Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Gelderland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in de provincie Gelderland heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters uit Gelderland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven en installateurs en loodgieters in Gelderland.

1680 klanten uit Gelderland bevelen een bij Casius in Gelderland aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Gelderland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: cV ketel en warmtepomp installeren, verwarmingspomp installeren, warmtepomp advies en plaatsing, vloerverwarming en een lucht-water warmtepomp plaatsen, warmtepomp(en) plaatsen, warmtepomp en vloerverwarming plaatsen, hybride lucht-warmtepomp en zonnepanelen installeren, zonneboiler en buffervat plaatsen, een water-water-warmtepomp installeren, nieuwbouw voorzien van warmtepomp, gasloos wonen, vloerverwarming plaatsen, warmtepompinstallatie plaatsen, warmtepomp instaleren, elektrische boiler plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in de provincie Gelderland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Gelderland:

donderdag 13 december 2018

Bestaande buitenkraan vervangen

Na een brand is de buitenkraan aan de voorkant verbrand, deze moet vervangen worden in zijn geheel.
zondag 9 december 2018

Haard aansluiten

Bij een vrijstaande woning zou ik graag de aanwezige houtkachel willen laten installeren. Het rookkanaal moet nog worden aangelegd. In de woning zal dit ongeveer 1 meter zijn en dan kan het kanaal via het schuine dak naar buiten toe. Er zullen buizen van 15 cm gebruikt moeten worden.
zaterdag 8 december 2018

Houtkachel plaatsen

Graag zou ik willen weten wat het ons ongeveer gaat kosten als er een rook kanaal word gemaakt voor een houtkachel. Ons huis heeft drie verdiepingen. Het huis heeft een plat dak. Ik weet niet of er een hittebestendige vloer nodig is. Het rookgasafvoerkanaal zal ongeveer 8-9 meter moeten worden.
vrijdag 7 december 2018

Moederhaard laten controleren

Onderhoud (controle) van moederhaard.
vrijdag 7 december 2018

Warmtepomp plaatsen

Ik heb nu een nefit aqua power ketel. Deze draait op 50 graden. Ik heb beneden overal vloerverwarming en boven in de badkamer alle vertrekken hebben een eigen thermostaat. En in 3 slaapkamer en badkamer hangt een radiator. Graag heb ik een hybride warmtepomp voor de cv en sanitair gebruikt kan worden.
woensdag 5 december 2018

Vervangen CV + GEISER

Ik wil mijn cv ketel uit 1992 met geiser vervangen voor een Nefit proline cw4. De geiser hangt in keuken, de cv ketel staat op de 2e verdieping (zolder). De badkamer zit op eerste etage. Het betreft een jaren 30 woning van 90 m². Graag wil ik een totaalprijs inclusief nieuwe ketel.
dinsdag 4 december 2018

Houtkachel monteren

We hebben een nieuwe houtkachel gekocht bij de gamma. Deze moet geïnstalleerd worden in ons huis. Het kanaal is volledig open en loopt twee meter onder de nok iets schuin. Ook een warmteplaat onder de kachel, de betonnen vloer is net gelegd en willen we nog even netjes houden. Gaat om een Halland Living Flame kachel.
dinsdag 4 december 2018

Houtkachel plaatsen

Ik wil een houtkachel laten plaatsen. Wij hebben nog geen buis en hittebestendige vloerplaat maar wel de kachel. Zie foto’s voor betere beschrijving. Afvoerkanaal is geschikt voor een houtkachel.
maandag 3 december 2018

Pelletkachel plaatsen

Ik wil een pelletkachel in de geïsoleerde schuur plaatsen met een voorraadbunker, voor het verwarmen van een hoofdgebouw. Het gaat om een schuur van 240 m2/820 m3 en gastenverblijf van 105 m2/200 m3. Ook wil ik het water van een zwembad verwarmen van 54 m3, dus moeten er leidingen gemaakt worden van een totaal van 30 meter.
zondag 2 december 2018

Houtkachel installeren

Houtkachel met achteraansluiting, merk Thermocet rosé, aansluiten op bestaand rookgas afvoer kanaal in plafond, diameter 15 cm, inclusief benodigde bochten en pijpmateriaal.
zondag 2 december 2018

Plaatsen Bruynzeel douchecabines

We hebben boven en beneden een badkamer en willen boven een inloopdouche Bruynzeel Solid 2 120x30x200 (productnr. 584599) laten plaatsen en beneden Solid 2 100x30x200 (productnr. 584598). De badkamers zijn betegeld en de rest (afvoer) en dergelijke is aanwezig.
zaterdag 1 december 2018

