Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor radiatoren vervangen:

Radiatoren vervangen

Ik wil in mijn woonkamer van 150 m3 graag de cv radiatoren vervangen door elektrische met centrale aansturing. In de kamer heb ik nu één radiator aan de wand en twee in twee convectorputten (totale lengte van de putten ca. 8 m). Wat voor soort elektrische kachels kan ik het beste gebruiken? Oude ook graag afvoeren.
Onze klant uit Beuningen (Gelderland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor radiatoren vervangen uit heel Nederland:

Vloerverwarming plaatsen en een visgraat vloer leggen

Wij gaan binnenkort verhuizen en willen misschien de vloer vervangen door een visgraat parket vloer en willen graag de kosten weten wanneer wij er vloerverwarming bij doen als hoofd verwarming en de bestaande radiatoren weg doen. Gaat om 70 m2 , huidige vloeren verwijderen en afvoeren . Waarschijnlijke droge vloerverwarming maar graag nog advies

Vloerverwarming realiseren

Hebben een huis gekocht en willen de bestaande verwarming (3 radiatoren) vervangen door vloerverwarming. Het totaal bedraagt ongeveer 55 m2. Pompschakelaar met een timer is gewenst. Ook zeer benieuwd hoe lang de werkzaamheden ongeveer zouden duren en wanneer we de tegels erop kunnen laten leggen. Ik wens niet gebeld te worden, alleen via mail contact. Eventueel een extra leiding alvast naar boven laten aanleggen i.v.m. later toevoegen vloerverwarming in de badkamer. Graag zouden we in april willen beginnen.

Radiatoren verwijderen in flat met blokverwarming

Betreft appartement op bovenste (4e) étage. Begrijp dat radiatoren daardoor niet helemaal, maar een klein beetje leeg moeten lopen. Het betreft: 2 helemaal verwijderen, 2 verplaatsen en 1 vervangen. Afvoeren doe ik zelf

Radiatoren vervangen

Het gaat om een jaren'80 vrijstaand huis met 3 slaapkamers boven waar we de vier oude radiatoren willen vervangen. Afvoeren is niet nodig.

CV installatie vervangen van jaren 30 woning

Ik wil graag een prijsindicatie voor het vervangen van een cv ketel en nieuwe radiatoren. Het huis uit de jaren 30 heeft een woonoppervlak van 251 m2, 9 kamers in totaal, 3 slaapkamers en badkamer eerste verdieping en 3 slaapkamers nop de tweede verdieping.

Drie radiatoren vervangen en 4 m2 stucen

Ik wil graag drie radiatoren vervangen en nieuwe plaatsen. Daarnaast ook 4 m2 stucen 1x type 22 radiator 2600x400 (vlakke voorzijde) 1x type 22 radiator 1900x400 (vlakke voorzijde) 1x type 11 radiator 2600x 500 (ribbel) Afvoeren in overleg.

Het vervangen van de CV instalatie voor 6 appartementen

Het betreft een appartement van ca. 40 m2 woonkamer-keuken-slaapkamer, zonder deuren met elkaar verbonden. Tussen twee panden, met dubbel glas/ramen aan zowel de straatkant als aan de achterzijn, waar zich een terras bevind (als een soort binnenplaats). Er zijn momenteel 2 radiatoren (1 voor, 1 achter). Het idee is dat elk appartement in zijn eigen warmte voorziening kan voorzien. Momenteel is een een oude gezamenlijk CV installatie met een warmwaterboiler voorziening (ringleiding) voor 6 woningen verdeeld over 2 panden en een winkelruimte onder deze woningen. (2 verschillende VvE's) Het idee is dus of om drie etages op 1 of voor 1 kant op 1 ketel > of elektrisch waar er een kabel naar ieder appartementje. inclusief een nieuwe voeding, verdeling van de meterkast.

Alle verwarmingsinstallaties vervangen

De cv combiketel op gas vervalt. Verwijderen en afvoeren, elektrische boiler plaatsen elektrische boiler voor de badkamer/ elektrische radiatoren voor alle kamers/ gaskookplaat eruit en inductiekookplaat erin/ AEG IKE 95454 XB Afvoer oude ketel, radiatoren en buizen

Opbouw op een bestaande aanbouw

Opbouw 1e etage, op de begane grond is er een uitbouw. Afmeting opbouw: 5,5 bij 2,5 Verdeeld over 2 kamers. In 1 kamer willen wij een kozijn en in de andere kamer bestaande kozijn hergebruiken. Er ligt vloerverwarming in de 2 kamers: wij denken aan aan - Vloerverwarming doortrekken Of - 2 kleine radiatoren in elke kamer 1 Uit beide kamers de vloertegels vervangen door nieuwe tegels. Vergunning van de gemeente hebben wij al ontvangen incl bijbehorende tekeningen

convectorput vervangen

Huis uit begin jaren 70, nog eerste radiatoren in bestaande convectorputten. Om beter rendement te realiseren zouden we graag offerte ontvangen voor de vervanging hiervan. Zouden jullie contact op kunnen nemen voor een afspraak?

Partners

Partners van Casius