Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Duiven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Duiven heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Duiven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Duiven of directe omgeving.

401 klanten uit Duiven bevelen een bij Casius in Duiven aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Duiven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp of boiler, warmtepomp installeren voor nieuwbouw woning, verwijderen grindvloer en aanleggen vloerverwarming, rookgasafvoeren checken, verduurzamen van bungalow villa, woning verwarmen, wellicht met infrarood, waterpomp boiler leveren en plaatsen, zonneboiler vervangen, warmtepomp plaatsen, airco binnenunits en een buitenunit plaatsen, het leveren en installeren van een warmtepompboiler, het realiseren van een elektrische cv die op zonneschermen draait, vloerverwarming aanleggen, nieuwe paneelverwarmingen, vloerverwarming aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Duiven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Duiven:

Radiator verwijderen

Ik heb kleine radiator die ik wil laten verwijderen.

Pellet kachel plaatsen

Wij zouden graag bij onze hoekwoning een pelletkachel willen laten monteren. Hiervoor zal het rookkanaal onder het plafond naar buiten mogen gaan en dan omhoog. Wij zouden graag in aanmerking willen komen voorde subsidie, kunt u ons hierover informeren?

Slimme thermostaat op stadsverwarming aansluiten

Het gaat om het aansluiten van de Honeywell Lyric T6R draadloze slimme thermostaat.

Amcor mobiele split airco bijvullen

Hi, de Amcor mobiele split airco van mijn vader (85 jaar) in Duiven koelt niet meer. Vrijwel zeker moet ie bijgevuld worden. Wie kan op korte termijn dit voor elkaar maken in Duiven Gelderland?

Warmtepomp aanleggen

Ik zoek een partij die een warmtepomp kan installeren in mijn woning. Wij hebben nu stadsverwarming in de vorm van vloerverwarming in combinatie met CV. Indien mogelijk ook douche en warm-water voorziening.

Split airconditioning laten monteren

Graag zouden wij offertes ontvangen met betrekking tot het installeren van een split airconditioning op een slaapkamer op de eerste verdieping van een 2 onder 1 kap woning. Bijvoorbeeld een Tristar vaste airconditioning Split AC-5406 met afstandsbediening.

Lekkage in verwarmingsleiding repareren

Er is lekkage van verwarmingsbuizen, die door de deklaag lopen van de vloer in een aanbouw. De verwarming is aangesloten op de stadsverwarming. De verwarmingsbuizen lopen naar twee radiatoren.

Aan- en afvoer voor de afwasmachine aanleggen

Ik wil graag een aan- afvoer laten plaatsen vanaf mijn keukenblok voor een afwasmachine. De Afwasmachine komt naast het keukenblok te staan. Graag een indicatie wat mij dit gaat kosten totaal met materiaal en werk uren. Materialen voor de vakman.

Haard plaatsen

Een houtkachel plaatsen en de bestaande open haard en schouw verwijderen. Mogelijk het rookkanaal aanpassen. Ik wil een houtkachel bij Gamma aanschaffen.

Houtkachel plaatsen en rookkanaal open maken

Er is een schoorsteen aanwezig maar het rookkanaal is dicht gemaakt door vorige bewoner. De klant wil een kachel laten plaatsen en zal zelf de kachel aanschaffen.

Leidingen verleggen in de keuken

Waterleidingen verleggen ter voorbereiding nieuwe keuken. De keuken nog niet aanwezig. De afstand is ongeveer 2 meter. Gasleidingen zijn niet aanwezig in ons huis: we zijn aangesloten op stadsverwarming. Wij willen graag weten wat het kost om deze leidingen te verleggen.

Houtkachel plaatsen

Ik heb een houtkachel bij jullie gekocht en deze zou ik graag aangesloten zien, hij staat al op zijn plaats, wat er nog moet gebeuren is een gat in de muur en een pijp naar buiten en dan naar boven. Het is een gesloten binnenkachel, inclusief de buizen.

Kraan in de keuken plaatsen

Keukenkraan plaatsen. De oude verwijderen en de nieuwe plaatsen.

