Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor houtkachel aansluiten op bestaande aansluiting en schoorsteen vegen:

Houtkachel aansluiten op bestaande aansluiting en schoorsteen vegen

Houtkachel aansluiten op bestaande aansluiting waar andere kachel op heeft gezeten. De kachel heeft een achter aansluiting, doorsnede 13 cm, en deze komt op gelijke hoogte met het rookkanaal. De schoorsteen moet tevens worden geveegd.
Onze klant uit Harderwijk (Gelderland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor houtkachel aansluiten op bestaande aansluiting en schoorsteen vegen uit heel Nederland:

Houtkachel inclusief rookkanaal plaatsen

Ik wil bij Gamma een houtkachel gaan kopen en die in mijn woning laten aansluiten. Er is een nieuw plafond waar al een uitsparing in zit. Er is een rookgasafvoerkanaal nodig van 6 à 7 meter lang. Mijn huis heeft een Mansardedak met wolfseind en de pijp kan direct boven de 1e verdieping door dat dak. Ik ontvang graag uw offerte voor het aanleggen van het afvoerkanaal en aansluiten van de kachel.

Rookkanaal voor houtkachel aanleggen

Wij hebben een rookkanaal, waar ooit een gaskachel op is aangesloten in ons huis uit 1936. Het gat van het rookkanaal heeft een doorsnede van 12 cm. Het is onduidelijk wat voor pijp er nu in zit. Het rookkanaal gaat voor zover wij weten recht omhoog. Wij willen hierop een houtkachel aansluiten die nog gekocht moet worden. Er ligt geen hittebestendige vloer.

Houtkachel aansluiten op schoorsteenkanaal

We zouden graag willen weten wat het kost en wat erbij komt kijken om een houtkachel aan te laten sluiten. We denken er namelijk over om een tweedehands houtkachel te kopen en deze aan te sluiten op het rookkanaal dat aanwezig is (het is een oud huis uit 1924). Het rookkanaal zit er, maar we kunnen zelf niet beoordelen in welke staat het is. Het rookkanaal is volgens mij wel breder dan 15 cm. Er is geen hittebestendige vloer.

Houtkachel installeren van Livin'flame

We hebben interesse in de aankoop van de houtkachel Livin Flame Lund of Narvik. In onze woning is al een gemetselde schoorsteen met een goed rookkanaal aanwezig. De vorige bewoners hadden daar ook al een houtkachel op aangesloten. Er is een houten vloer, daarop moet een hittebestendige voorziening worden gemaakt. Ik ontvang graag uw advies en een prijsindicatie voor het aansluiten van de kachel en plaatsen van de hittebestendige voorziening.

Houtkachel aansluiten en rookgasafvoerkanaal aanleggen

Wij wonen in een tussenwoning met zadeldak en betonnen vloer en plafonds. We hebben de wens om daar een houtkachel te gaan plaatsen. Er is nog geen rookgasafvoerkanaal aanwezig. We willen graag een offerte ontvangen voor alle aanlegkosten.

Houtkachel aansluiten en rookgasafvoerkanaal maken

Ik ben mij aan het oriënteren op de aankoop en plaatsing van een houtkachel met daarbij de aanleg van een rookkanaal in mijn woning. Er moeten doorvoeren worden gemaakt in 2 betonnen plafonds. Ik ontvang graag uw prijsindicatie.

Houtkachel plaatsen en rookgasafvoerkanaal aanpassen

In onze woning zit al een open haard met een afvoerkanaal met diameter van 15 cm. We willen daar een houtkachel op laten aansluiten. Daarbij willen we een flexibele afvoerpijp in het bestaande schoorsteenkanaal laten plaatsen. Ons huis heeft 3 woonlagen. Mogelijk dient de schoorsteen extra brandveilig geïsoleerd te worden, we laten ons daarover graag adviseren. We willen een afspraak maken om de situatie hier te laten beoordelen en ontvangen daarna graag uw offerte.

Houtkachel plaatsen en rookkanaal aanleggen in een recreatiewoning

Wij hebben een gelijkvloerse recreatiewoning uit de jaren '60 met een houten dak met bitumen dakbedekking. We willen daar een houtkachel plaatsen en zijn op zoek naar een bedrijf dat voor ons een rookkanaal kan aanleggen en de kachel kan aansluiten. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

RVS buis in een bestaand rookkanaal plaatsen en kachel aansluiten

Wij hebben een Bekkasinen houtkachel gekocht en willen deze laten aansluiten op een bestaand gemetseld rookkanaal. Er moet daarvoor een flexibele rvs buis van 150 mm en maximaal 4,5 meter lang worden geplaatst en aangesloten op de kachel met een aansluiting van 120 mm. Verder is er een rvs trekkap nodig, een koppelstuk, nisbus, rozet voor op het plafond, muurbeugels, verloop van 125 naar 150 mm, en aansluitingen op de kachel (blauw gegloeid of dik staal) welke niet recht onder het gat in het betonnen plafond staan, maar circa 90 cm daarvandaan. Graag laat ik alles netjes afwerken. Het kanaal moet eventueel nog geveegd worden. Het gat van 170 mm diameter in het betonnen plafond ter hoogte van het rookkanaal is inmiddels gemaakt. Ik wil hiervoor graag uw offerte ontvangen.

Bestaande houtkachel beoordelen en aansluiten

Ik wil een flexibel rookkanaal aanleggen. Wij hebben een houtkachel aangesloten op een dubbelwandig rookkanaal, over 2 etages met dakafvoer en trekkap (roterend). Het rookkanaal heeft een binnendiameter van 200 mm. En is waarschijnlijk te ruim voor onze kleine antieke houtkachel met een aansluitdiameter van 110 mm. Verder zitten er 4 bochten in (combi van 30 en 45 graden). De kachel trekt vaker niet goed en lekt daardoor rook. We vragen ons af of het trekken van een flexibele buis met een kleinere diameter door de bestaande pijp verbetering kan brengen. We zouden hier graag advies over willen hebben en indien uitvoerbaar een offerte over willen ontvangen.

Partners

Partners van Casius