Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Beuningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Beuningen heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Beuningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Beuningen of directe omgeving.

233 klanten uit Beuningen bevelen een bij Casius in Beuningen aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Beuningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp voor sportcomplex, warmtepomp met zonnepanelen voor nieuwbouwwoning, de aanleg en aansluiting van een grondwater-warmtepomp, warmtepomp plaatsen, warmtepomp laten plaatsen, warmtepomp plaatsen, leidingen omleggen en plaatsen badkamer, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp installeren, warmtepomp installeren, leveren en installeren warmtepomp met verticale bron ter verwarming, roomdivider (gashaard) realiseren in een aanbouw, een warmtepompboiler leveren en plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Beuningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Beuningen:

Vloerverwarming op 1e verd.(ca. 40 m2)

Betreft vloerverwarming voor de 1e etage (slaapkamers en badkamer). (Begane grond is reeds voorzien) Het gaat om zo'n 40m2 waarbij de badkamer reeds ingericht is en dus zal er door de tegels heen gefreesd moeten worden. De badkamer heeft overigens een verhoogde vloer. Welke opties zijn hiervoor beschikbaar? De regelunit zal in de hal geplaatst worden. Het betreft een bestaande woning op circa 1 km afstand waar wij in okt/nov 2020 de sleutel van krijgen.

Radiatoren vervangen

Ik wil in mijn woonkamer van 150 m3 graag de cv radiatoren vervangen door elektrische met centrale aansturing. In de kamer heb ik nu één radiator aan de wand en twee in twee convectorputten (totale lengte van de putten ca. 8 m). Wat voor soort elektrische kachels kan ik het beste gebruiken? Oude ook graag afvoeren.

Wasmachine aansluiting verplaatsen badkamer --> keuken

Wij willen de wasmachine verplaatsen vanuit de badkamer naar de keuken (beiden begane grond) . Stroom en water aanwezig. Het aanleggen van de aansluiting en de afvoer willen we graag door een vakman laten uitvoeren. Wii zien uw reactie graag tegemoet.

Pelletkachel plaatsen

Ik wil graag een pelletkachel laten installeren. Ik heb een rookgasafvoerkanaal maar deze moet nog even goed worden aangesloten. Ik heb geen hittebestendige vloer.

Vloerverwarming nakijken en spoelen

Wij hebben de vloerverwarming altijd als bij verwarming gebruikt maar willen deze nu als hoofdverwarming gaan gebruiken. Ik heb echter nog niet het idee dat deze optimaal werkt. Hij wordt niet echt warm. Dus wil ik graag de zaak laten nakijken en verbeteren of spoelen waar nodig. Wij hebben 4 groepen. Totaal oppervlak is ongeveer 55 m2. De eerste drie groepen zijn ongeveer 20 jaar (of iets meer) oud. De 4e groep in de uitbouw is nu 14 jaar oud.

Warmtepomp plaatsen

Ik ben mijn aan het oriënteren wat de mogelijkheden zijn voor het installeren van een warmtepomp. Het gaat om een vrijstaande woning van ongeveer 600 m3 waarbij de warmtepomp de aardgas dient te vervangen en de woning moet verwarmen en koelen en ook het sanitair water moet verwarmen.

Warmtepomp-installatie aanleggen

Ik denk aan een water/waterpomp of lucht/waterwarmtepomp, die de energie haalt uit: het slootwater, horizontale buizen in de tuin, of verticale buizen in de tuin. Of een systeem dat warmte haalt uit de lucht, een open bron water systeem, thermische panelen, of een combinatie van 2 of meer systemen. Het woonhuis is voorzien van 28 PV zonnepanelen (Her benodigd vermogen ?). Afgelopen winter was het gasverbruik circa.2,5 m3/h. We hebben een inpandig zwembad en mag eventueel gebruikt worden als buffer. De sloot is circa 1,20 meter diep, licht stromend, maar vriest wel dicht in de winter. De c.v. Ketel is aan vervanging toe. De aankomende winter moet de investering in een warmtepompsysteem worden gedaan.

Split-unit airco monteren

Op de slaapkamer een split unit installeren installeren. Doorvoer naar buiten moet ook gemaakt worden. Hoeveel wordt de meerprijs als de vakman de airco levert? Het gaat om een kamer van ongeveer 20 m2.

Vloerverwarming infrezen

Afkoppelen van de radiatoren in de huiskamer en hal. Vloerverwarming (55 m2) infrezen en klaar opleveren, zodat erna een PVC vloer gelegd kan worden.

Convectorput door vloerverwarming vervangen

Wij hebben in de woonkamer parket en een tegelvloer in de keuken. Deze willen we er beiden uithalen ten behoeve van vloerverwarming. Ook is er een convectorput aanwezig en zodoende willen we deze weg laten halen/op laten vullen zodat er vloerverwarming als hoofd verwarming gelegd kan worden.

