Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor designradiator in de hal plaatsen:

Designradiator in de hal plaatsen

Ik wil een designradiator laten plaatsen in de hal met leidingwerk (ongeveer 2 meter vanuit de muur). Materialen in overleg. Graag wel met garantie.
Onze klant uit Angeren (Gelderland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor designradiator in de hal plaatsen uit heel Nederland:

Radiatoren ophangen en aansluiten

De klus bestaat uit het installeren van 5 radiatoren: 1. In de woonkamer aan de muur: een designradiator; 2. In de hal; 3. Radiator in de slaapkamer vervangen door een nieuwe; 4. Handdoekradiator in de badkamer; 5. Radiator op zolder installeren. Behoudens de radiator in de slaapkamer zijn de overige radiatoren verwijderd.

Lucht/water warmtepomp installeren

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Onze Intergas-HR107 is van 1999 maar werkt tot heden nog goed. Op enig moment moet deze toch vervangen worden en op dat moment moeten je plannen klaar zijn. Wij wonen in een 3 kamer hoek-maisonnette met een woon- en een slaapverdieping. Onder onze maisonnette is een winkelruimte. In de woonkamer (60 m2) hangen aan de voorzijde twee dubbelplaats radiatoren van 30 cm hoog en van 140 cm en 240 cm lang. Aan de keukenzijde hangt nog een dubbelplaats radiator van 50 cm hoog en 100 cm lang. Verder zijn er in de vloer slangen aangebracht t.b.v. de aan/afvoer naar de radiatoren. Deze slangen zijn v.w.b. lengte zwaar overbemeten wat als effect heeft dat de gehele vloer redelijk warm is. Dit is ook zo in de hal en toilet. In de hal hangt ook nog een enkelplaats radiator van 50 cm hoog en 110 cm lang voor de verwarming van hal/trap/overloop. Boven wordt alleen in de geheel inpandige badkamer verwarmd door een 29-pijps designradiator van 60 cm breed en 120 cm hoog. Op de twee slaapkamers wordt niet gestookt en in de vrieskoude delen van het jaar blijft de temperatuur dan nog 15+ C. Het jaarverbruik van elektriciteit is net boven de 4.000 Kwh en het jaarlijkse gasverbruik was, gemiddeld over de laatste 5 jaren, 1.250 m3. Wij wonen met twee volwassenen in ons huis. Gezien het feit dat wij niet over een tuin op straatniveau beschikken lijkt het voor de hand te liggen dat onze keuze een (split) lucht-water warmtepomp zal zijn. Ook zijn er systemen op basis van het airconditioning principe. Graag willen wij informatie over de mogelijkheden die in onze situatie het best passende is.

Toilet renoveren, muur afwerken en radiator plaatsen

Ik wil het toilet op begane grond renoveren, het gaat hierbij om de volgende werkzaamheden: - slopen en afvoeren oude stande toiletpot. - hangend toilet plaatsen met ingebouwd reservoir. - nieuw fonteintje. - betelen wanden tot plafond. - betegelen vloer. - afwerken met accessoires. - afmetingen toilet zijn: 85 x 115 x 200 centimeter. Opnieuw afwerken muur in hal. - stukadoren/afwerken muur - nieuwe structuur aanbrengen - afmetingen muur: 2.5 x 4 meter Nieuwe radiator - Aanbrengen nieuwe designradiator in hal. - verwijderen oude radiator

Designradiator bevestigen

Ik wil graag een hangende designradiator op laten hangen in de hal. Deze radiator wordt verhit door een elektrische staaf dus deze hoeft niet op de waterleiding te worden aangesloten.

Diverse klussen

Het betreft een aantal klussen in een tussenwoning uit 2001. De werkzaamheden dienen zo snel mogelijk ná de oplevering van 23 november uitgevoerd te worden: -vervangen spoelunit toilet -plaatsen designradiator, aan- en afvoer aanwezig -plaatsen kattenluik in een houten buitendeur -dichtmaken doorgang tussen hal en keuken. verwijderen deurstijlen, opvullen met GiBo blokken of gipsplaat en beide zijden afwerken - stucen of behangen.

Installatiewerk elektra in de woning

Plaatsen van een wandcontactdoos, plaatsen van een lichtpunt inclusief schakelaar boven de eettafel en bevestigen hang designradiator in de hal. De oude radiator is reeds verwijderd.

Radiatoren verplaatsen

In de woonkamer 1 designradiator verplaatsen en 1 nieuwe 'compacte' radiator plaatsen onder de twee lage ramen. De nieuwe radiator mag totaal maximaal 30 cm diep zijn, i.v.m. diepte van de vensterbank. In de hal een doorvoer maken van de radiator naar de garage. In de garage een radiator plaatsen. Ik woon er sinds 15/11 en ik wil de aanpassingen graag uitgevoerd hebben voordat in week 49 de nieuwe parketvloer gelegd wordt. Graag een eerste reactie per mail.

Renovatie van toilet

Plaatsen hangtoilet, verleggen rioolafvoer, waterleidingen aanpassen, plaatsen fontein, kleine designradiator, tegelwerk op wand en vloer. Afmetingen toilet 90 cm x 140 cm x 235 cm hoog, afwerking plafond toilet met gipsplaat en afwerkplint. Weinig tot geen elektra. Wij willen direct de aangrenzende vloer van de hal laten doortegelen, deurkozijn van het toilet vervangen door houten kozijn, deurkozijn tussen hal en woonkamer vervangen door houten kozijn en plaatsen van een derde deurkozijn op een nieuwe plaats. Afmetingen hal 10 m², rechthoekig van vorm. Tenslotte is er een raampje in het toilet van 30 cm x 120 cm wat wij van buiten en binnen dichtgemetseld willen hebben. Al het sloopwerk verzorgen wij zelf. Inbouwreservoir, fontein, verwarming en tegels leveren wij zelf.

Jaga designradiator laten plaatsen

Verzoek om een offerte voor vervanging huidige oude radiator in kleine hal voor design exemplaar ( voorkeur merk Jaga) verwarming hal ca. 7 m2 huidige radiator is plat model 80 bij 80 cm moet vervangen worden door kleiner exemplaar verzoek totale offerte incl prijs radiator.

Centrale verwarming met ketel aanleggen

Onze woning dient voorzien te worden van centrale verwarming. In alle vertrekken dient een radiator geplaatst te worden en de leidingen doorgetrokken. Dit betreft de keuken, 2x woonkamer, hal, 2x slaapkamer en 1x op de zolder. Daarnaast zal er ook een CV-ketel geplaatst moeten worden. In de badkamer willen wij graag een designradiator van ongeveer 60 cm breed. Daarnaast zouden wij separaat een offerte ontvangen voor vloerverwarming op de begane grond. De offerte dient inclusief het leveren van een CV-ketel en radiatoren te zijn.