Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor loodgieter:

loodgieter

Aanleggen water aan- en afvoer voor wasmachine.
Onze klant uit Duiven (Gelderland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor loodgieter uit heel Nederland:

CV-ketel afkoppelen en warmtepomp leveren en installeren

Wij willen de bestaande gas-CV-ketel afkoppelen en laten vervangen voor een warmtepomp. De gemaakte warmte verlies berekening komt uit op 14kw bij -10 gr. De capaciteit van de pomp moet hierop worden aangepast. Naast de warmtepomp moet de bestaande wtw-installatie worden nagekeken en evt. worden vervangen (is 14 jaar oud en heeft heel lang stil gestaan). Tevens gaan we in de garage een badkamer aanleggen waarvan de vloerverwarming ook op deze warmtepomp moet kunnen worden aangesloten. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Welke werken moeten gebeuren? Aansluiten op bestaande radiatoren, aansluiten op bestaande vloerverwarming, aansluiten op warm sanitair water, nieuwe vloerverwarming plaatsen Om welk type gebouw gaat het? Vrijstaand gebouw

Een waterdichte grindvloer aanleggen

Ik zoek een vloerenbedrijf die mijn vloer op de begane grond kan vervangen. We hebben en cementvloer met waterschade. de vloer is nu aan het drogen en we willen graag in woonkamer, keuken en gang een echte dichte siergrindvloer aan laten leggen. zowel voor water vanaf onder als boven. Er is geen kruipruimte aanwezig onder de begane grond. Het betreft een hoekwoning met ongeveer 50 m2 aan vloer op de begane grond.

Centrale verwarming aanleggen

Momenteel in vrijstaande woning (100 m2) verouderde hetelucht verwarming en losse geiser voor warm water. Graag een offerte voor aanleg van centrale verwarming. plaatsing Cv ketel op begane grond waar huidige hetelucht ketel staat. Boven 4 slaapkamers, beneden badkamer met douche.

Beschoeiing vervangen en terras herbestraten

Verwijderen en afvoeren oude beschoeiing en aanleggen nieuwe beschoeiing en bestaande terras ophogen en herbestraten met aanwezige bestrating en graag iets van worteldoek gebruiken. De waterrand is circa 5,20 meter breed en het terras meet circa 5,20 x 3,50 meter. Het hoogteverschil met het water is circa 50 cm. Het betreft een ondiepe sloot grenzend aan de achtertuin. Er is geen achterom.

Nieuw tuin aanleggen

Wij willen graag een nieuwe tuin aanleggen dat onderhoudsvrij is onze tuin is 50m2 5 meter breed en 10 meter diep met nog een schuur in deze afmeting. er is een bestaande tuin die willen we leeg halen. zelf. een nieuwe schutting zou moeten komen beton en hout. stukje vlonders (terras) 5x 4 stukje goeie kwaliteit grasmat 5*3 15m2 en daarna stuk tegel 60x60 5x3 15m2 hierin willen we ook licht aansluiting naar de tuin voor tuinverlichting en water en afvoer in de tuin bij 1 punt en dat is bij onze schuur .

Betonnen fundering in Kalmthout (B)

Betonnen fundering met vorst-rand aanleggen (voor een later te bouwen veranda). Het gaat om ongeveer 30 m2 en moet opgebouwd worden volgens de bijgevoegde tekening/schets. Dus middels een zandbed, thermische folie, isolatie 20 cm dik met een Rc = 5 bewapening en volstorten met beton. de grond is al afgegraven en geëgaliseerd. Op de fundatie zullen later raamkozijnen en een deur komen. In de fundatie moet wel al meteen het leidingwerk worden aangelegd zoals water, elektra en de aansluitingen voor de vloerverwarming. (De vloerverwarming zelf doe ik later).

Renoveren van complete woning

ik heb een woning gekocht in Delft ( opleverdatum september) en zijn op zoek naar een allround klusteam voor de volgende zaken: - Het vervangen van de huidige groepenkast (met 4 smeltzekeringen) en uitbreiden aantal groepen (o.a. voor inductiekookplaat in de keuken). - Het schilderen van de kozijnen aan de buitenzijde (voor en achter) en het vervangen van de grijze (trespa) gevelbekleding door houtwerk of keralit. - Het aanleggen van stroom + water t.b.v. kookeiland (kruipruimte aanwezig). - Het aanleggen van vloerverwarming in de woonkamer en hal (circa 45-50 m2). - Het installeren van een nieuwe CV ketel. - Het monteren van een nieuwe badkamer incl. gedeeltelijk tegelwerk en stucwerk (tegels en sanitair verzorgen we zelf). Hiervoor moet ook de locatie van het toilet verplaatst worden. - Het repareren van een lekkende dakgoot achterzijde. - Het isoleren van dak, vloer en gevel. - Het plaatsen van zonnepanelen. De oplevering staat gepland voor half augustus, dus er is enige haast bij geboden. Als er aanvullende vragen zijn, hoor ik het graag.

Electra aanleggen en waterafvoer verplaatsen ivm nieuwe keuken

Eind juli of eind Aug krijg ik een nieuwe keuken. Ik wil graag een offerte ontvangen van de volgende werkzaamheden: ik schrijf er ook loodgieterswerk bij, maar als jullie dat niet doen dan zou ik graag alleen de kosten willen weten van uw werkzaamheden. - verplaatsen van aanvoer warm-koud water en afvoer (vaatwasaansluiting en gootsteen aansluiting gaan 1 kastje naar links) - 1 extra dubbele WCD aansluiten - 1 enkele dubbele WCD aansluiten - 1 extra WCD op aparte groep (via kruipruimte en opbouw) - 3x verplaatsen van leidingen/ stopcontacten Uitleg situatie

Carport ombouwen naar trimsalon

Ik wil mijn trimsalon in de voormalige garage verder uitbreiden en daarvoor de bestaande carport gebruiken. Het gaat om een carport van circa 4,00 meter lang en circa 3,00 meter die nu voor de garage staat en dichtgemaakt en geisoleerd moet worden. Er moeten kozijnen in geplaatst worden en een deur. Tevens aanleggen van elektra, water en verwarming. Verder het geheel netjes afwerken en aftimmeren. Vergunning nog niet aangevraagd.

badkamer renovatie

badkamer ( 2.03 x 2.45 ) Bad eruit en op deze plaats een inloopdouche. de warm en koud water aansluiting verplaatsen. oude wastafel eruit en een nieuw meubel op een andere plaats., oud toilet eruit en een nieuw wandcloset op dezelfde plaats oude verwarming eruit en een nieuw design op dezelfde plaats. Wat nieuwe leidingen aanleggen. Wand en vloer tegelen.

Partners

Partners van Casius