Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Doetinchem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Doetinchem heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Doetinchem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Doetinchem of directe omgeving.

553 klanten uit Doetinchem bevelen een bij Casius in Doetinchem aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Doetinchem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp voor nieuwbouw van 1100 m3., verticale warmtewisselaar voor verwarmen en koelen, cV-ketel afkoppelen en warmtepomp leveren en installeren, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp installeren, geiser en moederhaard vervangen door gasloos systeem, vloerverwarming aanleggen en evt warmtepomp installeren, warmtepomp leveren en installeren, rookgasafvoer voor diverse ketels vervangen, warmtepomp plaatsen, complete CV installatie met leidingen aanleggen in een hoekwoning, het gehele CV-systeem vervangen, elektrische verwarming installeren, cV installatie aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Doetinchem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Doetinchem:

Openhaard verwijderen

Ik wil een openhaard uit de woonkamer laten verwijderen. De haard zelf is 1 meter breed, en de ombouw is 2 a 3 meter hoog. Ik ontvang graag een offerte.

CV aanleggen

3kleine en 1grotere radiator, ketel, thermostaat en al het leidingwerk. In een chalet op de camping, alle muren en pijpen van hout en kruipruimte goed bereikbaar en droog.

Geiser vervangen

Ik heb een geiser in de keuken van mijn appartement. Aan de achterkant van die muur zit een vaste kledingkast waar de waterleidingen ook lopen. In die kast kan de boiler geplaatst worden. Ik douche ook van dat water. Graag wil ik de open geiser vervangen hebben.

Het realiseren van vloerverwarming in jaren 30 woning

Op dit moment is er nog een houten vloer van +/- 45 m2. Deze zal eruit gaan en vervangen worden voor een nieuwe betonvloer met daarop vloerverwarming en later een parketvloer. Het is de bedoeling dat deze aangesloten wordt op de CV. Gebruik als hoofdverwarming bestemd, waarbij ook een extra radiator geplaatst wordt.

Gaskraan verplaatsen voor een fornuis

De gaskraan zit achter het keukenblok en ik wil hem 30 cm verplaats hebben, zodat hij achter de kookplaat komt.

Vloerverwarming plaatsen

In mijn nieuwe woning wil ik graag vloerverwarming laten plaatsen. Deze is bedoeld als hoofdverwarming. Het gaat om zo'n 65 m2 verdeeld over woonkamer, keuken en hal. De bestaande tegel vloer word gesloopt en de dekvloer word geëgaliseerd opgeleverd. Uitvoering graag zo snel mogelijk, liefst in 2e week van mei.

Vloerverwarming leggen

Er liggen nu tegels in de woning en deze zal ik zelf verwijderen inclusief de deklaag. Hierna zal et wel glad geschuurd moeten worden en de vloerverwarming geplaatst. Het afwerken hierna zal ik zelf verzorgen. De oppervlakte is ongeveer 60 m2.

Vloerverwarming infrezen en dekvloer aanbrengen

Vloerverwarming (60 m2) als hoofdverwarming voor de woonkamer en keuken infrezen en aansluiten. Warmtepomp is aanwezig.

Vloerverwarming aanleggen

Ik wil voor mijn zoon zijn woning vloerverwarming laten plaatsen. Er zit al een betonvloer in. Het gaat om een vloer van 35-40 m2.

Split airco plaatsen

Ik wilde op de 3de verdieping een split airco laten plaatsen. Het gaat hier om een oppervlakte van 170 m3.

Verwarming aanpassen

Wij zijn bezig met een nieuwe open keuken, daarbij zitten 2 radiatoren in de weg. We zijn voornemens het keuken en eetkamerdeel te voorzien van keramische tegels circa 20 m2 en het zitgedeelte 35 m2 met parket. Het is dus 1 ruimte van circa 55 m2. Wij zoeken nu naar geschikte verwarmingsmethode. Moet er een radiator op een andere plek komen of moet er vloerverwarming gelegd worden?

