Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor geiser vervangen in stacaravan:

Geiser vervangen in stacaravan

Ik wil in mijn stacaravan een geiser vervangen. De geiser wordt voornamelijk gebruikt voor de keuken en in een sporadisch geval voor gebruik douchen. Gaarne een offerte voor levering en installatie. Bij de offerte graag opgeven welk merk en type geiser.
Onze klant uit Arnhem (Gelderland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor geiser vervangen in stacaravan uit heel Nederland:

Gaskachel en geiser vervangen door een cv ketel

Beste Casius, ik heb onlangs een huis gekocht. In dat huis is een geiser en gaskachel aanwezig, deze wil ik graag laten vervangen. Via internetzoeken kom ik terecht op een Cv Combi-ketel. Graag ontvang ik van u een offerte van de geraamde kosten voor de vervanging van het totale proces (geiser, gaskachel en radiatoren).

Geiser vervangen

Geiser vervangen in vakantie chaletje. Kosten nieuwe geiser, oude verwijderen en nieuwe plaatsen.

Geiser in een vakantiehuisje vervangen

De geiser in onze stacaravan is kapot en daarom kunnen we nu niet douchen of warm water krijgen. De geiser is klein en dit systeem mag niet meer vervangen worden, zegt onze huidige loodgieter. Maar we willen wel iets waardoor we warm kunnen douchen.

Open geiser vervangen door een gesloten

Wij hebben nog een oude open geiser in de keuken puur bedoeld voor warm water in de keuken en douche. Deze is inmiddels afgekeurd door Eneco en met spoed vervangen voor een nieuwe gesloten geiser zodat we weer kunnen douchen. Graag ontvang ik offertes van gesloten geisers inclusief installatiekosten en wat de mogelijkheden zijn met jaarlijks onderhoud van deze geisers met prijzen.

Badkamer vernieuwen en geiser vervangen

Renovatie van een kleine badkamer, incl vervanging van een (gas) geiser voor een boiler. De badkamer moet leeggehaald worden en daarna moeten er nieuwe badkamer elementen in geplaatst worden. Dus tegels, nieuw bad, douche, wasbak etc. De badkamer is 2,45 x 2 meter.

Moederhaard vervangen door CV ketel

In het appartement dat ik voornemens ben te kopen heb ik een moederhaard (met centrale verwarmingselementen) en losse geiser. Ik wil globaal de kosten van vervanging weten, voordat ik een bod op het appartement doe, want de kosten van vervanging zijn van invloed op mijn bod. Ik wil graag deze installaties vervangen voor een HR-CV ketel dus ook voor gebruik warm water / douche. Graag advies over het type/ model CV installatie en locatie van inbouw, met zo min mogelijk leidingen omleggen. Het appartement is max 60 m2.

Geiser vervangen

Ik heb een geiser in de keuken van mijn appartement. Aan de achterkant van die muur zit een vaste kledingkast waar de waterleidingen ook lopen. In die kast kan de boiler geplaatst worden. Ik douche ook van dat water. Graag wil ik de open geiser vervangen hebben.

Geiser vervangen

Vervangen van een geiser (douche en cv) door een elektrische variant Op welke brandstof moet de ketel werken? Elektriciteit In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik

Fasto geiser f2500 ve-3 membraam vervangen

Fasto badgeyser in keuken bovenkastje : F2500 ve-3 , membraam vervangen. Heb zelf al een nieuwe membraam aangeschaft.

Propaan geiser monteren en aansluiten

In mijn stacaravan wil ik mijn huidige geiser vervangen door b.v. een Ttlupe B11 Eco geiser.

Partners

Partners van Casius