Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor designradiator in de hal plaatsen:

Designradiator in de hal plaatsen

Ik wil een designradiator laten plaatsen in de hal met leidingwerk (ongeveer 2 meter vanuit de muur). Materialen in overleg. Graag wel met garantie.
Onze klant uit Angeren (Gelderland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor designradiator in de hal plaatsen uit heel Nederland:

Toilet renoveren, muur afwerken en radiator plaatsen

Ik wil het toilet op begane grond renoveren, het gaat hierbij om de volgende werkzaamheden: - slopen en afvoeren oude stande toiletpot. - hangend toilet plaatsen met ingebouwd reservoir. - nieuw fonteintje. - betelen wanden tot plafond. - betegelen vloer. - afwerken met accessoires. - afmetingen toilet zijn: 85 x 115 x 200 centimeter. Opnieuw afwerken muur in hal. - stukadoren/afwerken muur - nieuwe structuur aanbrengen - afmetingen muur: 2.5 x 4 meter Nieuwe radiator - Aanbrengen nieuwe designradiator in hal. - verwijderen oude radiator

Designradiator bevestigen

Ik wil graag een hangende designradiator op laten hangen in de hal. Deze radiator wordt verhit door een elektrische staaf dus deze hoeft niet op de waterleiding te worden aangesloten.

Diverse klussen

Het betreft een aantal klussen in een tussenwoning uit 2001. De werkzaamheden dienen zo snel mogelijk ná de oplevering van 23 november uitgevoerd te worden: -vervangen spoelunit toilet -plaatsen designradiator, aan- en afvoer aanwezig -plaatsen kattenluik in een houten buitendeur -dichtmaken doorgang tussen hal en keuken. verwijderen deurstijlen, opvullen met GiBo blokken of gipsplaat en beide zijden afwerken - stucen of behangen.

Installatiewerk elektra in de woning

Plaatsen van een wandcontactdoos, plaatsen van een lichtpunt inclusief schakelaar boven de eettafel en bevestigen hang designradiator in de hal. De oude radiator is reeds verwijderd.

Radiatoren verplaatsen

In de woonkamer 1 designradiator verplaatsen en 1 nieuwe 'compacte' radiator plaatsen onder de twee lage ramen. De nieuwe radiator mag totaal maximaal 30 cm diep zijn, i.v.m. diepte van de vensterbank. In de hal een doorvoer maken van de radiator naar de garage. In de garage een radiator plaatsen. Ik woon er sinds 15/11 en ik wil de aanpassingen graag uitgevoerd hebben voordat in week 49 de nieuwe parketvloer gelegd wordt. Graag een eerste reactie per mail.

Renovatie van toilet

Plaatsen hangtoilet, verleggen rioolafvoer, waterleidingen aanpassen, plaatsen fontein, kleine designradiator, tegelwerk op wand en vloer. Afmetingen toilet 90 cm x 140 cm x 235 cm hoog, afwerking plafond toilet met gipsplaat en afwerkplint. Weinig tot geen elektra. Wij willen direct de aangrenzende vloer van de hal laten doortegelen, deurkozijn van het toilet vervangen door houten kozijn, deurkozijn tussen hal en woonkamer vervangen door houten kozijn en plaatsen van een derde deurkozijn op een nieuwe plaats. Afmetingen hal 10 m², rechthoekig van vorm. Tenslotte is er een raampje in het toilet van 30 cm x 120 cm wat wij van buiten en binnen dichtgemetseld willen hebben. Al het sloopwerk verzorgen wij zelf. Inbouwreservoir, fontein, verwarming en tegels leveren wij zelf.

Jaga designradiator laten plaatsen

Verzoek om een offerte voor vervanging huidige oude radiator in kleine hal voor design exemplaar ( voorkeur merk Jaga) verwarming hal ca. 7 m2 huidige radiator is plat model 80 bij 80 cm moet vervangen worden door kleiner exemplaar verzoek totale offerte incl prijs radiator.

Centrale verwarming met ketel aanleggen

Onze woning dient voorzien te worden van centrale verwarming. In alle vertrekken dient een radiator geplaatst te worden en de leidingen doorgetrokken. Dit betreft de keuken, 2x woonkamer, hal, 2x slaapkamer en 1x op de zolder. Daarnaast zal er ook een CV-ketel geplaatst moeten worden. In de badkamer willen wij graag een designradiator van ongeveer 60 cm breed. Daarnaast zouden wij separaat een offerte ontvangen voor vloerverwarming op de begane grond. De offerte dient inclusief het leveren van een CV-ketel en radiatoren te zijn.

Radiator vervangen

Loodgieters klussen. Radiator vervangen op de badkamer voor een designradiator. Verwarmingskranen in de hal en badkamer lekken, deze repareren. Thermostaat in de hal plaatsen. Levering materialen in overleg.

Badkamer verbouwen en WC begane grond

Badkamer is 2,5 bij 2,5 meter groot. We willen het leidingwerk laten verleggen. Betegelen wanden en vloer. T-opstelling creëren. Plaatsen hangend toilet, wastafelmeubel en een douche. Designradiator plaatsen. Ventilatie aanleggen. Toilet beneden: hangend toilet en fonteintje plaatsen. Betegelen wanden en vloer. Vloertegels ook doortrekken naar de hal. Totale vloeroppervlakte dan ongeveer 2 bij 2,5 meter. In toilet, hal en badkamer verlaagd plafond plaatsen. Wij hebben alle spullen in huis en we weten precies wat we willen en hebben alles op een tekening staan.