Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor combiketel vervangen:

Combiketel vervangen

We beschikken nu over een HR-combi-ketel (gas). Het gaat om een groot huis en we verwarmen de keuken en de woonkamer met gaskachels( dat blijft voorlopig zo). Deze zal het binnenkort begeven en wij vragen ons af wat er allemaal is als vervanging. Wij willen ons laten oriënteren.
Onze klant uit Didam (Gelderland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor combiketel vervangen uit heel Nederland:

CV ketel vervangen

We verhuizen binnen een maand naar een nieuw huis (118 m2). De ketel in het huis op dit moment is Vaillant HR (gasgestookte combiketel uit jaar 2000). We moeten de oude combiketel verwijderen. We hebben wat advies nodig over welke combi / boiler onze situatie aankan, want we willen een laag energieverbruik. We willen ook graag weten hoeveel een nieuwe combi zal kosten (gas of elektriciteit) en hoeveel de installatie zal kosten. Dank je.

Combiketel vervangen

Ik wil onze Nefit ecomline Hr klasse SW5 vervangen door een nieuwe.

Verwarming vernieuwen

Het betreft een vervanging van onze Brink luchtverwarmingssysteem, wij willen deze eventueel vervangen door een HR-ketel, in combinatie met onze Intergas combiketel uit 2017, dan wel een palletkachel gebruik makend van de subsidieregeling. Het gaat om een vrijstaande woning met een woninginhoud van ongeveer 300 m3.

Combiketel vervangen

Onze bestaande combiketel is aan vervanging toe. We willen misschien overstappen van gas naar elektrisch maar dat hangt zeker af van de kosten hiervoor. Op welke brandstof moet de ketel werken? Gas In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Tussenwoning

Informatie over duurzaam vervangen van gasketel (warmtepomp)

Het gaat om een tussenwoning, bouwjaar 1962, het huis is redelijk goed geïsoleerd. Het huis heeft een gasgestookte combiketel en radiatoren. Jaarverbruik gas 1400 m3 en 1380 kw elektriciteit. Op de 1ste en 2de verdieping is het nog mogelijk om vloerverwarming aan te leggen. Op de begane grond niet in verband met kostbare houten parketvloer. Ik zoek een geschikte installatie die mijn gasketel volledig vervangt. Ik vind de huidige warmtepomp installaties niet voldoende verwarmen. Ook een hybride systeem lijkt mij niet geschikt. Een gasketel gaat tot 60 graden, een warmtepomp tot 40 graden. Ik toon meer interesse in de Japanse of Duitse fabrikanten, die zijn iets verder met het fabriceren dan de Nederlandse.

Deskundig advies over vervangen van cv ketel naar pellet cv combiketel

Ik wil mij deskundig laten adviseren over het vervangen mijn cv combiketel. Ik toon momenteel interesse voor een pellet cv combiketel. Inhoud woning 275 m 3/ type 2 onder 1 kap/ bouwjaar 1960 / geïsoleerd met spouw isolatie en van binnen uit geïsoleerd.

Elektrische boiler installeren

Ik heb nu een HR combiketel waar de boiler, 150, naast de CV ketel hangt. Deze wil ik vervangen door een 150 liter elektrische boiler omdat we zonnepanelen hebben geplaatst met een opbrengst van 7000 KW.

Warmtepomp plaatsen

Wij hebben een Nefit HR CV combiketel op zolder. Deze zou ik graag willen koppelen aan een hybride warmtepomp. De CV ketel is 25 jaar oud dus ook deze zou vervangen moeten worden. De warmtepomp zal gebruikt worden voor het verwarmen van de woning en het sanitair water. De inhoud van onze vrijstaande woning is ongeveer 650 m3.

CV ketel vervangen

Heb momenteel een Ferroli Megadens 4, maar deze is defect. Ik wil hem graag vervangen door een betere kwaliteit CV-ketel. Deze combiketel hangt in de kelder. De nieuwe ketel wil ik weer op dezelfde plaats hebben, waarbij ook gebruik gemaakt wordt van de bestaande rookgasafvoer.

Elektriciteit combiketel installeren

Wij wonen in een vrijstaande woning van ongeveer 70 m2. In de toekomst zal dit richting de 100 m2 gaan. Op dit moment hebben wij een gas combiketel en willen deze vervangen door een elektriciteit combiketel. De ketel zorgt voor het verwarmen van de woning en van het sanitair water.

Partners

Partners van Casius