Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Gelderland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in de provincie Gelderland heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters uit Gelderland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven en installateurs en loodgieters in Gelderland.

1643 klanten uit Gelderland bevelen een bij Casius in Gelderland aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Gelderland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: installeren van een warmtepomp, mechanische luchtafvoer installeren in appartementen, water - Water warmtepomp, warmtepompboiler installeren, warmtepomp plaatsen in nieuwbouw, water warmtepomp leveren en plaatsen, lucht -, water- en warmtepomp plaatsen, water - water warmtepomp installeren, warmtepomp laten plaatsen, grondwarmtepomp installeren, grondwarmtepomp installeren, grond-water warmtepomp installeren, warmtepomp aan laten brengen, warmtepomp aan laten brengen, warmtepomp laten maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in de provincie Gelderland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Gelderland:

zaterdag 24 februari 2018

Centraal Ventilatiesysteem

Gaat het om een nieuwbouw of renovatie? Renovatie Hoeveel ruimtes moeten er geventileerd worden? Tussen 3 en 6 ruimtes Wat is de functie van het gebouw? Andere Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Nodig voor ventilatie/verwarming en renovatie van hondenpension
zaterdag 24 februari 2018

Ventilatiesysteem E+: Ventileren en verwarmen

Gaat het om een nieuwbouw of renovatie? Nieuwbouw Hoeveel ruimtes moeten er geventileerd worden? 1 ruimte Wat is de functie van het gebouw? Andere Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Het gaat om een sportruimte van 1400 kuub. Hier sporten 50 mensen en zou volgens eigen berekening 2500 kuub per uur geventileerd moeten worden. Ook zou het systeem moeten kunnen verwarmen om de ruimte op 15 graden te houden als er niet wordt gesport, uitgaande van 350w/Kelvin verlies.
vrijdag 23 februari 2018

Riolering renoveren

Het toilet loopt niet goed door. Bij eerdere verstopping hebben we gezien dat de riolering niet goed afloopt. We zoeken een loodgieter die dit kan verhelpen. Het moet dus beter afgevoerd worden.
donderdag 22 februari 2018

Verwarmingsketel plaatsen

Welke brandstof wordt er gebruikt? Aardgas Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken De huidige Brinkketel (AllureBD 40) dient vervangen te worden.
donderdag 22 februari 2018

Lekkende kraan repareren

Waarschijnlijk is het vervangen van het kraanleer voldoende, maar heb geen ervaring met deze klus.
woensdag 21 februari 2018

Haard plaatsen en rookkanaal aanleggen

De eengezinswoning is 10 oud. Er zijn 3 woonlagen aanwezig met betonnen vloeren. Er dient een rookkanaal aangelegd te worden en een haard geplaatst.
woensdag 21 februari 2018

Bevroren en gescheurde waterleidingen stacaravan vervangen

De waterleidingen zijn door de vorige eigenaar niet afgetapt en nu bevroren en her en der gescheurd. Deze leidingen wil ik graag vervangen hebben. De leidingen zijn zichtbaar en dus goed toegankelijk.
dinsdag 20 februari 2018

Lucht - Lucht warmtepomp laten plaatsen

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: Een bestaand gebouw Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarming van water (Sanitair), Verwarmen en/of koelen van een gebouw, Aansluiting bestaande vloerverwarming Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken We hebben een woning aangekocht uit het jaar 1938. We moeten hierbij de CV installatie vervangen, en willen graag onze energiekosten drukken. Vandaar onze interesse in een warmtepomp in combinatie met zonnepanelen en of zonneboiler en of palletkachel.
maandag 19 februari 2018

Water - Water warmtepomp

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een bestaand gebouw. Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarming van water (sanitair), aansluiting bestaande vloerverwarming. Ik wil de oude CV ketel laten verwijderen, en vervolgens een water-water warmtepomp laten plaatsen. Ik heb geen vloerverwarming en dit plaatsen zal lastig zijn.
zondag 18 februari 2018

Complete CV installatie

Welke brandstof wenst u te gebruiken? Andere Waar moet de installatie gebeuren? Renovatie Welke verwarmingselementen wenst u te gebruiken? Vloerverwarming, Radiatoren Welk type verwarmingsketel wenst u? Hoogrendementsketel In hoeveel kamers moet er CV geinstalleerd worden? Minder dan 5 kamers Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Renovatie project in bedrijfsruimte waar 3 appartementen worden gerealiseerd.
zaterdag 17 februari 2018

Ventilatiesysteem laten monteren

Hoeveel ruimtes moeten geventileerd worden? 1 ruimte Wat is de functie van het gebouw? Woning Welke problemen ondervindt u momenteel? Schimmels, vocht of condens in de kamer(s) Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Er is in de vochtige ruimte schimmel tegen de muur ontstaan en wij willen weten waar dat aan ligt. Het zijn meerdere kleine vlekken.
vrijdag 16 februari 2018

