Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor dakgoot vervangen:

dakgoot vervangen

loodgieter om 9 meter zinken dakgoot te vervangen in kunststof bak, 2e verdieping 5-6 meter. plek voor een steiger
Onze klant uit Ewijk (Gelderland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakgoot vervangen uit heel Nederland:

Zinken dakgoten vervangen

Het gaat om het vervangen van 24 m aan dakgoot boven de garage met bakgoten en met 4 afvoeren. Hoogte is maximaal 2 meter.

Zinkwerk dakgoot vervangen

Hallo, Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen of het repareren van het zinkwerk in een houten dakgoot. Het gaat om een dakgoot van ongeveer 6 meter lengte. De dakgoot zit op ongeveer 5 meter hoogte. Eventueel gaat het ook om het afvoeren van de oude dakgoot.

Dakgoot vervangen

Ik wil graag een zinken dakgoot vervangen van 6 meter Lang. Afvoeren doe ik zelf.

Renovatie aan een mansarde dak en opnieuw isoleren

Het betreft een vrijstaand huis met mansarde kap uit 1939. Geschat dakoppervlak 80 m2. De daklatten en pannen moeten worden vervangen. Naast renovatie ook isolatie vervangen en binnenkant dak afwerken. Als het nodig is een dakgoot controle / reparatie. met een trap is de situatie goed toegankelijk.

Dakgoot lek verhelpen en houten betimmering vervangen

Ik wil een dakgoot lek verhelpen en de houten betimmering vervangen. Ik weet niet in hoeverre het hout is aangetast en om welke lengte het gaat.

Stukje omlijsting dakgoot vervangen

Stukje (75 cm) houten omlijsting dakgoot vervangen. Lage dakgoot op keukentraphoogte. Liefst voor 25 november want dan krijg ik een schilder over de vloer.

Zinken dakgoot

Wij hebben al enige jaren lekkage van de dakgoot aan beide zijden van de woning. De tussenstukken die wij gekocht hadden bleken door diverse reparaties/opvullingen in de loop der jaren niet meer te monteren door de loodgieter en wij hebben het advies gekregen voor gootvernieuwing. Ik heb met dit advies bij de overige eigenaren van ons huizenblok geïnformeerd of men ook interesse had om de dakgoot te laten vervangen zodat we dit in zijn geheel in 1 x konden laten doen. Wij zouden nu graag een offerte willen aanvragen voor het vervangen van de goten (zink) per woning en bij 3 aansluitend. Er zijn tot nu toe dus 4 geïnteresseerden, waarvan 1 woning niet aansluitend is.

Dakgoot vervangen

Er is een lek bij de afvoer naar de regenpijp. De afvoer zit tussen de buren en ons. Beide goten moeten (waarschijnlijk) vervangen en afgevoerd worden. De dakgoten zijn 12 meter bij elkaar.

Nieuwe dakgoot plaatsen

Vervangen van een oud na nieuw verzinken dakgoten + beugels +regenpijpen Het huis voor 8 meter + achter 8 meter breed op een hoogte + - 5 meter Berging voor + achter samen 12 meter breed op een hoogte 2,30 meter

Dakgoot en golfplaten van carport vervangen

Ik wil de 18 carport golfplaten laten vervangen, zonder asbest. Het materiaal mag worden afgevoerd door de vakman. De nieuwe golfplaten mogen iets breder worden. Ook de kunststof dakgoot moet vervangen worden. Gaat om ongeveer 6 meter.

Partners

Partners van Casius