Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor pelletkachel inclusief rookkanaal installeren:

Pelletkachel inclusief rookkanaal installeren

Graag advies en een prijsopgave voor het plaatsen van een van uw pelletkachels. Er is nog geen rookkanaal aanwezig in de woning, deze zou dan aangelegd moeten worden. Het huis telt een etage en een hellend dak.
Onze klant uit Ried (Friesland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor pelletkachel inclusief rookkanaal installeren uit heel Nederland:

Pelletkachel plaatsen en installeren

Ik zoek een openhaardenspecialist die in mijn woonkamer een palletkachel kan plaatsen. Daarnaast is er al CV in de woonkamer aanwezig. Ook er is al een schouw aanwezig ter behoefte van het rookkanaal.

Pelletkachel installeren

Graag ontvang een offerte voor het plaatsen van een pelletkachel met bovenafvoer. Plafondhoogte ongeveer 2,75 meter. Er is een bestaand rookkanaal recht omhoog, lengte ongeveer 6 meter. Hierdoor moet een RVS buis geplaatst worden. Stopcontact is aanwezig in nabijheid. Materialen in overleg.

Pelletkachel Norrlands Power PS-50 installeren

Wij hebben een houtkachel en willen deze vervangen door een Pelletkachel Norrlands Power PS-50. Wilt u deze installeren en wat zijn hiervoor de kosten? Ik weet niet welke info u nodig heeft maar wij hebben uiteraard een rookkanaal (schoorsteen) waar de huidige houtkachel op aangesloten is. Heeft u meer info nodig, dan beantwoord ik uw vragen graag. Aansluitende vraag is: wat is de meerprijs voor het aansluiten van 2 pelletkachels? Wij weten het nog niet zeker of we één of gelijk twee kachels willen vervangen. Ook de andere kachel is aangesloten op een rookkanaal (andere schoorsteen).

Rookkanaal aanleggen voor pellet- of houtkachel

Rookkanaal aanleggen ten behoeve van een pelletkachel of houtkachel. Dit moet nog besloten worden. Diameter in dak bestaande afvoer is 110 à 135 cm hoogte. Het dak is ongeveer 2.60 meter. Het dak heeft een helling van 10 graden. Wat heb ik hiervoor nodig en wat kost het ? Graag een duidelijke offerte betreft materiaal en plaatsing.

Qlima pelletkachel plaatsen

Wat kost het om een Qlima pelletkachel van Praxis te laten plaatsen? Denk daarbij aan het aansluiten en de kosten van een rookkanaal, op 2.00 meter door de buitenmuur, materiaal- en loonkosten? De klus is inclusief een gat boren door een betonmuur plus een metselmuur. Graag een totaal prijsindicatie.

Pelletkachel met rookkanaal installeren

Reeds bestaande schoorsteen die +/- 5-10 jaar niet meer in gebruik is, plafond benedenverdieping dicht gemetseld. Willen momenteel inbouw openhaard of pelletkachel laten installeren. Graag uw offerte en aanbevelingen hierover. Met vriendelijke groet,

Flexibele buis in de schoorsteen plaatsen

Flexibel rookkanaal plaatsen met Vermiculite korrels Wij hebben een houtkachel en willen overgaan naar een pelletkachel. De huidige schoorsteen bestaat uit gemetselde blokken en is op zolder aangesloten op de oude gemetselde schoorsteen. De totale lengte van de schoorsteen is 10 meter. Voor de pelletkachel heb ik een kleiner rookkanaal nodig van 80 mm doorsnede. Ik zoek een bedrijf die in het bestaande kanaal een kleinere flexibele pijp kan plaatsen en rondom kan opvullen met Vermiculite isolatiekorrels. Ik wil een afspraak maken om de situatie hier te laten beoordelen. Ik ontvang graag uw advies en een offerte.

Pelletkachel met rookkanaal installeren

Wil graag een palletkachel aansluiten op de bestaande schoorsteen, moet er dan een nieuwe pijp gemonteerd worden (flexibel). De kachel heeft een 80 mm uitvoer. Ik denk dat de hoogte +- 8 tot-9 meter is. In de kamer is er geen doorvoer naar het kanaal meer. Die moet open gemaakt worden.

Flexibel rookkanaal plaatsen met Vermiculite korrels

Wij hebben een houtkachel en willen overgaan naar een pelletkachel. De huidige schoorsteen bestaat uit gemetselde blokken en is op zolder aangesloten op de oude gemetselde schoorsteen. De totale lengte van de schoorsteen is 10 meter. Voor de pelletkachel heb ik een kleiner rookkanaal nodig van 80 mm doorsnede. Ik zoek een bedrijf die in het bestaande kanaal een kleinere flexibele pijp kan plaatsen en rondom kan opvullen met Vermiculite isolatiekorrels. Ik wil een afspraak maken om de situatie hier te laten beoordelen. Ik ontvang graag uw advies en een offerte.

Ravelli Aria pelletkachel aansluiten

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het aansluiten van een Ravelli Aria pelletkachel. Deze pelletkachel komt in de woonkamer in plaats van de Morso houtkachel die er nu staat. Deze houtkachel staat aangesloten op een rookkanaal met een diameter van 130 mm, 60 cm boven de vloer. De Ravelli pellet-kachel heeft een uitgang van 80 mm. Gelieve ook de benodigde aansluitstukken te leveren.

Partners

Partners van Casius