Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Ede te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Ede heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Ede u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Ede of directe omgeving.

921 klanten uit Ede bevelen een bij Casius in Ede aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Ede bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: appartementencomplex voorzien van warmtepompboilers, warmtepompen installeren nieuwbouwproject, grondwaterwarmtepomp met verticale boorput aanleggen, grond- / water-warmtepomp installeren, water-waterwarmtepomp installeren, warmtepomp voor verwarming van een woonboerderij, water-lucht of water-water warmtepomp installeren, installeren van een Water- waterwarmtepomp, warmtepomp voor verwarmen zwembad, inductie, warmtepomp en zonnepanelen installeren, luchtwater pomp of alternatief leveren en plaatsen, grondwaterpomp plaatsen en vloerverwarming aanleggen, aardwarmtewinningssysteem aanleggen, warmtepomp installeren, warmtepomp installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Ede staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Ede:

Chigo airco buitenunit onderhouden/bijvullen

Ik heb een CHIGO SU-6012 split-unit airconditioning van augustus 2012 die een onderhouds/bijvulbeurt kan gebruiken. De buitenunit hangt aan de buitenmuur op 2 meter hoogte. De split-unit airconditioning lijkt gewoon te werken.

Vloerverwarming als hoofdverwarming aanleggen

Het gaat om vloerverwarming die we willen gebruiken als hoofdverwarming voor de woonkamer, keuken en gang. Er liggen nu plavuizen, over de plavuizen ligt nu PVC op laminaat basis de plavuizen haal ik er uit, maar de uitbouw ligt een dekvloer die even hoog ligt als de plavuizen totaal 40 vierkante meter. De vloer moet dus wel 2 cm verhoogd worden na het frezen.

Tweedehands gasfornuis aansluiten

Heb zelf geprobeerd het fornuis aan te sluiten maar hij blijft gaslekken bij de moer aan de kant van het fornuis. Krijg deze ook niet aangedraaid, blijft los zitten...

Verwarming in de keuken verplaatsen

Door de verwarming in de keuken kan de deur van het vriesgedeelte van de koelkast niet geheel geopend worden. Deze komt tegen de verwarming aan. De verwarming zou slechts een klein stuk verplaatst moeten worden (nog geen halve meter) de verwarming kan hergebruikt worden; het gaat puur om de verplaatsing: leiding en ophanging.

Hybride verwarmingsinstallatie aanbrengen

Het gaat om een hybride verwarmingsinstallatie aanleggen in een gerenoveerd rijksmonument met een plat dak. De gehele woning (2e verdieping) is voorzien van vloerverwarming en is geïsoleerd (2016 opgeleverd). De woning is voorzien van een intergas HReco Cv installatie ( op de eerste verdieping. Ik heb ook interesse in extra zonnepanelen. Er liggen er momenteel twee op het platte dak, hier zou ook eventueel de warmte unit op geplaatst kunnen worden.

Lucht-luchtwarmtepomp in een recreatiewoning

Het betreft recreatie woning circa 70 m2 van steen op eigen grond. Stenen bungalow met puntdak- spouw geïsoleerd, vloer van beton- Alle ramen worden vervangen met hoog rendement en het dak is geïsoleerd. Ik heb interesse in een Lucht-luchtwarmtepomp installatie, die de slaapkamers kan verwarmen en een pellet kachel voor sfeer en warmte in de woonkamer. Ook wil ik vloer verwarming aanleggen. Waarschijnlijk moeten er 3 units komen en 4 vertakkingen. Vandaag komt de keurmeester langs en heb ik meer informatie betreft Kw verbuik en zo. In oktober moet het huis klaar zijn. Ik zou graag goed advies op maat willen. Alvast dank voor de moeite!

Buitenkraan aanleggen via de kruipruimte

Een buitenkraan in de achtertuin via de kruipruimte (7 meter) aanleggen.

Lekkend toilet repareren

Het toilet lekt 3/4 druppels bij het doorspoelen. Toevallig is er iemand voor de riolering bij de buren bezig, hij gaf aan dat het waarschijnlijk om de ring gaat aan de achterzijde.

Centraal ventilatiesysteem installeren

Ik heb last van schimmel op de slaapkamers, daarom wil ik een ventilatie/luchtzuiveringssysteem in huis te plaatsen. Wat zijn mogelijkheden en de daarbij behorende kosten?

Meterkast verplaatsen en warmtepomp en zonnepanelen plaatsen

Ik wil de meterkast verplaatsen en de groepen van de groepenkast vermeerderen. Ook willen we een warmtepomp installatie en zonnepanelen laten plaatsen.

Schoorsteen bouwen

Wij willen bij de Praxis een houtkachel kopen met bovenafvoer. Hiervoor moeten doorvoeren worden gemaakt naar het dak voor een schoorsteen. Er moet door twee kanaalplaatvloeren worden geboord, waarschijnlijk ook een vlieringvloer van hout en daarna een dak van geprefabriceerd element. Op het dak moet een schoorsteen worden geplaatst. Graag een opgave van kosten hiervoor, ook voor materiaal. De woning is in bewoonde staat. Het kanaal moet door 3 woonlagen heen.

