Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Harderwijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Harderwijk heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Harderwijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Harderwijk of directe omgeving.

318 klanten uit Harderwijk bevelen een bij Casius in Harderwijk aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Harderwijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: geheel nieuw waterleidingnetwerk op woonpark aanbrengen, verwarmingsinstallatie aanleggen, wTW-installatie laten plaatsen, gas, water en licht aanleggen voor mantelzorgwoning, cV-installatie in een woonhuis installeren, gaskachels vervangen door centrale verwarming, cV in bestaande woning aanleggen, installatie van de leidingen van water en elektra, airco op de bovenverdieping installeren, cV installatie compleet installeren, vloerverwarming aanleggen, heteluchtverwarming vervangen door CV installatie, vloerverwarming infrezen en aansluiten, complete cv installatie aanleggen, complete verwarming aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Harderwijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Harderwijk:

Nieuwe keukenkraan monteren

Oude keukenkraan door nieuwe vervangen. Ik ga zelf de nieuwe kraan aanschaffen.

Keukenkraan vervangen

Ik wil graag een bestaande mengkraan in de keuken laten vervangen door een nieuwe. Ik heb vandaag bij de Gamma een kraan aangeschaft van het merk en type Aqualino Marano.

Leidingen infrezen en verleggen

We laten een schuifpui plaatsen in ons nieuwe huis, waarbij de huidige verwarming vervangen moet worden door 2 design radiatoren aan beide zijden van de schuifpui. Hiervoor moet de bestaande leiding verlegd worden. Het materiaal graag leveren door de loodgieter. Graag radiatoren als losse prijs opnemen. Helaas is een bezoek op locatie nog niet mogelijk, omdat eind oktober de sleuteloverdracht is.

Buitenkraan plaatsen

Graag wil ik aan de voorzijde van mijn hoekwoning een buitenkraantje laten plaatsen. De meterkast zit aan de achterzijde en de lengte naar voren is ongeveer 11 meter. De leiding kan via de kruipruimte worden doorgetrokken.

WTW Inventum Ecolution Solo leveren en installeren

Ik wil graag een offerte voor het plaatsen en leveren van een Inventum Ecolution Combi.

Kachel aansluiten

Afvoerkanaal moet geveegd en nagekeken worden, kachel moet worden aangesloten. Inclusief certificering.

Kraan vervangen en douchecabine repareren

Wij hebben een Teuco douchecabine, waarvan de thermostaatkraan vervangen moet worden. Op de middenstand is hij koud. Je kan hem wel helemaal doordraaien zodat er toch warm water uit komt. En de lagers/wieltjes van de deuren zijn ook aan vervanging toe. Zouden die nog beschikbaar zijn? De cabine is een Teuco 410 of 418, voor zover ik het kan lezen.

Lekkende convectorput vervangen

Onze convectorput lekt en moet vervangen worden. De maat is 2410 mm lengte en 350 mm breedte. De diepte van de put is 600 mm. Waarschijnlijk zit het lek bij de radiator zelf. Wij hebben dit huis in 2000 gekocht en toen zat de convectorput er al in.

Thermostaatkraan Schävis Indoor Duo vervangen

De beveiliging van de thermostaat blijft vast zitten.

Houtkachel plaatsen

Plaatsen van een houtkachel op de plek van de openhaard. De openhaard wordt door ons weggehaald. De afvoer van de haard gaat horizontaal de muur door in het bestaande schoorsteenkanaal. Dus waarschijnlijk moet de afvoerbuis een stukje verticaal, daarna met 2 x een bocht van 45 graden, daarna via een rozet door de muur heen. Werkzaamheden dienen plaats te vinden rond 10 maart.

Waterleidingen verleggen

Ik wil graag waterleidingen laten verleggen. Badkamer is nu aan de voorkant van het huis en deze willen we verplaatsen naar de kamer aan de achterkant boven de keuken. De CV staat in de schuur, aan de achterzijde van het huis. Ik wil graag alleen een offerte voor het verleggen van de leidingen. Uitvoering is mogelijk vanaf april 2017.

Houtkachel Halland plaatsen

Eiken houten vloer maar ik zorg zelf voor een goede ondergrond. De kachelbuis dient door een buitenmuur gemonteerd te worden, daarvoor moet een gat geboord worden. Mijn inziens is dit het grootste euvel. Daarnaast willen wij graag advies waar wij het beste de kachel kunnen plaatsen daar wij niet beschikken over een bestaand rookkanaal.

Houtkachel in bestaande schouw plaatsen

Ik wil graag een haard laten plaatsen in een bestaande schouw met afvoerkanaal. Het gaat om de haard houtkachel Halland, 85 x 40 x 45.4 centimeter. Het rookkanaal is momenteel nog in gebruik, maar de oude bewoners nemer de kachel mee, vandaar dat wij een nieuwe willen laten plaatsen. Wij krijgen 31 januari de sleutel van de woning.

