Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Gelderland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in de provincie Gelderland heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters uit Gelderland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven en installateurs en loodgieters in Gelderland.

1693 klanten uit Gelderland bevelen een bij Casius in Gelderland aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Gelderland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp installeren, plaatsen van vloerverwarming verdeeld over twee verdiepingen, plaatsen zonneboiler, warmtepompinstallatie passend bij onze woonsituatie, zonne-energie in huis integreren, warmtepomp plaatsen in nieuwbouw, warmtepompinstallatie, zonneboiler op licht hellend dak plaatsen, warmtepomp installeren, warmtepomp installeren, water water warmtepomp, cV ketel vervangen voor warmtepomp, lucht- luchtwarmtepomp en zonnepanelen aanschaf, extra warmtepomp installeren, warmtepomp installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in de provincie Gelderland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Gelderland:

woensdag 15 augustus 2018

Geiser in een chalet vervangen

We willen de geiser in het chalet vervangen. geen duur merk en de kachel schoonmaken
maandag 13 augustus 2018

Warmtepompinstallatie

Ik wil een warmtepompsysteem installeren, die te combineren is met de huidige vloerverwarming. Ik denk zelf aan een Lucht- water of Water-water warmtepomp. Momenteel stoken we met een cv ketel op gas, hier wil ik volledig van af. De woning (2 onder een kap) is in 2012 gebouwd en het betreft een oppervlak van circa 80 m2.
maandag 13 augustus 2018

CV-ketelmontage

We willen een kleine CV-ketel voor enkel het verwarmen van de woning. Voor het warme water maken we gebruik van een geiser. Het betreft een tussenwoning uit 1940 met dakisolatie, spouwmuur en dubbel glas. Het oppervlak is circa 300 m3. We stoken op de boven verdieping heel weinig en de ketel nu geeft overcapaciteit, vandaar dat een kleine CV-ketel zal volstaan.
maandag 13 augustus 2018

Vervangen van een keukenkraan

Onze keukenkraan lekt , wij hebben een nieuwe kraan gekocht bij de gamma graag offerte voor aansluiting van deze kraan in de keuken
zondag 12 augustus 2018

Afvoer wasmachine aanleggen

Pvc buis met zwanenhals aangeschaft bij gamma voor afvoer van water wasmachine. Verbindingsstukje past echter niet op afvoerbuis wasmachine en pvc buis lekt bij zwanenhals als je water laat lopen uit kraan naast wasmachine. Dus reparatie noodzakelijk en liefst zo snel mogelijk.
zaterdag 11 augustus 2018

Fonteinkraan vervangen

Ik heb lekkage in mijn toilet. Het fonteinkraantje moet worden vervangen want het toilet loopt af en toe door. Ik zorg zelf voor het materiaal.
vrijdag 10 augustus 2018

Plaatsen van vloerverwarming verdeeld over twee verdiepingen

Ik zoek een partij die in mijn nieuwe houtskeletwoning vloerverwarming kan plaatsen. Dit moet op zowel de eerste als tweede etage geplaatst worden. De totaal oppervlakte van de twee verdiepingen bedraagt 150 m2 verdeeld over alle ruimtes.
donderdag 9 augustus 2018

CV-ketel leveren en plaatsen

Ik zoek een partij die bij mijn nieuwe woning de CV-ketel kan vervangen. Ook zal de ketel verplaatst moeten worden van de bijkeuken naar zolder. Hier zullen leidingen voor verlegd/geplaatst moeten worden. De woning waar dit werk moet plaatsvinden is goed bereikbaar.
woensdag 8 augustus 2018

Vloerverwarming aanleggen

Het gaat om een woning uit de jaren 50. Er komt een nieuwe cv-ketel in. Er is nu geen verwarming. De woning is volledig casco. Het gaat om keuken, woonkamer, 2 slaapkamers en hal. Het oppervlak is 65 vierkante meter.
woensdag 8 augustus 2018

Staande toiletpot vervangen

Ik wil onze duoblok pot laten vervangen door een nieuwe duoblok pot. We hebben nog geen vervangende pot en daar willen we nog advies over. We hebben geen luxe wensen wat pot betreft.
dinsdag 7 augustus 2018

Kraan in keuken vervangen

Ik wil de gekochte kraan laten installeren. Het gaat alleen om het installeren.
dinsdag 7 augustus 2018

Twee duoblok toiletten vervangen

Ik wil beneden en in de badkamer twee duoblok toiletten laten vervangen. Nieuwe plaatsen en de oude afvoeren. Er hoeft geen leidingwerk uitgevoerd te worden.
dinsdag 7 augustus 2018

