Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Harderwijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Harderwijk heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Harderwijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Harderwijk of directe omgeving.

342 klanten uit Harderwijk bevelen een bij Casius in Harderwijk aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Harderwijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: vloerverwarming, warmtepomp en zonnepanelen plaatsen, vloerverwarming aanleggen, warmtepomp informatie, advies en installatie warmtepomp, huisaansluiting naar de hoofdriolering realiseren, informatie voor een warmtepomp, verwarmingsinstallatie plaatsen, advies en installatie warmtepomp, warmtepomp plaatsen, advies en plaatsen zonneboiler, pVC vloer en vloerverwarming aanleggen, vloerverwarming plaatsen, vloerverwarming plaatsen, verbouwing van serre, zonneboiler voor verwarming of sanitair water en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Harderwijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Harderwijk:

Gaten door betonvloeren boren en rookkanaal aanleggen

Ik wil graag een rookkanaal laten aanleggen voor een houtkachel. Vanaf het plafond op de eerste etage dienen 2 gaten door beton gemaakt te worden (1e en 2e verdieping) en een doorvoer naar het dak. De begane grond is voorzien van een nieuwe pvc vloer en wit stucwerk. De eerste verdieping word ook hiervan voorzien. Het netjes en schoon werken is dus belangrijk. Eventueel het afdekken van de vloer zal ik zelf doen.

Pelletkachel installeren

Het gaat om het aansluiten van een pelletkachel (Livin' flame Tromvik) op de gevel. In de kamer moet het afvoerkanaal rond de 2/2,5 meter omhoog met een gevel-/muurdoorvoer (zie bijlage). Ook moet er een hittebestendige vloer komen.

Installeren warmtepomp voor een bedrijvenpand

Ik zoek een partij die een warmtepomp kan installeren in een bedrijvenpand. Het pand is 36 bij 24 bij 7,8 meter. De pomp moet het gehele pand (waar meerdere bedrijven zitten) kunnen verwarmen en koelen. Het pand is goed bereikbaar.

Flexibele pijp in schoorsteen plaatsen

Wij willen graag een flexibele pijp in de schoorsteen laten plaatsen, de schoorsteen is geïnspecteerd en geveegd. We weten dat die lek is, vandaar de flexibele pijp. Wat zouden hier ongeveer de kosten van zijn?

Zonnecollector leveren en plaatsen

Ik wil graag een nieuwe zonnecollector aanschaffen op mijn bestaande zonneboiler van het merk Agpo Ferroli Aquasol 80 liter.

Rookafvoerkanaal van de houtkachel volledig aanleggen

Aanvraag voor het plaatsen van een rookkanaal, exclusief koof, voor een houtkachel in een nieuwbouwwoning. Gewenste levering 6, 7 of 8 juni week 23. De op het rookkanaal aan te sluiten houtkachel heeft een rookkanaal van circa 130 mm. Graag uitgaan van circa 150 mm en dan een verloop naar de kachel plannen. Op begane grond zwarte kanalen voorzien. Liefst de dubbelwandige buis die hierop aansluit niet zichtbaar vanuit de woonkamer. Graag een meerprijs voor het zwart uitvoeren van het naar buiten, uit het dak stekende schoorsteendeel. Dubbelwandige buis op overige verdiepingen. Een koof is voor eigen rekening en hoeft dus niet aangeboden te worden. In de twee betonnen vloeren zijn ter plaatse van het te plaatsen rookkanaal leidingen verlegt. Ook is hier het beton vervangen door een ingemetseld gasbetonblok van 300 x 300 mm wat het boren makkelijker maakt.

Gaspit repareren

Op onze kookplaat werken 2 gaspitten niet meer. Het is een oude keuken en gaspitten zijn ingebouwd. Wat zijn de geschatte kosten voor een dergelijke reparatie? Werken jullie met voorrijkosten? We hopen dit zo spoedig mogelijk laten repareren. Ik verneem het graag.

Agpo zonneboiler Aquasol na laten kijken

Agpo zonneboiler Aquasol na laten kijken. Hij doet het niet meer en geeft code 74.

Aan- en afvoer voor de vaatwasser aanleggen

Op de bestaande kraan een aanvoer voor de vaatwasser maken, op de afvoer een extra stuk plaatsen voor de afvoer van de vaatwasser

Oude keukenkraan door een nieuwe vervangen

Oude keukenkraan vervangen door nieuwe kraan. Materiaal zojuist gekocht. Zonder afvoeren.