Houtkachel aansluiten op het schoorsteenkanaal

2 jaar geleden hebben we een houtkachel gekocht inclusief afvoerbuizen dik 2 mm. Het rookkanaal is 125 mm. en de buizen van de kachel 150 mm. De buizen die ik destijds heb meegekregen van de kachelboer zijn mijn inziens niet correct. Ze zijn namelijk niet afwaterend gemonteerd en ik krijg het gevoel dat er rook tussen de naden ontsnapt. Ook is de aansluiting ter plaatse van het plafond niet mooi afgewerkt. Ik zoek dus iemand die eens bij mij komt kijken en de kachelpijpen goed aansluit op het rookkanaal. Eventueel zal er een nieuw stuk buis moeten worden aangebracht.

Buitenkraan aanleggen

Wij willen graag een buitenkraan in de tuin deze moet aangelegd worden onder ons huis de waterleiding zit bij de voordeur en de tuin zit achter het huis. De woning is ongeveer 10 meter lang. Er is een kruipruimte waardoor de leiding getrokken kan worden.

Split unit airco monteren

Ik wil een split-unit 1200 Btu laten monteren maar ik wil graag dat iemand eerst komt kijken of de muur waar hij tegen aankomt sterk genoeg is. Ik ben alleen per telefoon bereikbaar.

Kachels en mechanische ventilator verplaatsen

Wij hebben twee dakkapellen laten plaatsen. De kachels en mechanische ventilator moeten verplaatst worden. Het gaat om een verplaatsing van 2 meter naar de zijkant en de ventilator moet ongeveer 1 meter omhoog.

Tuinkachel installeren

Wij willen een houtkachel onder onze veranda buiten laten plaatsen. Er moet een pijp door het dak komen en aangesloten worden.

Agpo Ferroli Aquasol zonneboiler laten repareren

Ik heb een Agpo Ferroli Aquasol zonneboiler, geïnstalleerd in 2004. Na het vullen van het reservoir loopt aan de rechterkant van het dakpaneel op het dak de boiler leeg. Graag een offerte voor reparatie s.v.p.

Houtkachel en rookkanaal plaatsen

Wij willen de houtkachel Kalmar gaan kopen bij de Praxis en deze in de uitbouw van onze woning gaan plaatsen. Er moet dan een muurdoorvoer worden geplaatst of een dakdoorvoer door het platte dak, afhankelijk van de plek waar we de kachel gaan zetten. Binnen moet de houtkachel worden aangesloten met een enkelwandige rookafvoerbuis en buiten met een dubbelwandige met daarop een trekkap. Ik denk dat er buiten 3 meter buis nodig is. Graag laten we de situatie ter plaatse even beoordelen en ontvangen een prijsopgave van de kosten.

Rookkanaal renoveren

Ik heb een huis van 1929 met een openhaard en een afvoerkanaal van denk ik 100 mm. De trek is onvoldoende, snel rook in de woonkamer. Op de 1e verdieping lijkt er een lek in het afvoerkanaal te zitten. Op 1 slaapkamer ruikt het naar rook.

Haard en rookgasafvoer plaatsen

Het plaatsen van een gotland houtkachel en bijbehorende rookgasafvoer.

Nieuwe gaskookplaat leveren en installeren

Pelgrim-kookplaat verwijderen en leveren en installeren van een betere kookplaat (gas). De kookplaat is 51 x 58 cm en ligt half verzonken in het werkblad. Een kookplaat met 4 pitten en een elektrische ontsteking. Er is stroom aanwezig.

Riool aanpassen en gat in de betonvloer boren

Ik ga over van staand- naar hangend toilet op de beneden verdieping. Hievoor moet er een nieuw gat door de betonvloer geboord worden en de bestaande afvoer, in de kruipruimte, ongeveer 0,5 meter ingekort worden en weer worden aangesloten op het nieuwe gat. Verdere afwerking doe ik zelf.

Gat in de betonvloer boren en riool aanpassen

Ik ga over van een staand- naar een hangend toilet op de benedenverdieping. Hiervoor moet er een nieuw gat door de betonvloer geboord worden. De bestaande afvoer, welke in de kruipruimte zit moet ongeveer 0,5 meter worden ingekort en weer worden aangesloten op het nieuwe gat. Waarschijnlijk zal het er op neer komen dat er een stuk van de afvoer moet worden afgezaagd en middels een koppelstuk deze op het nieuwe gat deze monteren. De verdere afwerking zal ik voor de rest zelf doen.