Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Arnhem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Arnhem heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Arnhem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Arnhem of directe omgeving.

2930 klanten uit Arnhem bevelen een bij Casius in Arnhem aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Arnhem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: vloerverwarming aanleggen, het vervangen en verwijderen van radiatoren, nieuwe cv-ketel en vloerverwarmingsinstallatie leveren en monteren, wegslopen vloer en een droogbouw vloerverwarming realiseren, convectorput verwijderen/opvullen, vloerverwarming + tegels en radiatoren verwijderen, gaskachel eruit en CV mogelijk met vloerverwarming aanleggen, stralingspanelen plafond in slaapkamer plaatsen, variokomp vloerverwarming, leidingschema keuken maken, elektrische CV-ketel of ander alternatief voor stadsverwarming, aanleggen van vloerverwarming, open haard plaatsen, schouw ombouwen tot nieuwe strakke haard, het leveren en installeren van een lucht-lucht-warmtepomp, vloerverwarming aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Arnhem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Arnhem:

Buitenkraan aanleggen

Graag ontvang ik een offerte om een buitenkraan aan te leggen. Graag hierbij graag een korte toelichting van waar de leiding op aangesloten wordt. Dit ivm een met pur geïsoleerde vloer en ik hier waarschijnlijk wat van weg zal moeten halen om de leidingen te kunnen leggen.

Onderhoud cv

Ik ben op zoek naar een monteur voor een onderhoudsbeurt aan onze ketel. En zou hier graag de kosten van willen weten.

Radiatoren vervangen

De bestaande radiatoren moeten afgesloten worden en verwijderd. De nieuwe radiatoren moeten worden opgehangen en aangesloten. Het gaat hierbij om in totaal 6 radiatoren. Indien het mogelijk is een deel van de verwarmingsbuizen verwijderen. Ik heb interesse in of de: 1. Klassieke elektrische radiatoren, of 2. Elektrische radiatoren met accumulatie. De opdracht moet richting augustus/september 2020 worden uitgevoerd. Het gaat om een tussenwoning uit 1950 welke in bezit is van de eigenaar.

Airconditioning installeren

Wij willen graag airconditioning laten installeren in onze slaap- en woonkamer en zijn hiervoor opzoek naar een vakman.

Radiatorkraan vervangen voor thermostatische radiatorknop blokverwarming

Graag wil ik 1 radiatorkraan laten vervangen voor een thermostatische knop, leiding moet bevroren worden ivm blokverwarming

Sanibroyeur leveren en installeren

Onze sanibroyeur is helemaal kapot, en we hebben een nieuwe nodig. Kan iemand dat voor ons installeren? Het ligt achter een klein muur achter de toilet.

Vervangen cv ketel

Graag laat ik mijn huidige cv ketel vervangen. Dit is wat er moet gebeuren: ** levering en montage Vaillant VHR 25-30/5-5 Ecotec Plus CW4, 14.0 liter warm water per minuut ** leveren en monteren van een nieuwe gecombineerde dakdoorvoerset ** leveren en monteren van een nieuw expansievat ** Afkoppelen en afvoeren van de bestaande ketel.

Wastafel ophangen en aansluiten

Ik heb een wastafel op de douche die ik wil laten monteren en de oude demonteren. Ik heb nog geen bevestigingsmaterialen en afvoer. Daarnaast wil ik eigenlijk een aantal verwarmingsbuizen die buiten lopen af laten sluiten. Maar het gaat me eigenlijk vooral om de wastafel. Maar mocht de vakman dit ook kunnen, dan graag.

Gat voor een rookkanaal aanleggen

Er moet door 1 betonnen verdiepingsvloer (kanaalplaatvloer) een gat van rond 180 mm geboord worden voor doorvoer rookkanaal. Voorkeur heeft van onder naar boven boren, aangezien de kans er is dat het water anders in de kanalen vd vloer loopt.

Installatie Grohe Red Duo keukenkraan

De huidige kraan in de keuken moet vervangen worden door een Grohe Red Duo (zeg maar een kraan met 7 liter kokend water boiler erbij, een soort Quooker). De kraanset hebben we al in huis, evenals een verdeelstekker. Een foto van gootsteenkastje met huidige situatie is bijgevoegd.

