Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor vloerverwarming aanleggen:

Vloerverwarming aanleggen

Graag zou ik een offerte willen van het aanleggen van vloerverwarming op de begane grond. Deze vloerverwarming is bedoeld als hoofdverwarming. De begane grond is in totaal 8,3 m bij 7,2 m. De woonkamer en eetkamer (dit is één ruimte) is een houten ondervloer, de binnenkomsthal, toilet en keuken is een betonnen vloer als ondervloer. Legt u alleen de vloerverwarming aan, of kunt u de vloer ook verder afwerken, zoals het leggen van een eventuele deklaag, van bijv zandcement en egaliseer? Ik ben benieuwd wat u voor ons kan betekenen, tegen welk tarief en op welke termijn. We wonen in Ede.
Onze klant uit Ede (Gelderland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloerverwarming aanleggen uit heel Nederland:

Elektrische vloerverwarming aanleggen op begane grond, circa 100 m2

Er ligt nu een plavuizen vloer in en deze gaat er volledig uit. De nieuwe vloer wordt een pvc vloer. Het betreft de woonkamer is ongeveer 50 m2, de keuken is ongeveer 10 m2, de bad kamer en traphal is 10 m2. Hal is ongeveer 5m2, en dan nog de slaapkamer 15 m2. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatieproject Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 50 en 100 m²

Vbi renovatievloer met vloerverwarming semi droog

Ik wil graag een nieuwe vloer in huis. Op de begane grond wil ik de woonkamer helemaal voorzien van een nieuwe VBI vloer semi-droog. Het gaat om 27 m2. Ik wil in de keuken (2,6 x 3,4) tegels aanleggen. Datzelfde geldt voor de hal (2,4 x 4,6 meter). In de woonkamer (27 m2) wil ik PVC vloer. Keuken, hal en toilet zijn betonnen broodjes, daar vloerverwarming infrezen. Op de VBI-vloer op de lewis platen ook graag vloerverwarming. Positie rood kruis is verdeler. Vloer is er al uit. Graag ook een nieuwe ondervloer aanleggen in de woonkamer. In de keuken is er al een betonnen ondervloer aanwezig.

Vloerverwarming aanleggen

We willen graag vloerverwarming laten plaatsen in onze vloer. Het gaat om een vloer van 100 m2. We willen graag advies ontvangen of de vloerverwarming op water of op elektra beter is. Daarnaast graag ook op deze vloer tegels leggen. Daarnaast 7 radiatoren verwijderen en ook de leidingen daarvoor tijdelijk afsluiten. Tot slot oude ketel verwijderen en nieuwe cv installatie installeren.

Betonen vloer storten op begane grond

Op dit moment heb ik houten vloer thuis, ik wil op de begane grond betonnen vloer gaan storten met een isolatie en daarna vloerverwarming aanleggen. Begane grond is ongeveer 40 m2

Vloer laten egaliseren

Er is een bestaande (oude) hoofd-vloerverwarming waarop travertintegels zijn aangebracht, we gaan een nieuwe vloerverwarming aanleggen, middels o.a. het verwijderen van de travertin tegels, we gaan daarna sleuven trekken etc. daarna hebben we dus een egaliseerlaag nodig (welke hoogte is aan u ) er zullen na verwijderen van de travertintegels misschien wat lijmresten achterblijven, derhalve helemaal vlak maken van de vloer is misschien moeilijk, moeten wij de sleuven eerst zelf dichtsmeren zo ja waarmee? wat zijn nu verder de kosten van het aanleggen van een egaliseerlaag, en welke hoogte is is nodig. Totale opp. is ca. 42m2

Dekvloer en vloerverwarming

Goededag wij willen vloerverwarming laten aanleggen en deze af laten werken. Het gaat om de onder verdieping van ca 70 vierkante meter.

Vloerverwarming aanleggen en vloertegels leggen

We willen vloerverwarming laten aanleggen en nieuwe tegels eroverheen laten leggen (hout look). Er liggen nu oude tegels vast geplakt, deze eventueel ook verwijderen en afvoeren. Afvoeren kunnen we eventueel zelf. Voor de vloerverwarming wil ik graag advies wat het geschiktst is. De totale oppervlakte is ongeveer 80 a 90 m2, ik wil alles gelijkvloers. Het gaat om de woonkamer, keuken, bijkeuken, toilet en twee halletjes. Rond de zomer wil ik graag beginnen.

verbouwing woning Monnickendam

Wij hebben een woning gekocht waar het een en ander aan moet worden verbouwd. Het gaat om de Peerdecamp 23 te Monnickendam. (Staat nu nog op Funda). Rond 6 juli zal de sleuteloverdracht plaats vinden. 7 september moeten we uit onze huidige woning. De volgende punten willen we uitzetten: Graag de badkamer vernieuwen. Wij zullen deze zelf helemaal leeg halen. Graag muren en plafond betegelen. Gaat om 6 a 7 m2. De bad meubels moeten er ook opnieuw in. Leidingen zijn al aanwezig. Wc op de begane grond ook vernieuwen, ook deze halen we helemaal leeg. Graag weer opnieuw betegelen, gaat om een oppervlakte van 1 m2. Ook een nieuwe wc erin plaatsen Daarnaast vloerverwarming op de begane grond aanleggen, betreft rond 40 m2, liefst vloerverwarming op water. De gewenste afwerking van de vloer weet ik nog niet precies Een schuifpui plaatsen (tuin kant). Huis is in totaal 5,14 meter breed. Daartussen de schuifpui plaatsen, dus waarschijnlijk 4 meter ongeveer breed. Nog geen voorkeur van materiaal in gedachte. Gedeeltelijk stucen van wanden en plafond. Gaat om een bakstenen en betonnen ondergrond. Gewenste afwerking is muren spuiten met latex. De oppervlakte is in totaal 150 m2. Eventueel dakkapel 2 meter met kiepraam en gewoon raam met HR ++ glas plaatsen in zolder. Gaat om de tuinzijde. Liefst van kunststof, Indien genoeg budget 1 tot 1,5 meter uitbouw begane grond tuin zijde.

Houten vloer vervangen door schuimbeton en vloerverwarming

Vloer woonkamer keuken hal en slaapkamer ongeveer 85 m2. Overal hout met balken bedekt met laminaat. Houten vloer vervangen door schuimbeton en vloerverwarming aanleggen

Vloerverwarming aanleggen in een bovenwoning

Ik zoek een vakspecialist die vloerverwarming kan realiseren in mijn woning. Er ligt laminaat plus een ondervloer op een houten basisvloer. Ik zoek een specialist die ongeveer 40 m2 aan vloerverwarming kan aanleggen. Ik laat me graag informeren hoe dit gedaan wordt.

Partners

Partners van Casius