Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Culemborg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Culemborg heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Culemborg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Culemborg of directe omgeving.

399 klanten uit Culemborg bevelen een bij Casius in Culemborg aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Culemborg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: wooncomplex van 75 woningen op duurzame energie verwarmen, zonneboiler, waterpomp, vloerverwarming en pelletkachel realiseren, nieuwbouw bedrijfshal van 750 m2 voorzien van vloerverwarmingsslangen, warmtepomp aanschaffen en vloerverwarming infrezen, verwarming realiseren voor gehele woning + advies, warmtepomp realiseren bij ons nieuwbouw project, vloerverwarming plaatsen en een visgraat vloer leggen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen en combiketel afkoppelen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp installatie, adviseren en installeren van warmtepomp in zeer grote woning, alle verwarmingsinstallaties vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Culemborg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Culemborg:

Elektrische boiler vervangen

Ik wil een bestaande, defecte keukenboiler laten vervangen door een nieuwe 10-15 Liter close-in keukenboiler.

Vloerverwarming aanleggen

Op 6 september krijgen wij de sleutel van onze nieuwe huis. In deze woning willen wij graag in de woonkamer, keuken en eetkamer vloerverwarming laten aanleggen. Het is een betonnen vloer, met kruipruimte die geïsoleerd is. Er zouden een aantal oude verwarmingen weggehaald moeten worden. De ruimte is ongeveer 45/50 m2. De opdracht zouden we zo snel mogelijk willen laten uitvoeren na het krijgen van de sleutel. Idealiter op 9 september.

Aanbrengen van vloerverwarming en het verwijderen van radiatoren

Ik zoek een CV-installateur voor het aanbrengen van vloerverwarming en het verwijderen van 2 stalen radiatoren op de begane grond. De vloerverwarming moet in de woonkamer en keuken gelegd worden. Dit betreft 30 en 12 m2. De ondergrond bestaat uit beton. De vloerverwarming moet op de CV-ketel worden aangesloten.

Close in keukenboiler vervangen

Het vervangen van een in de keuken geïnstalleerde Daalderop close-in-boiler 10 liter door een nieuwe van het merk Daalderop en met dezelfde inhoud van 10 liter en 2000 watt. De oude is kapot. Graag zou ik het werk zo spoedig mogelijk laten uitvoeren omdat ik geen warm water heb in de keuken op het moment. De oude moet gedemonteerd worden en afgevoerd.

CV-ketelmontage

We willen een kleine CV-ketel voor enkel het verwarmen van de woning. Voor het warme water maken we gebruik van een geiser. Het betreft een tussenwoning uit 1940 met dakisolatie, spouwmuur en dubbel glas. Het oppervlak is circa 300 m3. We stoken op de boven verdieping heel weinig en de ketel nu geeft overcapaciteit, vandaar dat een kleine CV-ketel zal volstaan.

Fonteinkraan vervangen

Ik heb lekkage in mijn toilet. Het fonteinkraantje moet worden vervangen want het toilet loopt af en toe door. Ik zorg zelf voor het materiaal.

Vloerverwarming en warmtepompsysteem plaatsen

Het betreft een oudere woning waarbij momenteel de benedenverdieping in gebruik is als kantoor. Deze ruimte wordt aangepast naar een woonkeuken/woonkamer. De vloer is van beton, liggend direct op een zandrug. De dikte & Isolatie onbekend. Hier zouden wij graag vloerverwarming willen laten aanleggen in combinatie met een warmtepompsysteem. Dit systeem zal alleen gebruikt gaan worden voor het verwarming van de ruimte. Op de bovenste verdieping zal er gebruikt gemaakt blijven worden van een CV ketel waardoor er met 2 losse systemen gewerkt zal worden.

Installeren warmtepomp systeem

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Nieuwbouw Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Tbv nieuwbouw woning 600m3 en bijgebouw/kantoor 100m2 400m3. Goed geisoleerd (finnhouse) en veel grond rondom 10000m2

Verwarmingsketel plaatsen

Welke brandstof wordt er gebruikt? Aardgas. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: De huidige Brinkketel (Allure BD 40) dient vervangen te worden. Vervolgens moet er een andere verwarmingsketel geplaatst worden dus.

Airco plaatsen

Het betreft een nieuwbouwwoning waar de zolderverdieping verbouwd wordt tot slaapkamer met grote dakkapel. Afmeting kamer 5.50 X 3.50 meter. Hier wil ik een koel warmte systeem aanleggen. Ik denk aan een airco, maar laat mij graag inlichten over een soortgelijk efficiënt systeem.

Wasmachine aansluiten

In de badkamer dient de wasmachine te worden aangesloten en een afvoer gemaakt. Daarnaast dien er ook een schakelaar gemonteerd te worden voor het aansluiten. Op de plek waar de machine geplaatst dient te worden zat een wasbak.

