Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor buitenkraan achter het huis installeren:

Buitenkraan achter het huis installeren

De buitenkraan aan de achterkant van ons huis is weggehaald toen we hier kwamen wonen. De leiding loopt nog door de kruipruimte, maar de stukken die boven de grond komen zowel in de meterkast als waar de kraan zat, zijn dus weggehaald. Wat zouden de kosten zijn om een nieuwe buitenkraan te laten installeren?
Onze klant uit Arnhem (Gelderland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor buitenkraan achter het huis installeren uit heel Nederland:

Vorstvrije buitenkraan aanleggen

Ik will een vorstvrije of afsluitbare buitenkraan laten aanleggen via de kruipruimte naar de voorkant van het huis. Meterkast met wateraansluiting bevindt zich bij de voordeur. Graag een offerte inclusief buitenkraan.

Buitenkraan laten plaatsen

Laten aanleggen van een buitenkraan in de achtertuin. Er is geen waterpunt aanwezig, deze zal dus door kruipruimte naar de achterzijde van het huis moeten worden doorgetrokken.

Buitenkraan aanleggen

Wij willen in de tuin graag een vorstvrije of afsluitbare buitenkraan. Het water moet van de voordeur (meterkast) onder het huis naar de achterkant. Graag de kraan door de stenen muur heen naar buiten en niet met een buis langs de gevel. (Lelijk). Het zal ongeveer 9 meter onder de vloer zijn. Ik hoor graag wat dit kost en wanneer jullie het aan kunnen komen leggen?

Buitenkraan aanleggen

Graag zou ik een offerte voor het aanleggen van een buitenkraantje in de achtertuin. Eventueel wanneer de kosten meevallen overweeg ik ook een buitenkraantje aan de voorkant van het huis te laten plaatsen.

Tegel- en installatiewerk

Ik wil graag onze bijkeuken (5 m2) voorzien van vloertegels met vloerverwarming en een afvoerputje. (Riolering is onder huis aangrenzend aanwezig). 1 wand moet ook worden betegeld en voorzien van een (uitstort)gootsteen met kraan (warm en koud). Deze wand is ook de buitenmuur waar een buitenkraan moet komen/vervangen. Warm/koud water leidingen zijn aanwezig op deze wand (opbouw), indien mogelijk leidingen verplaatsen zodat deze in de muur komen (inbouw). Tegels, vloerverwarming set en kranen/gootsteen heb ik al gezien bij de plaatselijke bouwmarkt. Graag prijsopgave voor tegelen, maken afvoerputje, plaatsen kranen en gootsteen, eventueel verleggen leidingen als optie.

Buitenkraan aanleggen via kruipruimte

Wil een vorstvrije buitenkraan laten aanleggen via de kruipruimte naar zijkant huis(hoekwoning). Meterkast met wateraansluiting bevindt zich bij de voordeur. Schatting lengte leiding maximaal 10 m. Offerte inclusief buitenkraan.

Buitenkraan aanleggen in tuin

Wij willen graag een buitenkraan in de tuin hebben. Maar wij hebben geen kruipruimte onder het huis. En de keuken zit aan de voorkant van het huis. Is het mogelijk om een buitenkraan aan te leggen?

Lood vervangen rondom de schoorsteen

Ik wil het lood en een kap bij de schoorsteen en een kapotte dakpan vervangen. Nog geen materiaal aangeschaft. In huis een kraan van wasbakje vervangen (aanwezig) en wc-reservoir nakijken. Binnenleiding naar waterkraan buiten dichtmaken en buitenkraan vervangen en een offerte voor het vervangen van een binnendeur.

Water en afvoer aanleggen vanuit huis naar de schuur

Ik wil de wasmachine (en droger) verplaatsen van bijkeuken naar de schuur. De schuur is op een paar meter afstand. Er is wel al water en afvoer in de garage (achter de schuur) en tevens liggen er leidingen en is er een buitenkraan. Dus volgens mij moet dit vrij eenvoudig gerealiseerd kunnen worden.

Buitenkraan aanleggen

We willen aan de voorkant van het huis naast de voordeur een buitenkraan aan laten leggen. De hoofdleiding zit precies achter de muur in de meterkast, dus doorprikken zou niet al te moeilijk moeten zijn en de afstand tussen hoofdleiding en buitenkraan zal 20 a 30 cm zijn.

Partners

Partners van Casius