Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Gelderland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in de provincie Gelderland heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters uit Gelderland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven en installateurs en loodgieters in Gelderland.

1679 klanten uit Gelderland bevelen een bij Casius in Gelderland aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Gelderland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: een horizontaal gesloten bron en warmtepomp realiseren, het realiseren van radiatoren in meerdere ruimtes in een boerderij, overgaan naar elektrische radiatoren ivm zonnepanelen, het verwijderen van een convectorput en het aanleggen van vloerverwarming, het leveren, installeren en aansluiten van een grondwater-warmtepomp, leveren en monteren CV-ketel, het leveren en installeren van een water-water-warmtepomp, realiseren warmtepomp, een warmtepomp leveren en installeren bij een vrijstaande woning, lucht-lucht warmtepomp voor Tiny House realiseren, het realiseren warmtepomp installatie, warmtepomp realiseren, aanschaffen en monteren van een houtpellet cv, kapotte boiler vervangen door een nieuwe, warmtepomp realiseren voor een vrijstaande woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in de provincie Gelderland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Gelderland:

vrijdag 16 augustus 2019

Pellet CV ketel installeren

Wil graag een pellet CV ketel installeren voor 3 panden in een nieuwbouw pand.
woensdag 14 augustus 2019

Nieuwe badgeiser laten installeren

Heb een badgeiser die kokend water water uit de kraan laat komen, ontzettend veel kalkaanslag (voorheen niet). Badgeiser hangt op de 2e verdieping. Graag de oude badgeiser ook afvoeren.
zaterdag 10 augustus 2019

Elektrische verwarming in de woonkamer realiseren

Sinds kort wonen we in een nieuwbouwhuis (september 2018) met stadsverwarming. Beneden is vloerverwarming de hoofdverwarming en boven zijn dat radiatoren. Sinds januari 2019 hebben we 13 zonnepanelen. deze zonnepanelen leveren nu meer stroom dan we gebruiken. We zouden graag via elektra gaan verwarmen. Dit willen we sowieso in de woonkamer waar de keuken aan vast zit (50 m2). Daar hebben we en contactpunt beschikbaar. We willen ook elektra verwarming in een studeerkamer, als dat mogelijk is. deze studeerkamer moet nog verhuist worden. Ik ben nog niet helemaal uit in welke kamer dit gaat worden. Ik zou graag advies willen ontvangen over de mogelijkheid voor verwarming in de studeerkamer. Ook zouden we graag advies ontvangen om de gehele woning elektrisch te verwarmen.
vrijdag 9 augustus 2019

Overgaan naar elektrische radiatoren ivm zonnepanelen

Voor de woonkamer en de keuken zoek ik een alternatief voor de verwarming op gas. Er staan nu vrijstaande convector radiatoren maar die geven onvoldoende warmte af. De woning is wel goed geïsoleerd is. Aangezien ik zonnepanelen heb, lijkt mij hoofdverwarming via elektrische radiatoren een goed alternatief. De woonkamer heeft een inhoud van 71,8 m3. De keuken 43,4 m3. De ruimten zijn van elkaar gescheiden middels een glazen wand en glazen klapdeur. werkzaamheden: De 3 radiatoren moeten worden afgekoppeld en verwijderd. Op de plaats van de radiator in de woonkamer wil ik een (of zijn er twee nodig?) vrijstaande elektrische radiatoren laten plaatsen. In de keuken bij voorkeur een elektrische radiator aan de muur te bevestigen. De radiatoren moeten afzonderlijk handmatig uit- en aangezet kunnen worden. Welke opties aan radiatoren zijn er? Wat is een gemiddeld verbruik in kWh (per maand) in een goed geïsoleerde woning bij temperatuur op 20 graden? Welke installatie moet uitgevoerd worden? Volledig nieuwe installatie Welke installatie heb je momenteel? Verwarming op gas
vrijdag 9 augustus 2019

Het verwijderen van een gasketel en het aansluiten van een elektrische ketel

Ik zoek een CV-installateur voor het verwijderen van mijn gasketel. Daarnaast moet er een nieuwe elektrische ketel geleverd en aangesloten worden. Ik bespreek graag met de vakman wanneer dit uitgevoerd kan worden.
donderdag 8 augustus 2019

Gasleiding doortrekken

Ik wil vanuit de meterkast een gasleiding via de betegelde tuin (want er is geen kruipruimte) een meter of 12 doortrekken naar een aanbouw. De leiding moet door de buitenmuur en vervolgens ondergronds gelegd worden. Er is hoogteverschil.
woensdag 7 augustus 2019

Elektrische boiler vervangen

Ik wil een bestaande, defecte keukenboiler laten vervangen door een nieuwe 10-15 Liter close-in keukenboiler.
maandag 5 augustus 2019

Het leveren en installeren van een lucht-lucht-warmtepomp

Ik zoek een installateur voor het leveren en installeren van een lucht-lucht-warmtepomp. Dit moet een systeem zijn wat kan samenwerken met onze huidige systemen (o.a. palletkachel op CV). De pomp moet in de zomer de woonkamer en keuken (150 m2) kunnen koelen en in de winter kunnen verwarmen.
donderdag 1 augustus 2019

Nieuwe zinken dakgoot

Vervangen dakgoot +-5 meter zinkemastgoot en de oude afvoeren.
woensdag 31 juli 2019

Het leveren en installeren van een water-water-warmtepomp

Ik zoek een installateur die een water-water-warmtepomp kan leveren en installeren ten behoeve van een nieuwe woning. De pomp moet een vrijstaande woning van warm sanitair- en CV-water kunnen voorzien. Het betreft een woning van 8,5 bij 12 meter bestaande uit 2 verdiepingen. De pomp moet op de vloerverwarming worden aangesloten.
maandag 29 juli 2019

