Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Gelderland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in de provincie Gelderland heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters uit Gelderland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven en installateurs en loodgieters in Gelderland.

1695 klanten uit Gelderland bevelen een bij Casius in Gelderland aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Gelderland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: het isoleren van een woning en aanbrengen aardwarmte-installatie, het realiseren van warmtepompen voor een oude boerderij, realiseren vloerverwarming en waterpomp, warmtepomp plaatsen, een warmtepomp realiseren om het gasverbruik te verlagen, cV elektrisch/infrarood vloerverwarming realiseren in een nieuwbouw bedrijfspand, extra ketels plaatsen ivm opsplitsing van appartement, verticale bodemverwarming leggen (300 m2), warmtepompboiler installeren, vloerverwarming beneden verdieping, advies en installatie warmtepomp boiler, warmtepomp realiseren voor een nieuwbouwwoning, verwarming realiseren in nieuwbouw appartementen complex, warmtepomp boiler plaatsen, cV ketel vervangen voor warmtepomp op elektrische CV en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in de provincie Gelderland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Gelderland:

donderdag 17 oktober 2019

Buitenkraan aanleggen

Ik wil graag een buiten kraan laten plaatsen. Van af het water in de meterkast naar buiten is ongeveer 10 meter. De kraan moet vorst vrij zijn. Graag de offerte inclusief al het materiaal.
dinsdag 15 oktober 2019

Vloerverwarming aanleggen

Ik wil vloerverwarming aanleggen. Hout skeletbouw. Bestaande situatie: Houten vloeren waar tegels op liggen die verwijderd zullen moeten. Het gaat om 65 m2.
vrijdag 11 oktober 2019

Gaskraan verplaatsen voor een fornuis

De gaskraan zit achter het keukenblok en ik wil hem 30 cm verplaats hebben, zodat hij achter de kookplaat komt.
donderdag 10 oktober 2019

Mantelbuizen aanleggen voor elektra gas en water

Ivm splitsing van een woning is er vanuit de netbeheerder liander de vraag gekomen om mantelbuizen aan te leggen voor gas, water en stroom. Tevens zal er ook een gas leiding gezet moeten worden van de voordeur naar de zolder verdieping ivm de aansluiting.
donderdag 10 oktober 2019

De geiser in een stacaravan nakijken

Ik zoek een CV-installateur die een geiser in een stacaravan kan controleren en repareren mocht dat nodig zijn. Het vlammetjes in de geiser is geel ipv blauw wat betekend dat er te veel koolmonoxide vrijkomt.
donderdag 10 oktober 2019

Dakdoorvoer en ventilatie badkamer

Wij willen een ventilatiesysteem aanbrengen in onze badkamer. Hiervoor moet een dakdoorvoer gemaakt worden (kan waarschijnlijk ook via de muur, badkamer komt uit op plat dak) en ventilatie geplaatst worden. De muur waar het gat mag komen zit naast de badkamer en loopt uit naar buiten, als de dakdoorvoer door het dak gaat is de afstand waarschijnlijk 2 meter. Wij willen ook een de levering en plaatsing van dit ventilatiesysteem terug zien in de offerte.
woensdag 9 oktober 2019

Van CV ketel naar elektrische verwarming

We hebben nu een gewone cv ketel op gas, deze zouden we willen vervangen zodat we alles (water, verwarming) kunnen verwarmen met elektriciteit. Ik heb nog geen idee wat voor soort verwarming. De CV ketel zou ik graag inruilen, deze is nog maar een jaar oud. We zijn met 2 personen, maar houd maar rekening met 4 personen. Het woonoppervlak is 125 m2, de kuub inhoudt weet ik niet. Voor de elektrische verwarming willen we ook zonnepanelen aanschaffen. De zonnepanelen komen op de schuur. Ik denk dat het hellende dak ongeveer 86 m2 is. Ik weet niet hoeveel zonnepanelen er nodig zijn. Er is geen draagconstructie berekening gemaakt.
woensdag 9 oktober 2019

Dakgoot vervangen eenzijde

Graag wil ik een zijde van de woning voorzien van een nieuwe dakgoot en de planken eronder vervangen. Er zijn wat scheuren ontstaan. Het lekkage heb ik verholpen. De dakgoot is van zink en eromheen is het met planken afgedekt. De planken zijn van hout. Als deze niet vervangen hoeven te worden, kunnen deze weg en hoeven ze niet meer vervangen te worden, als deze wel teruggeplaatst moeten worden, deze graag vervangen voor nieuwe. De dakgoot is ongeveer 6.30 m lang. Voor het materiaal voor de nieuwe dakgoot sta ik open voor advies. Graag het oude materiaal afvoeren. Wat zal het kosten en per wanneer kan het?
dinsdag 8 oktober 2019

Woning verwarmen

Wij hebben een tussenwoning uit 1974 zonder centrale verwarming. In de kamer staat een kachel (speksteen) en de aparte keuken werd verwarmd door een gevelkachel. Deze gevelkachel is defect en wij overwegen nu de aanschaf van een elektrische radiator. Wij hebben ook zonnepanelen. De keuken heeft een oppervlakte van ca. 12 m2. De deur is eruit, zodat de warmte ook door kan trekken naar de gang en naar boven. Misschien moet er een extra groep gemaakt worden in de meterkast en een draad getrokken naar de keuken.
dinsdag 8 oktober 2019

Radiator loskoppelen en permanent afdoppen bij stadswarmte

In de badkamer is een hele grote radiator. Deze gebruiken wij NOOIT en mag dus weg om de ruimte beter te benutten.
maandag 7 oktober 2019

