Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Gelderland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in de provincie Gelderland heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters uit Gelderland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven en installateurs en loodgieters in Gelderland.

1577 klanten uit Gelderland bevelen een bij Casius in Gelderland aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Gelderland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: badkamerrenovatie en keukenplaatsing, zonneboilers en zonnepanelen installeren, vloerverwarming aanleggen, collectoren plaatsen voor vloerverwarming, cV-installatie compleet aan laten leggen, vloerverwarming aanleggen en radiatoren plaatsen, houthaard inbouwen, betonvloer met vloerverwarming aanleggen, badkamer renovatie, verwarmingen monteren, rookkanaal aanleggen, centrale verwarming aanleggen, cV-installatie aanleggen, moederhaard en boiler door combiketel vervangen, zonneboiler met vloerverwarming installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in de provincie Gelderland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Gelderland:

vrijdag 24 november 2017

Wasmachine afvoer aanleggen

Afvoer water wasmachine aanleggen op zolder. Wasmachine op zolder plaatsen en aansluiten.
donderdag 23 november 2017

Houtkachel plaatsen in woonkamer

Wij willen een houtkachel laten plaatsen in de woonkamer. Er zit nog geen afvoer ed. Is het mogelijk om de kachel bij jullie te kopen en alles te laten maken en installeren? Graag zou ik daar dan een offerte van ontvangen.
donderdag 23 november 2017

Rookkanaal aanleggen

Wij hebben een oude boerderij met rieten kap en willen graag een hout kachel. Nu is er wel een oud gemetseld kanaal aanwezig waar makkelijk een flexibele dubbelwandige buis door heen kan. Ook moet er een goede vonkenvanger op en een stukje enkelwandige buis van de kachel naar de flexibele buis. De totale lengte is 5 meter. Ook heb ik nog een vraag over mijn kachel. Ik heb een Dovre 350 cb 3 met achteraansluiting. Is het bij deze kachel mogelijk om de achteraansluiting dicht te maken en de bovenaansluiting te gebruiken?
woensdag 22 november 2017

Houtkachel in veranda plaatsen

Houtkachel plaatsen in een veranda in de tuin. De veranda heeft een plat dak en de ruimte tussen de kachel en het plafond is ongeveer 2,5 meter. Er heeft nog niet eerder een kachel gestaan dus er zit niets wat eventueel nodig is voor het plaatsen van een kachel of rookkanaal. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.
dinsdag 21 november 2017

Haard met dubbelwandige pijp plaatsen

Wij willen een haard laten plaatsen en een dubbelwandige pijp van de Gamma.
dinsdag 21 november 2017

Gat voor de rookgasafvoer maken

Graag zou ik een gat door de muur geboord willen hebben en een rookgasafvoer aangesloten willen hebben op mijn HR ketel. De te maken doorvoer is op een hoogte van circa 5 meter.
dinsdag 21 november 2017

Douchemengkraan vervangen

Ik wil een nieuwe thermostatische douchemengkraan gaan kopen. Ik zoek een vakman die de vervanging kan verzorgen. Ik ontvang graag uw offerte.
dinsdag 21 november 2017

Kachelpijp plaatsen

Graag zou ik een indicatie willen hebben wat de kosten zijn van het plaatsen van een kachelpijp. 1e verdieping is een betonvloer, 2e verdieping ook. Daarna door het dak. (afwerking met koven doe ik zelf). Betreft woning van 10 jaar oud.
maandag 20 november 2017

Ventilatiesysteem reinigen en vervangen box

Graag wil ik het ventilatie-systeem laten reinigen. Ook wil ik weten of de box vervangen moet worden. Het huis is 23 jaar oud. Waarschijnlijk is er nog nooit iets vervangen of gereinigd. Graag voor 14 december 2017. Betreft een eengezinswoning met 2 verdiepingen.
maandag 20 november 2017

Houtkachel plaatsen en rookkanaal nieuw aanleggen

Ik overweeg een houtkachel te kopen bij Gamma en wil eerst even weten wat de overige kosten zijn. We hebben nog geen rookkanaal, dat moet helemaal worden aangelegd. We hebben betonnen vloeren. Ik ontvang graag uw globale prijsindicatie.
maandag 20 november 2017

Houtkachel plaatsen in een blokhut

Wij hebben een houten blokhut van 12 x 4 meter, waar wij in het zitgedeelte van 4 x 4 meter graag een houtkachel willen gaan plaatsen. De afvoer van die houtkachel moet door de achterwand worden aangelegd, niet door het dak. We willen een afspraak maken om de klus hier te bespreken. We ontvangen graag uw advies en een prijsindicatie.
zondag 19 november 2017

Houtkachel plaatsen

We zijn verhuisd naar een huis zonder rookkanaal, maar we hebben wel een houtkachel met bovenaansluiting. Hiervoor willen we buitenlangs een rookkanaal laten aanleggen. Dus een gat boren door de muur en dan de benodigde pijp een paar meter (3 a 4 meter) omhoog en wat daar verder voor nodig is laten aanleggen.
dinsdag 14 november 2017

