Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor dakgoot leveren en monteren:

Dakgoot leveren en monteren

Oude dakgoot is al verwijderd, ombouw is okay, wij zoeken alleen nog een dakgoot en een loodgieter die kan monteren. Het maakt niet uit van welk materiaal het gemaakt moet worden. Het moet ongeveer 10 meter lang worden en 3 meter hoog zitten.
Onze klant uit Harderwijk (Gelderland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakgoot leveren en monteren uit heel Nederland:

Aluminium dakplaten leveren en monteren

Ik heb een afgeknot schilddak en deze heeft nu een bitumen dakbedekking. Ik wil graag aluminium dakpanplaten erover laten monteren zodat het er mooier uitziet. Het dak is ongeveer 120 m2. Huis heeft een staal constructie. Boven op het dak zijn 4 stalen balken met elkaar verbonden door houten balken, daaroverheen zitten platen, daarop 10 cm isolatie schuim, daarop bitumen. Ik weet dus niet of het mogelijk is en zou dit graag met u bespreken. Het is een vierkant dak. Het is een vrijstaand huis, rondom is erbij te komen. De dakgoot zit ongeveer op 8 meter hoogte, dus er moet een stelling komen.

Pannendak isoleren, vervangen pannen en goot en schoorsteen opmetselen

Ik bezit een schuin pannendak uit 1977 met een totale oppervlakte van 249,9 m2. De dakschuinte is 32 graden. Ik wil dit dak van buitenaf laten isoleren met duurzaam, natuurlijk en weerbestendig materiaal en hoge isolatiewaarde. De huidige dakpannen worden verwijderd en afgevoerd door de vakman. De nieuwe laat ik leveren en plaatsen door dezelfde vakman. Het dak moet weer goed aansluiten op de bestaande muren. Ik laat mij graag adviseren over de subsidie mogelijkheden. + Zinken dakgoot (30 meter) op circa 3 meter hoogte moet ook vervangen worden, inclusief boeiboorden. + De schoorsteen moet 25 cm opgemetseld worden na de isolatie omdat het dakpunt er anders tegenaan komt.

Dakpannen vervangen en controle dakgoten op lekkages

Enkele dakpannen moeten vervangen, ik zoek een vakman die deze kan leveren, plaatsen en daarnaast een controle van de dakgoot op lekkages kan uitvoeren.

Vogelwerende dakvoetprofiel monteren

Ik ben opzoek naar een offerte voor het leveren en plaatsen van vogelwerende dakgootprofielen voorzijde woning, lengte ongeveer 6 meter. Het betreft een 2 onder 1 kap woning, tevens op hoek van dakgoot leveren en plaatsen van vogelwerende pinnenstrip. De dakgoot is goed bereikbaar met een ladder vanuit de grotendeels van bestrating voorziene voortuin. Goothoogte is boven de eerste verdieping. Vanaf september graag.

Dakgoot vervanging voor meerdere woningen

Ik en enkele buren willen onze bestaande zinken goten aan de voorkant laten verwijderen en afvoeren. Gootbeugels schoonmaken en waar nodig voorzien van zinkverf. Daarnaast het leveren en aanbrengen van nieuwe zinken goten e.a.a. als bestaand model. Voor deze klus is steigerbouw of hoogwerker zeer gewenst. Graag ontvang ik een opgave per woning. We zijn ook benieuwd naar een aparte prijsopgave inclusief achterkant van de woning.

Voorgevel voegen

De voorgevel van 210 m2 dient te worden gevoegd. De hoogte van de woning tot aan de dakgoot is 8.50 meter. De vakman dient een steiger te leveren en te plaatsen.

Dakgoot voorzien van nieuw zink

Graag ontvang ik een indicatie voor het leveren en plaatsen van een zinken goot. Het gaat om 2 delen van 7 meter en 1 deel van 12 meter. De goot ligt in een houten bak. De oude zinken goot zal ik zelf verwijderen.

Stacaravan verbouwen

Ik heb een stacaravan op een Camping in Den Ham (ov.). Nu wil ik het een en ander laten verbouwen. - Stofferen van alle banken, incl. Vervangen van diverse zitkussens. - Renoveren van douche en toilet - Aanbrengen van centrale verwarming, het verwijderen van gaskachel in de woon kamer. - Bekleden of schilderen van de buitenkant, inclusief aanbrengen van isolatie en nieuwe dakgoot - Leveren en aanbrengen kozijnen met dubbelglas. - Het maken van een nieuw dak incl. Plafond. - Binnen schilderwerk - Het vervangen van de kraan in de keuken.

Dakgoot van zink laten vervangen

Een zinken dakgoot vervangen van ongeveer 6 meter met 1 uitloop, rond van 80 mm. De regenpijp hoeft niet vervangen te worden. Ik heb zelf nog 2.4 meter dakgoot liggen. Kunt u de overige lengte leveren?

Zinken dakgoot maken en plaatsen

Ik wil graag een zinken dakgoot laten leveren en plaatsen, de oude goot is ongeveer 4.30 meter lang. De goot is makkelijk bereikbaar, en hangt op ongeveer 2.20 meter hoogte. De goot loopt in een hoek de gevel om, dit graag ook direct aansluiten op de HWA.