Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor buitenkraan aanleggen:

Buitenkraan aanleggen

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het aanleggen van een buitenkraan. Huis is gebouwd in 2014. Locatie: 6665 HW Driel. Welke informatie heeft u nog meer nodig van ons? Alvast dank voor uw reactie.
Onze klant uit Driel (Gelderland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor buitenkraan aanleggen uit heel Nederland:

Buitenkraan aanleggen

We willen een vorstvrije buitenkraan aan laten leggen. Graag ontvang ik hiervoor een offerte.

Buitenkraan aanleggen

Plaatsen van een buitenkraan in de achtertuin vanuit de meterkast. Nieuwbouwhuis recent opgeleverd, zonder voorbereidende werkzaamheden.

Install watertap outside (buitenkraan)

I would like to ask for an offer for setting up a watertap in the garden (buitenkraan aanleggen). The distance from the meterkast to the backyard is about 10 m. Can you please advise time (when the technician is available and how many hours approximately) and cost? Niet bekend of er een kruipruimte is.

Buitenkraan aanleggen

Graag ontvang ik uw vrijblijvende offerte voor aanleg van een buitenkraan in de voortuin (beperkte afstand van waterleiding en bestaande doorvoer buitenkraan achtertuin)

Buitenkraan aanleggen

Graag een offerte voor een buitenkraan. Waarbij ik ook graag hoor of het mogelijk is deze door de spouwmuur aan te leggen, zodat er geen buis zichtbaar is buiten.

Vorstvrije buitenkraan plaatsen

Wij willen graag een vorstvrije buitenkraan aanleggen in onze tuin. Wij weten niet zeker of het mogelijk is om het via onderkruipruimte te doen. We willen daarom graag een offerte/specificatie ontvangen, in het geval de kraan wel via de onderkruipruimte kan worden aangelegd en indien dat niet mogelijk is wat de oplossing is om alsnog een buitenkraan te plaatsen en de bijbehorende prijs. Alvast bedankt!

Buitenkraan en lekkage standleiding

Wij zoeken een loodgieter voor het aanleggen van een buitenkraan. Ook hebben we lekkage bij de dakdoorvoer van de standleiding, alleen bij regen.

Buitenkraan in de achtertuin aanleggen

Ik wil graag een buitenkraan. In de bijkeuken is wel al een kraan die vanuit de kruipruimte is gelegd. De afstand waar de leiding uit de grond komt naar de plek waar de kraan moet is Max. 3 meter Graag strakke afwerking, of een nieuwe vanuit de kruipruimte of de bestaande waterleiding mooi verleggen. Graag offerte en tijdsbestek vermelden.

Buitenkraan aanleggen

Goedenavond, we willen kraan in onze tuin laten aansluiten. Maar we willen eerst ons in de prijs oriënteren. We beschikken over kruipruimte met daar de waterleiding. ik hoor van jullie graag.

Buitenkraan aanleggen

Ik wil graag een buitenstaan in de achtertuin laten aanleggen. Het moet denk ik via de kruipruimte. Ongeveer 12 meter tot aan de meterkast. De woning is uit de jaren 70.

Partners

Partners van Casius