Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Apeldoorn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Apeldoorn heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Apeldoorn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Apeldoorn of directe omgeving.

1763 klanten uit Apeldoorn bevelen een bij Casius in Apeldoorn aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Apeldoorn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: installeren van een warmtepomp, mechanische luchtafvoer installeren in appartementen, water - Water warmtepomp, warmtepompboiler installeren, warmtepomp plaatsen in nieuwbouw, water warmtepomp leveren en plaatsen, lucht -, water- en warmtepomp plaatsen, water - water warmtepomp installeren, warmtepomp laten plaatsen, grondwarmtepomp installeren, grondwarmtepomp installeren, grond-water warmtepomp installeren, warmtepomp aan laten brengen, warmtepomp aan laten brengen, warmtepomp laten maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Apeldoorn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Apeldoorn:

Riolering renoveren

Het toilet loopt niet goed door. Bij eerdere verstopping hebben we gezien dat de riolering niet goed afloopt. We zoeken een loodgieter die dit kan verhelpen. Het moet dus beter afgevoerd worden.

Ventilatiesysteem laten monteren

Hoeveel ruimtes moeten geventileerd worden? 1 ruimte Wat is de functie van het gebouw? Woning Welke problemen ondervindt u momenteel? Schimmels, vocht of condens in de kamer(s) Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Er is in de vochtige ruimte schimmel tegen de muur ontstaan en wij willen weten waar dat aan ligt. Het zijn meerdere kleine vlekken.

Nieuwe CV-ketel plaatsen

Wij hebben nu een Vaillant vhr 24-28c die 17 jaar oud is. Deze willen we laten vervangen voor een nefit trendline hrc 30 cw5. Wát zou het kosten om deze te laten plaatsen inclusief nefit easy thermostaat. Ook willen we verder alles vervangen zoals expansie, aansluitingen, dakdoorvoer (plat dak) en we willen de ketel laten afregelen, koolmonoxide meting, rookgas beugelen en als het kan gasleidingen compleet laten afpersen. Graag zouden we de goedkoopst mogelijke prijs horen. We hebben nog meer offerte aanvragen lopen en kijken waar het het goedkoopste en beste gedaan kan worden

Tweedehands vaatwasser aansluiten

Ik heb een 2e hands vaatwasser gekregen en moet eerst laten testen of hij wel werkt. Als hij werkt dan wil ik hem in het keukenblok laten installeren. Daar is nog geen aansluiting aanwezig. Kraan en afvoer.

Buitenkraan laten plaatsen

Buitenkraan plaatsen

Rookkanaal in een bestaande woning aanleggen

Graag zouden wij een offerte ontvangen voor een aan te leggen rookkanaal. Wij wonen in een nieuwbouwhuis (5 jaar oud). Er moeten nog gaten geboord worden in twee verdiepingsplaten van beton. Op zolder gaat het met een knik van 45 graden omhoog en daarna in de nok omhoog. De houtkachel is aanwezig, maar moet nog wel aangesloten worden. Bijgevoegd een bestand met daarin de plattegronden van het huis. Overige materialen in overleg.

Gashaarden plaatsen in keuken en woonkamer

Wij willen in de keuken graag een inbouw gashaard, die ook buiten zichtbaar is. Daarnaast willen we ook graag in de woonkamer een inbouw gashaard. We hebben strakke witte muren en willen de inbouwhaard daar graag in weggewerkt hebben. In de woonkamer graag ook met een wit gestucte 'plateau' waar de TV op kan staan. In de bijlage zelfgemaakte schetsen om een idee te krijgen. We zijn op zoek naar een partij die alles veilig en netjes kan plaatsen en ook het stucwerk kan verzorgen zodat het all-in helemaal af is.

Douchekraan vervangen

Ik heb een Grohe badkamerdouchekraan gekocht, maar kan deze zelf niet plaatsen en vraag mij af wat het kost als jullie dan doen.

Radiatorkranen vervangen

Ik wil 3 kranen vervangen, heb nog geen nieuwe kranen (kranen kleur zwart d.d. 1968).

Houtkachel plaatsen

Graag een offerte voor het plaatsen van een houtkachel. Rookkanaal is aanwezig in huis, deze graag even checken op werkzaamheid. Huis uit circa 1970.

Nieuwe wastafel met kraan laten plaatsen

Ik wil een nieuwe wastafel met nieuwe kraan laten plaatsen. Deze ga ik uitzoeken bij de Gamma.

Enkele door dubbele radiator vervangen

Wij hebben een enkele radiator en willen deze graag laten vervangen door een dubbele radiator. De afmeting zal 40 bij 260 cm zijn, T22.

Douchebak aansluiten en doucheputje verplaatsen

Wij hebben lekkage gehad in onze badkamer en willen nu wat laten wijzigen. We halen zelf de halfronde douchecabine van 90 x 90 cm eruit. Daarna willen we de afvoer laten verplaatsen en aansluiten. We kopen een nieuwe douchecabine met douchebak, weer een halfrond model van dezelfde maat. Die laten we daar dan graag monteren. We ontvangen graag uw offerte.

