Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor installatie grohe red duo keukenkraan:

Installatie Grohe Red Duo keukenkraan

De huidige kraan in de keuken moet vervangen worden door een Grohe Red Duo (zeg maar een kraan met 7 liter kokend water boiler erbij, een soort Quooker). De kraanset hebben we al in huis, evenals een verdeelstekker. Een foto van gootsteenkastje met huidige situatie is bijgevoegd.
Onze klant uit Arnhem (Gelderland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor installatie grohe red duo keukenkraan uit heel Nederland:

Kraan vervangen door complete Grohe Red installatie

Ik wil een huidige kraan laten vervangen door een complete installatie van Grohe red kraan, met boiler.

Meterkast vervangen

Het vernieuwen van de bestaande groepenkast door een 3-fasen groepenkast van ABB met 10 lichtgroepen, 3 aardlekschakelaars, 1 fornuisgroep beltrafo 8V/1A incl. 0/1 schakelaar geplaatst in de nieuwe groepenkast. Keuring elektrische installatie 8 t/m 12 groepen incl. Bij goedkeuring een geldig certificaat en verlengde garantie 5 jaar. Het bijmaken van een fornuisgroep, gelijktijdig uitgevoerd. Het bijmaken van 2 aparte groepen voor de wasmachine en droger, aansluiting via de kruipruimte monteren in de trapkast. Dubbele opbouw stopcontacten. Wm/wd moeten tegelijk kunnen draaien (dus apart groepen). Het bijmaken van een aparte groep voor een Grohe Red met voorziening in de keuken. Voldoende geaarde stopcontacten in de keuken aanbrengen. Foto's meterkast die vervangen moet worden en meterkast zoals gewenst kunnen gemaild worden. Het merk moet ABB zijn. Sleuteloverdracht is op 28 juni. Uitvoering werkzaamheden zo snel mogelijk bij voorkeur 1 juli of 2 juli.

doucheset installeren

het plaatsen van een doucheset grohe / VITALIO jOY 260 onze huidige kraanafstand is 15 cm. en vanzelfsprekend: de oude installatie afhalen.

Grohe Red kraan - vervangen van verbindingsslang

Hallo, ik heb al voor een aantal jaren een Grohe Red in de keuken. Ben er erg blij mee tot nu een van de verbindingsslangen erg aan het lekken is. Bij Grohe vermelden ze dat ze deze slangen niet los verkopen (je moet dus een geheel nieuwe Grohe Red installatie kopen), ze een 'unieke maatvoering' hebben en dus andere verbindingsslangen niet zullen passen. Iemand wel een nieuwe/gebruikte verbindingsslang beschikbaar of heeft een andere oplossing ? Bedankt !

Toiletruimte op de begane grond vernieuwen

Afmeting van de ruimte is ongeveer 150 x 200 cm. De volgende werkzaamheden moeten worden uitgevoerd: 1. Slopen/afvoeren van oud materiaal 2. Montage van bij Gamma te bestellen Grohe compleet pakket hangend toilet (closet) met inbouw waterreservoir, duale spoelsysteem en isolatiemateriaal. Prijs EUR 379,00. 3. Montage van bij Gamma te bestellen hoek fontein set wit 'Differnz Keres' 12.5 x 32 x 32 cm/ Prijs EUR 109 4. Montage Plieger spiegel Charleston zilver 120 x 30 cm, plaatsing op hoek boven fontein. Prijs EUR 25,75 5. Montage/vervanging van oude ventilator. Huidige ventilator aangesloten op tijdsduur van lichtknop toilet. Bij installatie dient rekening gehouden te worden dat er maar 1 toilet in huis is. Dus van belang dat toilet binnen 1 dag geïnstalleerd /klaar voor gebruik is. Graag wil ik van u vrijblijvend een offerte ontvangen. Producten nog niet besteld. Kan dit tegelijk meegenomen worden in de totale prijs offerte (inclusief bezorgkosten)?

Grohe thermostaatkraan repareren of vervangen

De douche-thermostaat kraan (Grohe Grohterm 1000) wordt niet veel warmer dan lichaamstemperatuur. Geprobeerd uit elkaar te halen en ontkalken. Dit is denk ik niet goed gegaan. Weet niet of kraan nog te redden is, ik denk het wel. Anders heb ik een nieuwe kraan en installatie nodig.

Inbouwkraan in de douche vervangen

Huidige inbouwkraan douche bromt en waterdruk warm water is laag. CV installatie is in orde (gecheckt door Feenstra CV onderhoud), dus hier ligt het niet aan. De huidige inbouwkraan van merk Hudson Reed moet dus vervangen worden door een andere inbouwkraan van Grohe of Hansgrohe of door inbouw te vervangen door opbouw. Dit in overleg met loodgieter. Zorg dragen voor materiaal zoals inbouw danwel opbouwkraan en tegels in overleg met loodgieter.

Grohe douchekraan en S-koppeling vervangen

Mijn oude douche (meng)kraan is kapot er moet een nieuwe voor komen, die heb ik al gekocht. Omdat een van de bestaande S koppelingen scheef is lukt het mij niet om het zelf te installeren (het blijf lekken). Ik wil graag weten wat het kost en welke dagen is het mogelijk (weekend). Verwijdering oude S koppeling, installatie van de nieuwe, kit, installatie van nieuwe kraan. De kraan, rozetten en koppelingen heb ik.

Badkamermeubel, regendouche en designradiator installeren

Ik wil een aantal installaties laten uitvoeren in de badkamer: 1. Demonteren huidige douche en installatie regendouche Grohe 2. Demonteren huidige wastafelset en installatie nieuw meubelwastafel, dubbele kraan, onderkast en spiegel 3. Demonteren huidige radiator en installatie designradiator De spullen worden morgen geleverd en de klus kan spoedig gestart worden. Zie de bijlage voor foto's.

Kranen door thermostaatkranen vervangen

Ik wil een thermostaatkraan plaatsen op een radiator. Gehele CV installatie is van 2016. En ik wil een koud/warm waterkraan vervangen door een thermostaatkraan. Ik heb een nieuwe thermostaatkraan, een douchekraan van Grohe, kan er een andere uitloop aan in plaats van de doucheslang?