Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Apeldoorn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Apeldoorn heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Apeldoorn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Apeldoorn of directe omgeving.

1734 klanten uit Apeldoorn bevelen een bij Casius in Apeldoorn aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Apeldoorn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: badkamerrenovatie en keukenplaatsing, zonneboilers en zonnepanelen installeren, vloerverwarming aanleggen, collectoren plaatsen voor vloerverwarming, cV-installatie compleet aan laten leggen, vloerverwarming aanleggen en radiatoren plaatsen, houthaard inbouwen, betonvloer met vloerverwarming aanleggen, badkamer renovatie, verwarmingen monteren, rookkanaal aanleggen, centrale verwarming aanleggen, cV-installatie aanleggen, moederhaard en boiler door combiketel vervangen, zonneboiler met vloerverwarming installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Apeldoorn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Apeldoorn:

Enkele door dubbele radiator vervangen

Wij hebben een enkele radiator en willen deze graag laten vervangen door een dubbele radiator. De afmeting zal 40 bij 260 cm zijn, T22.

Douchebak aansluiten en doucheputje verplaatsen

Wij hebben lekkage gehad in onze badkamer en willen nu wat laten wijzigen. We halen zelf de halfronde douchecabine van 90 x 90 cm eruit. Daarna willen we de afvoer laten verplaatsen en aansluiten. We kopen een nieuwe douchecabine met douchebak, weer een halfrond model van dezelfde maat. Die laten we daar dan graag monteren. We ontvangen graag uw offerte.

3 radiatoren plaatsen

In onze nieuwe woning heeft de oude bewoner 3 radiatoren in de woonkamer en keuken verwijderd, maar de aansluitingen zijn nog wel aanwezig. Eén daarvan ligt onder de vloer, de andere twee zijn gewoon afgekoppeld. Op de aansluiting in de keuken moet een kleine handdoeken radiator worden aangesloten, op de andere twee moeten standaard radiatoren gemonteerd worden. Het gaat om een goed geïsoleerde tussenwoning met een vloeroppervlakte van ongeveer 50 m². De materialen hebben wij niet in bezit en dienen door de vakman geleverd te worden. Wij krijgen op 30 oktober de sleutel en willen deze klus rond half november laten verzorgen. Wij ontvangen graag uw offerte. Er staan foto's en plattegronden van de woning op internet.

Radiatorkranen vervangen

Ik wil de radiatorkranen in mijn huis laten vervangen, omdat ze lekken. Gaat om 6 stuks. De kranen heb ik al gekocht. Tevens moet een aftappunt aangebracht worden op de verwarming in de gang (radiator met aftappunt is verwijderd tijdens de verbouwing van de keuken waardoor de radiatoren aan de voorzijde van het huis niet kunnen worden geleegd) en de aftappunt op de verwarming in de woonkamer moet waarschijnlijk worden vervangen omdat er geen water door komt. De twee aftappunten heb ik niet aangeschaft.

Plaatsen van een vorstvrije buitenkraan

Ik wil graag een vorstvrije buitenkraan laten plaatsen aan de achterzijde van mijn woning. De leiding moet via mijn kruipruimte worden aangelegd. Ik ontvang graag uw offerte.

Barbas inzethaard 6-60 installeren

Ik heb een inzethaard van Barbas gekocht type "Universal 6-60" en wil deze in de bestaande open haard in laten bouwen. De schoorsteen is van steen, is nog prima en net geveegd. Er moet circa 10 meter flexibele buis door bestaande afvoer heen. De werkplek is goed bereikbaar en ik ben verantwoordelijk voor enig afval. De werkplek is goed bereikbaar en het afval wordt door de klant weggegooid.

Plaatsen van een houtkachel

Ik heb een houtkachel (Asgard Gent) die moet worden geïnstalleerd op een bestaand rookkanaal (18 cm doorsnede). Op dit moment zit er nog een gashaard (Faber Prisma) aangesloten met een concentrische pijp van 15 cm doorsnede met een 10 cm binnenpijp. Mijn vraag is of u mijn houtkachel kunt aansluiten en wat daarvan de kosten zijn. Geen idee of de aansluiting op het bestaande kanaal kan worden gedaan of dat er eerst nog een flexibele pijp moet worden getrokken. Misschien dat u voor beide mogelijkheden een indicatie kunt aangeven?

Airco repareren

Airco cooper&hunter(S12FTXE geeft F0 error (split-unit) (goed bereikbaar) Airco koelt niet meer, ventilator blaast nog wel (1 jaar oud)

Toilet plaatsen

Nieuw toilet plaatsen in de badkamer boven. Na het doortrekken komt er een irritante lucht vrij "stankafsluiter"?

Toiletpot plaatsen

Nieuwe toiletpot plaatsen, oude is al weg. Onderuitlaat.

Riolering ontstoppen

Ik wil de riolering laten ontstoppen in mijn appartement. Sinds enige weken loopt het water in met name mijn douche niet meer goed weg. Op dit moment is het zelfs na een nacht nog niet weg gelopen. Als mijn wasmachine water afvoert, komt het bij mijn doucheputje naar boven en duurt het intussen ook een aantal uren voordat het weg is. Dit geldt ook voor een wat grotere hoeveelheid water, dat ik door mijn gootsteen in de keuken weg wil laten lopen. Ik ben benieuwd of jullie mij met het ontstoppen van mijn afvoer kunnen helpen en wat de kosten hiervan zijn. Ik wil de klus vanaf vrijdag 28 juli met u inplannen.