IR vloerverwarming leggen

Betreft een woonkeuken met een oppervlak van 30 m2 en inhoud van 66 m3. Woonkeuken wordt als kamer gebruikt. Graag offerte voor IR vloerverwarming. Momenteel ligt er een betonnen dekvloer.
maandag 7 oktober 2019

Gaskachels vervangen voor duurzame verwarming

Huidige verwarming bestaat uit twee gaskachels op de benedenverdieping. Boven (nog) geen verwarming. Gas, water en afvoer richting naar boven word aangelegd. Betaalbaar en goed verwarmingssysteem gewenst zowel boven als beneden. Gevels geïsoleerd, vloer en dak nog niet. Alles is dubbel glas. We willen graag advies wat voor verwarming geschikt is. We willen duurzame en milieuvriendelijke verwarming. Het gaat om een hoekwoning waar we met vier personen wonen. Het huis heeft 2 etages en een vliering. Graag ontvangen we advies en een offerte.
zondag 6 oktober 2019

Radiator vervangen

We hebben een lekkende radiator en die moet vervangen worden door een nieuwe die wij al gekocht hebben.
vrijdag 4 oktober 2019

Vernieuwen zinken gootbekleding

Vernieuwen zinken gootbekledingen. Betreft twee goten van beide circa 9.5 meter lang. Eerste contact graag per email.
vrijdag 4 oktober 2019

Gasleiding vervangen van de gasmeter naar de CV ketel

We zoeken een ervaren en gediplomeerde monteur/installateur die een stalen gasleiding van gasmeter naar cv-ketel kan vervangen (zal niet meer onder de grond door kunnen), ligt in de dekvloer, moet dus over het plafond heen, dit is gips onder hout). Afstand circa 3 meter. Tevens indien mogelijk de gasleiding naar oude gaskachel en gasfornuis afkoppelen/afdoppen. Op foto zit achter de linkerdeur de cv-ketel (Nefit C30 CW5), achter de rechterdeur de gasmeter. Offerte graag per email
donderdag 3 oktober 2019

Advies en leggen van vloerverwarming

Ik wil graag vloerverwarming laten leggen op de beneden verdieping.Woonkamer en gang met wc erbij moet gedaan worden. Op de vloer zitten nog bruine lijmresten van de oude vloer. Ik heb geen verstand van vloerverwarmingen dus ik wil graag goed advies over de mogelijkheden. De oppervlakte is ongeveer 8 meter lang en 5 meter breed.
donderdag 3 oktober 2019

Onderhoud dru gevelkachel

Graag wil ik dat mijn 3 Dru gevelkachels nagekeken worden en weer top opereren. Ik ontvang hier graag een offerte voor.
zondag 29 september 2019

Advies en plaatsing pelletkachel

Ik wil een pelletkachel viola geïnstalleerd hebben in een uitbouw van mijn woning. Ik heb nog niets aangeschaft, maar een stopcontact hiervoor is reeds aanwezig. Het zou via een gat door het plafond kunnen. Maar ik weet niet zeker of je dit zomaar kunt plaatsen. Ik laat mij graag informeren over een eventuele wetgeving en de mogelijkheden.
zaterdag 28 september 2019

Aanleg rookkanaal bestaande woning

Installatie van een pellet kachel incl. rookkanaal. Ik heb 2 mogelijkheden voor het rook kanaal: 1. Kachel tegen buiten muur, huis met plat dak, door de gevel naar buiten, en buiten moet de pijp een bocht maken van (2 x 45), 1 verdieping omhoog. 2. Kachel binnenmuur, pijp gaat door plafond , via 1ste verdieping en door het dak, en langs de gevel van de buren nog 3 meter omhoog. Op de 1e verdieping moet de pijp dubbel geïsoleerd zijn. Kachel is met boven aansluiting, dus de pijp gaat net onder het plafond naar buiten.
donderdag 26 september 2019

1 vuilafscheider onder de CV ketel installeren

Hierbij een aanvraag voor een CV-installatie(bwjr 1979) te voorzien van een vuilafscheider (incl corrosie) in de retourleiding (22 mm). Installatie is voorzien van NEFIT Trendline HRC 30/CW5 en thermicon vloerverwarmingverdeler. In uw aanbieding graag materiaal en arbeidskosten apart te vermelden.
woensdag 25 september 2019

Accumulatie verwarming plaatsen

Ik wil graag een accumulatie verwarming plaatsen ter ondersteuning van de gewone centrale verwarming , we hebben zonnepanelen. De woonkamer is 40 m2.
dinsdag 24 september 2019

Zinken dakgoot vervangen

Vervangen zinken dakgoot in houten bekisting. Ongeveer 25 meter. Het gaat om een dakgoot op de 2e verdieping, 5 meter hoog. Het liefst een mat er onder om zweten tegen te gaan. Misschien doen buren ook mee dan 50 meter ipv 25 meter.
zaterdag 21 september 2019

Afdoppen van een gaskraan keuken

Ik wil de aftakking van de gasleiding in de keuken afdoppen ivm overgang naar inductie koken. Betreft aftakking van gasleiding naar zolder ivm CV.
vrijdag 20 september 2019

Aanschaffen en monteren van een pellet cv

Vervanging cv op gas (zolder) voor een pelletgestookte cv in combinatie met een zonneboiler. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik
woensdag 18 september 2019

Reparatie zonnecollector

Op mijn dak liggen 2 gekoppelde zonnecollectoren. Er is vastgesteld dat in ieder geval de koppelslangen, tussen de twee collectoren, lekken. Waarschijnlijk vorstschade. Of de collectoren zelf ook lekken is niet bekend. Het systeem is 15 jaar oud en ik wil weten wat de kosten zijn voor een reparatie of indien noodzakelijk een eventuele vervanging. Welk merk en type deze heeft, durf ik niet te zeggen.

Partners

Partners van Casius