Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor houtkachel aansluiten op bestaande aansluiting en schoorsteen vegen:

Houtkachel aansluiten op bestaande aansluiting en schoorsteen vegen

Houtkachel aansluiten op bestaande aansluiting waar andere kachel op heeft gezeten. De kachel heeft een achter aansluiting, doorsnede 13 cm, en deze komt op gelijke hoogte met het rookkanaal. De schoorsteen moet tevens worden geveegd.
Onze klant uit Harderwijk (Gelderland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor houtkachel aansluiten op bestaande aansluiting en schoorsteen vegen uit heel Nederland:

Houtkachel aansluiten

Wij hebben een houtkachel gekocht en willen die laten aansluiten op de plaats waar al een houtkachel heeft gestaan. We laten de situatie hier graag even beoordelen en inmeten welke aansluitmaterialen er nodig zijn. We ontvangen graag uw prijsopgave.

Gietijzeren houtkachel plaatsen

In een oude bestaande woning hebben wij in een dubbel rookgaskanaal van beide 110 mm diameter nieuwe dubbelwandige rvs kanalen getrokken. Ook hebben we nieuwe firemasters geplaatst op het dak. We hebben een nieuwe gietijzeren houtkachel gekocht en willen die nu laten aansluiten. De kachel moet op een nu kale vloer geplaatst worden. In verband met de hoogte moet er een plateau worden opgemetseld, waarna de kachel en de afvoerpijp geheel moeten worden weggewerkt achter rechte gipsplaten tot aan het plafond. Daarbij moet een brandwerende afwerking worden aangebracht tussen de gipsplaat en afvoerpijp. Stucwerk wordt apart verzorgd. De hoogte van de kamer is 270 tot 300 cm. Wilt u ook de prijs van levering en montage van een broekstuk mee nemen in de offerte. Dat is nodig om de twee afvoerkanalen samen te voegen naar de haardaansluiting. Inspectie ter plaatse is mogelijk en ook gewenst.

Kleine houtkachel laten plaatsen in een tuinhuis

We hebben een heel kleine houtkachel gekocht, het kleinste model Kalmar van Gamma. We willen die met een enkelwandige pijp laten aansluiten door het platte dak van ons tuinhuisje. We horen graag wat hiervoor de kosten zijn.

Houtkachels aansluiten

Ik wil graag twee houtkachels laten plaatsen. De eerste kachel komt in de woonkamer. Hier moet hij worden aangesloten op een bestaand schoorsteenkanaal, lengte 7 meter. Er is geen aansluitmateriaal aanwezig. De kachel heeft een boven-aansluiting; diameter 150 mm. Het betreft een speksteenkachel. Gelieve geen korrels et cetera in de schoorsteen. De tweede houtkachel komt in de keuken. Hij moet worden geplaatste met een boven-aansluiting onder een plat dak. De plakplaat is al geplaatst. Al het aansluitmateriaal is aanwezig, maar moet alleen nog gemonteerd worden. De uitbouw bestaat nog niet en de schoorsteenmantel moet nog bewerkt worden. De exacte plaatst van de tweede kachel (in uitbouw) moet nog bepaald worden. Wij krijgen de sleutel deze week en gaan dan meteen aan de slag. Kunnen beide kachels op dezelfde dag geplaatst worden? Wat kost het om deze beide houtkachels aan te laten sluiten?

Rookkanaal wijzigen en Dovre houtkachel plaatsen

Wij hebben een halfvrijstaande bungalow met 2 verdiepingen gekocht uit bouwjaar 1962 en hebben inmiddels de sleutel ontvangen. We willen er eind juni gaan wonen. In de woonkamer staat een oude haard met gemetselde schouw. Wij willen die laten wijzigen en we willen een vrijstaande Dovre houtkachel laten aansluiten op die plek. Het huidige rookkanaal moet geschikt gemaakt worden en de schouw/wand moet worden gewijzigd. Het is ons niet bekend of er asbesthoudende materialen in het huidige rookkanaal zitten. Wij maken graag een afspraak om deze klus hier te laten beoordelen en ontvangen daarbij uw advies. We hebben de kachel nog niet aangeschaft. Bedrijven die ons een goede aanbieding kunnen doen voor de levering van de kachel in combinatie met de totale klus hebben onze voorkeur.

Houtkachel plaatsen en aansluiten

In de woonkamer is de openhaard gesloopt. Ik beschik over een oude houten kachel, die ik ipv de openhaard wil plaatsen. Vraag is: - is de kachel nog in (veilige) goede conditie is? - de kachel plaatsen en aansluiten op schoorsteen (volgens mij geen rookkanaal/pijp aanwezig)

Rookkanaal plaatsen en houtkachel aansluiten

Ik heb bij Gamma een houtkachel gekocht. Hier moet een afvoerpijp voor geplaatst worden van de begane grond tot aan de nok van het dak van in totaal ongeveer 10 meter lang. Op de benedenverdieping willen we een enkelwandige pijp, op de 1e verdieping en zolder een dubbelwandige pijp. De benodigde gaten in de betonnen vloeren zijn er al maar in het schuine dak moet nog een opening worden gemaakt met een dakdoorvoer. We laten de houtkachel ook graag op het rookkanaal aansluiten. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Rookkanaal plaatsen en aansluiten op de kachel

Houtkachel aangeschaft voor onder een overkapping. Rookkanaal moet door houten plafond/verdiepingsvloer naar een zoldertje. Op de zolder onder hoek van 45 graden richting nok en daar door dak (houten dakbeschot) naar buiten. Het dak is met pannen bedekt. Doorsnede 15.40 cm.

Rookkanaal plaatsen en aansluiten op kachel

Ik heb houtkachel. De gaten zijn al geboord in de plafonds. Een aantal meters dubbelwandige pijp is aanwezig. Graag offerte om de dubbelwandige pijp te plaatsen, tekort aan te vullen, en pijp van kachel naar eerste verdieping. Dakdoorvoer ook plaatsen.

Houtkachel plaatsen en aansluiten

Wij willen een houtkachel in onze woonkamer. Volgens mij moet er daarvoor ook een rookkanaal aangelegd worden. De kachel hebben we nog niet aangeschaft. Het kanaal moet door 2 verdiepingsvloeren. Het zou prettig zijn als u de situatie zou komen bekijken, zodat we een idee krijgen van de mogelijkheden. Alvast hartelijk dank.

Partners

Partners van Casius