Een houten vakantiehuis voorzien van elektrische radiatoren

Ik zoek een CV-installateur die een huisje kan voorzien van elektrische radiatoren. Het gaat om een houten vakantiehuisje. Ongeveer 78 m². 2 slaapkamers, 1 woonkeuken. In kelder nog 1 wasruimte en extra slaapkamertje. De CV-installatie op (tank) gas is weggesloopt. De gastank is verwijderd. Het huisje zal 2 à 3 dagen per week gebruikt worden. De verwarming moet op afstand(app) aangezet kunnen worden. Al het glas is zojuist vervangen door HR++glas, alle wanden worden momenteel voorzien van 70mm PIR-platen, afgewerkt met 18mm berken multiplex.
maandag 29 juli 2019

Plaatsen airco

Ik wil een mobiele airco aanschaffen. De afvoer naar buiten dient te worden gerealiseerd door een gat in de zjj muur. Het zal dan een airco met wieltje worden, waar misschien een stopcontact voorziening voor nodig is. Ik ben benieuwd naar de kosten en de mogelijkheden en ik ontvang graag een prijs indicatie.
zondag 28 juli 2019

Radiatoren afkoppelen en verwijderen

Slaapkamer en werkkamer in totaal 3 radiatoren verwijderen / afkoppelen. Dit i.v.m. met plaatsen van airco.
vrijdag 26 juli 2019

Airco/verwarming instellen

Ik heb een vrijstaand huis uit 1975 met een woon oppervlakte van 170 m2. Incl. kelder 4 verdiepingen. Airco/verwarming gewenst in 2 kamers: Slaapkamer (ca. 20 m2) Woonkamer/keuken (ca. 40 m2)
woensdag 24 juli 2019

Een appartement voorzien van verwarming

Ik zoek een CV-installateur die mijn appartement kan voorzien van verwarming. Het appartement is 150 m2 groot en wordt momenteel verwarmd door gevelkachels. Er is geen CV-ketel aanwezig.
dinsdag 23 juli 2019

Dakgoten vervangen

Vervangen van zinken dakgoten aan voor en achterzijde van het huis. De nieuwe goten moeten weer van zink zijn en ze moeten weer aansluiten op de goten van de buren. Tevens moeten ze weer worden aangesloten op de bestaande regenpijpen. Geschatte lengte is 2 x 9 meter.
dinsdag 23 juli 2019

Buitenkraan plaatsen

Ik wil graag een buitenkraan laten aanbrengen in de achtertuin. Hij moet door de kruipruimte heen. Ik ontvang graag een offerte inclusief de materialen.
dinsdag 23 juli 2019

Puls slaan

Ik wil een waterbron met helder water laten slaan voor een weiland van 2 hectare. Het is makkelijk te bereiken. Graag een offerte.
zondag 21 juli 2019

Warmtepomp boiler installeren

We zoeken een geschikte duurzame kwalitatief hoogstaande warm water boiler om enkel tapwater voor 4 personen te verwarmen (we denken zelf aan warm water boiler). We willen informatie over de meest bijpassende manier om dit te realiseren, en een gespecificeerde offerte met hierin installatie kosten kosten voor de apparatuur. We overwegen ook een combinatie met zonnecollectoren op het dak. Hier willen in de offerte ook graag rekening mee houden. Hartelijk dank.
zondag 21 juli 2019

Vloerverwarming plaatsen

Vloerverwarming plaatsen. 420 cm breed, 534 cm lang. De muren zijn scheef. Is voor kantoor / slaapkamer, de vloer is van beton en we willen er pakket er over heen. Het zou een elektrische vloerverwarming moeten worden
zondag 21 juli 2019

Een tussenwoning voorzien van centrale verwarming

Ik zoek een CV-installateur die een tussenwoning kan voorzien van centrale verwarming. De woonkamer en 3 slaapkamers moeten voorzien worden van radiatoren. Er is al een ketel aanwezig.
zaterdag 20 juli 2019

Vervangen zinken dakgoot

Ik heb een 2 onder 1 kap woning waar zonnepanelen op liggen, en ik wil mijn zinken dakgoot laten vervangen (afvoeren in overleg). Mijn dakgoot is 25 meter lang, en het kan zijn dat 2 andere buren ook meedoen, dus ik ontvang graag een offerte hoeveel het per huis zal gaan kosten (totaal 75 meter).
vrijdag 19 juli 2019

Vloerverwarming leggen en cv installatie plaatsen

Ik heb een bestaande (gedateerde) woning gekocht waar nu enkel gasverwarming in zit. Ik wil graag een CV installatie laten plaatsen met daarnaast op de benedenverdieping vloerverwarming (als hoofdverwarming, ong 50-60m2), en boven in de drie slaapkamers losse radiatoren. Het is een woning uit 1959, waarbij isolatie van muren, vloer en daken nog moet plaatsvinden tijdens de verbouwing. Het huis is voorzien van dubbel glas. Kunt u voor mij een offerte maken voor de aanschaf + installatie van een nieuwe CV en het aanleggen van vloerverwarming beneden?
vrijdag 19 juli 2019

Onderhoudsbeurt voor geiser en kachel op butaangas

Ik heb sinds kort (3 jaar) een nieuwe elektronische geiser en een oude kachel op butaangas die aan een schoonmaakbeurt toe zijn.
donderdag 18 juli 2019

CV ketel vervangen

Ik wil mijn CV ketel vervangen. Het moet een meter verderop door een muur heen. Graag een offerte.

Partners

Partners van Casius