Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Groesbeek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Groesbeek heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Groesbeek u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Groesbeek of directe omgeving.

62 klanten uit Groesbeek bevelen een bij Casius in Groesbeek aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Groesbeek bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp voor sportcomplex, warmtepomp met zonnepanelen voor nieuwbouwwoning, de aanleg en aansluiting van een grondwater-warmtepomp, warmtepomp plaatsen, warmtepomp laten plaatsen, warmtepomp plaatsen, leidingen omleggen en plaatsen badkamer, warmtepomp of zonneboiler, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp installeren, warmtepomp installeren, leveren en installeren warmtepomp met verticale bron ter verwarming, roomdivider (gashaard) realiseren in een aanbouw, een warmtepompboiler leveren en plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Groesbeek staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Groesbeek:

Elektrische warmwaterboiler

Wij willen een prijsopgaaf voor een elektrische warmwaterboiler voor een nieuw te bouwen vrijstaande woning. De warmwaterboiler moet worden geplaatst op de 1e verdieping. Het betreft een 2-persoonshuishouden en wij willen op deze manier warm water in combinatie met gebruik van zonnepanelen.

Keukenkraan aansluiten en oude afkoppelen

Ik heb een mengkraan gekocht bij Praxis, omdat de oude kraan aan iedere kant lekt. De nieuwe zou ik dus graag laten plaatsen/aansluiten in de keuken. Huidige kraan moet er eerst afgehaald worden. Er zijn alleen nog koppelingsstukken nodig.

Airco/verwarming instellen

Ik heb een vrijstaand huis uit 1975 met een woon oppervlakte van 170 m2. Incl. kelder 4 verdiepingen. Airco/verwarming gewenst in 2 kamers: Slaapkamer (ca. 20 m2) Woonkamer/keuken (ca. 40 m2)

Zonneboiler plaatsen

Het gaat om een 2 onder 1 kap woning uit 2001. Ketel is stuk en moet vervangen worden icm zonneboiler. 2 evt opties plaatsing panelen: op platdak ( zuiden) ongeveer 8-10 meter naar opslagvat (waarschijnlijk boren door buitenmuur) of op pannendak (schuinte 30 graden). Max afmeting opslagvat is 60x60x160

Nieuwe gasleiding

Wij willen een nieuwe gasleiding laten aanleggen, hij moet buiten in de grond langs het huis komen te liggen, het gaat over een lengte van ongeveer 19 meter en moet op 4 plaatsen het huis binnen komen waarvan 1 de aansluiting is op de gas meter

Rookkanaal voor de houtkachel aanleggen

Ik zoek een openhaardspecialist die een RVS-kanaal in mijn gemetselde schoorsteen kan plaatsen. De lengte moet een ruime 520 cm worden met een diameter van 12,5 cm. Het werk moet plaatsvinden op de eerste verdieping van mijn woning welk goed bereikbaar is.

Zonnepanelen of gas voor bijgebouw

Ben je eigenaar of huurder van de plaats waar je elektrische verwarming wilt installeren? Eigenaar. Welke installatie moet uitgevoerd worden? Volledig nieuwe installatie. Welke installatie heb je momenteel? Andere of nog geen installatie. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Bijgebouw, met een grote ruimte, douche, toilet, zolder, kleine ruimte! Ongeveer 5 radiatoren zijn hiervoor nodig en we willen graag zonnepanelen of gas. Graag advies hierover.

Gaskachel in een bedrijfsruimte installeren

Wij moeten een nieuwe gaskachel aanschaffen voor een bedrijfsruimte waarin voorheen een filiaal van de bank zat. Dit pand ligt naast Kleve in Duitsland. Kunt u daar een offerte voor geven? Bij voorbaat

Leidingen aanleggen voor CV en CV installeren

Mijn nieuwe woning is in aanbouw en hier moet een gasleiding en waterleiding naar zolder gerealiseerd worden, voor de cv-ketel. Tevens moet er, als de woning klaar is, een cv-ketel geïnstalleerd worden. Van de meterkast tot zolder is de afstand ongeveer 10 a 12 meter. Ook moet er een gasleiding richting de keuken, dit is ongeveer 9 meter. Graag advies hoe en wanneer dit het best gedaan kan worden en een offerte.

Airconditioning verplaatsen naar andere ruimte

Airconditioner, zowel het apparaat binnen, als het apparaat buiten, verplaatsen vanuit de ene ruimte naar een andere ruimte. Dus incl. (waarschijnlijk) gaten in buitenmuren maken. Bij het verplaatsen moet gelet worden op de vloeistof, die zou nu niet meer gebruikt worden? Het betreft een D-Let , art. Nr. 89873, geïmporteerd door DAHUA GmbH D-50226 Frechen.

Keukenboiler laten installeren

Keukenboiler installeren in keukenkastje, aansluiten op stopcontact en waterleidingen/afvoer. De boiler is al aangeschaft, het materiaal voor het afdoppen van de leiding is nog niet aanwezig. Graag offertes via de mail.

Warmwaterleiding ontkalken

Ik heb alleen op de douche/bad het probleem van te weinig water. Op dezelfde badkamer bij de wastafel en de rest van het huis heb ik geen probleem. De kraan is vervangen maar dat heeft niet geholpen. Het is een 12 mm leiding.

Nieuwe stopcontacten aanleggen

Ik wil meerdere stopcontacten laten aanleggen in een oude woning.

Focus hanghaard aansluiten

Wij hebben een Focus hangende haard in onze woonkamer hangen. De afvoer van de haard loopt tot in de kleding kast 1ste verdieping maar moet nog aangesloten worden op de aanwezige schoorsteenkanaal. De afvoer is 200 mm. Vroeger heeft er een open haard gezeten. Er zit nog een oude pijp naar de schoorsteen toe. Omdat het een hangende haard is, is er alleen een doorgang naar het schoorsteenkanaal nodig en kleine aanpassing van het kanaal, een bocht. Een flexibele pijp van circa 2 meter aanbrengen. Het rookkanaal is een tijdje terug gecontroleerd en geschikt bevonden. Kunt u mij een prijsopgave geven voor het aansluiten van de houten haard?

Houtkachel plaatsen en gashaard controleren

Naast minimale cv (één kleine radiator) hebben wij in de woonkamer een gashaard die niet meer goed functioneert. Hij slaat steeds af/uit en daarom gebruiken we hem niet meer. We zouden de haard wel graag laten schoonmaken/repareren of wat dan ook relevant is. In de aanpalende serre (ongeveer 35 m2) is weliswaar vloerverwarming, maar als het heel koud is wordt het daar niet goed warm. We denken er daarom over een houtkachel te (laten) plaatsen. Graag ontvangen we advies over prijsvoorstellen en combinatie van klussen. Ons huis staat overigens te koop, in 'dure' oplossingen zijn we dus niet heel erg geïnteresseerd.

Houtkachel installeren

Graag willen wij de houtkachel laten installeren in de aanbouw met plat dak. Er zal dus een rookkanaal gemaakt moeten worden en de kachel aangesloten.

Vaatwasser laten aansluiten

Ik wil graag mijn vaatwasser laten aansluiten, er moet een kraan worden aangelegd deze is niet aanwezig plus de afvoer moet worden geregeld

aansluiting 2e wc in badkamer en wat ...

aansluiting 2e wc in badkamer en wat extra leidingen omleggen.

Een nieuw te plaatsen HR-ketel, merk ...

Een nieuw te plaatsen HR-ketel, merk Vaillant

Project: het installeren van kranen en ...

Project: het installeren van kranen en douche, inbouwgedeelte is door hoofdaannemer geplaatst, resteert afmontage.