Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Ede te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Ede heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Ede u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Ede of directe omgeving.

953 klanten uit Ede bevelen een bij Casius in Ede aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Ede bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp voor sportcomplex, warmtepomp met zonnepanelen voor nieuwbouwwoning, de aanleg en aansluiting van een grondwater-warmtepomp, warmtepomp plaatsen, warmtepomp laten plaatsen, warmtepomp plaatsen, leidingen omleggen en plaatsen badkamer, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp installeren, warmtepomp installeren, leveren en installeren warmtepomp met verticale bron ter verwarming, roomdivider (gashaard) realiseren in een aanbouw, een warmtepompboiler leveren en plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Ede staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Ede:

Aanleg buitenkraan

Aanleg vorstvrije buitenkraan (dubbele uitloop) , achtertuin. Woning uit jaar 1978.

Mono split airco unit plaatsen

Ik wil op eerste verdieping op slk een split airco laten plaatsen, voorkeur minimaal A+, de binnenunit vlak bij de buitenmuur waar de buitenunit boven een erker komt te hangen, max leidingwerk 3 meter, stroom binnen/buiten aanwezig. Graag ontvang ik een offerte

Vloerverwarming aanleggen

Graag zou ik een offerte willen van het aanleggen van vloerverwarming op de begane grond. Deze vloerverwarming is bedoeld als hoofdverwarming. De begane grond is in totaal 8,3 m bij 7,2 m. De woonkamer en eetkamer (dit is één ruimte) is een houten ondervloer, de binnenkomsthal, toilet en keuken is een betonnen vloer als ondervloer. Legt u alleen de vloerverwarming aan, of kunt u de vloer ook verder afwerken, zoals het leggen van een eventuele deklaag, van bijv zandcement en egaliseer? Ik ben benieuwd wat u voor ons kan betekenen, tegen welk tarief en op welke termijn. We wonen in Ede.

Vergroten van schoorsteen rookkanaal

Wij willen een nieuwe vrijstaande hout kachel. Hiervoor hebben we een rookkanaal van 150mm nodig. Ons huidige rookanaal is 135mm en bestaat uit beton elementen. Graag zouden wij een flexibele dubbelwandig rookkanaal in ons huidige schoorsteen willen. Vanaf de begaande grond, 1e verdieping zolder tot door de schoorsteen op de nok van het dak. Dit past helaas niet door de bestaande rookkanaal, hiervoor zullen we de schoorsteen van beneden tot boven moeten open breken ruimte maken en het plaatsen van het nieuwe rookkanaal. alles weer dicht maken en het weer netjes afwerken. Graag zou ik een offerte krijgen van de geschatte kosten. Komen kijken voor het maken van een offerte is mogelijk. de totale hoogte van de schoorsteen is 8.80m. Graag hoor ik van u. Al vast bedankt!

Fasto geiser f2500 ve-3 membraam vervangen

Fasto badgeyser in keuken bovenkastje : F2500 ve-3 , membraam vervangen. Heb zelf al een nieuwe membraam aangeschaft.

Duoblok toilet plaatsen en oude vervangen

Ik heb op dit moment een toilet met hangend reservoir. Het reservoir is volgens mij al oud en spoelt tegenwoordig erg hard door zodat het water over de pot heen gaat. Ik wil dus graag af van het hangende reservoir, vandaar mijn keuze voor een duoblok toilet, bijvoorbeeld type Loire, momenteel in de aanbieding bij jullie. Ook graag afvoeren van de oude toiletpot en reservoir.

Boiler plaatsen

Ik wil graag een close in boiler laten plaatsen. Stopcontact is aanwezig in de keuken. Graag de goedkoopste en de zuinigste.

Volledige CV installatie inclusief leidingwerk en radiatoren

Wij hebben een appartement van ongeveer 90 vierkante meter gekocht in Ede en zouden graag een volledige cv installatie met een combiketel laten aanleggen. Ook de warmwatertoevoer naar de keuken en badkamer zou hierin meegenomen moeten worden. De benedenverdieping bevat de woonkamer, hal en keuken en de bovenverdieping bevat 3 slaapkamers en een badkamer.

Radiator loskoppelen en permanent afdoppen bij stadswarmte

In de badkamer is een hele grote radiator. Deze gebruiken wij NOOIT en mag dus weg om de ruimte beter te benutten.

Advies en plaatsing pelletkachel

Ik wil een pelletkachel viola geïnstalleerd hebben in een uitbouw van mijn woning. Ik heb nog niets aangeschaft, maar een stopcontact hiervoor is reeds aanwezig. Het zou via een gat door het plafond kunnen. Maar ik weet niet zeker of je dit zomaar kunt plaatsen. Ik laat mij graag informeren over een eventuele wetgeving en de mogelijkheden.

