Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor pelletkachel inclusief rookkanaal installeren:

Pelletkachel inclusief rookkanaal installeren

Graag advies en een prijsopgave voor het plaatsen van een van uw pelletkachels. Er is nog geen rookkanaal aanwezig in de woning, deze zou dan aangelegd moeten worden. Het huis telt een etage en een hellend dak.
Onze klant uit Ried (Friesland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor pelletkachel inclusief rookkanaal installeren uit heel Nederland:

Pelletkachel plaatsen

Pelletkachel in de woonkamer plaatsen. Rookkanaal moet nog aangelegd worden. Op parket. Kachel willen we zelf aanschaffen.

Pelletkachel aansluiten

Graag wil ik een pelletkachel aansluiten op een bestaand rookkanaal waar een gaskachel op aangesloten zit. Volgens een kenner zou dit moeten kunnen, echter de dakdoorvoer is kunststof deze dient vervangen te worden voor metaal. Eventueel indien nodig zuurstof aanvoer door muur. Ik wil weten of het huidige rookkanaal geschikt is, zwart op wit.

Pelletkachel installatie

Graag wil ik een pelletkachel kopen en installeren. Wij hebben geen schoorsteen / rookkanaal.

Pelletkachel plaatsen

Ik zoek een openhaardenspecialist/aannemer die een pelletkachel kan installeren/aansluiten. We hebben een livin flame pelletkachel gekocht en willen deze graag laten plaatsen inclusief aanleg rookkanaal. Mogelijk kan de uitlaat van het kanaal via het garagedak. De garage is aangebouwd aan de woning. Buizen voor het rookkanaal hebben we nog niet, we weten nog niet precies hoeveel nodig is. Het gaat om een twee-onder-een-kap-woning.

Pelletkachel aansluiten

Ik wil bij Praxis een pelletkachel kopen, Qlima Fiorina 74 S line of iets dergelijks, maar wil die graag aan laten sluiten door een erkende installateur. Ik heb geen idee of er een rookkanaal aanwezig is, echter wil ik de kachel laten plaatsen tegen de buitengevel aan. Wellicht kan de afvoer onder het plafond naar buiten toe? Wij wonen in een hoekwoning.

Pelletkachel aansluiten

Ik wil een pelletkachel aansluiten. Er is een rookkanaal aanwezig. Wij kopen zelf ook de hittebestendige plaat. De houtkachel die erin zit moet wel verwijderd worden. Er moet wel een andere flexibele pijpleiding in.

Pelletkachel plaatsen

Het gaat om het plaatsen en monteren van een rookkanaal in de keuken. Het rookkanaal moet door een plat dak en de hoogte is 250 cm. Daarna moet een pelletkachel geplaatst worden.

Pelletkachel installeren

In mijn hoekwoning met 3 woonlagen wil ik graag een pelletkachel laten plaatsen. Het rookkanaal zal onder het plafond naar buiten geplaatst moeten worden.

Pelletkachel plaatsen

Ik wil een pelletkachel installeren. Er is nog geen rookkanaal of hittebestendige plaat aanwezig. De rookgaspijp kan gelijk de gevel uit. De afstand tot de gevel is ongeveer 1-2 meter.

Pelletkachel installeren

In verband met de eventuele aanschaf van een pelletkachel en het aanspraak willen maken op de subsidie vanuit de overheid willen wij de kachel laten aansluiten door een erkend bedrijf. Vanuit jullie aanbieding zitten de kosten van ingebruikstelling al in de aanschafprijs verwerkt dus het gaat ons alleen om het aansluiten en het maken van een rookkanaal. Dit mag conform de kachel door de buitenmuur en hoeft niet boven de nok uit te komen. Door de buitenmuur willen we de pijp nog wel een stukje omhoog laten lopen dat hij boven de dakgoot van ons schuine dak uitkomt. Hierdoor voorkomen we dat de rooklucht te laag blijft hangen en de buren hier last van zouden kunnen hebben. Aangezien er deze week een aktie is van 25% korting bij de GAMMA willen we deze week al de prijzen weten zodat we de aanschaf in de kortingsaanbieding kunnen doen.

Partners

Partners van Casius