Aanleg van gas, water en licht in bijgebouw

Ik wil water, gas, een elektrische boiler en licht in een bijgebouw geïnstalleerd hebben. 30 m2 beneden verdieping. Op dit moment alleen stroom voor 4 groepen aanwezig.

Agpo zonneboiler repareren

Aan mijn AGPO ketel uit 2001 zit een Energypack 100 EP of 150 EP Solar preheater module gekoppeld. Deze staat met regelmaat in storing, vooral als er geen zonneschijn is. Schijnt de zon wel, dan gaat hij aan, komt in storing en gaat dan weer uit. Het water wordt wel warm maar het houdt niet over.

Kraantje bij het toilet repareren

Het kraantje bij de toilet lekt. Mevrouw draait deze nu telkens dicht na gebruik, maar dit is niet een ideale oplossing. Graag wenst klant een vakman welke het kraantje kan repareren of vervangen.

Afvoer van een afzuigkap naar buiten aanleggen

Aanleggen van afvoersysteem naar buiten.

Vervangen van radiatoren

In de woonkamer / keuken / gang wil ik mijn radiatoren vervangen. De woning stamt af van 1973 en zijn (denk ik) nooit vervangen. Het zijn de oude bekende radiatoren. Ik wil graag een nieuwe moderne plaatsen. Waarschijnlijk moeten de leidingen ook worden vervangen / aangepast. Graag een prijs voor de werkzaamheden en het leveren van nieuwe radiatoren. Starten in de week van 3 juli in verband met sleuteloverdracht.

Split airco monteren

Ik wil graag een split unit airco laten monteren, inclusief de buitenunit. Het betreft montage van de binnenunit op zolder met een schuine wand, eventueel willen wij ook tweemaal een afsplitsing naar 2 kamers. De buitenunit kan aan de gemetselde gevel opgehangen worden. Wanneer en voor welk bedrag kunt u de airco ophangen?

Gemetselde open haard verplaatsen

We hebben een huis gekocht waar in de woonkamer een gemetselde open haard zit. We willen laten bekijken of die haard een meter verplaatst kan worden naar de hoek van de kamer. Daarbij moet het rookkanaal worden verlengd. We krijgen in de 2e helft van juni de sleutel en gaan dan graag even met de vakman op locatie kijken wat de mogelijkheden zijn. We ontvangen hiervoor graag uw advies en een prijsopgave van alle kosten die het met zich meebrengt.

Moederhaard en geiser vervangen voor combi cv-ketel

Ik ga volgende week een 4-kamer portiekflat uit bouwjaar 1959 bezichtigen, waar nog geen centrale verwarming in zit. Er zijn nu een moederhaard en geiser. Ik wil graag uw prijsindicatie ontvangen voor het vervangen van de moederhaard en geiser door een combi cv-ketel. De verkoopbrochure van de woning heb ik bijgesloten. Op 31 juli is de overdracht van mijn eigen woning die inmiddels verkocht is. Als ik de aankoop van dit appartement vlot kan regelen, wil ik deze klus eind juni laten uitvoeren. Een richtprijs is voor mij nu voldoende.

Douchekraan en doucheset vervangen

Ik heb bij Gamma een nieuwe douchekraan en doucheset besteld. Ik wil de oude laten verwijderen en de nieuwe laten plaatsen. Graag ontvang ik hiervoor uw prijsopgave.

Installatie van vloerverwarming vervangen

Mijn vloerverwarming heeft nog de oude niet zuurstofdichte PE slangen. De installatie is van 1981 en bestaat uit WTH verdeler, warmtewisselaar (water CV ketel), 2 pompen voor respectievelijk vloerverwarming en warmtewisselaar, thermostaat en manometer. Uiteraard wil ik de oude slangen handhaven, de installatie bovenop de slangen vervangen/vernieuwen.

CV-leidingen vervangen in de kruipruimte

Graag een indicatie van kosten voor vervangen van CV leiding in de kruipruimte. De hoogte is ongeveer 60 cm. De woonkamer is 8 meter lang. Veel meer dan dat zal het niet zijn. Ze moeten worden vervangen moet omdat er vermoedens zijn dat ze slecht worden. De bestaande leidingen zijn in purschuim verwerkt. We wonen in een voormalige huurwoning. Bij de bewoners die nog huren, vervangt de verhuurder de leidingen.

Houtkachel installeren

Ik wil een houtkachel laten installeren. Er moeten 2 gaten gemaakt worden door een verdieping en een plat dak. Recht omhoog. Wij hebben alle materialen in huis die nodig zijn. Graag voor 25 april. Kan dat en wat zijn de kosten ongeveer?

Waterleiding en afvoer aanleggen voor wastafeltje op zolder

Ik wil een wastafel in de zolderkamer voor mijn dochter laten aansluiten. Warm en koud water en afvoer leidingen/pijp leggen en aansluiten. CV bevindt zich op dezelfde verdieping. Hoeft niet door vloer heen, leidingen kunnen langs schuiven/ wand die afgetimmerd is. De lengte is ongeveer 8 meter. Ik weet niet hoe ver de waterafvoer moet dalen vanaf de wastafel. De verstevigde muur voor deze wastafel moet ik nog aanleggen is nu eenvoudige scheidingswand

Rookkanaal vernieuwen

Graag wil ik een nieuw rookkanaal laten plaatsen in een bestaande schoorsteen. Er loopt nu een rookkanaal van 120 mm, en dat wil ik laten vervangen door 80 mm ten behoeve van een palletkachel. De schoorsteen is ongeveer 7.50 meter hoog en er zitten twee heel lichte knikken in. Oude (houtkachel) is reeds verwijderd. De palletkachel sluit ik graag zelf aan.