Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Gelderland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in de provincie Gelderland heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters uit Gelderland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven en installateurs en loodgieters in Gelderland.

1745 klanten uit Gelderland bevelen een bij Casius in Gelderland aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Gelderland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp voor nieuwbouw van 1100 m3., verticale warmtewisselaar voor verwarmen en koelen, cV-ketel afkoppelen en warmtepomp leveren en installeren, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp en vloerverwarming voor nieuwbouw van 450 m2 + 140 m2., warmtepomp plaatsen, geiser en moederhaard vervangen door gasloos systeem, vloerverwarming aanleggen en evt warmtepomp installeren, warmtepomp leveren en installeren, rookgasafvoer voor diverse ketels vervangen, warmtepomp plaatsen, gaskachel en gasboiler vervangen door complete centrale verwarming, plaatsen zonnepanelen, warmte en watervoorziening boerderij realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in de provincie Gelderland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Gelderland:

donderdag 9 juli 2020

Dakgoot vervangen

Het vervangen van complete dakgoot, nu van koper, mag zink of koper zijn. Gaat om ongeveer 130 meter.
woensdag 8 juli 2020

Elektrische verwarming installeren

Ik heb mijn cv en gas aansluiting laten verwijderen. De woonkamer wordt nu alleen verwarmd door een pallet kachel, maar dit is niet genoeg. Ik wil graag aanvullende verwarming door middel van het plaatsen van elektrische radiatoren/accumulatoren, 2 beneden en 1 boven. Gastoevoer in woning is afgesloten.
woensdag 8 juli 2020

Afvoer toilet verleggen

Afvoer onder staand toilet heeft bij de eerste bocht richting riool wortelgroei. Staand toilet vervangen voor zwevend toilet en oude rioolpijp met wortelgroei laten vervallen en nieuwe pijp aansluiten op het rechte stuk richting nieuwe hangende toilet. Toilet heeft betonvloer en kruipruimte loopt maar tot de hal. Onder fundering kan er richting toilet worden gegraven vanaf buiten ( toilet is buitenmuur ) of vanuit kruipruimte in de woning. Graag zwevend toilet plaatsen met nieuw stuk riool dus geen springbocht. Tegelen etc kan ik zelf maar is bij goede prijs ook bespreekbaar.
dinsdag 7 juli 2020

Dakgoot vervangen

Ik wil graag ongeveer 6,5 meter zink dakgoot laten vervangen. Het gaat om de voorkant van mijn huis, deze is dus makkelijk bereikbaar.
dinsdag 7 juli 2020

Vloerverwarming aan laten leggen

Het betreft een door ons net aangekochte woning, gebouwd in 1914,in Oosterbeek. Oplevering in december. We willen graag vloerverwarming en een nieuwe houten / parketvloer laten leggen. Er ligt nu een houtenvloer in die we gaan verwijderen. De woonkamer wordt nu verwarmd door convector putten en twee houtkachels/openhaarden in de voor- en achterkamer. De convector putten willen we graag kwijt en daarvoor vloerverwarming in de plaats. Het betreft een oppervlak van 72m2 We horen graag wat de mogelijkheden zijn.
maandag 6 juli 2020

Warmtepompen plaatsen voor 3 woningen

Zakelijke aanvraag vanuit hoofdaannemer Eltink B.V. Wageningen * Advies en offerte opvraag warmtepomp+horizontaal captatienet bij 3 nieuwbouwwoningen (vrijstaande woningen) in Almere. * Advies in totale duurzaamheidsaanpak voor deze nieuwbouw. * We zoeken een uitvoerende partij die de gehele installatiewerkzaamheden voor rekening kan nemen, zowel plaatsen warmtepomp, captatienet als aansluiting zonnepanelen etc. * Er zijn meer nieuwbouw projecten waarbij we op zoek zijn naar een goede partij uit 'onze regio'
zondag 5 juli 2020

Aanleg RVS rookkanaal voor houtkachel

Aanleg rookkanaal voor houtkachel Wij hebben een houtkachel en willen offertes voor de aanleg van een RVS rookafvoerkanaal. Een schoorsteen is aanwezig en deze moet geveegd worden. de houtkachel willen we ook laten aansluiten op het rookafvoerkanaal. eventueel met klein stuckwerk van de schouw om af te maken. rookafvoerkanaal is nog niet aangeschaft.
zondag 5 juli 2020

Close-in boiler laten installeren

Er moet een daalderop close-in boiler geinstalleerd worden in het keukenkastje. stroompunt is aanwezig in kastje.
zaterdag 4 juli 2020

Radiator vervangen

Ik moet een radiator vervangen + een douche kraan. Beide heb ik klaarliggen, echter het demonteren en monteren niet op dezelfde dag. Er zal een week tussen zitten i.v.m. werkzaamheden badkamer wanden
vrijdag 3 juli 2020

CV-ketel afkoppelen en warmtepomp leveren en installeren

Wij willen de bestaande gas-CV-ketel afkoppelen en laten vervangen voor een warmtepomp. De gemaakte warmte verlies berekening komt uit op 14kw bij -10 gr. De capaciteit van de pomp moet hierop worden aangepast. Naast de warmtepomp moet de bestaande wtw-installatie worden nagekeken en evt. worden vervangen (is 14 jaar oud en heeft heel lang stil gestaan). Tevens gaan we in de garage een badkamer aanleggen waarvan de vloerverwarming ook op deze warmtepomp moet kunnen worden aangesloten. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Welke werken moeten gebeuren? Aansluiten op bestaande radiatoren, aansluiten op bestaande vloerverwarming, aansluiten op warm sanitair water, nieuwe vloerverwarming plaatsen Om welk type gebouw gaat het? Vrijstaand gebouw
donderdag 2 juli 2020

