Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Ede te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Ede heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Ede u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Ede of directe omgeving.

954 klanten uit Ede bevelen een bij Casius in Ede aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Ede bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp of boiler, warmtepomp installeren voor nieuwbouw woning, verwijderen grindvloer en aanleggen vloerverwarming, rookgasafvoeren checken, verduurzamen van bungalow villa, woning verwarmen, wellicht met infrarood, waterpomp boiler leveren en plaatsen, zonneboiler vervangen, warmtepomp plaatsen, airco binnenunits en een buitenunit plaatsen, het leveren en installeren van een warmtepompboiler, het realiseren van een elektrische cv die op zonneschermen draait, vloerverwarming aanleggen, nieuwe paneelverwarmingen, vloerverwarming aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Ede staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Ede:

Reparatie zonnecollector

Op mijn dak liggen 2 gekoppelde zonnecollectoren. Er is vastgesteld dat in ieder geval de koppelslangen, tussen de twee collectoren, lekken. Waarschijnlijk vorstschade. Of de collectoren zelf ook lekken is niet bekend. Het systeem is 15 jaar oud en ik wil weten wat de kosten zijn voor een reparatie of indien noodzakelijk een eventuele vervanging. Welk merk en type deze heeft, durf ik niet te zeggen.

Radiatoren vervangen

Ik wil 3 of 4 radiatoren laten vervangen. Hierover wil ik geïnformeerd worden wat het beste is voor deze woning. Het gaat om het leveren, installeren en in overleg de oude afvoeren.

Een airco leveren en installeren

Ik zoek een installateur die airco kan installeren op de eerste verdieping van mijn woning. De buitenunit kan op het platte dak van de uitbouw gezet worden. De airco is nog niet gekocht.

Vloerverwarming aanleggen

Het betreft een bestaand appartement op de begane grond van een appartementengebouw. Het appartement staat momenteel leeg. Vanaf 1 juli zijn wij de eigenaar. Wij zouden graag in het gehele appartement vloerverwarming willen laten aanleggen. De oppervlakte is 88 m2.

Plaatsen Bruynzeel douchecabines

We hebben boven en beneden een badkamer en willen boven een inloopdouche Bruynzeel Solid 2 120x30x200 (productnr. 584599) laten plaatsen en beneden Solid 2 100x30x200 (productnr. 584598). De badkamers zijn betegeld en de rest (afvoer) en dergelijke is aanwezig.

Dakdoorvoer plaatsen ten behoeve van een rookkanaal

Ik ben op zoek naar een dakkapelspecialist die een dakdoorvoer ten behoeve van een rookkanaal kan plaatsen. Het dak, schuin, bevindt zich op de tweede etage en is bedakt met dakpannen.

Inzethaard plaatsen en aansluiten

Er is een bestaande openhaard met rookkanaal naar buiten. Wij wensen hier een inzethaard te plaatsen waarbij we overwegen deze aan te sluiten op de CV. Er zijn momenteel nog convectorputten in het huis, deze zullen vervangen worden door een reguliere CV. (De woning zullen we binnen 2 maanden gaan bewonen).

Radiator verwijderen en afdoppen

In verband met het plaatsen van een nieuwe keuken willen we de radiator in de keuken laten verwijderen en afdoppen.

Waterleidingen infrezen en verleggen

Ik ga mijn toilet renoveren, hiervoor heb ik al een nieuw toilet aangeschaft, ik wil graag de waterleidingen van het toilet en de fontein laten infrezen en passend maken voor het nieuwe toilet en fontein. De leidingen, koppelstukken en overige benodigdheden heb ik niet aangeschaft.

Leidingen omleggen en CV ketel verplaatsen

Bij onze nog op te leveren woning hangt de cv in de garage ver van de keuken en badkamer op 1e verdieping. We willen de (recent vervangen) cv ketel (inclusief leidingwerk) verplaatsen naar de 1e verdieping. Zie tekening voor locatie huidige en gewenste plek (tekening is van de begane grond).

Design radiator plaatsen

Het betreft het verwijderen van een oude radiator en het plaatsen va een design radiator van 197 x 60 cm. De oude radiator dient te worden afgevoerd.

Warmtepomp mogelijkheden bespreken

We geven binnenkort opdracht om een huis a 600 m3 te laten bouwen. Ik wil de mogelijkheden bekijken om een warmtepomp toe te voegen. De pomp zal worden gebruik voor het verwarmen en eventueel voor het koelen van de woning.

