Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor gasleidingen in de nieuwbouwwoning aanleggen:

Gasleidingen in de nieuwbouwwoning aanleggen

Betreft aan te leggen gasleidingen in een nog casco nieuwbouw woning. Met keuken aan de voorzijde en cv-ketel op de zolder etage. Het huis moet nog gebouwd worden en zal bestaan uit 3 woonlagen.
Onze klant uit Steggerda (Friesland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gasleidingen in de nieuwbouwwoning aanleggen uit heel Nederland:

Leidingwerk in een nieuwbouwwoning aanbrengen

Ik ben bezig met een nieuwbouw project. Nu ben ik alle kosten in kaart aan het brengen en daar komen ook de interne gasleidingen bij. Is er iets te zeggen over een stelpost waar ik rekening mee moet houden voor het aanleggen van deze leidingen? Het gaat om een woning van 150 m2 woonoppervlakte, verdeeld over twee woonlagen van 75 m2. Er komt een losse gastank in de tuin, welke aangesloten moet op de CV ketel. Verder komt er vloerverwarming door het hele huis. Wordt er gekookt op gas en zal de CV dienen het warme water. Wij hoeven geen exacte prijs, maar een richting waar best een verschilletje van 500 in mag zitten. Alvast bedankt.

N.a.v. een meetrapport door de ...

N.a.v. een meetrapport door de keukenzaak moet in de huidige keuken een aantal wijzigingen in het leidingwerk gebeuren. Het gaat om een nieuwbouwwoning, dus u moet ook denken aan het infrezen van de leidingen in beton. De wijzigingen betreffen gasleidingen, water (warm en koud) en afvoer, misschien ook de afwasmachine aansluitingen. Maar dan moet er wel goed gekeken worden naar het rapport. Graag wil ik een offerte ontvangen.