Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Ede te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Ede heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Ede u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Ede of directe omgeving.

843 klanten uit Ede bevelen een bij Casius in Ede aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Ede bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: badkamerrenovatie en keukenplaatsing, zonneboilers en zonnepanelen installeren, water, riool en elektra aanleggen in restaurant, ventilatiesysteem aanleggen in restaurant, collectoren plaatsen voor vloerverwarming, cV-installatie compleet aan laten leggen, vloerverwarming aanleggen en radiatoren plaatsen, complete CV installatie aanleggen, cV aanleggen, moederhaard en boiler door combiketel vervangen, zonneboiler met vloerverwarming installeren, vloerverwarming aanleggen op de begane grond, houtkachel en rookkanaal plaatsen, vloerverwarming als bijverwarming aanleggen, vloerverwarming aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Ede staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Ede:

Schouw verwijderen en houtkachel plaatsen

Oude haard is beneden al grotendeels weggehaald door de vorige bewoner, wij willen hem graag helemaal weg en een houtkachel ervoor in de plaats. Het huis is 2 kleine verdiepingen. Mocht het mogelijk zijn dat er een nieuwe buis in kan worden gezet mag dat overigens ook. Volgens de klant zit er nu een gasbuis in en de klant wil in dat geval een houtkachelbuis.

Buitenkraan aanleggen

Het betreft het aanleggen van een buitenkraan die vanaf de meterkast aangesloten dient te worden. Er dient ongeveer 12 meter door de kruipruimte leiding gelegd te worden en daarna door de spouwmuur geboord.

Houtkachel plaatsen op aanwezige rookgasafvoer

Het betreft het plaatsen van een houtkachel. Rookgasafvoerkanaal is aanwezig. Er zat voorheen een houtkachel.

Zonneboiler laten installeren

Graag zou ik een offerte krijgen voor gebruik als warmwatervoorziening. Twee douches tegelijkertijd gebruiken in 1 badkamer en CV. Graag geen contact, maar direct offerte!

Dakdoorvoer maken voor houtkachel

Wij willen graag een dakdoorvoer voor onze houtkachel. Spullen zijn aanwezig, en is al aangesloten tot op zolder. Het gaat dus alleen om het laatste gedeelte van de rookkanaal, zowel het creëren van een doorbraak als het aansluiten van het laatste deel aan buizen. Het gaat om een scharnier dak met hout, isolatiemateriaal en dakpakken.

Buitenkraan aanleggen met warm water

Goede avond, we hebben op dit moment al een buitenkraan in de achtertuin. Nu wilde ik daar ook de mogelijkheid om warm water te pakken daar. Dit in verband met de hond en racefiets schoonmaken.

Brink B8 MDG heteluchtketel vervangen

Ik ben opzoek naar een nieuwe heteluchtverwarming. Er zit nu een Brink B8 in (als ik het goed heb) die uit 1987 komt.

Airconditioning installeren

Mevrouw wil graag een Airconditioning in haar slaapkamer hebben. Deze is al besteld en binnen bij Gamma Ede. Deze moet gemonteerd worden. Verder contact kan via mevrouw zelf. Het emailadres is van de Gamma in Ede bij een gebrek aan emailadres van mevrouw.

Airconditioning ophangen

Klant wil graag een airconditioning opgehangen hebben (Split unit airco 12000 BTU). Hoeveel kost dit om thuis te laten monteren? Het gaat om een indicatie en geen exacte prijs.

Gasfornuis heraansluiten

Mijn gasfornuis moet ontkoppeld worden van de slang en de toevoer naar de gaskraan. Daarna moet dezelfde dag weer opnieuw aangesloten worden, op dezelfde plek. Na de plaatsing van onze nieuwe vloer. De vloer wordt 26 juni gelegd dus ik hoop dat ik voor die dag iemand kan vinden die me hiermee kan komen helpen. Er moet waarschijnlijk ook een nieuwe slang op, deze zit er al 12 jaar op.

Split airco unit laten plaatsen met binnenunits

Ik ben mij aan het oriënteren op het plaatsen van airco's op de 1e verdieping in 2 slaapkamers van 15 en 12 m² en op de 2e verdieping in een slaapkamer van 11 m². De buitenunit moet dan op de dakkapel van de 2e verdieping worden geplaatst, ofwel op de bijkeuken of aan de buitengevel. We laten dat hier graag even door de vakman beoordelen en krijgen dan ook advies over de meest geschikte unit voor onze situatie. We ontvangen graag uw gedetailleerde offerte voor de levering en montage.

Onderhoud aan de aircondioner

Ik heb een aircondioner en het filter is zeer vervuild

Rookkanaal aanleggen voor een houtkachel

Ik zou graag een dubbelwandig rookkanaal aan willen laten leggen in mijn woning. Hiervoor dienen 2 gaten geboord te worden (verdiepingsvloeren van beton). Het betreft een kanaal van ongeveer 7 meter. Graag een offerte inclusief materiaal. Gaat enkel om aanleggen rookkanaal, aansluiten houtkachel niet.

