Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor cv aanleggen:

CV aanleggen

3kleine en 1grotere radiator, ketel, thermostaat en al het leidingwerk. In een chalet op de camping, alle muren en pijpen van hout en kruipruimte goed bereikbaar en droog.
Onze klant uit Doetinchem (Gelderland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor cv aanleggen uit heel Nederland:

Complete cv installatie incl leidingen

Huis wordt momenteel verwarmd met gaskachel, 117m2, heeft 6 kamers waarvan 1 betrokken wordt bij de badkamer. Alle leidingen moeten aangelegd worden. Cv ketel willen wij leasen of kopen afhankelijk van de kosten. Huishouden bestaat uit 2 volwassenen en 2 kinderen. Gereedmaken van de woning kunnen wij zelf doen en helpen ook bij het aanleggen eventueel io overleg

Leveren en installeren warmtepomp met verticale bron ter verwarming

Ik zoek een specialist die een water-water-warmtepomp (verticale bron) kan aanleggen voor mijn nieuwbouw woning. De pomp/put moet een woning van 160 m2 van sanitaire verwarming, passief koelen en CV-verwarming kunnen voorzien.

Verwarming aanleggen

Graag wil ik in mijn nieuwe huis (een 2 onder 1 kapwoning uit de jaren 30) centrale verwarming laten aanleggen. Hiervan krijg ik op 01-07-2020 de sleutel dus zou fijn zijn als het voor die datum nog gerealiseerd kan worden. Er is nu alleen een gaskachel aanwezig in de huiskamer. Totale woonoppervlakte is circa 88 m2. Het gaat om circa 7 nieuwe radiatoren en een CV-ketel.

Vloerverwarming aanleggen

We willen graag vloerverwarming laten plaatsen in onze vloer. Het gaat om een vloer van 100 m2. We willen graag advies ontvangen of de vloerverwarming op water of op elektra beter is. Daarnaast graag ook op deze vloer tegels leggen. Daarnaast 7 radiatoren verwijderen en ook de leidingen daarvoor tijdelijk afsluiten. Tot slot oude ketel verwijderen en nieuwe cv installatie installeren.

Opbouw verdieping met behoud van ons lessenaarsdak

Wij willen graag een opbouw op onze woning realiseren van ongeveer 5,70 x 8,50 meter. Het huidige dak betreft een lessenaarsdak en wensen we te behouden i.v.m. met de bouwstijl van de woningen en vergunning. Het optrekken van de woning in dezelfde bouwstijl van de woningen, het gaat om een stenen opbouw. Leidingwerk CV/ water/ electra e.d. aanleggen voor uiteindelijk twee of drie ruimtes, verdiepingsvloer en trap aanleg. Raamkozijn in voorgevel + achtergevel plaatsen. Foto's van de situatie en voorbeeld van de opbouw heb ik ingesloten. Wij zouden onze woning conform bouwnr. 16 (type F2) willen laten opbouwen. Deze woning is vanaf de nieuwbouwfase gerealiseerd, dus origineel. De trap is bij ons gespiegeld t.o.v. van bouwnr 16. We zijn ons aan het oriënteren op wat hiervoor nodig is en wat de kosten zullen zijn. Kunt u ons informeren en vrijblijvend een schatting van de kosten geven? Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Vloer verwijderen en vloerverwarming aanleggen

Ik zoek een vloerenbedrijf die de huidige tegel en houten vloer kan verwijderen. Daarnaast wil ik dat er vloerverwarming wordt gelegd op de begane grond. Het gaat om 48 m2 aan vloerverwarming. Dient waarschijnlijk op de CV-ketel te worden aangesloten.

Controle/vervanging leidingwerk (water/electra/CV)

Wij willen graag een offerte (of indicatie) voor onderstaande werkzaamheden: 1.Controle en waar nodig vervanging van leidingwerk in onze kruipruimte. Deze willen wij binnenkort laten isoleren. Om later problemen te voorkomen willen we leidingen laten controleren en waar nodig vervangen/aanpassen (dit betreft dus water/cv/electra). Ivm toekomstbestendig maken van aanwezige (kabel)aansluitingen in de woonkamer willen we via kruipruimte ook een vaste internet/kabel-aansluiting(en) aanleggen van meterkast naar woonkamer. Dit kan eventueel ter vervangen van huidige aanwezige oude kabel/radio aansluitingen in woonkamer. 2. CV verliest langzaam druk. CV is al eens gecontroleerd, vermoedelijk probleem in leidingwerk. In woning is geen lekkage/vochtplekken zichtbaar. Uiteraard is het mogelijk om een afspraak te maken om de werkzaamheden & situatie ter plekke te bespreken, om een specifiekere offerte te maken.. Graag eerst even reactie per mail of whatsapp.

Buitenkraan aanleggen inclusief leiding vanaf cv ketel kast

Ik zou graag een buitenkraan op balkon willen aanleggen. er is een water aansluiting in cv kast, vanaf hier is het ongeveer 8 meter naar buitenmuur balkon. de waterleiding zou of via dak naar balkon kunnen (ik woon op bovenste etage) of anders onzichtbaar binnenshuis via muur of zo.

Vloerverwarming aanleggen

Ik wil graag 50 m2 vloerverwarming aan laten leggen. Het komt in een betonnen/nehobo elementenvloer op de 1 etage. Infrees of opbouw, samenwerking met bestaande CV met elementen.

CV aanleggen in een nog te bouwen woning

Wij zijn voornemens onze woning te gaan verbouwen. Inmiddels is het schetsplan door de gemeente/welstand goedgekeurd. Op dit moment zijn we bezig met de voorbereiding voor de aanvraag omgevingsvergunning. Deze zal medio week 22 - 2020 worden ingediend. Graag komen wij in contact met een installateur voor het uitbrengen van een offerte om de woning en het tapwater te verwarmen.

Partners

Partners van Casius