Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor houtkachel aansluiten op bestaande aansluiting en schoorsteen vegen:

Houtkachel aansluiten op bestaande aansluiting en schoorsteen vegen

Houtkachel aansluiten op bestaande aansluiting waar andere kachel op heeft gezeten. De kachel heeft een achter aansluiting, doorsnede 13 cm, en deze komt op gelijke hoogte met het rookkanaal. De schoorsteen moet tevens worden geveegd.
Onze klant uit Harderwijk (Gelderland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor houtkachel aansluiten op bestaande aansluiting en schoorsteen vegen uit heel Nederland:

Houtkachel plaatsen en aansluiten

Wij willen een houtkachel in onze woonkamer. Volgens mij moet er daarvoor ook een rookkanaal aangelegd worden. De kachel hebben we nog niet aangeschaft. Het kanaal moet door 2 verdiepingsvloeren. Het zou prettig zijn als u de situatie zou komen bekijken, zodat we een idee krijgen van de mogelijkheden. Alvast hartelijk dank.

Rookkanaal aanleggen voor een houtkachel

Ik zou graag een dubbelwandig rookkanaal aan willen laten leggen in mijn woning. Hiervoor dienen 2 gaten geboord te worden (verdiepingsvloeren van beton). Het betreft een kanaal van ongeveer 7 meter. Graag een offerte inclusief materiaal. Gaat enkel om aanleggen rookkanaal, aansluiten houtkachel niet.

Houtkachel met toebehoren aansluiten

Ik heb een houtkachel. Deze is aangesloten op een oud rookkanaal van ongeveer 9 a 10 meter hoog/lang. Dit vierkante gemetselde rookkanaal is 15 bij 15 cm. Deze moet allereerst geveegd worden. Ook moet er een flexpijp in met korrels rondom en een trekkap op de schoorsteen. Ik heb een kachel met aansluiting 150 mm. Mogelijk dat er geen flexpijp van 150 mm door het kanaal past. Ik wil graag weten of de flexpijp van 150 mm past, en zo niet, of een smallere pijp ook goed is op de kachel met aansluiting van 150 mm.

Houtkachel plaatsen en afvoerkanaal aansluiten

Ik laat nu een nieuwbouwhuis bouwen: Houtkachel plaatsen en aansluiten afvoerkanaal. Door 2 vloeren en een dak. Totale lengte ongeveer 10 meter. De vraag van mijn bouwbedrijf is: hoeveel mm doorsnede is de afvoerpijp? Is er verschil tussen enkelwandige en dubbelwandige afvoerpijpen? Beneden graag enkelwandig en boven gaat het door een inloopkast (is dan misschien wel fijn als de kast niet warm wordt). De medewerkers in het GAMMA filiaal in Emmeloord wisten niet precies hoeveel mm doorsnede het gat moest zijn als je 2 verschillende afvoerpijpen zou gebruiken. Graag zou ik snel gebeld willen worden, omdat ze binnenkort willen gaan boren. Ik wil graag de Boras houtkachel laten plaatsen door de Gamma service, maar de aannemer die mijn huis aan het bouwen is wil ik vast graag de gaten laten maken in de verdiepingsvloeren.

Divers onderhoud in een chalet

Divers onderhoud in een chalet: WC repareren, of zo nodig nieuw reservoir plaatsen. Nieuw kit op aanrecht en douche. Houtkachel binnenwerk vervangen. Voegen douche weer netjes maken , zijn nu dof en vuil. Buitenlamp ophangen en aansluiten. Inbouw afwasmachine eruit, en daarvoor in de plaats een keuken kastje. Plinten bijschilderen waar ze niet wit meer zijn. Rolluik douche sluit wel, maar er zitten een paar kiertjes als hij helemaal dicht is.

Brink luchtverwarming vervangen

Onze brink B8md met warmte terugwin is 25 jaar oud. Nu is de geiser MAG275/9 slecht geworden en we vragen ons af wat de mogelijkheden zijn om nu beide te vervangen door een combiketel. Hij moet geschikt zijn voor 4 personen, 800 kuub gas/jaar (laag door houtkachel), 3900kWh/jaar. Graag wil ik in de offerte zien wat de kosten voor de apparatuur en het aansluiten zijn.

Houtkachel aansluiten

Houtkachel aansluiten op gemetselde schoorsteen door middel van plaatsen van een nisbus. Nisbus moet nog aangeschaft worden. Schoorsteen is geveegd en door de Hertog geveegd en gekeurd. Houtkachel kan zo aangesloten worden. Onderkant schoorsteen is momenteel nog open en daar moet dus nisbus en pijp op worden aangesloten.

Houtkachel op bestaand rookkanaal aansluiten

Wij hebben een houtkachel gewonnen bij een prijsvraag (zonder aansluitbuizen e.d.). Wij hebben al een houtkachel in de kamer staan, maar die willen wij dan vervangen voor de gewonnen houtkachel. Graag willen wij van u een offerte ontvangen voor de montage van de kachel op het bestaand rookkanaal aan te sluiten. We maken graag een afspraak om de situatie hier even te bespreken en te kijken welke materialen nodig zijn.

Houtkachel aansluiten op het rookkanaal

Houtkachel aansluiten op het rookkanaal. Gaat om een losstaande kachel. Materiaal is aanwezig. Gelijkvloers dus pijp van kachel naar rookkanaal in plafond is zo een 1. 80...

Houtkachel aansluiten

Ik wil een houtkachel aansluiten op een bestaand afvoerkanaal. Er is een rookkanaal aanwezig maar deze is weggewerkt achter een gestuckte muur. Ik wil graag eerst het rookkanaal laten inspecteren voordat de kachel daarop aangesloten wordt.

Partners

Partners van Casius