Schoorsteen maken voor houtkachel

We willen een houtkachel met een bovenaansluiting kopen bij de Praxis en daarvoor moet een schoorsteen worden aangebracht. Er moet een doorboring worden gemaakt door twee kanaalplaatvoeren en een dak van een geprefabriceerd element. Op het dak moet een schoorsteen worden aangebracht. Hoogstwaarschijnlijk moet er ook een gat worden geboord door de houten vloer van de vliering. Het is in woning (3 woonlagen) in bewoonde toestand.

CV in een chalet aanleggen

In een chalet van 10 x 4 meter een CV-systeem aanleggen. Zowel radiatoren, nieuwe CV-ketel alsmede leidingen. Radiatoren voor de ouderkamer ongeveer 2.5 x 2.5 meter. De kinderkamer 2 x 2 meter en woonkamer 4 x 5 meter. We hebben een douche. Leidingen dienen in verband met vorst over het plafond aangelegd te worden. Ik ben benieuwd naar een totaalprijs.

Lekkende afvoer repareren

De afvoer van de inloopdouche lekt, deze heb ik al zelf eens vervangen. Hierna is alles afgewerkt met cement, voegen, maar na een nieuwe lekkage weer afgekit. Op dit moment zien wij geen lekkage maar onder de vloer lopen wel elektra leidingen met daaronder op de begane grond de stoppenkast. Wij willen de inloopdouche graag goed laten controleren en daar waar nodig laten repareren.

Houtkachel plaatsen en rookkanaal aanleggen

Wij willen bij Gamma een houtkachel kopen en deze laten installeren. Er moet een compleet rookgasafvoerkanaal worden aangelegd. Er moeten openingen worden gemaakt in 2 betonnen vloeren en het dak. Wij willen een afspraak maken om de klus hier te laten beoordelen en inmeten en ontvangen daarna graag uw gedetailleerde offerte.

Schouw verwijderen en houtkachel plaatsen

Oude haard is beneden al grotendeels weggehaald door de vorige bewoner, wij willen hem graag helemaal weg en een houtkachel ervoor in de plaats. Het huis is 2 kleine verdiepingen. Mocht het mogelijk zijn dat er een nieuwe buis in kan worden gezet mag dat overigens ook. Volgens de klant zit er nu een gasbuis in en de klant wil in dat geval een houtkachelbuis.

Buitenkraan aanleggen

Het betreft het aanleggen van een buitenkraan die vanaf de meterkast aangesloten dient te worden. Er dient ongeveer 12 meter door de kruipruimte leiding gelegd te worden en daarna door de spouwmuur geboord.

Houtkachel plaatsen op aanwezige rookgasafvoer

Het betreft het plaatsen van een houtkachel. Rookgasafvoerkanaal is aanwezig. Er zat voorheen een houtkachel.

Zonneboiler laten installeren

Graag zou ik een offerte krijgen voor gebruik als warmwatervoorziening. Twee douches tegelijkertijd gebruiken in 1 badkamer en CV. Graag geen contact, maar direct offerte!

Dakdoorvoer maken voor houtkachel

Wij willen graag een dakdoorvoer voor onze houtkachel. Spullen zijn aanwezig, en is al aangesloten tot op zolder. Het gaat dus alleen om het laatste gedeelte van de rookkanaal, zowel het creëren van een doorbraak als het aansluiten van het laatste deel aan buizen. Het gaat om een scharnier dak met hout, isolatiemateriaal en dakpakken.

Buitenkraan aanleggen met warm water

Goede avond, we hebben op dit moment al een buitenkraan in de achtertuin. Nu wilde ik daar ook de mogelijkheid om warm water te pakken daar. Dit in verband met de hond en racefiets schoonmaken.

Brink B8 MDG heteluchtketel vervangen

Ik ben opzoek naar een nieuwe heteluchtverwarming. Er zit nu een Brink B8 in (als ik het goed heb) die uit 1987 komt.

Airconditioning installeren

Mevrouw wil graag een Airconditioning in haar slaapkamer hebben. Deze is al besteld en binnen bij Gamma Ede. Deze moet gemonteerd worden. Verder contact kan via mevrouw zelf. Het emailadres is van de Gamma in Ede bij een gebrek aan emailadres van mevrouw.

Airconditioning ophangen

Klant wil graag een airconditioning opgehangen hebben (Split unit airco 12000 BTU). Hoeveel kost dit om thuis te laten monteren? Het gaat om een indicatie en geen exacte prijs.

Gasfornuis heraansluiten

Mijn gasfornuis moet ontkoppeld worden van de slang en de toevoer naar de gaskraan. Daarna moet dezelfde dag weer opnieuw aangesloten worden, op dezelfde plek. Na de plaatsing van onze nieuwe vloer. De vloer wordt 26 juni gelegd dus ik hoop dat ik voor die dag iemand kan vinden die me hiermee kan komen helpen. Er moet waarschijnlijk ook een nieuwe slang op, deze zit er al 12 jaar op.