Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Apeldoorn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Apeldoorn heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Apeldoorn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Apeldoorn of directe omgeving.

1809 klanten uit Apeldoorn bevelen een bij Casius in Apeldoorn aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Apeldoorn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: 12 warmtepompen plaatsen, warmtepomp voor sportcomplex, warmtepomp met zonnepanelen voor nieuwbouwwoning, warmtepomp installeren d.m.v. bodemwarmte., de aanleg en aansluiting van een grondwater-warmtepomp, warmtepomp plaatsen, warmtepomp laten plaatsen, warmtepomp plaatsen, bedrijfsruimtes verwarmen met infraroodverwarming, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp installeren, warmtepomp installeren, leveren en installeren warmtepomp met verticale bron ter verwarming en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Apeldoorn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Apeldoorn:

Buitenkraan in achtertuin.aaanleggen

Gaarne buitenkraan in de achtertuin aanleggen.

Vloerverwarming aanbrengen

In de woonkamer wil ik onder pvc-vloer IR vloerverwarming hebben. Ondergrond is volledig beton. Geen radiatoren meer aanwezig. Groep in meterkast is over. De oppervlakte is ongeveer 40 m2. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m²

Reparatie stukje dakgoot

Koppeling op de kunststof dakgoot lekt. Er is een stukje net naast de koppeling afgebroken. gaat misschien om een stuk vervangen met een of twee nieuwe koppelstukken.

Vloerverwarming infrezen en aansluiten

Een aannemer is bezig met het verbouwen van mijn begane grond. Ik zoek nu een partij voor het infrezen van vloerverwarming en het afsmeren hiervan. Dit betreft ongeveer 50 m2. De vloerverwarming dient te worden aangesloten op de CV-ketel.

Onderhoud aan de cv-ketel

Ik zou graag onderhoud aan mijn cv-ketel laten uitvoeren, deze loopt op gas. De laatste keer dat er onderhoud is gepleegd was in 2018. Het is voor een horeca gelegenheid.

Buitenkraan verleggen aansluiten

Ik wil een buitenkraan hebben bij het schuurtje van me veranda, ik heb al een buitenkraan dus misschien t stuk en verlengen naar achter in de tuin. Er zijn dus wel al huidige leidingen aanwezig, wellicht verlengen met T-stuk. Deze moet op een afstand van zo'n 15 meter van het huis komen. De achtertuin is goed te bereiken.

Combinatieklus: WC afvoerprobleem oplossen en wastafel verwijderen

Dit betreft een klus die bestaat uit twee delen. Het eerste deel betreft een probleem oplossen met een toiletafvoer die herhaaldelijk verstopt raakt. Het toilet in de badkamer op de eerste verdieping loopt langzaam leeg. De verstopping is vlak bij het platfond op de begane grond. Zie WC afvoer 1.jpg (washok) en WC afvoer 2.jpg (opslaghok). Het groen gemarkeerde deel is het probleem. Een loodgieter is eerder langsgekomen en had een bestaand klein gat dat opgevuld was met vet groter gemaakt en de boel vrijgemaakt m.b.v. een ontstoppingsveer. Het nieuwe gat heeft hij weer voorzien van vet. Ondertussen is het weer verstopt en loopt het water weer langzaam weg. Het vermoeden is dat dit komt omdat het groen omcirkelde deel waterpas is/iets naar links helt, waardoor hulp van de zwaartekracht ontbreekt bij het afvoeren. Met andere woorden, het vermoeden is dat er geen afschot is voor het horizontale deel. Of dit ook de daadwerkelijke onderliggende oorzaak van het probleem is maakt niet uit, het moet opgelost worden zodanig dat het toilet op de badkamer op de eerste verdieping niet meer verstopt raakt. Dat is het eerste deel van de klus. Het tweede deel van de klus is het verwijderen van de wastafel van onze slaapkamer. Deze gebruiken wij nooit, en wij hebben behoefte aan meer vlakke muurruimte voor kasten. De wastafel (bevestigd aan een gipsblokken muur) moet verwijderd worden. Alles wat uit de muur steekt moet verwijderd worden om een vlakke muur over te houden (gaten hoeven niet opgevuld te worden). De aan- en afvoerleidingen willen wij zodanig afgesloten en afgewerkt hebben dat er niets meer uit de vloer steekt.

Zwembad (zoutwater) verwarmen

Ik ben aan het uitzoeken wat er mogelijk is om een zwembad met ongeveer 12 m3 water (zoutwater) te verwarmen tot ongeveer 23 graden en zou graag advies willen ontvangen. Het is niet zo heel groot, maar het moet toch verwarmt worden. Daarvoor zoek ik een goede en de goedkoopste manier.

twee kranen vervangen

Ik zoek een loodgieter die twee kranen kan vervangen. De kranen in badkamer (wastafel) en keuken (gootsteen) moeten vervangen worden. De nieuwe kranen zijn al in ons bezit.

Ariston boiler repareren

Mijn Ariston boiler doet het totaal niet meer ik ben op zoek naar een monteur. Monteur denkt dat het de printplaat is. De boiler is voor douchen en warm water, vls 80 liter. De boiler is nog maar 4 jaar.

Woningsplitsing gas water en elektra splitsen

Voor verhuur moeten alle meters gesplitst worden, zodat er afzonderlijk gefactureerd kan worden door de leverancier. Ik ben op zoek naar iemand die dit voor me kan doen.

