Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Arnhem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Arnhem heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Arnhem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Arnhem of directe omgeving.

2830 klanten uit Arnhem bevelen een bij Casius in Arnhem aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Arnhem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: waterwarmte installatie installeren, warmtepomp op aardwarmte installeren, warmtepomp, zonnepanelen en zonnecollectoren plaatsen, cV door een warmtepomp laten vervangen, aardwarmtepomp met zonnepanelen plaatsen, luct-lucht warmtepompinstallatie monteren, warmtepomp installeren, warmtepomp mogelijkheden, warmtepomp en vloerverwarming aanleggen, geothermische warmtepomp installeren, lucht/lucht warmtepomp in bedrijfshal plaatsen, pelletkachel op CV aansluiten, vloerverwarming plaatsen, lUCHT - LUCHT warmtepomp, zonneboiler plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Arnhem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Arnhem:

Douchekop en kraan ophangen

Voor mijn badkamer wil ik graag een douchekop en kraan ophangen.

Airco in werking stellen

Airco Tristar 5421 gemonteerd zowel binnen als buiten en moet in werking worden gesteld

Vloerverwarming aanleggen

Ik wil vloerverwarming laten aanleggen in de woning. Het moet gelegd worden in een oppervlak van 60-65 m2. De vloer verwijderen we zelf.

CV-ketel verplaatsen

Onlangs heb ik een appartement gekocht en ik zou graag de CV willen verplaatsen naar de gemetselde tuinkast. In de bijlage zit de tekening. Graag ook advies over eventuele voorbereidende werkzaamheden voor mij. Graag via de mail benaderen.

Woonkamer en keuken voorzien van vloerverwarming

In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatie Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Woonkamer plus keuken voorzien van vloerverwarming woning van vloerverwarming

Leidingwerk in de keuken verleggen

In verband met de aanleg van de nieuwe keuken moet de waterleiding, de afvoer en de gasleiding verlegd worden.

Onderhoud aan de moederhaard

Sinds kort heb ik mijn eigen flatappartement. Hier staat een oude Stellina moederhaard, op gas, in. Ik heb vernomen dat deze jaarlijks onderhoud nodig hebben. Kunnen jullie mij hier een geschatte prijs van sturen?

Moederhaard vervangen door CV ketel

Moederhaard vervangen voor CV-ketel op huurbasis. Is dit mogelijk?

Overstappen van gas naar inductie

Wij willen overstappen van gas naar inductie koken. Er moeten hier echter aanpassingen voor komen in de meterkast. Ik zoek iemand die dit voor mij kan regelen. De woning bevind zich op de eerste verdieping en er moet zo'n 10 meter overbrugt worden van de meterkast naar de keuken.

Ventilatie aanleggen

De badkamer van dit appartement heeft geen actieve afzuiging. Doordat er alleen een buis aanwezig is, zonder ventilator, maar hier wel gedoucht wordt en de wasmachine staat is er op de gehele verdieping een vochtprobleem. We hebben zwarte schimmel in de badkamer en troffen deze ondanks ook in beperkte (maar serieus te nemen) hoeveelheden aan op de slaapkamer van 1 van onze zoons. We zouden graag een offerte ontvangen voor het plaatsen van een actieve ventilator inclusief vochtsensor en netjes afgewerkte elektra.

Vaatwasseraansluiting voorbereiden

Volgend jaar april wordt er een nieuwe keuken met vaatwasser geplaatst in mijn woning. In mijn huidige keuken is geen vaatwasser aanwezig. Graag wil ik weten of het mogelijk is een aansluiting op waterleiding en elektra te realiseren in mijn keuken het behoefte van de nieuwe vaatwasser.

Airconditioning installeren en monteren

Ik zou graag twee wandmodellen willen installeren. Ik heb de airco nog niet gekocht. Ik hoop hier ook wat advies over te krijgen. Ik zou graag een wandmodel willen, liefst een die niet teveel lawaai maakt sinds het om een slaapkamer gaat. Het zijn twee kamer van ongeveer 10 m2. De kamers liggen naast elkaar.

Grondwaterkoeling installeren

* Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers. * Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Geen gesloten circuit, afvoeren grondwater via grijs water. Wat zijn de opties voor een koelsysteem dat werkt op grondwater in mijn situatie?

CV verplaatsen en radiatoren vervangen

De cv verplaatsen van de keuken naar de zolder en het vervangen van radiatoren (circa 11 stuks).

Keukenkraan monteren

Ik wil graag een keukenkraan in de keuken laten monteren.

Buitenkraan achter het huis installeren

De buitenkraan aan de achterkant van ons huis is weggehaald toen we hier kwamen wonen. De leiding loopt nog door de kruipruimte, maar de stukken die boven de grond komen zowel in de meterkast als waar de kraan zat, zijn dus weggehaald. Wat zouden de kosten zijn om een nieuwe buitenkraan te laten installeren?

Gasketel leveren en plaatsen

Wij willen graag een gasketel huren, deze moet geleverd en geplaatst worden op zolder, zijn de kosten voor installatie inbegrepen bij de huur? Is er een vaste huurtijd? Welke ketels heeft u ter beschikking?

Hybride lucht-waterwarmtepomp aanschaffen

Er zit momenteel een circulair systeem met CV en heteluchtverwarming. Zonnepanelen met overcapaciteit zijn binnenkort aanwezig. Ik heb interesse in een Lucht- Waterwarmtepomp, al dan niet hybride. Mijn woning inclusief de kelder is circa 300 m2.

Daalderop boiler herstellen

Onze daalderop cv ketel druppelde een tijd lang water. Inmiddels stroomt hier water uit. De draaiknop kan niet verder dichtgedraaid worden.

Gresbuis laten vervangen

Ik wil onze gresriolering vervangen. Inclusief "open" put. Stuk door achtertuin, onder de woning en in voortuin. Bij elkaar rond de 15 meter.

Nieuwe keukenkraan monteren

Ik wil een mengkraan in de keukenkasten demonteren en een nieuwe plaatsen.

Warmtepomp installeren bij haven met woonschepen

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het betreft een grote en diepe haven (700 x 300 meter, max 22 meter diep) met 44 woonschepen. De haven (grindgat) staat in verbinding met de Nederrijn. Ik doe onderzoek naar de mogelijkheid van warmtepompen voor deze woonschepen (in het kader van een lokaal duurzaamheidsproject), waarbij wij uit het water waarin wij liggen, de warmte willen halen.

Vervangen binnenwerk toiletreservoir

Ik wil het binnenwerk van een toiletreservoir laten vervangen. Het vervangende binnenwerk is aanwezig.

Nieuwe cv ketel leveren en installeren

Onze cv ketel werkt niet meer sinds vandaag en hierdoor hebben we geen warm water en verwarming. Graag een offerte voor een goede niet te dure maar kwaliteits ketel aub. Situatie: tussenwoning rijtjeshuis, woning uit 86, redelijk geïsoleerd met o.a. HR++ glas.

Kruipruimte schoon zuigen en riolering aanleggen

Wij zijn een stichting die gevestigd is aan de voormalige school gebouw. We hebben last van stank en ongedierten bij een van ons ruimtes door een kapotte riolering. Wij willen dit z.s.m aanpakken. Wat moet gebeuren: kruip ruimte van 14 meter bij 7 meter Schoone zuigen, schoon zand strooien en de riolering repareren.