Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Arnhem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Arnhem heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Arnhem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Arnhem of directe omgeving.

2753 klanten uit Arnhem bevelen een bij Casius in Arnhem aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Arnhem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: cV installatie aanpassen, warmtepompinstallatie aanleggen in groot complex, lucht of grond warmtepomp installeren, verwarming installeren in nieuwbouw woningen, water-water warmtepomp installeren, water-water pomp aanleggen, warmtepomp installeren, warmtepomp aanleggen en zonnepanelen, luchtluchtwarmtepomp installeren, water-water warmtepomp installeren voor hotel, water - water warmtepomp installeren, water-waterwarmtepompinstallatie installeren, warmtepomp aarde en WTW installeren, aardwarmtepomp laten plaatsen, overgaan op elektrisch verwarmen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Arnhem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Arnhem:

Buitenkraan achter het huis installeren

De buitenkraan aan de achterkant van ons huis is weggehaald toen we hier kwamen wonen. De leiding loopt nog door de kruipruimte, maar de stukken die boven de grond komen zowel in de meterkast als waar de kraan zat, zijn dus weggehaald. Wat zouden de kosten zijn om een nieuwe buitenkraan te laten installeren?

Gasketel leveren en plaatsen

Wij willen graag een gasketel huren, deze moet geleverd en geplaatst worden op zolder, zijn de kosten voor installatie inbegrepen bij de huur? Is er een vaste huurtijd? Welke ketels heeft u ter beschikking?

Hybride lucht-waterwarmtepomp aanschaffen

Er zit momenteel een circulair systeem met CV en heteluchtverwarming. Zonnepanelen met overcapaciteit zijn binnenkort aanwezig. Ik heb interesse in een Lucht- Waterwarmtepomp, al dan niet hybride. Mijn woning inclusief de kelder is circa 300 m2.

Daalderop boiler herstellen

Onze daalderop cv ketel druppelde een tijd lang water. Inmiddels stroomt hier water uit. De draaiknop kan niet verder dichtgedraaid worden.

Gresbuis laten vervangen

Ik wil onze gresriolering vervangen. Inclusief "open" put. Stuk door achtertuin, onder de woning en in voortuin. Bij elkaar rond de 15 meter.

Nieuwe keukenkraan monteren

Ik wil een mengkraan in de keukenkasten demonteren en een nieuwe plaatsen.

Warmtepomp installeren bij haven met woonschepen

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het betreft een grote en diepe haven (700 x 300 meter, max 22 meter diep) met 44 woonschepen. De haven (grindgat) staat in verbinding met de Nederrijn. Ik doe onderzoek naar de mogelijkheid van warmtepompen voor deze woonschepen (in het kader van een lokaal duurzaamheidsproject), waarbij wij uit het water waarin wij liggen, de warmte willen halen.

Vervangen binnenwerk toiletreservoir

Ik wil het binnenwerk van een toiletreservoir laten vervangen. Het vervangende binnenwerk is aanwezig.

Nieuwe cv ketel leveren en installeren

Onze cv ketel werkt niet meer sinds vandaag en hierdoor hebben we geen warm water en verwarming. Graag een offerte voor een goede niet te dure maar kwaliteits ketel aub. Situatie: tussenwoning rijtjeshuis, woning uit 86, redelijk geïsoleerd met o.a. HR++ glas.

Kruipruimte schoon zuigen en riolering aanleggen

Wij zijn een stichting die gevestigd is aan de voormalige school gebouw. We hebben last van stank en ongedierten bij een van ons ruimtes door een kapotte riolering. Wij willen dit z.s.m aanpakken. Wat moet gebeuren: kruip ruimte van 14 meter bij 7 meter Schoone zuigen, schoon zand strooien en de riolering repareren.

Onderhoud en herstel CV installatie

Op welke brandstof werkt de ketel? Aardgas Wat is het merk van het stooktoestel? Andere, namelijk: Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Intergas 24/28 KK

Haard plaatsen en rookkanaal aanleggen

De eengezinswoning is 10 oud. Er zijn 3 woonlagen aanwezig met betonnen vloeren. Er dient een rookkanaal aangelegd te worden en een haard geplaatst.

Complete CV installatie

Welke brandstof wenst u te gebruiken? Andere Waar moet de installatie gebeuren? Renovatie Welke verwarmingselementen wenst u te gebruiken? Vloerverwarming, Radiatoren Welk type verwarmingsketel wenst u? Hoogrendementsketel In hoeveel kamers moet er CV geinstalleerd worden? Minder dan 5 kamers Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Renovatie project in bedrijfsruimte waar 3 appartementen worden gerealiseerd.

Gasleiding voor de gaskachel aanleggen

In verband met aanschaf wil ik graag een extra gasleiding laten aanleggen van schouw naar meterkast ongeveer 17 meter leidingwerk nodig.

Regendouche plaatsen

Regendouche monteren exclusief thermostaatkraan. Merk: Aqua vive Rachel

Convectorput plaatsen

Momenteel staat er een vrijstaande convector voor de raampartij. Ik wil deze laten verwijderen en verplaatsen naar een convectorput. De put moet in de betonvloer gezaagd worden en er moet eventueel een bekisting gemaakt worden. Eventueel moeten ook leidingen aangepast worden. Betreft een nieuwbouwwoning. Plattegrond met leidingwerk aanwezig.

Korte leiding leggen

Een leiding van 75 cm met 2 90 graden hoekjes.

Vrijstaand bad plaatsen

In de badkamer waar ruimte is voor een bad wil ik een vrijstaand bad laten plaatsen. Daarvoor wens ik een prijsindicatie. Graag contact per mail. Alvast bedankt!

Toiletpot met reservoir plaatsen

De huidige pot lekt schoon water van onder uit en moet dus vervangen worden. Het gaat om een staand toilet met twee schroeven aan de buitenkant.

Geblauwde pijpen krimpen

Ik wil een aantal geblauwde pijpen (laten) krimpen voor het installeren van een houtkachel. Maar we hebben zelf geen krimptang.

Divers leidingwerk

1. Keukenboiler weghalen en kokendwaterkraan merk Hotto installeren. De Hotto is aanwezig. 2. WC douche lekt en ik krijg de aansluiting niet losgedraaid. Het gaat om de kraan bij het toilet. Wellicht is alleen wit tape nodig. 3. WC beneden loopt te langzaam vol. Kunt u een of meer van deze klussen voor mij uitvoeren? Graag verneem ik uw reactie en misschien al een schatting van de kosten? Of komt u daarvoor eerst kijken?

Wasmachine afvoer aanleggen

Afvoer water wasmachine aanleggen op zolder. Wasmachine op zolder plaatsen en aansluiten.

Gasleiding aanleggen

Het is de bedoeling dat de gasleiding vanaf de gasmeter naar de keuken wordt gelegd. Dit is ongeveer 15 meter. De leiding hoeft niet in de vloer gelegd te worden.

Gasleiding aanleggen

Gasleiding moet vanaf de meter naar de keuken aangelegd worden, dit is zo'n 15 meter ongeveer De leiding hoeft niet weggewerkt te worden in de vloer, de aansluiting is slechts voor badgeiser en gasfornuis.

Gasleiding verleggen

Gasleiding verleggen van meter naar keuken, naar gasfornuis en badgeiser.