Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor rookkanaal voor de houtkachel aanleggen:

Rookkanaal voor de houtkachel aanleggen

Bestaande situatie: Gemetseld rookkanaal uit 1926, met schouw. Laatste jaren gebruikt als kanaal voor gashaard. Zit nu enkele pijp diameter 105 mm. Lengte kanaal plusminus 10 meter. Gewenste situatie: Graag zou ik het kanaal aanpassen zodat er een (kleine) houtkachel gebruikt worden. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto voor de deur kwijt. De afvoer van het afval neemt de klant zelf onder handen.
Onze klant uit Arnhem (Gelderland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor rookkanaal voor de houtkachel aanleggen uit heel Nederland:

Rookkanaal repareren

Ons huis is uit 1916. Het huidige ongeveer 5m lange gemetselde rookkanaal van de schoorsteen is de eerste paar meters voorzien van een binnenpijp. Deze binnenpijp is gedeeltelijk ingezakt en daardoor is de huidige aangesloten gaskachel die we af en toe gebruiken naast de cv, niet meer bruikbaar. Graag willen wij het rookkanaal weer veilig hebben voor de gaskachel, maar ook de mogelijkheid van een toekomstige eenvoudige kleine houtkachel zou mogelijk moeten worden.

Haard plaatsen en rookkanaal aanleggen

Houtkachel plaatsen, plus installeren rookkanaal, hoogte dak 10 meter. Gaten in alle vloeren zijn aanwezig.

Houtkachel plaatsen met rookkanaal

Wij overwegen om in onze houten recreatiewoning een houtkachel met rookkanaal te laten plaatsen. Het is een houten chalet met een zadeldak met dakpannen. Er zijn houten plafonds. We laten de klus graag even beoordelen en ontvangen daarna graag uw prijsindicatie. We hebben nog geen materialen gekocht.

Houtkachel en rookkanaal demonteren en plafond afdichten

We hebben in onze woning een houtkachel met een rookkanaal tot aan het plafond. We willen dat geheel laten verwijderen en daarbij het gat in het betonnen plafond laten dichten. We willen onze haardkachel eruit doen. We hebben een foto bijgevoegd. Graag ontvangen wij uw prijsindicatie.

Houtkachel plaatsen

Wij willen een houtkachel Narvik in onze serre plaatsen. In de keuken ernaast staat een houtkachel waardoor er door middel van een ijzeren zwarte pijp een rookkanaal bestaat. Echter moet met deze nieuwe Narvik een t-stuk tussen gezet worden dat door de muur heen (in schuine vorm omhoog) op de bestaande pijp aan moet sluiten.

Houtkachel met rookkanaal plaatsen

Ik overweeg om een houtkachel aan te schaffen bij Gamma en die hier in onze huurwoning te laten plaatsen inclusief het benodigde rookkanaal. Het is een tussenwoning met houten plafonds. Ik wil de situatie hier graag even bespreken en ontvang daarbij graag uw advies en een prijsindicatie.

Houtkachel plaatsen met rookkanaal

Ik wil een prijsindicatie ontvangen voor alle kosten die er zijn voor het plaatsen van een houtkachel en het aanleggen van een rookkanaal door betonnen plafonds.

Houtkachel plaatsen en rookkanaal aanleggen in een recreatiewoning

Wij hebben een gelijkvloerse recreatiewoning uit de jaren '60 met een houten dak met bitumen dakbedekking. We willen daar een houtkachel plaatsen en zijn op zoek naar een bedrijf dat voor ons een rookkanaal kan aanleggen en de kachel kan aansluiten. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

RVS buis in een bestaand rookkanaal plaatsen en kachel aansluiten

Wij hebben een Bekkasinen houtkachel gekocht en willen deze laten aansluiten op een bestaand gemetseld rookkanaal. Er moet daarvoor een flexibele rvs buis van 150 mm en maximaal 4,5 meter lang worden geplaatst en aangesloten op de kachel met een aansluiting van 120 mm. Verder is er een rvs trekkap nodig, een koppelstuk, nisbus, rozet voor op het plafond, muurbeugels, verloop van 125 naar 150 mm, en aansluitingen op de kachel (blauw gegloeid of dik staal) welke niet recht onder het gat in het betonnen plafond staan, maar circa 90 cm daarvandaan. Graag laat ik alles netjes afwerken. Het kanaal moet eventueel nog geveegd worden. Het gat van 170 mm diameter in het betonnen plafond ter hoogte van het rookkanaal is inmiddels gemaakt. Ik wil hiervoor graag uw offerte ontvangen.

Inzet houtkachel plaatsen

Wij hebben een inzet houtkachel gekocht, maar hebben nog geen schouw, tot aan het plafond. Wel zit er een schacht, geïnspecteerd. Er moet dus een schouw komen plus rookkanaal geïsoleerd. Ik hoop u voldoende te hebben geïnformeerd.

Partners

Partners van Casius