Buitenunit van de airco verplaatsen

Juni 2017 is een Daikin split airconditioning geplaatst (wandmodel FTXB25C en buitenunit RXB25C). De in het zicht gebleven leidingen zijn veel lelijker dan gedacht (zie foto). Door de buitenunit te verplaatsen van de bijkeukenmuur naar de achtergevel (onder het slaapkamerraam) wordt het gat in de muur en de in het zicht liggende leidingen onzichtbaar door de buitenunit. Tevens witte kunststof afvoerleiding condenswater vervangen door minder opvallende koperen leiding. Graag offerte voor verplaatsen buitenunit en vervangen kunststof condenswater afvoer door een koperen leiding.

Afvoerbuizen in betonvloer boren

Het boren van 1x 130 mm in betonvloer en het boren van 1x 50 mm in betonvloer. Betreft een jaren 60 huis middelste verdieping.

Houtkachel plaatsen

Houtkachel staat op zijn plaats, maar moet nog een gat geboord worden en het aansluiten met de pijpen naar buiten. Hij hoeft niet op een schoorsteen aangesloten te worden.

Nieuwe keukenkraan monteren

Oude keukenkraan door nieuwe vervangen. Ik ga zelf de nieuwe kraan aanschaffen.

Keukenkraan vervangen

Ik wil graag een bestaande mengkraan in de keuken laten vervangen door een nieuwe. Ik heb vandaag bij de Gamma een kraan aangeschaft van het merk en type Aqualino Marano.

Leidingen infrezen en verleggen

We laten een schuifpui plaatsen in ons nieuwe huis, waarbij de huidige verwarming vervangen moet worden door 2 design radiatoren aan beide zijden van de schuifpui. Hiervoor moet de bestaande leiding verlegd worden. Het materiaal graag leveren door de loodgieter. Graag radiatoren als losse prijs opnemen. Helaas is een bezoek op locatie nog niet mogelijk, omdat eind oktober de sleuteloverdracht is.

Buitenkraan plaatsen

Graag wil ik aan de voorzijde van mijn hoekwoning een buitenkraantje laten plaatsen. De meterkast zit aan de achterzijde en de lengte naar voren is ongeveer 11 meter. De leiding kan via de kruipruimte worden doorgetrokken.

WTW Inventum Ecolution Solo leveren en installeren

Ik wil graag een offerte voor het plaatsen en leveren van een Inventum Ecolution Combi.

Kachel aansluiten

Afvoerkanaal moet geveegd en nagekeken worden, kachel moet worden aangesloten. Inclusief certificering.

Kraan vervangen en douchecabine repareren

Wij hebben een Teuco douchecabine, waarvan de thermostaatkraan vervangen moet worden. Op de middenstand is hij koud. Je kan hem wel helemaal doordraaien zodat er toch warm water uit komt. En de lagers/wieltjes van de deuren zijn ook aan vervanging toe. Zouden die nog beschikbaar zijn? De cabine is een Teuco 410 of 418, voor zover ik het kan lezen.

Lekkende convectorput vervangen

Onze convectorput lekt en moet vervangen worden. De maat is 2410 mm lengte en 350 mm breedte. De diepte van de put is 600 mm. Waarschijnlijk zit het lek bij de radiator zelf. Wij hebben dit huis in 2000 gekocht en toen zat de convectorput er al in.

Thermostaatkraan Schävis Indoor Duo vervangen

De beveiliging van de thermostaat blijft vast zitten.

Houtkachel plaatsen

Plaatsen van een houtkachel op de plek van de openhaard. De openhaard wordt door ons weggehaald. De afvoer van de haard gaat horizontaal de muur door in het bestaande schoorsteenkanaal. Dus waarschijnlijk moet de afvoerbuis een stukje verticaal, daarna met 2 x een bocht van 45 graden, daarna via een rozet door de muur heen. Werkzaamheden dienen plaats te vinden rond 10 maart.

Waterleidingen verleggen

Ik wil graag waterleidingen laten verleggen. Badkamer is nu aan de voorkant van het huis en deze willen we verplaatsen naar de kamer aan de achterkant boven de keuken. De CV staat in de schuur, aan de achterzijde van het huis. Ik wil graag alleen een offerte voor het verleggen van de leidingen. Uitvoering is mogelijk vanaf april 2017.

Houtkachel Halland plaatsen

Eiken houten vloer maar ik zorg zelf voor een goede ondergrond. De kachelbuis dient door een buitenmuur gemonteerd te worden, daarvoor moet een gat geboord worden. Mijn inziens is dit het grootste euvel. Daarnaast willen wij graag advies waar wij het beste de kachel kunnen plaatsen daar wij niet beschikken over een bestaand rookkanaal.