Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor onderhoud aan de cv-ketel:

Onderhoud aan de cv-ketel

Ik zou graag onderhoud aan mijn cv-ketel laten uitvoeren, deze loopt op gas. De laatste keer dat er onderhoud is gepleegd was in 2018. Het is voor een horeca gelegenheid.
Onze klant uit Apeldoorn (Gelderland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor onderhoud aan de cv-ketel uit heel Nederland:

Onderhoud cv

Ik ben op zoek naar een monteur voor een onderhoudsbeurt aan onze ketel. En zou hier graag de kosten van willen weten.

Onderhoud CV intergas Kompact HRE + Nest 3 installeren

Onderhoud CV intergas Kompact HRE + Nest 3 instaleren onderhoud

Jaarlijks onderhoud/controle CV-ketel uitvoeren

Ik zoek een CV-installateur die jaarlijks onderhoud van Intergas CV-ketel in mijn woning kan uitvoeren. De ketel is nu ongeveer 3 jaar oud.

CV Ketel onderhoud

Ik zoek iemand voor het onderhoud van de cv ketel. Het gaat om een intergas HRE.

Onderhoud cv ketel

Wij hebben een remeha cv ketel welke onderhoud nodig heeft en verder willen wij een aantal dingen vervangen hebben 3 ontluchtingsventielen zolder ( deze hebben we ) en 2 x badkamer. En 2 thermostaatverwarmingsknoppen 1 woonkamer en 1 in de badkamer plus in de badkamer zit nog een dichtdraaier.  En verder toch nog eens kijken naar het vele bij vullen ( als de kachel aan staat een keer per maand ).

CV Ketel onderhoud, 1-malig

Een intergas cv ketel mag wel eens onderhouden worden. De ketel komt uit 2007 of 2012, even onzeker. Het onderhoud is een poosje geleden. De ketel werkt op zich prima, Eenmalig onderhoud graag, geen abonnementen. Bij voorkeur komende vrijdag 23 augustus.

CV ketel onderhoud

Betreft een Nefit Ecomline HR classic verwarmingsketel in een bedrijfspand. Ik ben op zoek naar iemand die het voor mij kan onderhouden.

CV ketel onderhoud

Ik ben op zoek naar iemand die de CV kan onderhouden, die werkt op stookolie/mazout. Dus ook de stookolieapparatuur. En wat verder nodig is, bijvoorbeeld keuring van de (mazout) ketel. Wat is de locatie van de mazouttank? Ondergronds

Het renoveren van de CV-installatie

Ik zoek een CV-installateur voor het vervangen van een CV-ketel, deze wil ik in onderhoud plaatsen, huur of aankoop. Daarnaast alle radiatoren nalopen, een systeem zoals Honeywell evohome plaatsen. Ook moeten alle radiator knoppen worden vervangen. Het gaat om een kamer-verhuurpand bestaande uit 7 kamers.

Onderhoud aan wtw en cv installatie

Graag ontvang ik een combi offerte voor jaarlijks onderhoud aan de CV installatie en de WTW installatie. Het betreft een nieuwbouw woning van 06-2018 cv intergas HRE en wtw renovent exellent. De offertes moeten geen voorrijkosten en arbeidsloon rekenen, alleen onderdelen. 1x per jaar standaard onderhoud en oproepbaar bij storingen.

Partners

Partners van Casius