Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor grondwaterpomp aansluiten:

Grondwaterpomp aansluiten

Ik heb een nieuwe grondwater (hydrofoorpomp) een paar weken geleden gekocht via internet, maar het lukt mij niet om het apparaat goed werkend aangesloten te krijgen op de waterput alwaar het grondwater op 2 a 3 meter aanwezig is. Aangezien mijn gazon stevig aangepakt is en voorzien is van kalk, meststof en nieuw graszaad is water heel hard nodig, zeker gezien de hoge temperaturen van aankomende week. Kunt u mij uit de brand helpen hiermee? Ik hoor heel graag zal van u.
Onze klant uit De Heurne (Gelderland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor grondwaterpomp aansluiten uit heel Nederland:

Grondwaterpomp repareren

In de Zeeheldentuin in Den Haag (stadstuin met moestuinen) staan er 2 waterpompen die grondwater oppompen. 1 geeft nauwelijks water en de ander heeft minder druk. Mogelijk waterpeil gezakt of ander probleem. Zelf hebben we de expertise niet om dit op te lossen. Graag ontvang ik eerst een indicatie van de kosten per mail van u op voorhand. Oranje lamp knippert op pomp, zie foto. Daarnaast vraag of het mogelijk is handwaterpomp te plaatsen (pomp en locatie staat klaar, is alleen plaatsen en aansluiten)

Grondwaterpomp voor tuinberegening aansluiten

In mijn tuin is een grondwaterpomp-leiding aangelegd. Toen wij het huis kochten zei de verkoper al: je moet wel een nieuwe pomp kopen, want de onze is kapot. Na de verhuizing was de oude pomp dus weg en lagen er alleen de twee slangen (aan- en afvoer). Ik heb inmiddels een pomp gekocht met de nodige aansluitstukken, maar het lukt me niet om deze goed aan te sluiten (dus op de aanvoerslang en de afvoerslang richting aftappunten in de tuin). Het lijkt me een een eenvoudige klus voor mensen die vaker met dit bijltje hakken.