Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor gasleiding aanleggen:

Gasleiding aanleggen

Het is de bedoeling dat de gasleiding vanaf de gasmeter naar de keuken wordt gelegd. Dit is ongeveer 15 meter. De leiding hoeft niet in de vloer gelegd te worden.
Onze klant uit Arnhem (Gelderland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gasleiding aanleggen uit heel Nederland:

Gasleiding aanleggen

Gasleiding moet vanaf de meter naar de keuken aangelegd worden, dit is zo'n 15 meter ongeveer De leiding hoeft niet weggewerkt te worden in de vloer, de aansluiting is slechts voor badgeiser en gasfornuis.

Keuken slopen en nieuwe keuken voorbereiden

Wij hebben onlangs een keuken besteld en zijn op zoek naar een bedrijf dat voor ons de keukenvoorbereiding kan doen. Geplande plaatsingsdatum van de keuken is 15/16 januari 2018. Uitvoering van de voorbereiding bij voorkeur in de 1e week van januari. De werkzaamheden zijn : - Verwijderen oude keuken - herstellen wanden - verleggen technische aansluitingen - aanleggen gasleiding (waarschijnlijk vanaf meterkast) - verwijderen bestaande schuine koof - nieuwe muurdoorvoer voor de afzuigkap - aanhelen parketvloer

Installatiewerk voor een nieuwe keuken

Wij gaan onze oude keuken verwijderen en in week 50 zal de nieuwe keuken geplaatst worden. De keuken staat nu aan 1 wand, de nieuwe keuken komt in parallel opstelling. We willen in week 48 en 49 graag installatiewerk conform het leidingplan laten verzorgen. Het gaat om de volgende werkzaamheden: 1. Elektra en water verleggen conform het leidingplan 2. 2 extra groepen aanleggen voor de oven en koelkast 3. een gat in de buitenmuur boren voor de afvoer van de afzuigkap 4. Realiseren van spotjes in een koof die getimmerd wordt 5. Elektra voor spotjes met dimmer 6. Verwijderen van een radiator en terugplaatsen van een kleinere variant. 7. De inkomende gasleiding korter maken zodat die onder de plint van de kast blijft. Graag ontvang ik een prijsopgave en hoor ik of er mogelijkheden zijn om deze werkzaamheden bij ons uit te voeren. Per mail kunnen we u het leidingschema toesturen.

Gasleiding van meterkast naar keuken aanleggen via kruipruimte

Gasleiding van meterkast naar keuken aanleggen via kruipruimte en aansluitpunt realiseren voor gasfornuis.

CV aanleggen

Wij gaan ons huis splitsen. We hebben dus een nieuwe ketel nodig. Deze moet worden geplaatst in een ruimte waar alle aansluitingen al aanwezig zijn (water,afvoer, cv leidingen). De af/aanvoer lucht kan via een schuin dak, vlak boven de ketel. Wij zorgen bij de aanleg voor een hoogwerker. De gasleiding moet vanuit de nieuwe meterkast in dezelfde ruimte komen en moet via de muur naar de ketel, ongeveer een metertje of tien. En de leidingen tussen de appartement moeten afgedopt. Kan u op basis van deze gegevens een indicatie geven van de prijs? En is dit voor half oktober te realiseren? Dank alvast voor uw reactie.

Gasleiding aanleggen

Gaslek geconstateerd in koperen buis in beton. Daarom aanleg buizen in woning: 12 meter + extra 5 meter om andere koperen buizen ook gelijk te vervangen. Graag offerte voor aanleg 12 meter en voor 17 meter.

Nieuwe gasleiding aanleggen

Ik wil een nieuwe gasleiding die van de gasmeter naar de zolder gaat. Dit is via de kruipruimte ongeveer 12 meter.

CV installaties aanleggen

De onderstaande werkzaamheden moeten gebeuren: - op de begane grond koud en warm water aansluiting maken - op begane grond gasleiding voor keuken plaatsen. - de cv leidingen trekken, inclusief verdelers voor eerste en tweede verdieping - op de eerste verdieping 4 radiator aansluiting maken - op de eerste verdieping voor badkamer aansluitingen maken(warm/koud/radiator) - op de tweede verdieping 1 radiator aansluiting maken - op de tweede verdieping badkamer aansluiting maken - alles doortrekken naar de tweede verdieping voor ruimte waar de cv komt na plaatsen van cement deklaag plus aansluiten van de radiatoren(overal behalve in badkamers). + Plaatsing van remeha Remeha Tzerra Plus 39C CW5 wmet Sense Wat hierboven staat is bedoeld voor 1 woning. Maar dit moet dus voor 2 woningen gedaan worden dus alles moet dubbel gerekend worden.

CV-installatie compleet aanleggen

Complete installatie maken in een kleine eengezinswoning. 40 m2 beneden en 40 m2 boven. Inclusief radiatoren en leidingen. Beneden 2 radiatoren 120 cm en één van 60 cm. Boven 3 idem + een desigradiator in de badkamer. Warm water in keuken beneden en badkamer boven. Een CW5 installatie (vanwege een regendouche). Een gasleiding ongeveer 6 meter vanaf de meter. De verdiepingsvloer is van hout en ligt open. Het huis heeft een plat dak met bitumen. Installatie in de tweede week van september.

CV aanleggen

We zitten te denken om dit huis te gaan kopen: Dit is een huis uit ’65 waar nog aardig aan gewerkt moet worden, daarom ben ik nu bezig met het maken van een calculatie zodat ik ongeveer een idee heb wat de extra kosten zouden kunnen zijn. Voor verwarming moet het volgende gedaan worden (er is geen CV in het huis! ): • Doortrekken gasleiding van meterkast naar zolder, • Plaatsen van CV ketel • Aanleggen van CV leidingen door het hele huis • Plaatsen van radiatoren bij iedere raam Wat voor een effect op de prijs heeft het als we voor de woonkamer (27 m²) vloerverwarming willen hebben? Verder zit er een toilet op de begane grond van 1,5 m² die volledig aanpakt (slopen, oude tegels verwijderen, nieuwe tegels plaatsen+ wc en wastafeltje plaatsen) moet worden. Nogmaals dit gaat om indicatie prijs, als er nog vragen zijn dan hoor ik het graag.

Partners

Partners van Casius