Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor het realiseren van vloerverwarming in jaren 30 woning:

Het realiseren van vloerverwarming in jaren 30 woning

Op dit moment is er nog een houten vloer van +/- 45 m2. Deze zal eruit gaan en vervangen worden voor een nieuwe betonvloer met daarop vloerverwarming en later een parketvloer. Het is de bedoeling dat deze aangesloten wordt op de CV. Gebruik als hoofdverwarming bestemd, waarbij ook een extra radiator geplaatst wordt.
Onze klant uit Doetinchem (Gelderland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor het realiseren van vloerverwarming in jaren 30 woning uit heel Nederland:

Achterzijde uitbouw verlengde woonkamer

Aan de achterzijde van mijn woning wil ik een uitbouw laten realiseren. De uitbouw moet 250 bij 500 cm groot worden; woon-klaar opgeleverd zijn en zijn voorzien van kunststof kozijnen. Daarnaast wil ik op heel de begane grond vloerverwarming laten installeren. Overige specificaties van de uitbouw bespreek ik graag met de aannemer.

Een uitbouw realiseren achter een tussenwoning

We willen graag een uitbouw van 5.10 breed bij 3 meter diep realiseren aan de achterzijde van onze tussenwoning. We willen dat de uitbouw: woon-klaar opgeleverd; ; vloerverwarming voor heel de begane grond en zijn voorzien van aluminium kozijnen. De woning is niet bereikbaar per achterom.

Vloerverwarming droog systeem leggen en vervangen en verplaatsen CV

Graag laat ik een vloerverwarming, droogbouw, realiseren op de begane grond. Ik heb een houten ondervloer. Gaat om 50 m2. De huidige vloer haal ik zelf weg. Daarna dient er eventueel PVC klicklaminaat gelegd te worden. Opbouwhoogte is belangrijk waar mogelijk een systeem zonder tussenvloer. CV ketel dient ook te worden verplaats en vervangen. Nu heb ik een Nefit 31, dit moet vervangen worden voor een moderne ketel en aangepast op vloerverwarming. Ik heb een schets van de situatie, deze kan ik naar jou doormailen.

Warmtepomp, vloerverwarming en lage temperatuur radiatoren realiseren

Het betreft een nieuw te bouwen loods aan huis, goed bereikbaar met materieel waar wij een warmtepomp zouden willen installeren. Wij zijn bezig met de aankoop van een woning en daarvoor willen wij weten of het mogelijk is om co2 neutraal te verwarmen. De loods is 150 m2, daar willen we vloerverwarming als bijverwarming. In het huis willen we op de begane grond ook vloerverwarming en op de eerste verdieping lage temperatuur radiatoren. (beiden 70 m2). We zijn met 6 personen en het is een vrijstaande woning. De kuub inhoud weet ik niet precies, maar het plafond is 2,50 meter hoog en we hebben twee verdiepingen.

Een betonnen vloer storten in een schuur

Ik zoek een vakman die beton kan komen storten in een schuur om een vloer te realiseren. Wij willen onze schuur 120 m2 laten voorzien van een strakke betonnen vloer op de betonnen funderingsvloer en de reeds aangebrachte isolatieplaten, folie, kantschuim en vloerverwarming op stalen netten. De benodigde dikte is ongeveer 10 cm, er is dus 12 m3 beton nodig. Deze moet gevlinderd worden.

Aanbouw met dak terras maken voor wc, keuken en woonkamer

We zoeken een aannemer die een woon-klare aanbouw kan realiseren aan onze vrijstaande woning. De uitbouw moet ongeveer 9 bij 9 meter groot zijn, zijn voorzien van een toilet, vloerverwarming, gemetselde constructie en waarschijnlijk aluminium kozijnen. Daarnaast willen we op de uitbouw een dakterras hebben.

Woonserre realiseren

Ik wil graag offertes ontvangen voor een woonserre van 5.5 x 5.5 meter. Graag goed geisolleerd en vloerverwarming doortrekken. Deze moet dienen als verlenging van de woonkamer. Betreft een rijtjeswoning. Materiaal: aluminium en/of hout. HR++ glas als. Zijwanden dicht. Inclusief fundering / heien. Geen vergunning aangevraagd, kan ik zonder problemen krijgen.

Aanbouw achterzijde woning realiseren

Ik wil een aanbouw aan de achterzijde van mijn woning van 2,5mtr bij 6,33mtr breed. Schuifpui kozijn van 6,67 breed en nog een losse deur voor een keuken doorgang naar schuur. Ik ben ook opzoek naar oplossing om vloerverwarming uit te breiden. Ik doe zelf de binnenzijde afwerken.(plafond en muur) Uitbouw moet ook als balkon kunnen dienen. Oud balkon moet ook verwijderd worden. Het betreft een tussenwoning. De uitbouw moet gemetseld zijn en ik wil kunststof kozijnen terug zien in de uitbouw.

Kete; vervangen. betonstorten woonkamer + vloerverwarming

We willen de ketel (op zolder) laten vervangen. En ook vloerverwarming in de woonkamer aan laten leggen. Gaat om 30 a 35m2. Er ligt nu parket op een betonnen vloer. Na aanschaf woning blijkt 24m2 niet van beton/zand-cement te zijn. Graag willen we dit laten opvullen. Maar in de gehele beneden verdieping vloerverwarming laten aanleggen. Deze extra 24m2 zal dus eerst moeten worden gestort voor het realiseren van de vloerverwarming kan beginnen. Parket gaat er uit en we willen graag advies over het infrezen van die vloerverwarming. Samengevat dus leveren aan aanbrengen van zowel een nieuwe cv-ketel als een complete vloerwerwarming.

uitbouw achterzijde realiseren

Wij willen een uitbouw laten realiseren en van 2.5 m bij 4.8 m. welke compleet afgewerkt en met lichtstraat opgeleverd mag worden. Daarnaast zal de gehele begane grond moeten worden voorzien van vloerverwarming en tegels. Bijgevoegde foto betreft de huidige situatie. Onze voorkeur gaat uit naar MKB bedrijven, ook een Prefab uitbouw is een optie

Partners

Partners van Casius