezig. De haardpijp moet door het dak heen. Het gaat om een Finse bungalow met schuin dak. (Bituum dak) Complete dakdoorvoer eventueel leveren?

Rookkanaal voor houtkachel aanleggen

Wij willen graag een houtkachel plaatsen, maar hebben nog geen rookkanaal met dakdoorvoer. Deze moet door twee betonvloeren en het dak. Hoogte begane grond en 1ste verdieping ongeveer 2,8 meter, dakhoogte ongeveer 3 meter. inclusief aftimmeren koof op 1ste etage en zolder. Afhankelijk van de offerte zou de kachel ook door de vakman geregeld kunnen worden.

Houtkachel nieuw gebouwde veranda plaatsen

De houtkachel dient geplaatst te worden met een dakdoorvoer. Deze doorvoer moet ook nog worden gemaakt met alle benodigde materialen. Ook moet er nog een pijp bij die past. De hoogte van de veranda is circa 2.80 meter van plafond tot stenen vloer. De veranda is al helemaal afgebouwd en staat los van het het huis, aan een berging. Graag ontvang ik een offerte.

Livin'flame houtkachel Lund zwart plaatsen inclusief afvoerkanaal

Wij willen in onze recreatiewoning een houtkachel laten plaatsen en een dubbelwandig rookkanaal laten aanleggen. We hebben hiervoor de houtkachel Livin'flame Lund, zwart, gekocht. We hebben nog geen andere materialen. De recreatiewoning heeft een flauw dak van minder dan 45 graden met dakleer. Ik laag graag dubbelwandige pijpen meebrengen, een rookkap, plafondplaat, dakplaat etc. Er is een ruime dakdoorvoer met extra brandwerende isolatie gewenst. Een hittebestendige vloerplaat kan in overleg worden geleverd. De lengte tot het dak is ongeveer 200 cm, boven het dak ongeveer 150 cm. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte. We kunnen een afspraak inplannen, zodat u het werk hier goed kunt inmeten.

Rookkanaal voor houtkachel inspecteren en eventueel repareren

Het betreft een dubbelwandige, stalen rookkanaal van een houtkachel. Van dit rookkanaal is het bovenste deel, wat op het dak staat, scheefgezakt doordat waarschijnlijk de dakdoorvoer kapot is. Kan dit gerepareerd worden?

Partners

Partners van Casius