Airco plaatsen

Het betreft een nieuwbouwwoning waar de zolderverdieping verbouwd wordt tot slaapkamer met grote dakkapel. Afmeting kamer 5.50 X 3.50 meter. Hier wil ik een koel warmte systeem aanleggen. Ik denk aan een airco, maar laat mij graag inlichten over een soortgelijk efficiënt systeem.
vrijdag 16 februari 2018

Verwarmingsketel plaatsen

Welke brandstof wordt er gebruikt? Aardgas Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken nieuwe warme lucht verwarming
donderdag 15 februari 2018

Rookgasafvoer en dakdoorvoer vervangen

Wij willen ons rookgasafvoer vervangen. Nu hebben wij 1 enkele pijp met dakdoorvoer en 1 pijp in het schoorsteen kanaal. Wij hebben een Remeha Tzerra CW4 en willen deze graag op 1 rookgaskanaal aangesloten hebben (bijv. Skyline3000).
donderdag 15 februari 2018

Stortbak achter de WC-pot vernieuwen

Ik wil een nieuwe stortbak achter de wc pot laten monteren heb nog geen nieuwe aangeschaft
dinsdag 13 februari 2018

Warmtepomp op water installeren

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op stookolie De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een bestaand gebouw. Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarming van een zwembad, Aansluiting bestaande vloerverwarming, Verwarmen en/of koelen van een gebouw, Verwarming van water (Sanitair). Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik wil een warmtepomp op water laten installeren in combinatie met een PV installatie.
maandag 12 februari 2018

Warmtepomp installeren

Welke installatie hebt u momenteel? Andere of nog geen installatie. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een bestaand gebouw. Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw, verwarming van water (sanitair). Bestaand huis uit 1912. Ik wil warme lucht via vloerroosters beneden en boven. Boven en beneden grotendeels via dezelfde en nog te plaatsen kokers. Woonoppervlak 100/120 m2. Buitenwanden worden na plaatsing warmtepomp en luchtgeleidingen kokers aan binnenzijde geïsoleerd en voorzien van voorzet wanden. Vloerverwarming is helaas niet nodig. Dus ik wil een lucht-water warmtepomp laten plaatsen.
maandag 12 februari 2018

Keukengeiser vervangen in het chalet

Wij hebben een klein chalet, waar de keukengeiser moet worden vervangen. Deze aardgas geiser zorgt voor warm water in de keuken en douche. De huidige geiser is een Vailliant MAG 135/71 TZ. Misschien kan de oude geiser nog wel gerepareerd worden.
zondag 11 februari 2018

Nieuwe stortbak achter de WC-pot laten monteren

Ik wil een nieuwe stortbak achter de wc pot laten monteren. Ik heb nog geen nieuwe aangeschaft. Huidige stortbak hangt aan de muur achter de pot.
zondag 11 februari 2018

Designradiator in de hal plaatsen

Ik wil een designradiator laten plaatsen in de hal met leidingwerk (ongeveer 2 meter vanuit de muur). Materialen in overleg. Graag wel met garantie.
zaterdag 10 februari 2018

Grohe regendouche en kranen monteren

Wij hebben onlangs een nieuw grohe regen douche gekocht bij jullie deze zou ik graag gemonteerd willen hebben. En 2 was tafelkranen moeten vervangen worden. Deze zijn al in bezit Wat is dedprijs hiervoor?
zaterdag 10 februari 2018

Waterslag in de waterleiding verhelpen

In de garage staat de wasmachine, die waterslag geeft. We willen mogelijke schade voorblijven door het plaatsen van een demper.
zaterdag 10 februari 2018

Qlima pelletkachel plaatsen

Wat kost het om een Qlima pelletkachel van Praxis te laten plaatsen? Denk daarbij aan het aansluiten en de kosten van een rookkanaal, op 2.00 meter door de buitenmuur, materiaal- en loonkosten? De klus is inclusief een gat boren door een betonmuur plus een metselmuur. Graag een totaal prijsindicatie.
zaterdag 10 februari 2018

Dru gevelkachel repareren

Wij hebben een Dru gevelkachel al jaren tot tevredenheid in gebruik in ons bijgebouw, maar de laatste tijd ruiken we soms een gaslucht, dus wij hebben hem maar uitgezet. We zoeken iemand die verstand heeft van Dru kachels en kan beoordelen of reparatie nog mogelijk is, en zo niet dan kan helpen met alternatieven.
vrijdag 9 februari 2018

Lekkend toilet repareren

Het toilet lekt 3/4 druppels bij het doorspoelen. Toevallig is er iemand voor de riolering bij de buren bezig, hij gaf aan dat het waarschijnlijk om de ring gaat aan de achterzijde.

Partners

Partners van Casius