Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor ringdrainage aanleggen:

Ringdrainage aanleggen

Kruipruimte staat water in. De oorzaak moet nog worden onderzocht. De werkplek is goed bereikbaar.
Onze klant uit Zwaagwesteinde (Friesland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor ringdrainage aanleggen uit heel Nederland:

Ringdrainage aanleggen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor de volgende opdracht : Ringdrainage van ongeveer 14 meter, voortuin en zijkant hoekwoning, op afvoer regenpijp aansluiten. Inclusief graven geul, plaatsen en opnieuw afdekken met grind/stenen.

Ringdrainage aanleggen

Ik zou graag een offerte willen voor het aanleggen van ringdrainage rondom onze boerderij. De globale maten van het pand zijn 20 x 10 meter.

Drainage aanleggen in een achtertuin

Wij hebben achter onze rijtjeswoning een besloten tuin van ongeveer 30 m². De regenwaterafvoer gebeurt nu via een waterput in de tuin. Die put is niet aangesloten op het riool en er is geen drainage in de tuin. Wij willen er een ringdrainage laten aanleggen van een sleuf met daarin grind of schelpen. Die drainage willen we laten afwateren naar een nabijgelegen water. Er is waarschijnlijk een zandbodem. Er kan toegang tot de tuin worden verkregen via de tuin van onze buren. Wij hebben zelf geen achteringang. Wij maken graag een afspraak om de tuin te laten beoordelen en ontvangen graag advies over de beste aanpak en bijbehorende kosten.

Ringdrainage aanleggen

Ik wil graag voordat ik de tuin inricht en bestrating aanbreng een ringdrainage aan het fundament leggen om zo de kruipruimte te draineren en te voorkomen dat er water in de kruipruimte komt. Het fundament is ongeveer 60 meter in omtrek. Huis is rondom vrij en terrein is goed begaanbaar. Het betreft drainage in een kleigrond.

Ringdrainage aanleggen

Graag laat ik ongeveer 11 meter ringdrainage om mijn hoekwoning aanleggen. Het betreft een kleigrond en de drainage zal moeten worden aangesloten op een regenpijp die aangesloten is op een afwateringssysteem naar het riool. In de voortuin liggen klinkers die teruggeplaatst moeten worden en aan de zijkant grind. Er is een aansluitpunt aan de voor- en achterzijde van de woning.