Buitenkraan leveren en plaatsen

Het leveren en installeren van een buitenkraan vanuit de keuken op de schuur die aan de keuken grenst. Vanuit het aanrechtkastje moet er naar de schuur toe een waterleiding getrokken worden. De afstand is ongeveer 2 meter van elkaar af.

Voorbereidingen voor nieuwe keuken installeren

Aanpassen leidingwerk het gaat om een kleine verschuiving ten opzichte van oude keuken. Maken doorvoer voor afzuigkap door draagmuur. Wandtegelwerk en stucwerk en doortegelen vloer onder keuken. Keuken is al besteld en wordt gemonteerd. Eventueel kan ik de datum verschuiven door de keuken later te laten bezorgen.

Leidingwerk in de betonvloer infrezen

Graag ontvang ik een prijsindicatie voor het infrezen van een betonvloer over een lengte van ongeveer 3,5 meter ten behoeve van electra, gasleiding, warm- en koudwaterleiding en afvoer. De bedoeling is dat we de keuken gaan verplaatsen. De oude keuken staat op een houten vloer met kruipruimte, de nieuwe keuken moet komen op een aanbouw met betonvloer, met cementdekvloer. Heet eerste deel van de leidingen zal dus in de kruipruimte worden aangebracht, waarna het laatste traject in de betonvloer moet worden verwerkt.

Aan- en afvoer voor de wasmachine maken

Ik wil mijn wasmachine laten verplaatsen vanaf de zolder naar de 1e verdieping. Er moeten in een ruimte die grenst aan de badkamer een aansluiting voor de riolering en het water worden gemaakt. Er kan een doorvoer door de muur worden gemaakt zodat er aansluitingen op de riolering en waterleiding van de wastafel gemaakt kunnen worden. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Buitenkraan aanleggen

Wij zoeken een loodgieter om vanaf de meterkast (of elders aftappen) een leiding van ca. 8 meter aan te leggen voor de aansluiting van een buitenkraan in de achtertuin. Geen buitenmuur, het is houtskeletbouw, beste optie is vermoedelijk via de kruipruimte.

Rookkanaal aanleggen voor een houtkachel

Ik wil een houtkachel aanschaffen, maar heb nog geen rookkanaal. Graag zou ik de mogelijkheden willen weten voor het aanleggen hier van. De woning heeft 2 woonlagen met een schuin dak en de vloeren zijn van beton. Hierna dient de kachel aangesloten te worden.

Houtkachel op het rookkanaal aansluiten

Het rookkanaal is vorig jaar schoon gemaakt en dus in orde. Er zal een houtkachel geplaatst moeten worden en aangesloten.

Houtkachel plaatsen met rookkanaal langs de gevel

Wij zouden graag een houtkachel willen laten plaatsen. Er is nog niets aanwezig. In overleg kijken of het überhaupt mogelijk is om een houtkachel te kunnen plaatsen. Als er een mogelijkheid zal bestaan, zal het rookkanaal aan de buitenzijde van de woning (gevel) moeten komen. Wij hebben een hoekhuis. Naast het huis staat op de helft van de woning een garage (deze staat dus tegen het huis aan).

Riolering aansluiten op het netwerk

Het betreft een aansluiting op bestaand riool, lengte 10 meter. Hiervoor moet straatwerk er uit en graven van een sleuf naar bestaande leiding i.o. met gemeente Duiven. Die hebben dit zo aangegeven. Een gat boren met een diamantboor voor aansluiten van nieuwe wc afvoer 125 mm + hulpstukken. Leveren en plaatsen van een erfgrens inspectieput 315x125x125 cm. De put verhogen tot maaiveld (beton) inclusief gietijzerdeksel. Dichten en schoon achterlaten van het straatwerk.

Keukenkraan vervangen

Graag ontvang ik een prijsopgave voor het vervangen van de keukenkraan. De nieuwe kraan zal ik zelf aanschaffen bij de Gamma.

Luchtverwarmingsketel laten vervangen

De luchtverwarmingsketel vervangen.

Radiator lekt bij de aansluiting

Radiator lekt bij aansluiting van de koppeling met de plastic doorvoer naar beneden. Is een verwarming met stads verwrming