Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Harderwijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Harderwijk heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Harderwijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Harderwijk of directe omgeving.

335 klanten uit Harderwijk bevelen een bij Casius in Harderwijk aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Harderwijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: zonnepanelen en warmtepompsysteem aanleggen, installeren warmtepomp systeem, cV installatie aanpassen, warmtepompinstallatie aanleggen in groot complex, lucht of grond warmtepomp installeren, verwarming installeren in nieuwbouw woningen, water-water warmtepomp installeren, water-water pomp aanleggen, warmtepomp installeren, warmtepomp aanleggen en zonnepanelen, luchtluchtwarmtepomp installeren, water-water warmtepomp installeren voor hotel, water - water warmtepomp installeren, water-waterwarmtepompinstallatie installeren, warmtepomp aarde en WTW installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Harderwijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Harderwijk:

Agpo zonneboiler Aquasol na laten kijken

Agpo zonneboiler Aquasol na laten kijken. Hij doet het niet meer en geeft code 74.

Aan- en afvoer voor de vaatwasser aanleggen

Op de bestaande kraan een aanvoer voor de vaatwasser maken, op de afvoer een extra stuk plaatsen voor de afvoer van de vaatwasser

Oude keukenkraan door een nieuwe vervangen

Oude keukenkraan vervangen door nieuwe kraan. Materiaal zojuist gekocht. Zonder afvoeren.

Buitenunit van de airco verplaatsen

Juni 2017 is een Daikin split airconditioning geplaatst (wandmodel FTXB25C en buitenunit RXB25C). De in het zicht gebleven leidingen zijn veel lelijker dan gedacht (zie foto). Door de buitenunit te verplaatsen van de bijkeukenmuur naar de achtergevel (onder het slaapkamerraam) wordt het gat in de muur en de in het zicht liggende leidingen onzichtbaar door de buitenunit. Tevens witte kunststof afvoerleiding condenswater vervangen door minder opvallende koperen leiding. Graag offerte voor verplaatsen buitenunit en vervangen kunststof condenswater afvoer door een koperen leiding.

Afvoerbuizen in betonvloer boren

Het boren van 1x 130 mm in betonvloer en het boren van 1x 50 mm in betonvloer. Betreft een jaren 60 huis middelste verdieping.

Houtkachel plaatsen

Houtkachel staat op zijn plaats, maar moet nog een gat geboord worden en het aansluiten met de pijpen naar buiten. Hij hoeft niet op een schoorsteen aangesloten te worden.

Nieuwe keukenkraan monteren

Oude keukenkraan door nieuwe vervangen. Ik ga zelf de nieuwe kraan aanschaffen.

Keukenkraan vervangen

Ik wil graag een bestaande mengkraan in de keuken laten vervangen door een nieuwe. Ik heb vandaag bij de Gamma een kraan aangeschaft van het merk en type Aqualino Marano.

Leidingen infrezen en verleggen

We laten een schuifpui plaatsen in ons nieuwe huis, waarbij de huidige verwarming vervangen moet worden door 2 design radiatoren aan beide zijden van de schuifpui. Hiervoor moet de bestaande leiding verlegd worden. Het materiaal graag leveren door de loodgieter. Graag radiatoren als losse prijs opnemen. Helaas is een bezoek op locatie nog niet mogelijk, omdat eind oktober de sleuteloverdracht is.

Buitenkraan plaatsen

Graag wil ik aan de voorzijde van mijn hoekwoning een buitenkraantje laten plaatsen. De meterkast zit aan de achterzijde en de lengte naar voren is ongeveer 11 meter. De leiding kan via de kruipruimte worden doorgetrokken.

WTW Inventum Ecolution Solo leveren en installeren

Ik wil graag een offerte voor het plaatsen en leveren van een Inventum Ecolution Combi.

Kachel aansluiten

Afvoerkanaal moet geveegd en nagekeken worden, kachel moet worden aangesloten. Inclusief certificering.

Kraan vervangen en douchecabine repareren

Wij hebben een Teuco douchecabine, waarvan de thermostaatkraan vervangen moet worden. Op de middenstand is hij koud. Je kan hem wel helemaal doordraaien zodat er toch warm water uit komt. En de lagers/wieltjes van de deuren zijn ook aan vervanging toe. Zouden die nog beschikbaar zijn? De cabine is een Teuco 410 of 418, voor zover ik het kan lezen.

