Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Gelderland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in de provincie Gelderland heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters uit Gelderland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven en installateurs en loodgieters in Gelderland.

1723 klanten uit Gelderland bevelen een bij Casius in Gelderland aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Gelderland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: het vervangen en verwijderen van radiatoren, nieuwe cv-ketel en vloerverwarmingsinstallatie leveren en monteren, wegslopen vloer en een droogbouw vloerverwarming realiseren, convectorput verwijderen/opvullen, vloerverwarming + tegels en radiatoren verwijderen, gaskachel eruit en CV mogelijk met vloerverwarming aanleggen, vloerverwarming realiseren, leidingschema keuken maken, elektrische CV-ketel of ander alternatief voor stadsverwarming, aanleggen van vloerverwarming, open haard plaatsen, schouw ombouwen tot nieuwe strakke haard, het leveren en installeren van een lucht-lucht-warmtepomp, vloerverwarming aanleggen, iR vloerverwarming leggen, convectorput leveren en plaatsen en gat in betonvloer zagen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in de provincie Gelderland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Gelderland:

maandag 30 maart 2020

Drainage doorspuiten

Bij onze tennisvereniging zouden we de drainagebuizen graag doorgespoeld willen hebben. Volgens mij zitten er z'n 14 buizen in de grond. Ik zou namens de tennisvereniging graag een offerte willen ontvangen. Zie graag uw antwoord tegemoet.
maandag 30 maart 2020

nieuwe cv monteren

Ik zoek iemand voor het aftappen van mijn cv-systeem, afvoeren cv-ketel, plaatsen Remeha Avanta CW4-ketel op plaats huidige geyser, aansluiten op nieuwe geveldoorvoer, monteren/aansluiten op bestaande leidingwerk, vervangen appendages (expansie-vat,,inlaatcombinatie, prescor), nieuwe klokthermostaat, in bedrijf stellen
zaterdag 28 maart 2020

Het leveren en installeren van een elektrische verwarmingselement

Ik zoek een CV-installateur die in een 7 m2 grote badkamer een radiator zou kunnen realiseren. De zolder overloop wordt tot badkamer gemaakt. Graag heb ik daar zuinige elektrische verwarming. Plaatsing op schuine wand indien mogelijk, of op een nog te realiseren wand. Naar mijn weten is een 1500 W verwarmingselement nodig.
zaterdag 28 maart 2020

vervanging toiletpot en waterreservoir in wc

Mijn toiletpot lekt. Ik zoek een nieuwe, maar nu een senior toiletpot van minimaal 48 cm hoog, gemiddelde kwaliteit. Met achteruitgang. Inkl. bijpassend waterreservoir met een extra spaarknop. Zonder zitting. Inkl. afvoer van oude pot c.a. Ik heb geen materialen, ook geen passende achteruitgang. Het water aanvoerleidinkje zal mogelijk iets aangepast moeten worden. Tevens vervanging leertje van een lekkende keukenkraan.
vrijdag 27 maart 2020

Vloerverwarming + elektra, water gas voorbereiden + verwarmingsbuizen omleggen

We gaan de hele keuken opnieuw doen (3x6 meter). We hebben een keuken besteld die medio juni wordt geleverd. We willen de huidige radiator vervangen, verwarmingsbuizen omleggen, elektra, water en gas voorbereiden en vloerverwarming laten infrezen en laten afdekken. Verder mag ook ook stucen van muren en vloer leggen meegenomen worden in de offerte maar dat kan ook buiten deze opdracht om of doen we deels zelf.
woensdag 25 maart 2020

Buitenkraan aanleggen

Graag ontvang ik een offerte om een buitenkraan aan te leggen. Graag hierbij graag een korte toelichting van waar de leiding op aangesloten wordt. Dit ivm een met pur geïsoleerde vloer en ik hier waarschijnlijk wat van weg zal moeten halen om de leidingen te kunnen leggen.
woensdag 25 maart 2020

Warmtepomp plaatsen

Ik woon in een dijkwoning uit 1900 met een oppervlakte van 200 m2. Ik heb interesse in een warmtepomp en ik ben benieuwd naar wat de kosten hiervoor zijn. Graag ontvang ik een offerte.
zaterdag 21 maart 2020

Het realiseren van vloerverwarming in jaren 30 woning

Op dit moment is er nog een houten vloer van +/- 45 m2. Deze zal eruit gaan en vervangen worden voor een nieuwe betonvloer met daarop vloerverwarming en later een parketvloer. Het is de bedoeling dat deze aangesloten wordt op de CV. Gebruik als hoofdverwarming bestemd, waarbij ook een extra radiator geplaatst wordt.
donderdag 19 maart 2020

Nieuwe warmtepomp plaatsen

Ik heb nu een atag c-v ketel van 2 jaar oud. De atag e 325 ec verbruikt nu 2400 m3 gas voor verwarming en warm water. IK WIL MINDER GAS VERBRUIK. De woning is 900 m3 maar ik heb hoofdzakelijk verwarming nodig voor de begane grond, de woon en eetkamer. Voorstel offerte: hybride warmtepomp of warmte pompboiler of flex therm eco. Ik wil dan 12 zonnepanelen op het dak leggen.
woensdag 18 maart 2020

