Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Arnhem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Arnhem heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Arnhem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Arnhem of directe omgeving.

2699 klanten uit Arnhem bevelen een bij Casius in Arnhem aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Arnhem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: geheel nieuw waterleidingnetwerk op woonpark aanbrengen, verwarmingsinstallatie aanleggen, wTW-installatie laten plaatsen, gas, water en licht aanleggen voor mantelzorgwoning, cV-installatie in een woonhuis installeren, gaskachels vervangen door centrale verwarming, cV in bestaande woning aanleggen, installatie van de leidingen van water en elektra, airco op de bovenverdieping installeren, cV installatie compleet installeren, vloerverwarming aanleggen, heteluchtverwarming vervangen door CV installatie, vloerverwarming infrezen en aansluiten, complete cv installatie aanleggen, complete verwarming aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Arnhem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Arnhem:

Vrijstaand bad plaatsen

In de badkamer waar ruimte is voor een bad wil ik een vrijstaand bad laten plaatsen. Daarvoor wens ik een prijsindicatie. Graag contact per mail. Alvast bedankt!

Toiletpot met reservoir plaatsen

De huidige pot lekt schoon water van onder uit en moet dus vervangen worden. Het gaat om een staand toilet met twee schroeven aan de buitenkant.

Geblauwde pijpen krimpen

Ik wil een aantal geblauwde pijpen (laten) krimpen voor het installeren van een houtkachel. Maar we hebben zelf geen krimptang.

Divers leidingwerk

1. Keukenboiler weghalen en kokendwaterkraan merk Hotto installeren. De Hotto is aanwezig. 2. WC douche lekt en ik krijg de aansluiting niet losgedraaid. Het gaat om de kraan bij het toilet. Wellicht is alleen wit tape nodig. 3. WC beneden loopt te langzaam vol. Kunt u een of meer van deze klussen voor mij uitvoeren? Graag verneem ik uw reactie en misschien al een schatting van de kosten? Of komt u daarvoor eerst kijken?

Wasmachine afvoer aanleggen

Afvoer water wasmachine aanleggen op zolder. Wasmachine op zolder plaatsen en aansluiten.

Gasleiding aanleggen

Het is de bedoeling dat de gasleiding vanaf de gasmeter naar de keuken wordt gelegd. Dit is ongeveer 15 meter. De leiding hoeft niet in de vloer gelegd te worden.

Gasleiding aanleggen

Gasleiding moet vanaf de meter naar de keuken aangelegd worden, dit is zo'n 15 meter ongeveer De leiding hoeft niet weggewerkt te worden in de vloer, de aansluiting is slechts voor badgeiser en gasfornuis.

Gasleiding verleggen

Gasleiding verleggen van meter naar keuken, naar gasfornuis en badgeiser.

Kraan plaatsen in de keuken

Ik wil graag een kraan laten plaatsen in mijn keuken. Ik heb onderin mijn keukenkastje een boilertje waar deze op aangesloten moet worden. De kraan heb ik al gekocht. Ik ontvang graag uw offerte.

Vloerverwarming aanleggen als hoofdverwarming

Betreft woonkamer 30,6 m2. Vloerverwarming moet gefreesd worden. Er moeten 2 radiatoren verwijderd worden. Vloer egaliseren. De stadsverwarming Nuon moet erop aangesloten worden.

Rookkanaal voor houtkachel aanleggen

We willen een rookkanaal aan laten leggen voor een houtkachel, 150 mm doorsnee. Deze gaat vanaf de woonkamer door het plafond naar de eerste slaapkamer (betonvloer), vanaf daar door de zolder (ook beton). Vanaf de zolder door het dak. De kamers zijn ongeveer 2,40 meter hoog. Er zullen verslepingen/bochten bij moeten waarschijnlijk. We wonen hier pas 4 december. Graag prijs inclusief dubbelwandig aftimmeren met brandveilige platen op slaapkamer en zolder (dit word ook een slaapkamer).

Houtkachel plaatsen van Livin'flame

Graag zou ik een houtkachel kopen en laten plaatsen. Ik wil de Livin’ Flame houtkachel Lund zwart €379,-. Op onderstaande foto krijgt u een beeld van de huidige situatie. Ik zou graag horen welke kosten hieraan verbonden zijn.

Stortdouche / regendouche installeren

Wij willen onze huidige douche-set met slang, stang en douchekop graag laten vervangen door een nieuwe stortdouche. Deze regendouche-set hebben wij online besteld en wordt op 2 november afgeleverd. We ontvangen graag uw offerte voor de montage.