Stille warmtepomp realiseren

Wij zoeken een stille WPB op binnenlucht. Elektra van zonnepanelen. Door expert te beoordelen wat er naast WTW past in onze technische ruimte. Hebben Haier HP250-m3 op het oog, deze is ons aangeboden voor €1875 inclusief BTW en excl. installatie. De kuub inhoud van het huis zou ongeveer 4,5 zijn. We zijn met 4 personen. Graag zou ik een voldoende groot vat hebben staan, als het nodig zou zijn dat wij 2 keer per dag zouden kunnen douchen, maar het hoeft niet voor de warmwatervoorziening beneden te zijn. Graag een vat van 200 tot 260 liter. Wij hebben ook vloerverwarming in de woning. Ik heb geen persoonlijke berekening voor de warmtepomp. Het is een rijtjeshuis.

Dakgoot vervangen eenzijde

Graag wil ik een zijde van de woning voorzien van een nieuwe dakgoot en de planken eronder vervangen. Er zijn wat scheuren ontstaan. Het lekkage heb ik verholpen. De dakgoot is van zink en eromheen is het met planken afgedekt. De planken zijn van hout. Als deze niet vervangen hoeven te worden, kunnen deze weg en hoeven ze niet meer vervangen te worden, als deze wel teruggeplaatst moeten worden, deze graag vervangen voor nieuwe. De dakgoot is ongeveer 6.30 m lang. Voor het materiaal voor de nieuwe dakgoot sta ik open voor advies. Graag het oude materiaal afvoeren. Wat zal het kosten en per wanneer kan het?

Keuken kraan vervangen

Wij willen graag een nieuwe merk keuken kraan laten vervangen. Zou u ons daarover een offerte willen sturen? Alvast bedankt!

Drie gaskachels moet gecontoleerd worden

Ik zoek een CV-installateur die 3 gaskachels in een stacaravan kan controleren op defecten en gebreken.

CV instalatie en radiatoren plaatsen

Ik wil een complete cv installatie realiseren inclusief 4-5 radiatoren. Hiervoor moet eerst het verwijderen van de boiler gebeuren. Daarnaast zal er een nieuwe warm water voorziening moeten komen, ik zit dus te denken aan een combi-cv.

Wastafel badkamer vervangen inclusief kraan

Graag laat ik mijn wastafel in de badkamer vervangen. Er zitten nu 2 kranen, maar dit mag een mengkraan worden. Dus eerst de oude wastafel weghalen en dan graag de nieuwe plaatsen. De wastafel laat ik graag door de vakman regelen.

Gasleiding keuken verleggen

Ik zoek een gasfitter die een leiding kan leggen van de ene kant van de keuken naar de andere kant. Als de leiding langs de muur wordt gelegd gaat het om ongeveer 10 meter leiding. De leidingen in de vloer frezen is geen optie. Graag ontvang ik hiervoor een offerte.

Het verwijderen van een gasketel en het aansluiten van een elektrische ketel

Ik zoek een CV-installateur voor het verwijderen van mijn gasketel. Daarnaast moet er een nieuwe elektrische ketel geleverd en aangesloten worden. Ik bespreek graag met de vakman wanneer dit uitgevoerd kan worden.

Radiatoren afkoppelen en verwijderen

Slaapkamer en werkkamer in totaal 3 radiatoren verwijderen / afkoppelen. Dit i.v.m. met plaatsen van airco.

Buitenkraan aanleggen

Wij willen graag een vorstvrije buitenkraan aan de achterzijde van het huis. De leiding zit in de meterkast aan de voorzijde van het huis. We hebben een kruipruimte onder het huis. De lengte naar de achtergevel is ongeveer 8-9 meter. De buitenkraan kan direct aan de gevel van het huis in de tuin.

Gaskachel afkoppelen, verwijderen en leiding afsluiten

Dit gaskacheltje staat in de woonkamer, maar ik gebruik hem nooit. Het moet afgekoppeld worden, de afvoerpijp verwijderen en de gaskraan afdoppen. De kachel hoeft niet afgevoerd te worden.

Gasleiding doortrekken naar gasfornuis keuken

Ik zoek een installateur die een gasleiding kan doortrekken naar onze keuken. Er is een kruipruimte aanwezig, maar het is niet exact duidelijk waar de leiding is.

Radiator op stadsverwarming verhangen

Wij gaan de keuken verbouwen en krijgen een grotere keuken. Omdat deze groter word moet er een radiator verhangen worden die op blokverwarming zit. Tevens moet dit ook een nieuwe radiator worden, die wij al in bezit hebben.

Afzuigslang naar buiten aanlegen

Ik wil graag de slang van de afzuigkap naar buiten laten trekken. Ik hoor graag of dit mogelijk is.

Het realiseren van een bronboring voor een warmtepomp

Ik zoek een partij die een bronboring kan realiseren ten behoeve van een water-water-warmtepomp. Wellicht moet dezelfde partij ook de pomp installeren, maar in eerste instantie niet. Hoe diep et cetera bespreek ik met de vakman.