Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Sneek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Sneek heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Sneek u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Sneek of directe omgeving.

173 klanten uit Sneek bevelen een bij Casius in Sneek aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Sneek bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepompboiler installeren in nieuwbouwproject recreatiewoningen, een groot notarishuis voorzien van vloerverwarming, een groot notarishuis voorzien van vloerverwarming, verduurzamen woning, warmtepomp en vloerverwarming plaatsen, het leveren en plaatsen van radiatoren, HR-ketel en expansievat, warmtepomp aanschaffen en plaatsen, vloerverwarming realiseren begane grond en 1e verdieping, cv vervangen voor warmtepomp, adviseren en installeren van boiler of warmtepomp, lage rendement radiatoren plaatsen + lucht-luchtwarmtepomp, van elektrisch-gas ketel over naar volledig elektrisch, informeren en plaatsen van een warmtepomp boiler, cv installaties vervangen, warmte pomp boiler voor warm tap water verzorgen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Sneek staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Sneek:

Alle verwarmingsinstallaties vervangen

De cv combiketel op gas vervalt. Verwijderen en afvoeren, elektrische boiler plaatsen elektrische boiler voor de badkamer/ elektrische radiatoren voor alle kamers/ gaskookplaat eruit en inductiekookplaat erin/ AEG IKE 95454 XB Afvoer oude ketel, radiatoren en buizen

CV ketel vervangen

In het huis hangt nu een Remeha cv ketel uit 2008, die brand op gas. Zou graag een nieuwe HR++ cv ketel willen die op elektrisch kan branden/water verwarmen.

Kokend water kraan plaatsen

Vervanging van de bestaande kraan door een Grohe Red New Duo set. Mogelijk verlengen van de watertoevoer middels flexibele aansluitslangen. Plus het aanpassen van de afvoer i.v.m. een extra aansluiting vanaf de inlaatcombinatie. Op de foto de bestaande situatie.

Pelletketel installeren

Ik heb een vrijstaande woning met een CV ketel van 24 jaar oud, klasse cw5. Deze kan wat mij betreft vervangen worden door een pelletketel om samen met de 12 zonnepanelen die ik heb duurzamer te wonen en mijn gaskraan dicht te kunnen zetten. Wat zijn de installatiekosten en jaarlijkse kosten van zo’n ketel? Mijn energierekening is nu €140 per maand en daarbij ben ik voor elektra neutraal.

Lucht - Water warmtepomp plaatsen

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een bestaand gebouw. Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarming van water (sanitair). Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Vervanging van de huidige CV. Doel is om met de warmtepomp te voorzien in zowel verwarming als warmwatervoorziening. In bezit van zonnepanelen en heb wat stroom over. Twijfel tussen hybride of 100% warmtepomp (en dus mogelijkheid om gas af te sluiten).

Verhoogd toilet plaatsen

Het betreft het leveren en plaatsen van een verhoogd vlakspoeltoilet en lage spoelbak. Het oude toilet mag eventueel worden afgevoerd door de vakman.

Houtkachel aansluiten op schoorsteen

Het gaat om het aansluiten van een houtkachel op een reeds aanwezig schoorsteenkanaal. Het gaat om een 150 millimeter aansluiting. De afstand tussen de kachel en de schoorsteen is ongeveer 160 centimeter. De kachel staat niet recht onder de schoorsteen. Er moet dus een bocht in de verbinding komen; zie foto. De kachel staat op een speciale hitte-vaste glazen plaat.

Rookgasafvoer van de HR-ketel vervangen

In verband met nieuwe regelgeving vervangen van rookgasafvoer / aanvoer. De horizontale stukken op de foto zijn een meter.

Gaslek traceren en repareren

Er hangt een gaslucht in huis wanneer de gaskraan open wordt gezet. Het probleem zit niet in de CV ketel installatie, deze is al nagekeken. Ergens in het leidingwerk zit waarschijnlijk een lek. Ik zoek ik iemand die dit met bijvoorbeeld een gasdetectie apparaat op kan zoeken en kan herstellen.

Nieuwe CV-ketel laten installeren

Graag een offerte voor het installeren van een nieuwe cv ketel. Onze oude is bijna 12 jaar oud. Misschien ook eventueel in te wisselen?

