Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor onderhoud aan de moederhaard:

Onderhoud aan de moederhaard

Sinds kort heb ik mijn eigen flatappartement. Hier staat een oude Stellina moederhaard, op gas, in. Ik heb vernomen dat deze jaarlijks onderhoud nodig hebben. Kunnen jullie mij hier een geschatte prijs van sturen?
Onze klant uit Arnhem (Gelderland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor onderhoud aan de moederhaard uit heel Nederland:

Moederhaard laten controleren

Onderhoud (controle) van moederhaard.

Moederhaard schoonmaken en nakijken

Ik zoek een bedrijf die een moederhaard kan schoonmaken/ nakijken en onderhoud hieraan kan plegen.

Controle van Stellina moederhaard/gaskachel

Wij hebben een oude Stellina moederhaard/gaskachel die periodieke controle nodig heeft: onderhoud en schoonmaak dus. Wij zijn benieuwd naar de kosten

Onderhoud aan gashaard uitvoeren

Ik ben net verhuisd en als ik de moederhaard aan zet ruik ik een gaslucht. Ik wil graag dat er iemand langskomt om onderhoud uit te voeren, omdat er vorig jaar ook onderhoud was uitgevoerd, maar ik niet weet wie dat heeft gedaan. Ik wil dat die gaslucht wordt tegengegaan.

Moederhaard schoonmaken

Ik heb een moederhaard en die moet voor onderhoud. Een gashaard van circa 5 jaar oud. Er is niet eerder onderhoud aan geweest.

DRU centrale verwarmingshaard onderhouden

Ik wil graag onderhoud aan mijn moederhaard (gaskachel) laten uitvoeren. Het betreft een DRU centrale verwarmingshaard. Graag ontvang ik een prijsopgave hiervoor. Ik weet niet hoe oud de kachel is, de woning is gebouwd in 1962 maar ik woon hier pas een jaar, ik weet niets over het verleden van de kachel.

Moederhaard en keukengeiser onderhouden

Ik heb een moederhaard (woonkamer) met 3 radiatoren, en een keukengeiser. Beide zou ik graag laten nakijken, en het benodigde periodieke onderhoud daaraan laten uitvoeren. Hiervoor graag een offerte.

Herplaatsen en aansluiten bestaande moederhaard

Momenteel moederhaard aanwezig, aangesloten op een CV-circuit met radiatoren. Deze moederhaard: - moet jaarlijks onderhoud krijgen - is niet netjes gemonteerd (grote afstand tussen haard en schoorsteen) en moet daarom herplaatst worden en weer opnieuw worden aangesloten op schoorsteen, gasleiding en bestaand CV-circuit.

Vervangen van 3 kozijnen van ca 220 x ...

Vervangen van 3 kozijnen van ca 220 x 110 cm op de eerste verdieping aan de achterzijde van de woning. Groot onderhoud aan het schuine dak. Kapotte en poreuze pannen en vorsten vervangen. Scheefliggende pannen en vorsten herleggen. Eventuele gebreken aan spanten, muurplaten, gordingen, dakbeschot e.d. herstellen cq vervangen. Plaatsen van CV-ketel en aansluiten op bestaande leidingwerk. Verwijderen van moederhaard in wookamer en wegwerken van aansluiting van de moederhaard.

Dak werk dient opnieuwe gedekt te worden ...

Dak werk dient opnieuwe gedekt te worden VVE wil een offerte opvragen voor onderhoud. Al het houtwerk inwendig dient geschilderd en gelakt te worden. Badkamer dient opnieuw betegeld te worden en sanitair dient bevestigd te worden, zoals wastafel en accesoires. moederhaard dient vervangen te worden door een combiketel. Betaande leidingen waarschijnlijk voldoende, misschien vervanging radiatoren Het pand is leeg en de bedrijven kunnen zelf bepalen wanneer ze beginnen en eindigen met de werkzaamheden