Cv ketel op gas installeren

Op welke brandstof moet de ketel werken? Gas In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Ik heb een huisje gekocht en er zit een cv ketel in van 1980 , Daar wil ik een nieuwe in hebben . De ketel staat op zolder We zijn met 2 personen in deze woning Over een maand heb ik de sleutel
maandag 6 augustus 2018

Waterput slaan in Vorden

Graag zou ik een grondwaterpulse met pomp willen realiseren ten behoeve van beregening vd nieuw aan te leggen tuin, ongeveer 2200m2. Ik ontvang graag een gespecificeerde offerte en planning wanneer dit zou kunnen worden uitgevoerd.
maandag 6 augustus 2018

Puntstuk laten slaan

Ik wil graag in mijn achtertuin een puntstuk laten slaan voor beregening van de tuin. De tuin is niet toegankelijk voor groot materieel. (Wellicht is het mogelijk aan de achterkant van de achtertuin te komen: er is een gemeentelijke parkeerplaats, dan ongeveer 2 meter strookje grond met begroeiing en een 2 meter hoog hek). Bovendien wil ik de tuin door het slaan van het puntstuk niet laten ruïneren. Ik wil graag één totaalprijs, inclusief het leveren en aansluiten van een pomp en bijbehorende aansluitmaterialen.
vrijdag 3 augustus 2018

Ventielen en slangen plaatsen

Voor onze woning gaan we gebruik maken van een Zehnder WHR 950 WTW balansventilatiesysteem. Hiervoor moeten de ventielopeningen gemaakt worden en de slangen gelegd. We zoeken een vakman die op korte termijn tijd heeft voor deze klus.
vrijdag 3 augustus 2018

Zonneboiler plaatsen

Waarvoor wil je de zonneboiler gebruiken? Sanitair warm water, verwarming woning De zonneboiler moet geïnstalleerd worden in: gebouw in gebruik / afgewerkte ruimtes Huidige brandstof voor warmwaterproductie: gas Op welke ondergrond moet de zonneboiler geplaatst worden? Dakpannen Wat is de oriëntatie van de te plaatsen zonneboiler? Zuid-west Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Zonneboiler voor warm water en voor de verwarming plaatsen. Graag een zonneboiler met heatpipes voor 2 volwassen en 2 kids, een 300 liter zonneboiler met 30 heatpipes dus. Het liefst met vacuümtubes.
donderdag 2 augustus 2018

Verwarming infrezen

Welke brandstof wens je te gebruiken? Gas In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatieproject Welke verwarmingselementen overweeg je te gebruiken? Vloerverwarming. Hoeveel ruimtes moeten verwarmd worden? 1 ruimte, 65 m2. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: De vloerverwarming moet gevreesd worden in de betonnen vloer.
donderdag 2 augustus 2018

Warmtepomp installeren

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Voor welke doeleinden wil je de LUCHT - LUCHT warmtepomp gebruiken? Verwarmen, koelen (airco), reinigen van de lucht, regelen van vochtigheid. Hoeveel ruimtes moeten er verwarmd / gekoeld worden? Meer dan 5 ruimtes Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Volledige woning is ongeveer 150 m2 woonoppervlak X 2,5 meter hoogte (plat dak). Begane grond (woonkamer/keuken hal en bijkeuken) 1 verdieping, (4 slaapkamers en overloop) Woning is goed geïsoleerd (B) overweging om isolatie te verbeteren en 3-dubbel glas aan te brengen (veel ramen op de zuidzijde) andere oplossingen zijn ook welkom.
donderdag 2 augustus 2018

Airconditioning laten plaatsen

Ik zoek een partij die de Tristar AC5406 in mijn woning kan installeren. De binnenunit moet in de slaapkamer geplaatst worden. De buitenunit kan op het platte dak, naast de slaapkamer, geplaatst worden. De woning is goed bereikbaar.
donderdag 2 augustus 2018

Grondwaterpomp repareren

Reparatie van grondwaterpomp Nijmegen
woensdag 1 augustus 2018

Mobiele airco bij laten vullen

Mobiele airco blaast lauwe lucht. Denk dat deze bijgevuld moet worden. HC snow 9000
woensdag 1 augustus 2018

Butaan geiser vervangen

Wij willen in Ermelo op de camping onze geiser vervangen.
woensdag 1 augustus 2018

Revoy airco bij laten vullen

Revoy airco bij laten vullen
dinsdag 31 juli 2018

Mobiele airco bijvullen

Ik heb een oudere Zibro P125 mobiele airco. Deze koelt niet continu maar wisselt af (koelt 10-15 minuten en dan 10-15 minuten niet enz enz). Nu vraag ik me af of deze bijgevult moet worden en zo ja wat hiervan de kosten zijn ?

Partners

Partners van Casius