Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor cv ketel vervangen:

CV ketel vervangen

In het huis hangt nu een Remeha cv ketel uit 2008, die brand op gas. Zou graag een nieuwe HR++ cv ketel willen die op elektrisch kan branden/water verwarmen.
Onze klant uit Sneek (Friesland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor cv ketel vervangen uit heel Nederland:

Het leveren en plaatsen van radiatoren, HR-ketel en expansievat

Ik zoek een CV-installateur die 10 ruimtes in mijn woning kan voorzien van radiatoren. Daarnaast wil ik een thermostaat expansievat en het huren van een nieuwe HR-ketel. De woning is goed geïsoleerd en er is HR++ glas aanwezig in de woning.

Pannendak vernieuwen

Graag ontvangen wij en offerte voor het vernieuwen van het pannendek van onze woning. Beide dakvlakken zijn zonder obstakels dus geheel vlak Er zit nog wel een cv ketel pijpje in. Zie foto. Waarschijnlijk zullen er ook panlatten vernieuwd moeten worden en onderdoek aangebracht worden. Het oppervlak per kant is 4.5 x 7.8 m, dit dus over 2 delen. Het is de bedoeling dat de pannen overeenkomt met die van de buren (het hoger gelegen dak op de foto) Graag offerte inclusief verwijdering en afvoering van huidige dak.

Cv ketel vervangen door warmtepomp

Ik wil de oude cv ketel verwijderen uit de bijkeuken en een warmtepomp installeren in de garage en verwarming in de garage aansluiten en in huis aanpassen. De garage is 40 m2. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Warmwaterleiding ontkalken en doorspoelen

Ik wil de warmwaterleiding vanaf de cv ketel naar de badkamer en keuken ontkalken en doorspoelen. +/- 10 leidingwerk.

Vloerverwarming realiseren begane grond en 1e verdieping

Graag laat ik vloerverwarming aanleggen op begane grond en 1e verdieping plaatsen. Het gaat om een droogsysteem. Het gaat in totaal om 66 m2, waarvan 57 m2 op de begane grond is en 49 m2 op een houtenvloer, de rest is beton. Begane grond: Hal, woonkamer/keuken ca. 48,5 m2, helemaal op houten vloer. Bijkeuken ca. 8,7 m2, op beton. Eerste etage: badkamervloer installeren in een slaapkamer op beton, ca. 8.5 m2. Aanpassing bestaande installatie/radiatoren met zoneregeling. CV Ketel hangt op de zolder. Onder de hal, woonkamer en keuken is kruipruimte aanwezig. Aanvaarding van het huis is 24 april 2020, eventueel mogelijk om voor die tijd situatie op te nemen in overleg met huidige bewoners. Begin mei zal de uitvoer waarschijnlijk kunnen starten.

Uitbreiden groepenkast met 1 groep

Ik heb een Holec HH groepenkast met 3 groepen (2 van 16v en 1 van 10v). Ik zou graag een groep bij willen voegen voor de cv ketel. Als ik het goed heb begrepen heeft de hoofdzekering 30v? Wat zijn de kosten voor een extra groep aansluiten? Graag per mail contact opnemen en niet telefonisch, bij voorbaat dank.

Verticale radiator leveren en plaatsen, inclusief leidingen leggen

Woning is een appartement op de begane grond in Amsterdam met alleen vloerverwarming. Ik heb interesse in het plaatsen van een verticale radiator tegen de muur in de woonkamer. Echter, de leidingen ontbreken. De CV ketel is verwerkt in een keukenkast (open keuken) in een woonkamer van ongeveer 40 m2.

Gaten in keukenplafond dichtmaken

Door plaatsing nieuwe cv-ketel en voering in rookafvoerkanaal is op twee plekken een gat in het plafond gemaakt, waarbij één gat doorloopt in de zijkant van de muur. Deze moeten weer dicht worden gemaakt. Ook steken onder de cv-ketel leidingen uit. Wellicht is dat met een witte kap of houten omhulling er voor weg te werken.

Realiseren van vloerverwarming

Het gaat om een tussenwoning waar vloerverwarming via cv ketel water moet komen over 40 vierkanten meter. Op de vloer hebben tegels gelegen dus is niet geëgaliseerd. verdeler zit onder de trap van de radiatoren beneden. Radiatoren zijn verwijderd leidingwerk werk ligt er nog. leiding moeten vervangen worden voor de vloer verwarming.

Badkamer renoveren

Ik wil graag de badkamer verbouwen. Het betreft een kleine badkamer van ongeveer 3.50 bij 1.20 meter. Er hangt nu een nog een goede radiator die hergebruikt kan worden. Er hangt een vrij nieuwe cv ketel die ook hergebruikt kan worden. Er is ook een wasmachineaansluiting aanwezig. Dit moet waarschijnlijk eerst allemaal weggehaald worden, omdat er tegels achter zitten. We hebben een douche met stenen muurtje, deze moet weg. Hier komt een glasplaat van ongeveer 50 cm. Alle tegels moeten eruit en vervangen worden. Cv, radiator en wasmachine moeten er weer in. Zo ook een nieuwe douchecabine. Pvc buizen moeten vernieuwd worden, denk ik. We hebben regelmatig een lekkage, dus ik vermoed dat de afvoer en de leidingen vervangen moeten worden.

Partners

Partners van Casius