Lekkende convectorput vervangen

Onze convectorput lekt en moet vervangen worden. De maat is 2410 mm lengte en 350 mm breedte. De diepte van de put is 600 mm. Waarschijnlijk zit het lek bij de radiator zelf. Wij hebben dit huis in 2000 gekocht en toen zat de convectorput er al in.

Thermostaatkraan Schävis Indoor Duo vervangen

De beveiliging van de thermostaat blijft vast zitten.

Houtkachel plaatsen

Plaatsen van een houtkachel op de plek van de openhaard. De openhaard wordt door ons weggehaald. De afvoer van de haard gaat horizontaal de muur door in het bestaande schoorsteenkanaal. Dus waarschijnlijk moet de afvoerbuis een stukje verticaal, daarna met 2 x een bocht van 45 graden, daarna via een rozet door de muur heen. Werkzaamheden dienen plaats te vinden rond 10 maart.

Waterleidingen verleggen

Ik wil graag waterleidingen laten verleggen. Badkamer is nu aan de voorkant van het huis en deze willen we verplaatsen naar de kamer aan de achterkant boven de keuken. De CV staat in de schuur, aan de achterzijde van het huis. Ik wil graag alleen een offerte voor het verleggen van de leidingen. Uitvoering is mogelijk vanaf april 2017.

Houtkachel Halland plaatsen

Eiken houten vloer maar ik zorg zelf voor een goede ondergrond. De kachelbuis dient door een buitenmuur gemonteerd te worden, daarvoor moet een gat geboord worden. Mijn inziens is dit het grootste euvel. Daarnaast willen wij graag advies waar wij het beste de kachel kunnen plaatsen daar wij niet beschikken over een bestaand rookkanaal.

Houtkachel in bestaande schouw plaatsen

Ik wil graag een haard laten plaatsen in een bestaande schouw met afvoerkanaal. Het gaat om de haard houtkachel Halland, 85 x 40 x 45.4 centimeter. Het rookkanaal is momenteel nog in gebruik, maar de oude bewoners nemer de kachel mee, vandaar dat wij een nieuwe willen laten plaatsen. Wij krijgen 31 januari de sleutel van de woning.

Houtkachel aansluiten op het schoorsteenkanaal

2 jaar geleden hebben we een houtkachel gekocht inclusief afvoerbuizen dik 2 mm. Het rookkanaal is 125 mm. en de buizen van de kachel 150 mm. De buizen die ik destijds heb meegekregen van de kachelboer zijn mijn inziens niet correct. Ze zijn namelijk niet afwaterend gemonteerd en ik krijg het gevoel dat er rook tussen de naden ontsnapt. Ook is de aansluiting ter plaatse van het plafond niet mooi afgewerkt. Ik zoek dus iemand die eens bij mij komt kijken en de kachelpijpen goed aansluit op het rookkanaal. Eventueel zal er een nieuw stuk buis moeten worden aangebracht.

Buitenkraan aanleggen

Wij willen graag een buitenkraan in de tuin deze moet aangelegd worden onder ons huis de waterleiding zit bij de voordeur en de tuin zit achter het huis. De woning is ongeveer 10 meter lang. Er is een kruipruimte waardoor de leiding getrokken kan worden.

Split unit airco monteren

Ik wil een split-unit 1200 Btu laten monteren maar ik wil graag dat iemand eerst komt kijken of de muur waar hij tegen aankomt sterk genoeg is. Ik ben alleen per telefoon bereikbaar.

Kachels en mechanische ventilator verplaatsen

Wij hebben twee dakkapellen laten plaatsen. De kachels en mechanische ventilator moeten verplaatst worden. Het gaat om een verplaatsing van 2 meter naar de zijkant en de ventilator moet ongeveer 1 meter omhoog.

Tuinkachel installeren

Wij willen een houtkachel onder onze veranda buiten laten plaatsen. Er moet een pijp door het dak komen en aangesloten worden.

Agpo Ferroli Aquasol zonneboiler laten repareren

Ik heb een Agpo Ferroli Aquasol zonneboiler, geïnstalleerd in 2004. Na het vullen van het reservoir loopt aan de rechterkant van het dakpaneel op het dak de boiler leeg. Graag een offerte voor reparatie s.v.p.