Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Driel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Driel heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Driel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Driel of directe omgeving.

45 klanten uit Driel bevelen een bij Casius in Driel aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Driel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp met zonnepanelen voor nieuwbouwwoning, het leveren en aansluiten van een grond warmtepomp, de aanleg en aansluiting van een grondwater-warmtepomp, warmtepomp plaatsen, warmtepomp laten plaatsen, warmtepomp plaatsen, leidingen omleggen en plaatsen badkamer, warmtepomp of zonneboiler, warmtepomp plaatsen, het leveren en aansluiten van een warmtepomp, warmtepomp installeren, warmtepomp installeren, leveren en installeren warmtepomp met verticale bron ter verwarming, roomdivider (gashaard) realiseren in een aanbouw, een warmtepompboiler leveren en plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Driel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Driel:

Buitenkraan aanleggen

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het aanleggen van een buitenkraan. Huis is gebouwd in 2014. Locatie: 6665 HW Driel. Welke informatie heeft u nog meer nodig van ons? Alvast dank voor uw reactie.

Drainage doorspuiten

Bij onze tennisvereniging zouden we de drainagebuizen graag doorgespoeld willen hebben. Volgens mij zitten er z'n 14 buizen in de grond. Ik zou namens de tennisvereniging graag een offerte willen ontvangen. Zie graag uw antwoord tegemoet.

Reparatie zonnecollector

Na isolatie van mijn zolder aan de binnenzijde waarvoor ik de vlakkenplaatcollector van mijn Daalderop Multisolar moest loskoppelen heb ik de retourleiding waarschijnlijk onder onvoldoende verval teruggeplaatst waardoor na vorst (vorige winter) het water uit de collector in de dakgoot liep. Het kan zijn dat er een klemkoppeling is losgedrukt, Het kan ook zijn dat een of beide buizen tegen de collector-platen zijn gescheurd. De klus is: de collector-deksel losmaken (8 schroeven) de deksel terzijde leggen, de collector-platen (2 stuks) losschroeven (5 schroeven elk) en uitnemen om te kunnen zien of het euvel een klemkoppeling betreft dan wel een gescheurde leiding. Betreft het een koppeling, dan deze weer vastmaken, de collector-platen weer terugplaatsen en de deksel weer monteren. Als het gescheurde leidingen betreft, dan de collector-platen op het balkon zetten (die laat ik dan repareren) en de deksel weer monteren. Na reparatie van de collector-platen moeten ze bij een vervolgklus weer in de collector gemonteerd worden.

Gaskachel plaatsen

Ik wil graag een gaskachel laten plaatsen.

Nieuwe CV-ketel laten installeren

Wij kopen binnenkort een ander huis. In dit huis zit een CV-ketel uit het jaar 1989. Omdat dit al een erg verouderd exemplaar betreft zouden wij er erg graag een nieuwe in willen laten zetten. Het gaat hier dan om een CV-ketel met een CW-waarde van 4. En een KW-waarde van minstens 30. Wij zouden graag willen weten wat dit moet kosten, en hoe lang zoiets in beslag neemt. (Wij krijgen begin januari de sleutel en zouden er begin februari in willen gaan wonen. Dus als het ergens in deze tijd kan worden gerealiseerd zouden wij dit erg fijn vinden.)

Kalmar haard plaatsen en aansluiten

Haart plaatsen en aansluiten de kalmar 5 kw bestaande pijp is 100 mm heeft altijd zware kachel gestaan 10 kw

Ophangen en aansluiten radiator

Radiator ophangen en aansluiten. Radiator kan ook geleverd worden, dit in overleg.

airco plaatsen

Ik wil graag een airco laten plaatsen. Het gaat om twee binneunits en een buiten unit. Een binnenunit moet geplaats worden in de woonkamer op de begane grond aan de achtertuinzijde. De tweede unit moet geplaats worden in de slaapkammer op de eerste etage ook aan de achtertuinzijde. De buitenunit moet geplaats worden aan de achtertuinzijde aan de mur op de gebane grond of hoger, op de eerste etage hoogte. Het huis bevind zich in Driel, vlak bij Arnhem. Graag prijsopgave incl. alle kosten. Evt. ook leveren.

oude badkamer verwijderen (hoekbad, ...

oude badkamer verwijderen (hoekbad, toilett, wastafel, radiator). Tegelwerk op de muur (2 lagen) en de vloer verwijderen. Muren indien nodig egaliseren. Badkamer opnieuw betegelen. Nieuw sanitair (Brugman) terugplaatsen (bad, toilet, badkamermeubel met wasbak, designradiator, kranen). Ombouw bad metselen. Aansluitingen blijven op ca. gelijke plaats. Het plaatsen van een aluminium plafond met 6 spotjes. Er is een situatie-tekening gemaakt door brugman.