Afdoppen en afsluiten badkamer

Voor de renovatie van onze badkamer hebben wij op maandag 2 juli of dinsdagochtend 3 juli een loodgieter nodig die onze badkamer afdopt. 3 en 4 juli zullen wij de badkamer zelf slopen en hierna hebben wij een loodgieter nodig die van een wasmachine aansluiting (en afvoer) een leiding voor een bad maakt. De leiding voor de douche moet een halve meter verschoven worden en ook de leiding voor het toilet moet (maximaal 20 cm) verschoven worden. Wastafel waterleiding blijft op zijn plek. Op 18 juli zal door een kennis begonnen worden met het opbouwen van de rest van de badkamer.

Chromoflex thermostaat van Thermaflex repareren

De thermostaat moet gerepareerd worden. Er is geen display indicatie meer. Vloerverwarming werkt niet. Contacten schoongemaakt. Geen resultaat.

Ketel laten verplaatsen

Er gaat een dakkapel geplaatst worden en als gevolg wil ik de ketel ongeveer 2,5 meter verder laten verplaatsten. Leidingwerk moet worden verlegd en netjes worden weggewerkt.

Warmtepomp op water installeren

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op stookolie De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een bestaand gebouw. Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarming van een zwembad, Aansluiting bestaande vloerverwarming, Verwarmen en/of koelen van een gebouw, Verwarming van water (Sanitair). Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik wil een warmtepomp op water laten installeren in combinatie met een PV installatie.

Kanalen van heteluchtverwarming grondig laten reinigen

Ik wil de kanalen van de heteluchtverwarming grondig laten reinigen. De kanalen van de luchtverwarming de kanalen zijn nog nooit gereinigd. Graag ontvangen wij hoe jullie dit kunnen schoonmaken en de kosten ervan.

Radiator aansluiten

Ik heb een stukje aan mijn huis gebouwd en daar een eigen 'café' gemaakt. Er hangt daar op de muur een lange radiator van 240 cm. Ik zoek een vakman die deze voor mij kan aansluiten. Er moet een doorvoer worden gemaakt door de muur, zodat de radiator kan worden aangesloten op de leidingen in de ruimte daarachter. Ik laat de klus hier graag even bekijken en ontvang dan uw prijsindicatie.

Douchekraan monteren

Er moet een nieuwe thermostaat douchekraan gemonteerd worden.

Amcor airco bijvullen

Ik wil graag mijn airco, type HWAM9KE bij laten vullen.

Radiator laten verwijderen

Wij hebben een radiator op de begane grond die we weg willen hebben. Mag wel afgedopt boven de vloer als leiding enkele centimeters uitsteekt (we hebben al tapijt liggen). Graag de radiator ook afvoeren.

Afzuigkap in nis plaatsen

Ik heb in mijn keuken een kleine nis en wil daar graag een afzuigkap laten plaatsen. Ik maak graag een afspraak om de situatie hier even te beoordelen en te bekijken wat voor soort afzuigkap daar past en wat voor aanpassingen daarvoor nodig zijn. Ik ontvang daarbij graag uw prijsopgave.

Kapotte PVC buis en kraan vervangen

Ik wil graag de kapotte PCV buis onder de wasbak in de keuken vervangen, daar zit een scheur in. Er lekt water uit. En een nieuwe kraan monteren in het keukenblok in de garage. De nieuwe kraan heb ik al.

Installatie van een CV-ketel

Heb CV ketel mee genomen uit vorig huis, deze moet echter nog gemonteerd worden, Het is een AWB ketel van ongeveer 7 jaar. Er zit nu al een HR Ketel in inclusief riool afvoer.

Haard plaatsen en pijp door het rookkanaal plaatsen

Ik wil graag een extra pijp door het oude rookkanaal laten plaatsen. Ik heb zelf een kachel gekocht. Ik heb een rookkanaal (gemetseld), alleen hier kan niet zo een pijp in. Want ik heb in die schoorsteen een brandje gehad (8 jaar geleden). Het kanaal kan wel gebruikt worden, maar er zal een pijp (met bochten) in geplaatst moeten worden.

Split airconditioning demonteren en installeren

2 airco's met 1 buiten unit demonteren en installeren nieuw huis.