Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor rvs buis in een bestaand rookkanaal plaatsen en kachel aansluiten:

RVS buis in een bestaand rookkanaal plaatsen en kachel aansluiten

Wij hebben een Bekkasinen houtkachel gekocht en willen deze laten aansluiten op een bestaand gemetseld rookkanaal. Er moet daarvoor een flexibele rvs buis van 150 mm en maximaal 4,5 meter lang worden geplaatst en aangesloten op de kachel met een aansluiting van 120 mm. Verder is er een rvs trekkap nodig, een koppelstuk, nisbus, rozet voor op het plafond, muurbeugels, verloop van 125 naar 150 mm, en aansluitingen op de kachel (blauw gegloeid of dik staal) welke niet recht onder het gat in het betonnen plafond staan, maar circa 90 cm daarvandaan. Graag laat ik alles netjes afwerken. Het kanaal moet eventueel nog geveegd worden. Het gat van 170 mm diameter in het betonnen plafond ter hoogte van het rookkanaal is inmiddels gemaakt. Ik wil hiervoor graag uw offerte ontvangen.
Onze klant uit Barchem (Gelderland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor rvs buis in een bestaand rookkanaal plaatsen en kachel aansluiten uit heel Nederland:

Flexibele buis in bestaande schoorsteen plaatsen

De schoorsteen hebben wij laten vegen en begrepen dat er een flexibele dubbelwandige RVS buis in de bestaande schoorsteen geplaatst moet worden. Het zal gaan om een buis van ongeveer 6 meter.

Flexibel rookkanaal plaatsen in bestaand kanaal

Doortrekken van flexibele RVS buis van 150 mm door een bestaand gemetseld rookkanaal inclusief montage van de dakdoorvoer.

Rookkanaal aanleggen voor een pelletkachel

Voor een reeds aangeschafte pelletkachel ben ik op zoek naar een bedrijf dat het rookkanaal kan aanleggen. Het gat naar de schoorsteen moet worden uitgebroken in het plafond, waarna een dubbelgedraaide flexibele rvs buis doorgetrokken moet worden tot in de schoorsteen. Voor de aanvoer van lucht moet er een gat in de houten vloer gemaakt worden. Graag een offerte betreft de aanleg en materiaal kosten.

Houtkachel aansluiten op rookkanaal

Ik wil een kleine houtkachel laten aansluiten in mijn woning op een al bestaand schoorsteenkanaal. Dat kanaal is aanwezig vanaf het plafond op de begane grond tot aan het dak. Er is ook al een opening in het plafond aanwezig. Het is een kanaal met aluminium buis dat in het verleden is gebruikt voor een gaskachel. Ik begrijp dat de buis eruit zou moeten en vervangen moet worden door een dubbelwandige rvs buis voor de houtkachel. Er is een afvoerpijp nodig van de begane grond (met koppelstuk) dat zo'n 9 meter lang is (van begane grond tot de tweede verdieping inclusief kleine zolder). Ik ontvang graag uw prijsindicatie voor deze montage. Ik stel een bezoek op prijs.

Flexibele kachelpijp plaatsen

Ik wil graag een flexibele kachelpijp laten plaatsen. Totale lengte ongeveer 5 /6 meter recht naar beneden. Betreft voor het aansluiten van een gashaard. Aansluiting 100, is een open gas haard systeem. Rvs buis 100. Liever mailen dan bellen. Uitvoering zo snel mogelijk.

Rookkanaal in de schoorsteen vervangen

Ik wil in onze schoorsteen een RVS flexibele buis met een diameter van 15 cm aan laten brengen om een houtkachel te kunnen plaatsen. Schoorsteen is echter op sommige plekken te smal. Schoorsteen is 9 meter lang. Onderste twee meter is het kanaal driehoekig met afmeting ongeveer 20 bij 20 bij 10 cm. Rest van het kanaal is 20 bij 20. Boven op zolder loopt het kanaal niet recht, maar gedraaid. We willen graag een en ander zonder slopen laten plaatsvinden, want de schoorsteen-ombouw willen we behouden. Plaatsen van een trekkap bovenop en een nisbus van 15 cm in de woonkamer.

Rookkanaal voor de houtkachel aanleggen

Graag wil ik een kachel laten aansluiten/installeren in ons jaren '30 huis. De situatie is als volgt: Op de eerste etage is door de vorige bewoner een openhaard geplaatst. Hierdoor is het bestaande rookkanaal opengebroken voor de haard en is hier van de eerste etage tot aan de top van de schoorsteen een flexibele RVS pijp in geplaatst. Nu is de haard op de eerste etage verwijderd en heb ik reeds een passende kachel gekocht om te plaatsen op de begane grond. Nu wil ik graag deze flexibele buis verlengen (indien mogelijk) tot de begane grond zodat de houtkachel hierop aangesloten kan worden. Graag zie ik een offerte tegemoet voor deze werkzaamheden en zit ik met enkele vragen waarvan ik hoop dat u mij hier verder mee kan helpen. Kan de bestaande RVS pijp verlengd worden? Of moet er een compleet nieuwe in (ik gok dat deze pijp nog geen 10 jaar oud is). De houtkachel heb ik het liefst zo dicht mogelijk geplaatst op de muur. Dit is momenteel een gips voorzet wand. Kan dit in verband met hitte of dien ik deze wand te vervangen (zo ja, wat zijn de oplossingen hiervoor). Bijgevoegd enkele foto's. Het rookkanaal is 20 x 20 centimeter. De huidige RVS buis is doorsnee 15 centimeter. Het metselwerk om het kanaal dicht te maken doe ik het liefst zelf om kosten te besparen, eventueel mee te nemen in de offerte.

Dubbelwandige RVS-buis aanleggen en aansluiten

Er is een doorgang steen van oude openhaard waar nu een gaskachel voorstaat, Deze gaskachel willen we vervangen voor een hout kachel. Mijns inziens is er geen dubbelwandige pijp aanwezig. Denk een enkele, pijp willen we laten vervangen door rvs flexibele dubbelwandige pijp. Geschatte lengte 8 meter. Tevens kachel aansluiten

Rookkanaal in de schoorsteen vergroten

Wij hebben een hout kachel met een verloop uit de kachel van 15 cm naar schoorsteen 10 cm. Na schoorsteen brand is in het kanaal een rvs flex buis geplaatst van 10 cm. De schoorsteen is gemetseld vierkant inwendig ongeveer 12 cm de rvs buis zit los in het gemetselde kanaal. Er zit een knik in het kanaal. Mijn vraag is of het kanaal uitgeboord kan woorden naar 15 cm.

Rookkanaal renoveren en pelletkachel installeren

Ik wil graag mijn rookkanaal laten renoveren en een pelletkachel laten installeren. Rookkanaal aanwezig op eerste verdieping en zolder en schoorsteen, in woonkamer (2.50 meter hoog, indertijd weggehaald). Rookkannaal middels concentrische dubbelwandige RVS buis renoveren en kachel middels plafondaansluiting op rookkanaal aansluiten. Gesloten systeem. Pelletkachel is een Ravelli aria 6 KW) Aansluting in woonkamer middels 45* aansluiting vanwege aanwezige piano.

Partners

Partners van Casius