Doucheset vernieuwen (mogelijk tegelwerk)

Huidige doucheset verwijderen en nieuwe thermostatische doucheset leveren en monteren. Tegels mogelijk vervangen aan 1 zijde. Alles op huidige positie en leidingwerk.
donderdag 2 juli 2020

Airco leiding solderen vacumeren en inbedrijfstellen

Het gaat om het in bedrijf stellen van een Multi split airco (twee binnenunits aan 1 buitenunit). De installatie van de binnenunits, buitenunit, koelleidingen en elektra, voeren we zelf uit. Buitenunit bevindt zich op eenvoudig te bereiken plat dak. De werkzaamheden betreffen het aansolderen van de koppelingen aan de koelleidingen (bij de buitenunit), lektesten van de verbindingen door een STEK-erkend monteur en inbedrijf stellen.
woensdag 1 juli 2020

Stralingspanelen voor muren en aan het plafond en vloerverwarming

Badkamer wordt verbouwd en infraverwarming zal hoofdverwarming voor badkamer moeten worden. De badkamer gaat helemaal gestript worden. Hij is 3.12 x 2.60 meter en de hoogte is circa 2.55 meter. Het plafond zal een verlaagd plafond worden. De huidige vloer heeft tegels, die gaan eruit, nieuwe erop na de vloerverwarming. De wanden idem. Wanden zijn betegeld tot aan het plafond. Deels gestuct.
woensdag 1 juli 2020

Vloerverwarming aanleggen en evt warmtepomp installeren

Ik ben op zoek naar iemand voor het aanleggen van vloerverwarming van ongeveer 40 m2 en aanbrengen grondwarmte pomp
dinsdag 30 juni 2020

Onderhoud airco + cv ketel

Graag zouden wij een offerte ontvangen van beide apparaten. En als wij voor beide na controle en onderhoud een abbonemt afsluiten wat kost dat dan?
dinsdag 30 juni 2020

Vloerverwarming afwerken

Zelf ga ik de leidingen leggen van de vloerverwarming op zolder. De vloer is 26 m2. Wat zou de afwerking kosten? Ik hoor het graag.
dinsdag 30 juni 2020

vervangen aanzuigslang grondwaterpomp

Ik heb een grondwaterpomp in de garage; echter is de aanzuigslang gesprongen. zie bijgevoegde foto's. Deze wil ik graag op korte termijn laten vervangen door een slang van goede kwaliteit. Vakman neemt aanzuigslang mee. Ik heb een PVC nodig.
maandag 29 juni 2020

Vloerverwarming 2x56 m2

Ik wil graag in een bijgebouw op de begane grond vloerverwarming van twee keer 56 m2 aangelegd hebben. Ik heb zelf niet het materiaal in huis hiervoor.
zondag 28 juni 2020

Radiator verplaatsen

1 radiator verplaatsen in slaapkamer begane grond naar oorspronkelijke plaats onder raam. Leidingen zitten onder de vloer (kruipruimte) . Afstand is ongeveer 2 meter naar het raam.
vrijdag 26 juni 2020

Lekkende buitenkraan vervangen

Wij hebben een vorstvrije buitenkraan. Deze is nu al weer voor de tweede keer kapot, lekt enorm. We willen deze vervangen hebben door een goede buitenkraan die we binnen in de kruipruimte kunnen afsluiten. Daarnaast willen we ook een buitenkraan aan de voorkant. Dat moet er een met een afneembare draaiknop zijn aangezien we vlak op de stoep zitten er geen kinderen met water moeten gaan spelen.
donderdag 25 juni 2020

Buitenkraan aanleggen

Wij willen graag een vorstvrije buitenkraan tegen de achtergevel van onze tussenwoning. De keuken zit aan de voorkant van de woning maar er loopt wel al een waterleiding in de kruipruimte naar de achtergevel. De achtertuin is prima bereikbaar via een achterom middels een brandgang.
donderdag 25 juni 2020

Vloerverwarming en tegels plaatsen

Wij overwegen de radiatoren op de benedenverdieping van onze nieuwe woning te vervangen met vloerverwarming, en hierop een mooie tegelvloer te laten leggen. Het gaat om woonkamer, keuken en gang van in totaal naar schatting iets minder dan 60m2. In de woonkamer zitten nu 2 radiatoren (onder de ramen), in de keuken 1 (onder het raam) en in de gang 1 (naast de voordeur).
woensdag 24 juni 2020

Dakgoot vervangen

Wat zou het gaan kosten om de dakgoot zoals op de foto's weergegeven (beide huizen) te vervangen? Het is een zinken goot van ongeveer 6 meter lang.
dinsdag 23 juni 2020

Vloerverwarming aanleggen

Het betreft een woning ( begane grond) waarbij de helft uit houten vloeren bestaat en de ander een cementdekvloer heeft. Ik denk dat infresen niet gaat ivm diverse leidingen. Het gaat om 55 m2.
dinsdag 23 juni 2020

Buitenkraan aanleggen bij appartementen-complex

Wij zoeken een loodgieter die een buitenkraan kan plaatsen bij ons appartementencomplex, zodat wij onze gemeenschappelijke tuin kunnen sproeien.

Partners

Partners van Casius