Houtkachel installeren

In de woning bevindt zich een schouw en daar steekt al een dubbelwandige pijp uit. Die pijp loopt tot boven het dak en is goedgekeurd en geveegd. De houtkachel is nieuw en moet worden aangesloten op de pijp in de schouw. Dat is ongeveer een afstand van 50 cm naar beneden en met een T-stuk aansluiten op de houtkachel. Het lijkt niet zo'n grote klus.

Haard plaatsen onder overkapping

In mijn overkapping (met plat houten dak) wil ik een eenvoudige houtkachel plaatsen. Hij komt te staan op keramiek tegels. De klus bestaat uit het maken van een gat in het houten plat dak, het plaatsen van een doorvoer en het monteren van de enkelvoudige pijp.

Flexibel rookkanaal vervangen

Oude flexibele rookkanaal verwijderen, nieuw flexibel rookkanaal plaatsen inclusief alles.

Kraan bij bad vervangen

We willen een gewone badkamerkraan bij het bad vervangen door een thermostatische kraan. Kan dat en wat kost dat?

Smalle designradiator monteren

Wij zijn op zoek naar een lange smalle design radiator, wij ontvangen hier graag hier advies in. Wij willen graag een design radiator van ongeveer 2 meter hoog en ongeveer 35 centimeter breed, nog aan te schaffen. Vervolgens de oude radiator verwijderen en de nieuwe plaatsen.

Buitenkraan aansluiten

Aan de zijgevel van onze hoekwoning willen wij graag een buitenkraan laten plaatsen. De afstand naar de meterkast is ongeveer 2 a 3 meter.

Houtkachel aansluiten

Ik wil graag een Halland houtkachel laten aansluiten op mijn rookafvoerkanaal, deze moet wel vanaf de houtkachel tot aan het plafond gesloten worden. Het kanaal is zo goed als nieuw dus hoeft niet gecontroleerd te worden.

Eénmalig CV-ketel onderhoud

Geen heet water in de douce, alleen lauw, kachel komt niet volledig op tempratuur

Concentrisch rookkanaal aanleggen

Graag zouden wij een vrijblijvende offerte willen ontvangen voor de aanleg van een rookgasafvoer-kanaal i.v.m. plaatsing van een gashaard. Er zal in ieder geval door het plafond heen geboord moeten worden om een concentrische afvoerpijp aan te kunnen sluiten en naar buiten te leiden. Ook het realiseren van een gasaansluiting is nog nodig. Reacties graag via mail

Houtkachel met rookkanaal plaatsen

In een tussenwoning met 2 woonlagen met houten vloeren en een plat dak willen wij graag een rookkanaal en houtkachel laten plaatsen.

Kraan en afvoer bij de wastafel aansluiten

Ik heb een nieuwe wastafel waarbij de kraan nog moet worden aangesloten en de waterafvoer ook nog moet worden aangesloten. Waterafvoer zit dichtbij de wastafel, de waterafvoer wordt nu gebruikt voor wasmachine en de wastafel moet hier ook op worden aangesloten. De waterleidingen voor de kraan (warm en koud water) zijn ook al voorbereid en hoeven alleen aangesloten te worden op de kraan. Kraan en afvoer nog niet aangeschaft, kunt u leveren.

Verplaatsen van de badkamer en CV-ketel

Ik wil graag van een kleine slaapkamer een badkamer maken. Met het aanleggen van bijbehorend leidingwerk voor een bad, douche, toilet, wasbak en radiator. Deze ruimte dan tegelklaar maken. Het tegelen en het aansluiten van het sanitair doen wij zelf. Daarnaast wil ik graag de CV ketel naar de zolder verplaatst hebben.

Isoduct dubbelwandig kanaal plaatsen

Isoduct dubbelwandig kanaal plaatsen, 6m en 50cm door dak, 2x houten vloer waar je door heen moet, potkachel heb ik al. Huidig kanaal is kapot.

Gasleiding leggen voor aansluiting op fornuis

De gasaansluiting voor het gasfornuis dient verplaatst te worden voor een nieuwe keuken. De bestaande leiding mag niet verlengd worden, daarom dient een nieuwe leiding van zo'n 5 meter geplaatst te worden. Graag ontvang ik een offerte van u voor het vervangen van deze gasleiding onder de vloer (kruipruimte).

Houtkachel plaatsen

Een houtkachel plaatsen en aansluiten plus een rookkanaal aanleggen. 2 gaten door plafonds boren en afwerken plus afvoer uit het dak. Ongeveer 8 meter rookkanaal. Betonnen verdiepingsvloer.