Aanleg afvoer wasmachine en CV op riool

Op zolder staat de CV-ketel met afvoer naar de dakgoot. Dit is nu een VR ketel maar zal ten zijde tijd vervangen worden voor een HR ketel. Sinds een paar maanden staat ook de wasmachine op zolder naast de CV ketel, met ook de afvoer naar de dakgoot. Dit moet beide aangesloten worden op het riool. Dit kan via de badkamer op de 1 e etage. Ik wil hiervoor graag een offerte ontvangen. Het gaat om een 2 onder 1 kap huis uit 1974.

Houtkachel installeren en afvoerpijp plaatsen tot het plafond

Ik heb een houtkachel gekocht bij Gamma en wil hem laten installeren in mijn net gekochte huis. Er zit daar al een afvoerkanaal, maar de huidige bewoners nemen hun kachel met die pijp mee. Ik weet niet of ze de brandvrije glasplaat laten liggen. Ik wil een offerte ontvangen voor het plaatsen van een enkelwandige pijp vanaf mijn kachel tot aan de aansluiting in het plafond. Optioneel wil ik ook een offerte voor een glasplaat van 90 x 90 cm met afgeronde hoeken aan de voorzijde. Er staan foto's van de woning op Funda waar genoemde kachelaansluiting ook op te zien is. Ik wil de klus vanaf 2 november laten uitvoeren.

Afvoer maken voor de wasmachine

Aansluiting afvoer in de badkamer realiseren voor de wasmachine

Rookkanaal plaatsen en aansluiten op kachel

Ik heb houtkachel. De gaten zijn al geboord in de plafonds. Een aantal meters dubbelwandige pijp is aanwezig. Graag offerte om de dubbelwandige pijp te plaatsen, tekort aan te vullen, en pijp van kachel naar eerste verdieping. Dakdoorvoer ook plaatsen.

Defecte thermostaatklep vervangen

Wij maken gebruik van stadsverwarming, waarbij nu de verwarming het niet meer doet (geen enkele radiator). We hebben wel warm water. De klep van de thermostaat is waarschijnlijk defect, waardoor warm water niet naar de radiatoren kan. Ik ontvang graag een offerte voor het verhelpen van dit probleem.

Gasleidingen in de kruipruimte vervangen

Bij werkzaamheden in de kruipruimte kwam ik er achter dat de gasleidingen in een niet zo'n beste staat zijn. Graag zou ik een prijsopgave ontvangen van de kosten van vervanging.

Ventilatiesteem reinigen

We willen graag de kanalen en ventielen van het ventilatiesysteem van ons huis laten reinigen.

Waterleiding en extra elektra groep aanleggen in garage

We willen de wasmachine en de droger in de garage plaatsen welke zich op 3 meter afstand achter het huis bevindt. De waterleiding moet daar dus heen getrokken worden en een wasmachineaansluiting moet er komen. Er is wel elektra maar dat is niet genoeg voor een wasmachine en droger die tegelijk aan moeten kunnen. Er zal dus ook een of twee groepen naar toe moeten. Staat nu op 2 groepen in de bijkeuken. Dat zou verlegd kunnen worden, onder de vloer door of buiten langs, naar de garage toe.

Aansluiting voor de wasmachine maken

Ik heb geen wasmachine-aansluiting in mijn appartement en wil info of ik dit kan realiseren en waar het mogelijk is.

Buitenkraan laten plaatsen

Wij willen graag een buitenkraan laten plaatsen. De kraan willen wij niet aan de gevel van het huis maar op de buitenmuur van de schuur. Daarvoor is al een flexibele buis aangelegd. De waterleiding kan worden doorgetrokken vanuit de keuken. De afstand tussen de keuken en de schuur is ongeveer 6 meter.

Rookkanaal aanleggen voor een houtkachel

Er moet een rookkanaal aangelegd worden in de woonkamer. Er is geen schoorsteen aanwezig. Rookkanaal gaat rechtstreeks naar buiten door een schuin pannendak. Ongeveer 2 meter pijp nodig binnen. Materialen nog niet aanwezig.

Split airco buitenunit afkoppelen

Split airco de buitenunit afkoppelen in verband met koelvloeistof kunnen we dit niet zelf. De airco wordt niet meer gebruikt na afkoppelen. Er zit een koudemiddel in, dus mogen we niet zelf doen.

Leidingen verleggen voor aanstaande keukenverplaatsing

Wij willen een nieuwe keuken in een ander deel van de kamer. De keuken is besteld. Ik wil graag een offerte voor het omleggen van de leidingen voor de keuken, inclusief het aanleggen van 2 nieuwe groepen in de meterkast (er is een kruipruimte aanwezig). Ook wil ik graag 3 muren en het plafond laten stucen, dit gaat om ongeveer 50 m2. Meegenomen in de klus graag het aanleggen van 2 nieuwe stopcontactpunten. Kunnen jullie mij helpen met een offerte?

Hoofdafvoer deels vervangen

Wij willen graag een t-stuk wat in onze hoofdafvoerbuis zit onder de tuin laten vervangen door een recht stuk. Het t-stuk zit verkeerd om gemonteerd en daardoor ontstaat er waarschijnlijk verstopping. Dit is naar voren gekomen met een camera-controle. Ik ben gemiddeld handig maar een dergelijke klus heb ik nog nooit gedaan. Graag snel uit te voeren in Culemborg.