Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Gelderland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in de provincie Gelderland heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters uit Gelderland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven en installateurs en loodgieters in Gelderland.

1682 klanten uit Gelderland bevelen een bij Casius in Gelderland aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Gelderland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: geiser vervangen door zonneboiler of warmtepomp, buitenzwembad en vloerverwarming duurzaam verwarmen, advies en mogelijk installatie water-water warmtepomp in kelder, horizontale warmtepomp installeren, woning verwarmen, 2 vloerverwarmingen leggen, warmtepomp installeren, lUCHT - LUCHT warmtepomp plaatsen, advies en realiseren lucht - lucht warmtepomp, mogelijkheden duurzaam verwarmen bespreken en uitvoeren, advies en installatie warmtepomp, water-water-warmtepomp installeren, beginfase installatie Lucht-Lucht warmtepomp, zonneboiler installatie voor opblaasbare Spa, riolering in huis laten vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in de provincie Gelderland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Gelderland:

dinsdag 23 april 2019

Vloerverwarming plaatsen

In mijn nieuwe woning wil ik graag vloerverwarming laten plaatsen. Deze is bedoeld als hoofdverwarming. Het gaat om zo'n 65 m2 verdeeld over woonkamer, keuken en hal. De bestaande tegel vloer word gesloopt en de dekvloer word geëgaliseerd opgeleverd. Uitvoering graag zo snel mogelijk, liefst in 2e week van mei.
zondag 21 april 2019

Zonneboiler plaatsen

2 onder 1 kap woning uit 2001. Ketel is stuk en moet vervangen worden icm zonneboiler. 2 evt opties plaatsing panelen: op platdak ( zuiden) ongeveer 8-10 meter naar opslagvat (waarschijnlijk boren door buitenmuur) of op pannendak (schuinte 30 graden). Max afmeting opslagvat is 60x60x160
vrijdag 19 april 2019

Infrarood vloerverwarming aanleggen

Wij willen infrarood vloerverwarming in woonkamer en keuken laten leggen. Het is een tussenwoning en heeft energieklasse C. De vloer is niet geïsoleerd, maar ik heb begrepen dat hier matten voor zijn. De electra voorziening worden door ons verzorgt. We willen klik PVC erover heen leggen. De oppervlakte is ongeveer 40 m2.
woensdag 17 april 2019

Het realiseren van een bronboring voor een warmtepomp

Ik zoek een partij die een bronboring kan realiseren ten behoeve van een water-water-warmtepomp. Wellicht moet dezelfde partij ook de pomp installeren, maar in eerste instantie niet. Hoe diep et cetera bespreek ik met de vakman.
woensdag 17 april 2019

Zonneboiler plaatsen

Ik heb interesse in een zonneboiler samen met een nieuwe cv of zonneboiler combi. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.
maandag 15 april 2019

Zonneboiler plaatsen

Wij hebben een systeem met 3 panelen (vacuumbuizen) en een buffervat van 800 l. Wij willen graag nog twee elementen erbij hebben. Kan dit op het bestaande systeem aangekoppeld worden?
zaterdag 13 april 2019

Grondwaterpomp aansluiten en puntstuk plaatsen

Ik zoek een installateur die een bestaande warmtepomp kan installeren in mijn tuin. Er is nog geen puntstuk aanwezig. De pomp moet worden aangesloten op buitenkranen en is er ten behoeve van het besproeien van tuinen. Verder bespreek ik het graag met de installateur.
woensdag 10 april 2019

CV ketel vervangen door pellet kachel

Onze cv ketel is 20 jaar deze willen we vervangen door pellet ketel zodat we van het gas afkunnen. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.
dinsdag 9 april 2019

Vervangen oude cv ketel voor pelletkachel

Ik wil mijn oude cv-ketel laten vervangen voor een pellet kachel. Plaatsing in garage. Ruimte die verwarmd moet gaan worden ligt tussen de 800 en 1100 m3.
dinsdag 9 april 2019

Vloerverwarming aanleggen

We wensen vloerverwarming. Het is een woning uit 1978 met radiator en twee covectoren voor schuifpuien en kamer keuken een ruimte. We willen ongeveer 40 m2 plaatsen.
maandag 8 april 2019

Vloerverwarming realiseren als hoofdververwarming

Ik wil bij voorkeur rond begin augustus vloerverwarming als hoofdverwarming hebben in kamer, keuken en hal. De totale oppervlakte is ongeveer 50 meter. De huidige vloer bestaat uit beton broodjes.
maandag 8 april 2019