Gashaard verwijderen en CV aanleggen

NIeuw aangekocht appartement(65m2) moet voorzien worden van CV en radiatoren(woonkamer en 2 kleine slaapkamers). Leidingwerk nog niet aanwezig. Wordt momenteel alleen verwarmd in woonkamer door gashaard. En warm water dmv boiler. Deze moeten verwijderd worden en vervangen voor hr combiketel. Plattegrond via mail beschikbaar. Leidingen in koof weggewerkt. Cv op locatie boiler plaatsen.

Leidingschema voor nieuwe keuken maken

Voor ons nieuwbouwhuis hebben wij een leidingschema nodig voor een Ikea-keuken, dat geplaatst moet worden. Er wordt gekookt op stroom (inductie), er is geen gas (leiding) aanwezig in de woning. Opdracht betreft -momenteel- alleen het aanleveren van een leidingschema conform het ontwerp van de keuken. Zie bijlage voor de keuken.

Gaskachel en elektrische boiler vervangen door CV-installatie

Nieuw aangekocht appartement op begane grond wordt momenteel verwarmd door een gashaard in de woonkamer en warm water via een boiler. Deze graag verwijderen en vervangen voor een HR combiketel en radiatoren. Graag radiatoren plaatsen in woonkamer en 2 slaapkamers. Interesse in leidingen wegwerken in muur, maar afhankelijk van kosten eventueel achter koof. Graag beide opties in offerte opnemen. Ook als optie in offerte opnemen: verwijderen douchebak badkamer en aanleggen inloopdouche met vloerverwarming. In verband met aankoop huis is bezichtiging op korte termijn niet mogelijk. Een plattegrond van de woning is bijgevoegd. CV graag plaatsen in berging (locatie huidige boiler).

Gasslang aansluiten

Ik wil de kookplaat van het fornuis vervangen. Ik heb vandaag zelf geprobeerd om de gasslang aan te sluiten, maar het is niet gelukt. Ik ruik een gaslucht als ik de gaskraan open zet. Ik wil graag dat iemand langskomt om de gasslang aan te sluiten.

Compleet nieuwe CV installeren

Ik wil graag een complete CV installatie laten aanleggen, inclusief: - Radiatoren 5x - Leidingen - CV ketel - Thermostaat - Expansievat Verder is de gedachte om leidingen weg te werken in de muur. Het betreft hier een apartement op de 1e etage. Bouwjaar ca 1955. Woonoppervlakte en inhoud ca 70 m2 / 190 m3.

Rookkanaal voor de houtkachel aanleggen

Bestaande situatie: Gemetseld rookkanaal uit 1926, met schouw. Laatste jaren gebruikt als kanaal voor gashaard. Zit nu enkele pijp diameter 105 mm. Lengte kanaal plusminus 10 meter. Gewenste situatie: Graag zou ik het kanaal aanpassen zodat er een (kleine) houtkachel gebruikt worden. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto voor de deur kwijt. De afvoer van het afval neemt de klant zelf onder handen.

Radiator vervangen

In mijn open keuken zit nu een hoge radiator (lijkt op Haceka designradiator Negev). Ik wil in plaats daarvan een gewone lage en kleine radiator (die ik nog moet kopen). Wat kost het vervangen van de radiator?

Radiator van stadsverwarming verplaatsen

Wij hebben een radiator die we graag willen verwijderen en daarvoor in de plaats een nieuwe radiator willen hebben op een andere plek in de woonkamer. We zijn aangesloten op stadsverwarming. We willen dus graag een nieuwe radiator kopen en de verplaatsing laten realiseren.

Inductiefornuis aansluiten

Ik wil graag mijn inductiefornuis (smartinductie, dus geschikt voor 2 fasen aansluiting) aangesloten hebben. Het snoer incl perilex stekker heb ik al. Aansluiting meterkast (2 fasen) is aanwezig. Het gaat puur om het bevestigen van het snoer aan het fornuis.

Nieuwe radiator plaatsen

Wij willen graag op zolder een radiator laten plaatsen. Dit zou dan moeten gebeuren op een geplaatst wandje waarachter zich de CV ketel bevind. Ik zou graag in eerste instantie contact willen hebben via de mail.

Gasleiding controleren op een gaslek

Mijn vrouw meende een gaslucht te ruiken in de bergingskast waar de verwarmingsketel zich bevindt. Er moet even een meting gedaan worden.

Reparatie van een sanibroyeur

Mijn sanibroyeur pompt geen water meer op om de pot te vullen /pomp defect???