Houtkachel installeren

Medewerker van de gamma, Wij zouden graag voor onze huiskamer een houtkachel laten plaatsen. Wij opzoek naar iemand die dat voor ons wil doen. ER is nog geen afvoer. Wel is er op de bouwtekeningen te zien waar er 1 heeft gezeten. We horen graag van jullie.
dinsdag 14 november 2017

CV-installatie in de chalet aanleggen

Ik wil graag een CV installatie in mijn chalet aan laten leggen en wil u vragen daarvoor een prijsopgave te doen. Het is een chalet van 3,5 bij 13 meter, en de ketel zou in een van de keukenkastjes moeten passen. Ik verwacht daarbij 4 radiatoren nodig te hebben: twee voor in de woonkamer, 1 in de slaapkamer en een kleintje voor in de badkamer. Het gehele systeem moet dus worden aangelegd. Momenteel heb ik wel een vrij nieuwe geiser in het keukenkastje, en het nieuwe systeem moet dan ook warm water leveren, of we moeten twee aparte systemen aanleggen.
maandag 13 november 2017

Dubbelwandig rookkanaal laten aanleggen

De houtkachel komt binnen tegen de muur aan te staan en het rookkanaal zal via de muur naar buiten gaan (eindwoning) om vervolgens omhoog langs blinde muur als rookkanaal verder te gaan. Plafond is ongeveer 3. 20 meter hoog, De woning is 3 laags. Geen dakrand, plat dak. Breedte van het gangetje naast het huis is 1.70 meter. Totale hoogte rookkanaal buiten ongeveer 6 meter.
maandag 13 november 2017

Gasleiding aanleggen

Het is de bedoeling dat de gasleiding vanaf de gasmeter naar de keuken wordt gelegd. Dit is ongeveer 15 meter. De leiding hoeft niet in de vloer gelegd te worden.
maandag 13 november 2017

Gasleiding aanleggen

Gasleiding moet vanaf de meter naar de keuken aangelegd worden, dit is zo'n 15 meter ongeveer De leiding hoeft niet weggewerkt te worden in de vloer, de aansluiting is slechts voor badgeiser en gasfornuis.
maandag 13 november 2017

Houtkachel aansluiten op bestaand kanaal

Wij hebben een houtkachel die aangesloten moet worden op een bestaand kanaal. Het gedeelte net boven het plafond is nieuw, het gaat puur om het aansluiten van de "pijp" kachel, niet aanwezig, op het bestaande. Graag op zeer korte termijn.
zondag 12 november 2017

Huidige douchekraan vervangen

Ik wil een douchekraan bestellen (Tiger Boston douchekraan thermostatisch RVS 15 cm) en deze laten plaatsen ter vervanging van de huidige die kapot is. . Wat zouden hiervan de kosten zijn? (Evt. Plaatsing tussen 5 en 12 december in overleg)
zondag 12 november 2017

Gasleiding verleggen

Gasleiding verleggen van meter naar keuken, naar gasfornuis en badgeiser.
zaterdag 11 november 2017

Living Flame Narvik houtkachel plaatsen

Living flame Narvik houtkachel 601392 plaatsen en aansluiten. Moet ook een rookafvoerpijp geplaatst worden.
vrijdag 10 november 2017

Enkele door dubbele radiator vervangen

Wij hebben een enkele radiator en willen deze graag laten vervangen door een dubbele radiator. De afmeting zal 40 bij 260 cm zijn, T22.
vrijdag 10 november 2017

Kraan plaatsen in de keuken

Ik wil graag een kraan laten plaatsen in mijn keuken. Ik heb onderin mijn keukenkastje een boilertje waar deze op aangesloten moet worden. De kraan heb ik al gekocht. Ik ontvang graag uw offerte.
vrijdag 10 november 2017

Houtkachel Livin Flame Lund installeren

Wij hebben een vrijstaande woning gekocht uit bouwjaar 2008 en zijn daar nu aan het klussen. Als de vloer is gelegd, willen wij er in de woonkamer een houtkachel laten plaatsen. We hebben een model Livin Flame Lund. In het woonkamerplafond zit al een rookkanaal tot aan het dak. In het plafond is het kanaal afgesloten met een plaatje triplex en dat moet open gezaagd worden. Het rookkanaal is schoon en niet eerder gebruikt. We zullen zelf de benodigde materialen kopen. Er moet een buis worden geplaatst naar het plafond met een verloopstuk op de kachel en een rozet aan het plafond. Er is een hittebestendige stalen vloerplaat van 60 x 70 cm. Wij ontvangen graag uw offerte. De klus kan vanaf 15 december worden uitgevoerd.
donderdag 9 november 2017

Houtkachel plaatsen

Een houtkachel plaatsen in een stacaravan: ter vervanging van een gaskachel. Er zit een schoorsteen(tje) achter. Graag het kanaal geschikt maken voor de houtkachel. De kachel wil ik bij Gamma bestellen. Wat kost het aanpassen van het kanaal en het aansluiten van de kachel?

Partners

Partners van Casius