Warmtepomp plaatsen

Betreft offerte voor vrijstaande nieuwbouw woning. Realisatie derde kwartaal 2020. Warmtepompsysteem voor sanitair en vloerverwarming. Put mogelijk. Prijsopgave voor pomp inclusief installatie en aansluiting op huisnet sanitair en vloerverwarming.
maandag 16 maart 2020

Ventilatiegaten naar de kruipruimte boren en roosters plaatsen

ik wil 2 extra ventilatie gaten laten boren in kelder + roosters plaatsen. Via buitenmuur schuin naar beneden de kelder in om condensvorming in kelder tegen te gaan
maandag 16 maart 2020

Vorstvrije buitenkraan plaatsen

Loodgieter voor een kraantje in de tuin aan te leggen. Ik beschik over een kruipruimte. Ik zit te twijfelen of de kraan aan de achterkant van het huis moet komen, de afstand tussen de meterkast en de locatie kraan zou dan ongeveer 12 m zijn, of dat de kraan bij de schuur moet komen. Graag een vorstvrije kraan. Ik heb een aanbouw en ik heb begrepen dat hiervoor geboord moet worden. Voor de zomer zou ik de klus uitgevoerd willen hebben.
maandag 16 maart 2020

Ariston boiler repareren

Mijn Ariston boiler doet het totaal niet meer ik ben op zoek naar een monteur. Monteur denkt dat het de printplaat is. De boiler is voor douchen en warm water, vls 80 liter. De boiler is nog maar 4 jaar.
donderdag 12 maart 2020

Nieuwe kraan voor douche

Douchekraan lekt en thermostaat werkt niet goed meer. WC afsluiter waarschijnlijk niet in orde. Graag laat ik iemand langskomen om dit aan te pakken.
zondag 8 maart 2020

Keukenkraan aansluiten en oude afkoppelen

Ik heb een mengkraan gekocht bij Praxis, omdat de oude kraan aan iedere kant lekt. De nieuwe zou ik dus graag laten plaatsen/aansluiten in de keuken. Huidige kraan moet er eerst afgehaald worden. Er zijn alleen nog koppelingsstukken nodig.
zaterdag 7 maart 2020

Radiatoren vervangen

Graag wil ik de radiatoren in mijn toekomstige huis laten vervangen door een energiezuinig elektrisch alternatief. Het zou gaan om: 2x woonkamer (met houtkachel), badkamer, keuken, 4x slaapkamer. Op de slaapkamers wordt sporadisch gestookt. In de woonkamer zorgt de houtkachel voor een groot deel voor de warmte, maar zoek ik naar snelle bij verwarming voor korte stookmomenten. In de keuken is een ruimtebesparende oplossing gewenst (plintverwarming?), in de badkamer een model waar ook handdoeken op kunnen drogen. Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden!
vrijdag 6 maart 2020

Probleem afvoer verhelpen

Mijn toiletgroepen werken niet naar behoren en als ik de kraan in de douchen gebruik, borrelt in de douch de afvoer. Een loodgieter gaf aan dat in de douch de afvoer te ver van de kraan af is, maar ik heb niet het idee dat dat het probleem is. De afvoer is niet echt verstopt maar misschien is er een vernauwing. Ik zou er graag iemand naar willen laten kijken.
maandag 2 maart 2020

Slangen van de vloerverwarming doorspoelen

Vloerverwarming is nu 25 jaar oud. Betreft 6 groepen. Zijn dunne slangetjes. Merk dat het even duurt voordat het in de woonkamer warm wordt.
zondag 1 maart 2020

Woningsplitsing gas water en elektra splitsen

Voor verhuur moeten alle meters gesplitst worden, zodat er afzonderlijk gefactureerd kan worden door de leverancier. Ik ben op zoek naar iemand die dit voor me kan doen.
zondag 1 maart 2020

Twee zinken kraalgoten leveren en monteren

Het leveren en aanbrengen van 2 x 10 m. zinken kraalgoten, inclusief afvoeren, en montagematerialen. Het is denk ik 2.50 hoog, het gaat om een schuurtje.
zondag 1 maart 2020

Vloerverwarming frezen

Ik wil graag vloerverwarming laten aanleggen in ons nieuwe huis. Oppervlakte is ongeveer 53 m2, betonnen ondervloer. Wij willen de vloerverwarming als hoofdverwarming gebruiken. Verder laten we ons graag adviseren. Het huis heeft een betonnen ondervloer, waarbij infrezen ons het fijnst/handigst lijkt.
zaterdag 29 februari 2020

Gesloten gashaard verplaatsen

Gas haard verplaatsen naar de hoek van de kamer, gaat om 130 centimeter.
donderdag 27 februari 2020

Onderhoud cv

Ik ben op zoek naar een monteur voor een onderhoudsbeurt aan onze ketel. En zou hier graag de kosten van willen weten.
donderdag 27 februari 2020

CV ketel plaatsen

Ik wil graag een offerte voor een nieuwe cv ketel. De oude verwijder ik zelf. Zie onderstaande foto van de huidige ketel.
donderdag 27 februari 2020

Ventilatie rooster vanaf zolder door t dak heen laten gaan

Heb een ander huis gekocht met een badkamer waar een ventilatie rooster in zit die de lucht gewoon de zolder in blaast. Ik wil graag dat het met een pijp of flexibele slang naar buiten word gebracht.

Partners

Partners van Casius