Volledige cv installatie plaatsen

Het renovatieproject draait nu nog volledig op 2x moederhaard. Er dient een volledige CV installatie te worden aangelegd. betreft een woning uit 1909 van circa 100 m2. 2x slaapkamer, 2x badkamer, woonkamer en keuken/bijkeuken. CV leidingen dienen te worden weggewerkt in nog te plaatsen sleuven of voorzetwanden. Wij voorzien zelf in de radiatoren en CV ketel.

Warm water radiatoren vervangen

Ik heb een aantal radiatoren in mijn woonkamer en die wil ik naar een andere plek verplaatsen (in de woonkamer). Het is 5,5 x 5 x 2,6 =71,5 m3. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.

Droge vloerverwarming realiseren

Wij willen een droogbouw vloerverwarming in een oud huis realiseren over een houten vloer. 50 m2. De vloer erboven ga ik zelf leggen.

Warmtepomp boiler leveren en plaatsen

We wonen in een appartement 1 hoog, plat dak met zonnepanelen, cv-ketel in ruime warme wasruimte, we zijn met 2 personen, we willen de boiler gebruiken voor het douchen en de 2 wasbakken in dezelfde ruimte. We hebben ongeveer 1000 KWh over van de zonnepanelen en willen die gebruiken voor de boiler. Ook graag info over de afmetingen van de boiler, het geluid en trillingen die hij maakt en het gemiddelde verbruik aan KWh per dag. Oppervlakte woning is al gauw 100 m2.

Vloerverwarming aanbrengen

Wij willen in ons nieuwe restaurant vloerverwarming laten plaatsen het pand word casco geleverd dus verwezen is niet nodig omdat een afwerkt vloer moet nog erop komt en daarna pas laten betegelen wat zou het kosten In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Nieuwbouwproject Het gaat om 70 m2

2 Verdiepingen voorzien van vloerverwarming en houten vloer plaatsen

We willen in eerste instantie de begane grond voorzien van vloerverwarming. Later willen we ook de 1e verdieping hiervan voorzien. Dit gaat dus in etappes, met een interval van ongeveer 1 jaar. Oppervlakte per verdieping is ongeveer 63 m2. Op de begane grond willen we na, het aanbrengen van vloerverwarming, een houten vloer plaatsen. De vloerverwarming moet ingefreesd worden. De beide vloeren zijn van beton met laminaat.

Schoorsteen slopen en daarna stucen

Ik wil de schouw in een appartement op de begaande grond laten verwijderen. Het materiaal hoeft niet te worden afgevoerd. Daarna de stukadoor laten komen en laten dicht maken.

Buitenkraan aanleggen

Ik wil graag een buiten kraan laten plaatsen. Van af het water in de meterkast naar buiten is ongeveer 10 meter. De kraan moet vorst vrij zijn. Graag de offerte inclusief al het materiaal.

IR vloerverwarming leggen

Betreft een woonkeuken met een oppervlak van 30 m2 en inhoud van 66 m3. Woonkeuken wordt als kamer gebruikt. Graag offerte voor IR vloerverwarming. Momenteel ligt er een betonnen dekvloer.

Aanleg rookkanaal bestaande woning

Installatie van een pellet kachel incl. rookkanaal. Ik heb 2 mogelijkheden voor het rook kanaal: 1. Kachel tegen buiten muur, huis met plat dak, door de gevel naar buiten, en buiten moet de pijp een bocht maken van (2 x 45), 1 verdieping omhoog. 2. Kachel binnenmuur, pijp gaat door plafond , via 1ste verdieping en door het dak, en langs de gevel van de buren nog 3 meter omhoog. Op de 1e verdieping moet de pijp dubbel geïsoleerd zijn. Kachel is met boven aansluiting, dus de pijp gaat net onder het plafond naar buiten.

Zinken dakgoot vervangen

Vervangen zinken dakgoot in houten bekisting. Ongeveer 25 meter. Het gaat om een dakgoot op de 2e verdieping, 5 meter hoog. Het liefst een mat er onder om zweten tegen te gaan. Misschien doen buren ook mee dan 50 meter ipv 25 meter.

Houtkachel plaatsen

Vanaf oktober krijg ik sleutel van een nieuwe woning en daar willen wij graag een houtkachel laten plaatsen. De kachel zelf hebben wel al maar het overige materiaal niet Rook kanaal en toebehoren inclusief montage zou ik graag een prijs voor ontvangen. Het kanaal moet door 2 verdiepingen heen recht omhoog.

Leidingen bevriezen en radiator verwijderen

Ik heb een kleine radiator in de badkamer. Deze wil ik graag laten verwijderen omdat hij in de weg zit voor mijn wastafelblad. Ik woon in een appartement en heb blokverwarming. De leiding voor deze radiator komt van de buurvrouw schuin onder mij en deze heeft haar serviceluik met de kraantjes overgetegeld. Daarom wil ik graag de leidingen laten bevriezen om zo alsnog van mijn radiator af te komen. Oude radiator mag meegenomen worden door de monteurs, indien gewenst.

Vloerverwarming plaatsen

Vloerverwarming plaatsen. 420 cm breed, 534 cm lang. De muren zijn scheef. Is voor kantoor / slaapkamer, de vloer is van beton en we willen er pakket er over heen. Het zou een elektrische vloerverwarming moeten worden