Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor wandtoilet plaatsen:

Wandtoilet plaatsen

Bij een nieuwbouwwoning wil ik een zwevend toilet laten plaatsen. De aansluitingen zitten al op de juiste plek. Het gedeelte van het inbouwreservoir dient door de vakman betegeld te worden.
Onze klant uit Arnhem (Gelderland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor wandtoilet plaatsen uit heel Nederland:

Toiletrenovatie

Toilet op begane grond vervangen door nieuwe toilet en stortbak. Is nu een staande wc-pot. Bij voorkeur vervangen door wandtoilet, indien dat te duur wordt (in verband met het verplaatsen van het riool et cetera) dan nieuwe staande pot en stortbak plaatsen. Tevens grondtegels verwijderen en nieuwe plaatsen. Tevens wandtegels plaatsen, die kunnen over bestaande tegels heen. Ook fonteintje vervangen door nieuwe, en leidingwerk invriezen in muur. Belangrijk is dat het netjes wordt gevoegd en geplaatst. Alle materiaal kopen we bij Praxis. Afmetingen toiletruimte 110 x 85 cm. Wandtegels tot ongeveer 1.50 meter hoog.

Badkamer verbouwen en betegelen

Betegelen badkamer, plaatsen wandtoilet en badkamermeubel. Plaatsen glazen douchewand op bad. Periode begin mei

Complete badkamer renoveren

Ik wil mijn badkamer renoveren. De klus houdt in: -nieuwe tegels plaatsen, wand en vloer. 24 m2 wand, 7 m2 vloer. De badkamer is 2,35 meter bij 2,30 meter. -wandtoilet plaatsen (incl. Inbouw) -nieuwe doucheafvoer (lijngoot) -nieuwe gootsteen -plaatsen glaswand -plaatsen douchestang De materialen koop ik zo veel mogelijk zelf in.

Wandtoilet plaatsen in de badkamer en toilet

Wij willen graag een offerte voor het plaatsen van twee wandclosetten. Een in de badkamer en een beneden. Wegens ruimte gebrek in het toilet beneden een \'korte\' model. Het plaat- en tegelwerk doen wij zelf en ook het uiteindelijke ophangen van de toiletpot. In bijlage zitten de foto\'s. De eerste is van beneden en tweede van de badkamer.

Wandtoilet plaatsen in badkamer en toilet

Wij willen graag een offerte voor het plaatsen van twee wand closetpotten op de begane grond en de 1e verdieping.. Wegens ruimte gebrek in het toilet beneden zoeken wij een kort model. Het plaat- en tegelwerk doen wij zelf. Wij zijn dus op zoek naar iemand die ons kan adviseren in de aanschaf van 2 nieuwe toiletten en het aansluiten en monteren hiervan. Er zijn foto's beschikbaar.

Badkamer vervangen met inloopdouche en nieuwe tegels

Ik wil mijn badkamer laten renoveren, de volgende werkzaamheden moeten gebeuren: - Tegels, radiator, wastafel, wandmeubel, badkuip en toilet verwijderen. - Vervolgens het plaatsen van een wandtoilet, design radiator, spiegelkast met wastafel en kolom kast. Inloopdouche plaatsen met drain en nieuwe tegels op de wanden en vloer plakken. Mijn badkamer is 2. 45 bij 2.08 bij 2.46 meter. Het materiaal is reeds aangeschaft, behalve lijm, kit en dergelijke.

Badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen op de begane grond van mijn woning. De afmetingen zijn 300x180 cm. De badkamer is momenteel geheel betegeld en deze moeten worden vervangen Afmetingen wandtegelwerk 8,6 m2. De nieuwe tegels dienen 30x60cm te zijn. De vloer is ook betegeld afm. 1,8 m2. Ook op de vloer nieuwe tegels groot formaat. Voorts dien te bad te worden verwijderd en vervangen door een douche. Het plaatsen van een nieuwe doucheafscherming. Er dient ook een wandtoilet te worden geplaatst op een afvoer die tijdens de nieuwbouw al is voorzien. De bestaande verwarming verplaatsen i.v.m. toilet. Het verlaagde plafond dient volledig in takt te blijven. Er moet ook een nieuw badmeubel met spiegel op de bestaande plaats van het wastafelmeubel met spiegel worden gemonteerd.

Badkamer renoveren

Ik wil graag mijn badkamer laten renoveren, dus oude wand tegels verwijderen, nieuwe tegels laten zetten, vloer van de badkamer komt ook nieuwe tegels, wandtoilet plaatsen, nieuwe wastafel plaatsen, kolom kast en douche cabine/inloopdouche laten zetten. Stopcontacten moeten ook komen en ook een design radiator. Mijn badkamer is lengte 2,45 meter, breed 2,45 meter en hoogte 2,45 meter.

Badkamer geheel renoveren

Badkamer is2,70x 1,65m bad vervangen opnieuw betegelen van wand en vloer en een wandtoilet plaatsen en een douche en een wastafelmeubel plaatsen. En een gipsplaten plafond plaatsen en stucadoren. Alle oude sanitair verwijderen.

Nieuwe badkamer bouwen

Graag offerte voor het verbouwen van de badkamer. Afmeting vloer 2600x2350. Maken: Inloopdouche; verplaatsen toiletpot en zwevend maken (wandtoilet al aangeschaft); plaatsen wasbak 1000x450 (aanwezig); bevestigen radiator (aanwezig); opnieuw plaatsen bestaand bad; wanden geschikt maken voor tegelwerk (nu gipsplaat op 2en3); houten vloer geschikt maken voor inloopdouche en vloertegels, inbouwspots aanbrengen. Optioneel: ventilatie verbeteren ( nu is er een daglichtkoepel die open kan). De ruimte van de bestaande badkamer (die moet worden verwijderd, waarvoor aparte offerte) is gedeeltelijk onder/in dakkapel (waar nu bad, laag gedeelte), gedeeltelijk in zolderruimte gebouwd (hoog gedeelte, waar nu douche).