3 radiatoren plaatsen

In onze nieuwe woning heeft de oude bewoner 3 radiatoren in de woonkamer en keuken verwijderd, maar de aansluitingen zijn nog wel aanwezig. Eén daarvan ligt onder de vloer, de andere twee zijn gewoon afgekoppeld. Op de aansluiting in de keuken moet een kleine handdoeken radiator worden aangesloten, op de andere twee moeten standaard radiatoren gemonteerd worden. Het gaat om een goed geïsoleerde tussenwoning met een vloeroppervlakte van ongeveer 50 m². De materialen hebben wij niet in bezit en dienen door de vakman geleverd te worden. Wij krijgen op 30 oktober de sleutel en willen deze klus rond half november laten verzorgen. Wij ontvangen graag uw offerte. Er staan foto's en plattegronden van de woning op internet.

Radiatorkranen vervangen

Ik wil de radiatorkranen in mijn huis laten vervangen, omdat ze lekken. Gaat om 6 stuks. De kranen heb ik al gekocht. Tevens moet een aftappunt aangebracht worden op de verwarming in de gang (radiator met aftappunt is verwijderd tijdens de verbouwing van de keuken waardoor de radiatoren aan de voorzijde van het huis niet kunnen worden geleegd) en de aftappunt op de verwarming in de woonkamer moet waarschijnlijk worden vervangen omdat er geen water door komt. De twee aftappunten heb ik niet aangeschaft.

Plaatsen van een vorstvrije buitenkraan

Ik wil graag een vorstvrije buitenkraan laten plaatsen aan de achterzijde van mijn woning. De leiding moet via mijn kruipruimte worden aangelegd. Ik ontvang graag uw offerte.

Barbas inzethaard 6-60 installeren

Ik heb een inzethaard van Barbas gekocht type "Universal 6-60" en wil deze in de bestaande open haard in laten bouwen. De schoorsteen is van steen, is nog prima en net geveegd. Er moet circa 10 meter flexibele buis door bestaande afvoer heen. De werkplek is goed bereikbaar en ik ben verantwoordelijk voor enig afval. De werkplek is goed bereikbaar en het afval wordt door de klant weggegooid.

Plaatsen van een houtkachel

Ik heb een houtkachel (Asgard Gent) die moet worden geïnstalleerd op een bestaand rookkanaal (18 cm doorsnede). Op dit moment zit er nog een gashaard (Faber Prisma) aangesloten met een concentrische pijp van 15 cm doorsnede met een 10 cm binnenpijp. Mijn vraag is of u mijn houtkachel kunt aansluiten en wat daarvan de kosten zijn. Geen idee of de aansluiting op het bestaande kanaal kan worden gedaan of dat er eerst nog een flexibele pijp moet worden getrokken. Misschien dat u voor beide mogelijkheden een indicatie kunt aangeven?

Airco repareren

Airco cooper&hunter(S12FTXE geeft F0 error (split-unit) (goed bereikbaar) Airco koelt niet meer, ventilator blaast nog wel (1 jaar oud)

Toilet plaatsen

Nieuw toilet plaatsen in de badkamer boven. Na het doortrekken komt er een irritante lucht vrij "stankafsluiter"?

Toiletpot plaatsen

Nieuwe toiletpot plaatsen, oude is al weg. Onderuitlaat.

Riolering ontstoppen

Ik wil de riolering laten ontstoppen in mijn appartement. Sinds enige weken loopt het water in met name mijn douche niet meer goed weg. Op dit moment is het zelfs na een nacht nog niet weg gelopen. Als mijn wasmachine water afvoert, komt het bij mijn doucheputje naar boven en duurt het intussen ook een aantal uren voordat het weg is. Dit geldt ook voor een wat grotere hoeveelheid water, dat ik door mijn gootsteen in de keuken weg wil laten lopen. Ik ben benieuwd of jullie mij met het ontstoppen van mijn afvoer kunnen helpen en wat de kosten hiervan zijn. Ik wil de klus vanaf vrijdag 28 juli met u inplannen.

Aanleg van gas, water en licht in bijgebouw

Ik wil water, gas, een elektrische boiler en licht in een bijgebouw geïnstalleerd hebben. 30 m2 beneden verdieping. Op dit moment alleen stroom voor 4 groepen aanwezig.

Agpo zonneboiler repareren

Aan mijn AGPO ketel uit 2001 zit een Energypack 100 EP of 150 EP Solar preheater module gekoppeld. Deze staat met regelmaat in storing, vooral als er geen zonneschijn is. Schijnt de zon wel, dan gaat hij aan, komt in storing en gaat dan weer uit. Het water wordt wel warm maar het houdt niet over.

Kraantje bij het toilet repareren

Het kraantje bij de toilet lekt. Mevrouw draait deze nu telkens dicht na gebruik, maar dit is niet een ideale oplossing. Graag wenst klant een vakman welke het kraantje kan repareren of vervangen.