Aanleg rookkanaal voor houtkachel

We willen een rookkanaal laten plaatsen incl materiaal. Er moet door 2 betonnen plafonds en uiteindelijk door het dak. Hoogte 7,5 m We willen een offerte voor de volledig montage inclusief materiaal en aftimmeren volgens de wettelijke voorschriften.
zaterdag 1 december 2018

Klep stadsverwarming plaatsen

Aansluiten van 2-weg klep en installeren kamer thermostaat. Voor het werk zijn ongeveer de volgende spullen nodig: Een thermostaat is al aanwezig, moet wel door verbonden worden 2 draad naar de woonkamer en een 2-weg klep stadsverwarming.
vrijdag 30 november 2018

Plaatsing van pelletkachel

Wij zouden graag een pellet kachel willen laten plaatsen tegen de buiten muur van onze woning. Het rookkanaal dient onder het plafond naar buiten te gaan en dan verder omhoog. Het gaat om een vrijstaande woning die goed bereikbaar is.
vrijdag 30 november 2018

Installeren van CV ketel

Het vervangen van een bestaande CV ketel en het installeren van een concentrische verwarming ketel inclusief een nieuwe concentrische rookafvoersysteem.
donderdag 29 november 2018

Flexibele buis aanbrengen in bestaand rookkanaal

Mijn bestaand rechte rookkanaal heeft een schoorsteenbrand gehad, is geveegd door de brandweer. Aan de bovenzijde staat een geïsoleerde ronde dubbelwandige pijp in de schoorsteen op het dak. Aan de onderzijde is een vierkante uitgang van ingemetselde haard. Het tussenstuk bleek een gemetselde schoorsteen te zijn. Om weer te mogen stoken moet er een flexibele buis in, wellicht dubbelwandig. De afmeting weet ik niet.
donderdag 29 november 2018

Koelvloeistof R410A vullen

Ik heb een combi boiler waarvan de koelvloeistof moet worden aangevuld met koudemiddel R410A in de warmtepomp.
woensdag 28 november 2018

Pellet kachel plaatsen

Wij zouden graag bij onze hoekwoning een pelletkachel willen laten monteren. Hiervoor zal het rookkanaal onder het plafond naar buiten mogen gaan en dan omhoog. Wij zouden graag in aanmerking willen komen voorde subsidie, kunt u ons hierover informeren?
woensdag 28 november 2018

Twee vorstvrije buitenkranen aanleggen

Ik wil graag twee vorstvrije buitenkranen laten plaatsen bij mijn woning: 1 aan de voorzijde en 1 aan de achterzijde. Er zijn nog geen leidingen aanwezig naar buiten toe. Graag ontvang ik een offerte hiervoor. Ik ben mobiel lastig bereikbaar vanwege mijn werk, dus contact via email heeft mijn voorkeur.
woensdag 28 november 2018

Vloerverwarming leggen

Ik wil vloerverwarming als hoofdverwarming in de keuken, eethoek, woonkamer, hal en het toilet van totaal ongeveer 50 m2. In de bestaande vloer liggen een paar elektra buizen, gas en waterleiding waar rekening mee moet worden gehouden (de plaatse worden zichtbaar aan gegeven). De bestaande radiator in de hal komt te vervallen en de aan- en afvoer-leiding (15 mm) kunnen voor de vloerverdeler gebruikt worden denk ik.
dinsdag 27 november 2018

Aansluiting water maken op zolder

Ik weet niet welke leidingen ik vanuit de cv ketel moet aftakken naar een punt om warm -en koud water te krijgen. Graag hulp met maken en bepalen waar water kan worden afgevoerd. Als ik leidingen naar een punt heb, dan red ik me verder wel.
dinsdag 27 november 2018

Houtkachel plaatsen

Ik wil een houtkachel van type Narvik plaatsen in mijn stacaravan.
maandag 26 november 2018

Verwarming uitbreiden

Ik zoek een CV-installateur die de begane grond van mijn woning warmer kan krijgen. Of dit moet gebeuren door middel van isolatie of extra verwarming bespreek ik graag in onderling overleg.
maandag 26 november 2018

CV ketel laten plaatsen

Betreft plaatsen van een CV (combi) ketel in een uitbouw met plat dak. Type Remeha Tzerra M 28c. Het huis heeft nu gaskachels, en ik plaats zelf enkele radiatoren met leidingwerk tot vlakbij de ketel. Er is nu nog niets (dus dakdoorvoer, expansievat etc. Moeten geleverd worden). Werk dient uitgevoerd te worden tussen 14 en 18 januari.
maandag 26 november 2018

Thermostaat plaatsen

Onze tussenwoning wordt verwarmd via stadsverwarming. Op dit moment is er geen thermostaat aanwezig en deze willen wij graag laten installeren.

Partners

Partners van Casius