Grohe Wave Cosmopolitan aansluiten

Nieuwe keukenkraan Grohe Wave Cosmopolitan (1 handel bediening) monteren (koop ik bij Gamma Beuningen).

Gasleiding vanuit de keuken verlengen

Wij zoeken een loodgieter die een gasleiding vanuit de keuken kan verlengen naar de woonkamer ten behoeve van een gashaard. Het zal circa 6 meter zijn. Er is geen kruipruimte om de leiding door te voeren. De sleutel krijgen we eind januari dus begin februari mogelijk uitvoeren.

Daklood vervangen en kitwerk vervangen

Ik wil graag voor ongeveer 12 strekkende meter het daklood laten vervangen op een balkon voor de slaapkamer, boven de woonkamer. Daarnaast moet het daklood onder de dakkapel vervangen worden. Dat is ongeveer 3 strekkende meter. Verder moeten 3 verticale kitranden in de douchecel opnieuw gekit worden en de 4 horizontale kitranden op de grond in de douchecel. Graag ontvang ik een offerte voor deze werkzaamheden.

Convectorput in de betonvloer plaatsen

Wij willen in het voorjaar onze massief houten woonkamervloer vervangen en er daar dan ook gelijk een convectorpunt laten maken. Er moet een opening van ongeveer 220 cm worden gezaagd in de betonvloer van 15 cm dik. Het vermogen van de convector moet nog worden berekend. Ik ontvang daarna graag uw prijsopgave en ook informatie over het beperken van de stofontwikkeling tijdens het zaagwerk in het beton.

Inzethaard inbouwen

Is het mogelijk om in een oude "Tasso" voorzet openhaard, een gashaard- (blok) in te bouwen.

Sanibroyeur leveren en plaatsen

Wij willen graag een sani-broyeur geplaatst hebben in de doucheruimte. De waterleiding en -afvoer is aanwezig via de wasmachine. Graag deze maand nog. Er hoeft niet verbouwd te worden.

Vloerverwarming installeren

Dit betreft een offerte aanvraag voor het leveren en plaatsen van vloerverwarming in een ruimte van 8 x 6 meter. De vloerverwarming zal in een betonnen vloer gefreesd moeten worden.

Schävis Duo stoomdouchecabine nakijken

Graag zou ik een monteur voor een duostoomdouche cabine van het merk schavis laten nakijken. Ook zou het afsluit stripje onder de deur vervangen moeten worden. Een houdertje plaatsen, om de doucheslang weer op te kunnen hangen. Graag zo snel mogelijk de werkjes laten uitvoeren het huis wordt verkocht vandaar.

CV-ketel in pandig verplaatsen

. ik heb een huis op het oog , daar er staat een oude ketel, deze word vervangen . Maar deze staat op de 2e etage , graag wil ik de cv ketel op Zolder hebben staan , wat kost ongeveer, het monteren + de omleiding naar zolder met alle leidingen. De cv kan recht omhoog geplaatst worden , zonder teveel bochten. Vrijblijvende offerte.

Afzuigkap installeren

Graag ontvang ik een offerte voor het installeren van een afzuigkap in een huurwoning met een centraal afzuigsysteem. De woning is in 1999 gebouwd. Daarnaast zou ik ook willen weten wat de kosten zijn voor het leveren van de afzuigkap.

Ketelservice en advies over verwarming

Wil graag deskundig advies omtrent verwarmingsketel.

Verwarming monteren

In de berging wil ik graag een staande radiator laten monteren. Door de muur dienen er gaten geboord te worden voor de verwarmingsbuizen zodat de nieuwe radiator aangesloten kan worden op de CV-ketel.

CV-ketel laten verplaatsen

De CV staat nu in een ruimte die ten koste gaat van de badkamer. Daarom wil ik graag de CV-ketel verplaatsen naar elders op dezelfde verdieping. Of indien mogelijk naar de zolder. Een en ander zodat ik de badkamer kan verbouwen en uitbreiden met een douche. Graag wil ik weten wat dat ongeveer inclusief alle materialen gaat kosten. Ketel is nu een jaar of 6 à 7, dus wellicht kan die behouden blijven.

Einhell split airconditioner bijvullen

De split air aico Einhell SKA 2501 EQ C+H (Gamma) geeft error E4 na een tijdje koelen en slaat af. De uitblaastemperatuur is hoger dan voorheen. Volgens informatie op internet zou dit betekenen dat koelmiddel moet worden (bij)gevuld. Bij herstart werkt hij weer correct op maanbedrijf. De buitenunit is op 2 meter hoogte vanaf maaiveld op beugels tegen de buitenwand geplaatst. De binnenunit bevindt zich in de slaapkamer 1e verdieping. Koelmiddel volgens instructieboekje: R 407 c, ongeveer: 750 gram. Hoeveel bedragen de all-in kosten voor het vullen/ontluchten/vacumeren en correct werkend opleveren van deze airco?

Keukenkraan vervangen

Ik wil de kraan in de keuken vervangen met een andere kraan die ik al heb.