Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor houtkachel aansluiten op bestaande aansluiting en schoorsteen vegen:

Houtkachel aansluiten op bestaande aansluiting en schoorsteen vegen

Houtkachel aansluiten op bestaande aansluiting waar andere kachel op heeft gezeten. De kachel heeft een achter aansluiting, doorsnede 13 cm, en deze komt op gelijke hoogte met het rookkanaal. De schoorsteen moet tevens worden geveegd.
Onze klant uit Harderwijk (Gelderland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor houtkachel aansluiten op bestaande aansluiting en schoorsteen vegen uit heel Nederland:

RVS rookkanaal plaatsen en houtkachel aansluiten

Bestaande rookkanaal van woonkamer tot schouw buiten nazien (camera) ongeveer 9 meter. Dan moet er aan de buitenkant een nieuw dubbelwandig RVS rookkanaal aangesloten worden van serre ongeveer 4 meter.

Schouw openbreken en houtkachel aansluiten op bestaand gemetseld rookkanaal

Wij willen graag de schouw doorbreken (zitten bakstenen in) om zo uiteindelijk daar een houtkachel in te kunnen zetten. De zij- en achterkanten zullen daarna gestuct moeten worden. De binnenkant is ongeveer 1 vierkante meter. Ik weet niet of het een draagconstructie is.

Houtkachel aansluiten

Ik wil mijn kachel laten aansluiten. Het gaat om een Wanders Square 60 houtkachel (hout-inzet square 60) met Fuma Mantel Wanders Square 60 front. Ik heb nog geen rookkanaal en ook geen grondplaat. Het gaat om een bungalow met schuin houten dak. Op de plek van de kachel is het dak 312 cm. Werkzaamheden zullen afgestemd moeten worden met een nieuw te leggen dak en isolatie in week 45. Waarschijnlijk zetten zij de pijp op het dak. Hebben jullie voor mij een richtprijs inclusief b.t.w. wat betreft benodigdheden aansluiten, vloerplaat, manuren en andere zaken waar ik niet aan denk. Het liefst heb ik een pijp in de kleur van de kachel.

Flexibele afvoerbuis plaatsen en houtkachel aansluiten

Wij willen onze open haard vervangen door een houtkachel. Onze open haard is inmiddels verwijderd en er is nu een tegelvloer geplaatst. Er is een oud rookkanaal aanwezig en we willen daar een flexibele buis in laten plaatsen. Er is al een doorvoeropening in het plafond aanwezig, maar die is tijdelijk afgedekt met een houten plaatje. We willen de houtkachel veilig laten aansluiten. We laten de klus hier graag even beoordelen en ontvangen daarna graag uw offerte. We moeten de houtkachel overigens nog kopen.

RVS rookkanaal plaatsen en houtkachel aansluiten

Momenteel is er hier in mijn woning een gemetseld rookkanaal aanwezig met een binnendiameter van rond de 200 mm. Daar zou ik graag een RVS dubbelwandig rookkanaal in laten zetten met een binnen diameter van 150 mm. Daar wil ik dan een houtkachel model Janus 12kW op aan te laten sluiten. Ik zal zelf die kachel aanleveren. Ik wil een afspraak maken om de klus hier even te komen bekijken. Dan kan er bekeken worden wat de maat is van de benodigde materialen. Ik heb nog geen pijpen en rozet. Ik ben i.v.m. mijn werk soms moeilijk telefonisch bereikbaar. Ik reageer altijd op uw SMS of emailbericht.

Houtkachel aansluiten op een rookkanaal

Wij hebben een halfvrijstaande woning gekocht en willen daar in december naar toe verhuizen. Er staat daar nu in de woonkamer een houtkachel met een afvoerbuis aan de bovenzijde. Die pijp is aangesloten op een bestaand rookkanaal. De huidige bewoners nemen die kachel mee en wij willen daar dan een nieuwe houtkachel plaatsen, mogelijk wordt dat een LivinFlame Halland van Gamma. We willen graag een offerte ontvangen voor de aansluitkosten van die kachel. Er staan foto's van de woning op Funda.

Houtkachel op rookkanaal aansluiten

Het meeste materiaal heb ik al in bezit, maar de aansluiting van het oude systeem en het nieuwe systeem (dubbelwandige pijp van 2 meter die er extra ingezet moet worden), na verbouwing, is niet helemaal juist. De pijp is 150 mm diameter. Tevens komt er een nieuwe kachel, maar die heeft een aansluiting van 180 mm. Heeft u daar een verloopstuk voor? Graag een passende aansluiting maken.

Houtkachel aansluiten

Kanaal is aanwezig maar moet gecontroleerd worden, is al jarenniet meer in gebruik

Gashaard aansluiten op bestaande schoorsteen

We willen een Barbas Beaufire houtkachel vervangen door gebruikte Barbas gaskachel van hetzelfde type. Er moet een gasleiding worden aangelegd van ongeveer 1.50 meter. De kachel moet worden nagezien. Het rookkanaal van de goed onderhouden schoorsteen moet voorzien van een flexibele buis (geschikt voor gaskachel) en de schoorsteenkap op het dak moet worden aangepast voor gashaard. De hoogte van het kanaal is ongeveer 5.50 meter.

Houtkachel aansluiten

Wij hebben een houtkachel gekocht en willen die laten aansluiten op de plaats waar al een houtkachel heeft gestaan. We laten de situatie hier graag even beoordelen en inmeten welke aansluitmaterialen er nodig zijn. We ontvangen graag uw prijsopgave.

Partners

Partners van Casius