Gaskachel controleren

Wij hebben in ons oude huurhuisje een gaskachel staan die we graag gecontroleerd en gecertificeerd willen hebben zodat het veilig is om daar te wonen. Ik weet niet wanneer de laatste onderhoudsbeurt geweest is. Hier ontvangen wij graag een offerte voor.

Buitenkraan in de achtertuin plaatsen

Ik wil graag een buitenkraan in mijn achtertuin laten plaatsen. De leiding kan vanuit de woning worden doorgetrokken. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Douchekraan vervangen

Wij hebben voor onze bestaande douche een nieuwe doucheset gekocht. Bestaande uit een simpele thermostatische douchekraan (15 cm) en een regendouche inclusief een gewone douchekop. Er hoeven geen leidingen verlegd te worden, alleen het monteren en aansluiten van deze doucheset. Graag zouden we hiervoor een vakman willen hebben die hier goed verstand van heeft. Door onder andere slechte montage is er bij onze vorige doucheset het een en ander mis gegaan.

Extra radiator op stadsverwarming aansluiten

Er moet een radiator worden geplaatst in de garage. Er ligt momenteel nog geen leiding en het huis maakt gebruik van stadsverwarming. De garage zit vast aan de woning maar vanuit waar de leiding doorgetrokken moet worden durf ik niet te zeggen. De vakman dient de radiator ook te leveren.

Radiator door een paneelradiator vervangen

Lamellen radiator vervangen voor een panelen radiator van ongeveer 1. 60m

Mechanisch afzuigsysteem onderhouden

Wij wonen nu 5jaar in een nieuwbouwhuis en willen graag onderhoud aan ons mechanisch ventilatiesysteem, er is geen onderhoud geweest sinds we hier wonen en hij suist een beetje.

Mechanisch ventilatiesysteem onderhouden en afzuigkap verleggen

Wij wonen nu 5 jaar in een nieuwbouwhuis en willen graag onderhoud aan ons mechanisch ventilatiesysteem laten verrichten, er is geen onderhoud geweest sinds we hier wonen en hij suist een beetje. Ook wil ik graag mijn afzuigkap naar buiten laten gaan, zodat hij niet meer op de mechanische afzuig hoeft en ik de afzuigkap gewoon kan gebruiken zonder dat de geur in mijn douche beland.

Beko gasfornuis laten aansluiten

Ik heb net een nieuw vrijstaand gasfornuis gekocht van het merk Beko en wil deze op veilige wijze laten aansluiten. Een gasslang en koppelstukken zijn hier al aanwezig.

Nieuw gasfornuis aansluiten

Ik heb een nieuw gasfornuis van het merk Etna aangeschaft, ik ben verder net in de woning komen wonen en wil graag de gasfornuis aansluiten, alleen lukt het mij niet. Er is een gasslang, helemaal nieuw, aanwezig. Graag een indicatie van de kosten. Het liefst via de e-mail. En verder zo spoedig mogelijk!

Gasfornuis aansluiten en extra stopcontact plaatsen

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten aansluiten van ons gasfornuis. De benodigde gasslang is aanwezig. Vanwege de oven moet er ook een extra groep in de meterkast worden geplaatst, het betreft een elektrische oven.

WTW-systeem laten leveren en installeren

Wij willen graag een offerte ontvangen voor het leveren en installeren van een warmte terugwin installatie. Het betreft een bestaande woning (1984) te Ede de nu voorzien is van mechanische ventilatie. De nieuwe installatie is dan in plaats van de mechanische ventilatie. Is dat mogelijk en zo ja, heeft u daarvoor aanvullende informatie nodig?

Rookkanaal aan laten leggen

Wij hebben een houtkachel gekocht en moeten een afvoerkanaal hiervoor hebben, vanwege de cv is het huidige kanaal dicht gemaakt in de kamer, de oude schoorsteen en rookgaskanaal zitten er nog maar deze is waarschijnlijk niet meer gasdicht, nu wilde ik graag een offerte om hier een dubbelwandige flexpijp in te plaatsen en aan te sluiten in de kamer, er is maar 1 doorvoer nodig, in de kamer zit een gipsplafond en daarachter zit het afvoerkanaal, inmiddels al zichtbaar omdat ik zelf al een gat gemaakt heb in het plafond. De kamer is 2.7 meter hoog, de eerste verdieping is 2.5 meter hoog en ik schat de vliering 1.5 hoog, daarbovenop de schoorsteen van 80 a 100 centimeter, dus de flexpijp zou een goede 5 meter moeten zijn. Ik zou het liever zelf doen maar durf het dak eigenlijk niet meer op, graag een offerte voor het maken van het rookkanaal dmv flexpijp, en doorvoer kamer (houten vloeren, geen beton aanwezig) en pijp voor aansluiting op de kachel (bovenaansluiting), ik heb vandaag op het dak een foto gemaakt van de huidige toestand bij de schoorsteen, deze is bovenop dicht gemaakt met een stuk lood.