Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Arnhem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Arnhem heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Arnhem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Arnhem of directe omgeving.

2925 klanten uit Arnhem bevelen een bij Casius in Arnhem aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Arnhem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp voor nieuwbouw van 1100 m3., verticale warmtewisselaar voor verwarmen en koelen, cV-ketel afkoppelen en warmtepomp leveren en installeren, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp en vloerverwarming voor nieuwbouw van 450 m2 + 140 m2., geiser en moederhaard vervangen door gasloos systeem, vloerverwarming aanleggen en evt warmtepomp installeren, warmtepomp leveren en installeren, rookgasafvoer voor diverse ketels vervangen, warmtepomp plaatsen, gaskachel en gasboiler vervangen door complete centrale verwarming, complete CV installatie met leidingen aanleggen in een hoekwoning, elektrische verwarming installeren, cV installatie aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Arnhem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Arnhem:

Afvoer toilet verleggen

Afvoer onder staand toilet heeft bij de eerste bocht richting riool wortelgroei. Staand toilet vervangen voor zwevend toilet en oude rioolpijp met wortelgroei laten vervallen en nieuwe pijp aansluiten op het rechte stuk richting nieuwe hangende toilet. Toilet heeft betonvloer en kruipruimte loopt maar tot de hal. Onder fundering kan er richting toilet worden gegraven vanaf buiten ( toilet is buitenmuur ) of vanuit kruipruimte in de woning. Graag zwevend toilet plaatsen met nieuw stuk riool dus geen springbocht. Tegelen etc kan ik zelf maar is bij goede prijs ook bespreekbaar.

Aanleg RVS rookkanaal voor houtkachel

Aanleg rookkanaal voor houtkachel Wij hebben een houtkachel en willen offertes voor de aanleg van een RVS rookafvoerkanaal. Een schoorsteen is aanwezig en deze moet geveegd worden. de houtkachel willen we ook laten aansluiten op het rookafvoerkanaal. eventueel met klein stuckwerk van de schouw om af te maken. rookafvoerkanaal is nog niet aangeschaft.

Onderhoud airco + cv ketel

Graag zouden wij een offerte ontvangen van beide apparaten. En als wij voor beide na controle en onderhoud een abbonemt afsluiten wat kost dat dan?

Vloerverwarming afwerken

Zelf ga ik de leidingen leggen van de vloerverwarming op zolder. De vloer is 26 m2. Wat zou de afwerking kosten? Ik hoor het graag.

Buitenkraan aanleggen bij appartementen-complex

Wij zoeken een loodgieter die een buitenkraan kan plaatsen bij ons appartementencomplex, zodat wij onze gemeenschappelijke tuin kunnen sproeien.

Buitenkraan aanleggen

Ik wil een normale buitenkraan laten aanleggen. bereikbaar vanuit een droge kruipruimte, ca 60cm diep. Buitenkraan, stopkraan, met aftapkraantje en T-stuk al aangeschaft. Nog nodig: 4,5m leiding, 12mm. bevestiging aan gevel

Gasaansluiting verplaaatsen

De gasaansluiting in de keuken moet nog 1 meter verplaatst worden ivm nieuwe keuken. Ik ben op zoek naar iemand die dit voor mij kan doen.

Vloerverwarming aanbrengen

Het gaat om twee ruimtes. De huidige verwarming met radiatoren vervangen door vloer verwarming , oppervlakte is 50 m2. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m²

Tussenmeter waterleiding plaatsen in bovenwoning

De waterleiding delen wij met onze onderburen vanuit VvE, maar graag zouden wij een tussenmeter plaatsen om het verbruik (en kosten) juist te verdelen. De leiding komt bij ons binnen in het washok.

Buitenkraantje aansluiten

Wij zoeken een loodgieter om een kraantje in de tuin aan te sluiten

Een split airco leveren en installeren

Split airco leveren en installeren. slaapkamer en woonkamer moeten voorzien worden van airco

Buitenkraan aanleggen

We willen een vorstvrije buitenkraan aan laten leggen. Graag ontvang ik hiervoor een offerte.

Gaskraan afdoppen

Er komt een nieuwe keuken op inductie. De gas leiding in de keuken dient verwijderd/afgedopt te worden. De klus moet uiterlijk 4 juni gedaan zijn.