Nieuwe badgeiser plaatsen met dakdoorvoer

Oude badgeiser vervangen (met muurdoorvoer) voor een nieuwe met dakdoorvoer. Voorkeur voor nieuwe badgeiser gaat uit naar de MAG 14-0-1 GX L .

Buitenkraan plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand die een buitenkraan aan kan leggen bij een nieuwbouw woning. Deze zal ongeveer 8 meter onder de vloer, tyleen, door getrokken moeten worden en aangesloten op de waterleiding inclusief met een aftapkraan. Door de fundering zal er een gat geboord moeten worden en omhoog gebracht naar de achtergevel.

Einheil airco met split unit nakijken en bijvullen

Wegens verbouwing los moeten koppelen. Deze moet dus weer gevuld en na gekeken worden. Het betreft een airco van 7a8 jaar oud.

Split unit airco plaatsen

Ik heb bij Praxis een Tristar split unit airco gekocht en zoek iemand die deze kan plaatsen en werkend kan opleveren. Er heeft er al 1 gehangen. Mijn huidige is defect. Voorzieningen zijn er dus.

Centrale verwarming aanbrengen

Vervanging van een bestaande installatie. Welke installatie heb je momenteel? Verwarming op gas. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Een Z-vormige woonkamer van 40 vierkante meter en keuken van 10 vierkante meter, dus 50 m2 moet dan verwarmd worden i.p.v. centrale gasverwarming. Ook hebben we al 12 zonnepanelen.

Chigo airco buitenunit onderhouden en bijvullen

Ik heb een CHIGO SU-6012 split-unit airconditioning van augustus 2012 die een onderhouds/bijvulbeurt kan gebruiken. De buitenunit hangt aan de buitenmuur op 2 meter hoogte. De split-unit airconditioning lijkt gewoon te werken.

Vloerverwarming als hoofdverwarming aanleggen

Het gaat om vloerverwarming die we willen gebruiken als hoofdverwarming voor de woonkamer, keuken en gang. Er liggen nu plavuizen, over de plavuizen ligt nu PVC op laminaat basis de plavuizen haal ik er uit, maar de uitbouw ligt een dekvloer die even hoog ligt als de plavuizen totaal 40 vierkante meter. De vloer moet dus wel 2 cm verhoogd worden na het frezen.

Tweedehands gasfornuis aansluiten

Heb zelf geprobeerd het fornuis aan te sluiten maar hij blijft gaslekken bij de moer aan de kant van het fornuis. Krijg deze ook niet aangedraaid, blijft los zitten...

Verwarming in de keuken verplaatsen

Door de verwarming in de keuken kan de deur van het vriesgedeelte van de koelkast niet geheel geopend worden. Deze komt tegen de verwarming aan. De verwarming zou slechts een klein stuk verplaatst moeten worden (nog geen halve meter) de verwarming kan hergebruikt worden; het gaat puur om de verplaatsing: leiding en ophanging.

Hybride verwarmingsinstallatie aanbrengen

Het gaat om een hybride verwarmingsinstallatie aanleggen in een gerenoveerd rijksmonument met een plat dak. De gehele woning (2e verdieping) is voorzien van vloerverwarming en is geïsoleerd (2016 opgeleverd). De woning is voorzien van een intergas HReco Cv installatie ( op de eerste verdieping. Ik heb ook interesse in extra zonnepanelen. Er liggen er momenteel twee op het platte dak, hier zou ook eventueel de warmte unit op geplaatst kunnen worden.

Lucht-luchtwarmtepomp in een recreatiewoning

Het betreft recreatie woning circa 70 m2 van steen op eigen grond. Stenen bungalow met puntdak- spouw geïsoleerd, vloer van beton- Alle ramen worden vervangen met hoog rendement en het dak is geïsoleerd. Ik heb interesse in een Lucht-luchtwarmtepomp installatie, die de slaapkamers kan verwarmen en een pellet kachel voor sfeer en warmte in de woonkamer. Ook wil ik vloer verwarming aanleggen. Waarschijnlijk moeten er 3 units komen en 4 vertakkingen. Vandaag komt de keurmeester langs en heb ik meer informatie betreft Kw verbuik en zo. In oktober moet het huis klaar zijn. Ik zou graag goed advies op maat willen. Alvast dank voor de moeite!

Buitenkraan aanleggen via de kruipruimte

Een buitenkraan in de achtertuin via de kruipruimte (7 meter) aanleggen.

Lekkend toilet repareren

Het toilet lekt 3/4 druppels bij het doorspoelen. Toevallig is er iemand voor de riolering bij de buren bezig, hij gaf aan dat het waarschijnlijk om de ring gaat aan de achterzijde.