Reparatie zonnecollector

Op mijn dak liggen 2 gekoppelde zonnecollectoren. Er is vastgesteld dat in ieder geval de koppelslangen, tussen de twee collectoren, lekken. Waarschijnlijk vorstschade. Of de collectoren zelf ook lekken is niet bekend. Het systeem is 15 jaar oud en ik wil weten wat de kosten zijn voor een reparatie of indien noodzakelijk een eventuele vervanging. Welk merk en type deze heeft, durf ik niet te zeggen.

Radiatoren vervangen

Ik wil 3 of 4 radiatoren laten vervangen. Hierover wil ik geïnformeerd worden wat het beste is voor deze woning. Het gaat om het leveren, installeren en in overleg de oude afvoeren.

Een airco leveren en installeren

Ik zoek een installateur die airco kan installeren op de eerste verdieping van mijn woning. De buitenunit kan op het platte dak van de uitbouw gezet worden. De airco is nog niet gekocht.

Vloerverwarming aanleggen

Het betreft een bestaand appartement op de begane grond van een appartementengebouw. Het appartement staat momenteel leeg. Vanaf 1 juli zijn wij de eigenaar. Wij zouden graag in het gehele appartement vloerverwarming willen laten aanleggen. De oppervlakte is 88 m2.

Plaatsen Bruynzeel douchecabines

We hebben boven en beneden een badkamer en willen boven een inloopdouche Bruynzeel Solid 2 120x30x200 (productnr. 584599) laten plaatsen en beneden Solid 2 100x30x200 (productnr. 584598). De badkamers zijn betegeld en de rest (afvoer) en dergelijke is aanwezig.

Dakdoorvoer plaatsen ten behoeve van een rookkanaal

Ik ben op zoek naar een dakkapelspecialist die een dakdoorvoer ten behoeve van een rookkanaal kan plaatsen. Het dak, schuin, bevindt zich op de tweede etage en is bedakt met dakpannen.

Inzethaard plaatsen en aansluiten

Er is een bestaande openhaard met rookkanaal naar buiten. Wij wensen hier een inzethaard te plaatsen waarbij we overwegen deze aan te sluiten op de CV. Er zijn momenteel nog convectorputten in het huis, deze zullen vervangen worden door een reguliere CV. (De woning zullen we binnen 2 maanden gaan bewonen).

Radiator verwijderen en afdoppen

In verband met het plaatsen van een nieuwe keuken willen we de radiator in de keuken laten verwijderen en afdoppen.

Waterleidingen infrezen en verleggen

Ik ga mijn toilet renoveren, hiervoor heb ik al een nieuw toilet aangeschaft, ik wil graag de waterleidingen van het toilet en de fontein laten infrezen en passend maken voor het nieuwe toilet en fontein. De leidingen, koppelstukken en overige benodigdheden heb ik niet aangeschaft.

Leidingen omleggen en CV ketel verplaatsen

Bij onze nog op te leveren woning hangt de cv in de garage ver van de keuken en badkamer op 1e verdieping. We willen de (recent vervangen) cv ketel (inclusief leidingwerk) verplaatsen naar de 1e verdieping. Zie tekening voor locatie huidige en gewenste plek (tekening is van de begane grond).

Design radiator plaatsen

Het betreft het verwijderen van een oude radiator en het plaatsen va een design radiator van 197 x 60 cm. De oude radiator dient te worden afgevoerd.

Warmtepomp mogelijkheden bespreken

We geven binnenkort opdracht om een huis a 600 m3 te laten bouwen. Ik wil de mogelijkheden bekijken om een warmtepomp toe te voegen. De pomp zal worden gebruik voor het verwarmen en eventueel voor het koelen van de woning.

Nieuwe badgeiser plaatsen met dakdoorvoer

Oude badgeiser vervangen (met muurdoorvoer) voor een nieuwe met dakdoorvoer. Voorkeur voor nieuwe badgeiser gaat uit naar de MAG 14-0-1 GX L .

Buitenkraan plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand die een buitenkraan aan kan leggen bij een nieuwbouw woning. Deze zal ongeveer 8 meter onder de vloer, tyleen, door getrokken moeten worden en aangesloten op de waterleiding inclusief met een aftapkraan. Door de fundering zal er een gat geboord moeten worden en omhoog gebracht naar de achtergevel.

Einheil airco met split unit nakijken en bijvullen

Wegens verbouwing los moeten koppelen. Deze moet dus weer gevuld en na gekeken worden. Het betreft een airco van 7a8 jaar oud.