Geiser vervangen in stacaravan

Ik wil in mijn stacaravan een geiser vervangen. De geiser wordt voornamelijk gebruikt voor de keuken en in een sporadisch geval voor gebruik douchen. Gaarne een offerte voor levering en installatie. Bij de offerte graag opgeven welk merk en type geiser.

Warmtepomp installeren

Ik wil graag een hybride warmtepomp laten installeren om mijn bestaande CV te vervangen. De woning is deels gerenoveerd. Graag de warmtepomp aansluiten op bestaande radiatoren, aansluiten op bestaande vloerverwarming, aansluiten op warm sanitair water. De warmtepomp dient voor het verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen. Het gaat om een rijtjeswoning van 150 m2. De leidingen zijn flexibel.

Doorstroomboiler plaatsen

Wij willen een doorstroomboiler in de keuken en op termijn ook een zwaardere voor in de badkamer. Er moet dus ook gekeken worden naar de aanpassingen in onze groepenkast.

Boiler vervangen

Wij hebben een nieuwe boiler nodig, de vorige bewoner heeft dit niet goed geïnstalleerd, nu is een leiding gebarst. De boiler hangt boven de gootsteen in de keuken. Wij willen graag een nieuwe boiler van 80 liter, geen duur model het liefst een boiler onder de 200 a 250 euro en dan de installatie hiervan. Ik kan u assisteren mocht dat gewenst zijn. Het demonteren van de boiler die nu hangt ook graag meenemen. Ik zal zelf zorgen dat de boiler bij de sloop komt. Tenzij je die zelf wil meenemen. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik Welke werken moeten uitgevoerd worden? Elektrische boiler plaatsen

Verhoogde toilet plaatsen

Wie kan voor mij een verhoogd toilet plaatsen? Het toilet wat ik nu heb zit er 2 jaar in. Graag offerte.

CV installeren Chalet

Graag zou ik willen weten wat het (ongeveer) kost om een cv installatie te installeren in een chalet. Het chalet is 10,5 bij 3,7 meter en heeft naast het woon gedeelte drie slaapkamers, een douche ruimte en een toiletruimte. Er is nu een geiser aanwezig voor warm water in de douche en keuken. Verder een gaskachel. Er wordt propaan gebruikt. Bij voorbaat dank.

Vloerverwarming in keuken en woonkamer plaatsen

Graag laat ik in de woonkamer en keuken (totaal 28 m) vloerverwarming plaatsen. Ik heb een betonnen ondervloer. Graag een standaard vloerverwarming.

Een hoofdkraan plaatsen bij een bovenwoning

Ik verhuur kamers in een bovenwoning waarbij de hoofdkraan van water bij de beneden buren zit. Wij hebben een vereniging van eigenaren maar mijn onderbuurman is zeer slecht bereikbaar en voor de veiligheid zou ik graag een eigen hoofdkraan willen (en het liefst ook een eigen rekening/ watermeter). Ik vraag me af wat de kosten hiervan zullen zijn en of dit überhaupt mogelijk is.

Chromoflex thermostaat van thermaflex

Heb een flat gekocht en de badkamer heeft een electrische vloerverwarming die met een chromoflex thermaflex electro, fabrikaat Theben, wordt geregeld. Op zich functioneert die prima, maar ik heb geen verstand ervan en zou graag een deskundige het inregelen willen laten doen. Graag een reactie en eventueel een globale kostenschatting om een en ander te onderzoeken.

Buitenkraan aanleggen

Graag ontvang ik een offerte om een buitenkraan aan te leggen. Graag hierbij graag een korte toelichting van waar de leiding op aangesloten wordt. Dit ivm een met pur geïsoleerde vloer en ik hier waarschijnlijk wat van weg zal moeten halen om de leidingen te kunnen leggen.

Onderhoud cv

Ik ben op zoek naar een monteur voor een onderhoudsbeurt aan onze ketel. En zou hier graag de kosten van willen weten.

Radiatoren vervangen

De bestaande radiatoren moeten afgesloten worden en verwijderd. De nieuwe radiatoren moeten worden opgehangen en aangesloten. Het gaat hierbij om in totaal 6 radiatoren. Indien het mogelijk is een deel van de verwarmingsbuizen verwijderen. Ik heb interesse in of de: 1. Klassieke elektrische radiatoren, of 2. Elektrische radiatoren met accumulatie. De opdracht moet richting augustus/september 2020 worden uitgevoerd. Het gaat om een tussenwoning uit 1950 welke in bezit is van de eigenaar.