Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Ewijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Ewijk heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Ewijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Ewijk of directe omgeving.

34 klanten uit Ewijk bevelen een bij Casius in Ewijk aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Ewijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: 12 warmtepompen plaatsen, warmtepomp voor sportcomplex, warmtepomp met zonnepanelen voor nieuwbouwwoning, de aanleg en aansluiting van een grondwater-warmtepomp, warmtepomp plaatsen, warmtepomp laten plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp installeren, warmtepomp installeren, leveren en installeren warmtepomp met verticale bron ter verwarming, roomdivider (gashaard) realiseren in een aanbouw, een warmtepompboiler leveren en plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Ewijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Ewijk:

Ventilatie rooster vanaf zolder door t dak heen laten gaan

Heb een ander huis gekocht met een badkamer waar een ventilatie rooster in zit die de lucht gewoon de zolder in blaast. Ik wil graag dat het met een pijp of flexibele slang naar buiten word gebracht.

dakgoot vervangen

loodgieter om 9 meter zinken dakgoot te vervangen in kunststof bak, 2e verdieping 5-6 meter. plek voor een steiger

Rookgasafvoerkanaal aanleggen voor de houtkachel

We hebben al 3 jaar een kleine houtkachel in ons bezit en willen die nu graag laten plaatsen. Er is nog geen rookkanaal in dit huis. Er moet een doorvoer gemaakt worden in het betonnen plafond in de woonkamer en er moeten dubbelwandige afvoerpijpen geplaatst worden en een dakdoorvoer met kap. We laten de situatie hier graag even beoordelen en opmeten en ontvangen daarna uw prijsopgave.

Grohe douchekraan vervangen

Wij willen de Grohe thermostaatkraan (voor de douche) laten vervangen door een nieuwe Grohe douchekraan.

Radiator plaatsen in badkamer

Radiator plaatsen in badkamer. Designradiator heb ik gekocht. Leiding moeten doorgetrokken worden vanuit naastliggende slaapkamer.

Verhelpen defect pomp vloerverwarming

De pomp van de vloerverwarmig werkt niet goed. De vloer wordt niet goed verwarmd. Dit verhelpen.