Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Harfsen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Harfsen heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Harfsen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Harfsen of directe omgeving.


Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Harfsen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: geiser vervangen door zonneboiler of warmtepomp, buitenzwembad en vloerverwarming duurzaam verwarmen, horizontale warmtepomp installeren, woning verwarmen, warmtepomp installeren, lUCHT - LUCHT warmtepomp plaatsen, advies en realiseren lucht - lucht warmtepomp, mogelijkheden duurzaam verwarmen bespreken en uitvoeren, advies en installatie warmtepomp, water-water-warmtepomp installeren, beginfase installatie Lucht-Lucht warmtepomp, zonneboiler installatie voor opblaasbare Spa, warmtepomp aansluiten, zonneboiler plaatsen, pallet ketel plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming in Harfsen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Harfsen:

LUCHT - LUCHT warmtepomp plaatsen

Een deel van het huis bestaat uit een aangebouwde serre, in de winter is die te koud en in de zomer te heet. De binnenunit zou in het plafond ingebouwd moeten worden. De serre heeft een open verbinding met de woonkamer. Het huis is goed geïsoleerd, en is verwarmd met vloerverwarming, warmtepomp met oppervlaktebron.

Radiatoren verwijderen en plaatsen

Graag drie radiatoren demonteren op de bovenverdieping voor stucwerkzaamheden van een nieuwbouwwoning, en na 15 dagen herplaatsen + ontluchten CV-ketel. Er zit een voetventiel bij de radiatoren.

Plaatsen van een haard met rookgasafvoer

Een haard plaatsen: Het rookkanaal moet vanaf de begane grond via een vide omhoog gebracht worden. Vanaf die verdieping gaat hij al door het dak. Ik wil een zwarte dubbelwandige buis laten plaatsen. Tevens moet er een dakdoorvoer in het pannendak gemaakt worden. Het dak is van prefab dakplaten met isolatie en aan de buitenzijde dakpannen.

Unit voor airconditioning monteren

Installatie van split level airco SU 6013 op plat dak met kunststof afdekking, 3 jaar oud. Huis is een bungalow.

Rookkanaal aanleggen en houtkachel installeren

Ik wil binnenkort een rookkanaal laten aanleggen voor een houtkachel. De kachel komt in een bungalow met plat dak van hout en is 2.90 meter hoog. Achter de houtkachel zou ik een gat door de betonnen muur willen in verband met de luchtaanvoer. Graag zou ik ook de houtkachel willen laten aansluiten. De werkzaamheden wil ik pas over een paar maanden laten uitvoeren, maar ik zou graag alvast een kostenindicatie willen ontvangen.

Rookkanaal aanleggen

In een nieuwbouwhuis, waar het gat voor een rookkanaal al geboord is, een dubbelwandig rookkanaal aanleggen. Het huis is 7 meter hoog. Op het dak een schoorsteen plaatsen. Moeten nog een kachel gaan aankopen.