Luchtkanalen van heteluchtverwarming reinigen

Mijn woning is voorzien van heteluchtverwarming. Er zitten 9 roosters in het systeem. Ik ben opzoek naar iemand die de luchtkanalen kan reinigen.
zaterdag 6 april 2019

Convectorput verwijderen en dicht maken en radiator plaatsen

Ik wil 2 convector putten laten verwijderen en dichtmaken. De een is 2 meter en de ander +-3 meter lang. Daarna moeten er 2 radiatoren geplaatst worden.
zaterdag 6 april 2019

Vloerverwarming doorspoelen

Buizen doorspoelen om te kijken of vuilresten de doorstroom van het water verhinderen.
donderdag 4 april 2019

Badkamer tegel klaar maken

Ik wil mijn badkamer (2,3 bij 1,1) tegel klaar laten maken. - 1 kleine radiator in de badkamer (tijdelijk) verwijderen en pijpen afdoppen - 1 douche kraan verwijderen en ook afdoppen - 1 kleine wasbak + kraan verwijderen en afdoppen (misschien ook een wasmachine verplaatsen van badkamer naar keuken 2,5m)
donderdag 4 april 2019

Nieuwe cv-ketel laten plaatsen

Nieuwe cv ketel op een nieuwe plek. Staat nu in de keuken op begane grond en moet naar zolder. Betreft een jaren 30 huis. Keuze voor Gaskeurlabel hebben we nog niet gemaakt.
donderdag 4 april 2019

Nieuwe dakgoot aan laten brengen

Wij zoeken een loodgieter om een nieuwe goot te plaatsen, dit zal gaan (waarschijnlijk om een blok van 6 huizen) (3 sowieso). Voor en achter, dus 2 x 36 meter, waarvan voor 3x een afvoer en achter 3x een afvoer. Zie GoogleMaps evt.
donderdag 4 april 2019

Vloerverwarming leggen

Er liggen nu tegels in de woning en deze zal ik zelf verwijderen inclusief de deklaag. Hierna zal et wel glad geschuurd moeten worden en de vloerverwarming geplaatst. Het afwerken hierna zal ik zelf verzorgen. De oppervlakte is ongeveer 60 m2.
woensdag 3 april 2019

Vloerverwarming plaatsen

Ik wil vloerverwarming infrezen over de gehele benedenverdieping à 68 m2. Ik ontvang hier graag een offerte voor.
woensdag 3 april 2019

Vloerverwarming aanleggen

Wij willen in de inpandige garage van ons nieuwe huis graag vloerverwarming aanleggen. Het betreft de garage ca 25 m2 en de bijkeuken van ca 4m2.
woensdag 3 april 2019

CV ketel plaatsen

Ik wil graag een CV ketel laten plaatsen. Ik heb nu een Turbo HR. Ik overweeg om een elektrische ketel te nemen maar dat wil ik nog met de monteur bespreken. Ik ben benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn.
dinsdag 2 april 2019

Buitenkraan aanleggen via kruipruimte

Er is aan de achterkant van het huis geen buitenkraan. Deze moet aangelegd worden via de kruipruimte. Meterkast is ongeveer 12 meter van de buitenmuur. Er zal een gat moeten worden geboord vanuit de kruipruimte naar buitenkraan.
dinsdag 2 april 2019

Mengkraan monteren en geiser aansluiten

Ik ben in het bezit van een moveflame 2 geiser. Deze moet aangesloten worden en tevens een mengkraan gemonteerd worden.
zondag 31 maart 2019

Water-water-warmtepomp installeren

Ik zoek een installateur die een water-water-warmtepomp kan installeren ten behoeve van het verwarmen en koelen van mijn woning. De woning heeft een inhoud van ongeveer 1000 m3. De pomp moet de woning van sanitair- en CV-water kunnen voorzien. Het gaat om een vrijstaande woning.
vrijdag 29 maart 2019

Aanleg van een buitenkraan

Ik wil een buitenkraan laten aanleggen in de achtertuin. Keuken zit aan de achterzijde van het huis. Beide buren hebben een buitenkraan in achtertuin (rijtjeshuis) dus ik verwacht dat daar een waterleiding oid loopt. Ik wil graag een kostenindicatie (en tijdsindicatie) van aanleg kraan (materialen zou ik zelf kunnen aanschaffen).

Partners

Partners van Casius