Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor cv aanleggen:

CV aanleggen

Ik wil graag wat meer informatie over het aanleggen van een cv systeem. Ik heb een 2 onder 1 kap woning uit de jaren 60. Ik weet niet wat de woonoppervlakte is.
Onze klant uit Oudega gem. Wymbritserad (Friesland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor cv aanleggen uit heel Nederland:

Elektra compleet vernieuwen vloerverwarming realiseren en cv vervangen

Ik ga op zeer korte termijn een huis kopen. Deze woning gaat compleet gestript zijn bij aanvang Graag zou ik van u een offerte willen ontvangen voor het aanleggen van de gehele elektra. slaapkamer 1: 5m x 3 meter, slaapkamer 2: 3m x 2 m De CV zal ook vervangen moeten worden 2e etage 3 radiatoren. Vloerverwarming realiseren 45m2, Slaapkamer 3: 4 m x 3 m, Slaapkamer 4 4m x 4 m en badkamer 3 m x 2 m. begane grond 9000mm x 5000 mm. Dit is verdeeld in keuken, Woonkamer , gang en wc. ik zat zelf aan 6 tot 8 groepen te denken. Graag ontvang ik een passende offerte voor het kant en klaar afleveren. En kan de offerte wat langer lopen dan normaal omdat dit ook via de bouwdepot aangevraagd moet worden als de overdracht van de woning rond is.

Vloerverwarming realiseren begane grond en 1e verdieping

Graag laat ik vloerverwarming aanleggen op begane grond en 1e verdieping plaatsen. Het gaat om een droogsysteem. Het gaat in totaal om 66 m2, waarvan 57 m2 op de begane grond is en 49 m2 op een houtenvloer, de rest is beton. Begane grond: Hal, woonkamer/keuken ca. 48,5 m2, helemaal op houten vloer. Bijkeuken ca. 8,7 m2, op beton. Eerste etage: badkamervloer installeren in een slaapkamer op beton, ca. 8.5 m2. Aanpassing bestaande installatie/radiatoren met zoneregeling. CV Ketel hangt op de zolder. Onder de hal, woonkamer en keuken is kruipruimte aanwezig. Aanvaarding van het huis is 24 april 2020, eventueel mogelijk om voor die tijd situatie op te nemen in overleg met huidige bewoners. Begin mei zal de uitvoer waarschijnlijk kunnen starten.

Nieuwe groepenkast plaatsen

Aanleggen van nieuwe groepenkast. Alle bedrading in huis is al nieuw gelegd. Heb alleen elektricien voor groepenkast nodig. Het gaat om huis met 12 kamers en groepenkast voor +/- 15-20 groepen (50 stopkontakten, 2 wasmachines, 2 vaatwassers, droogtromel, CV, zonnepanelen)

Complete centrale verwarming installeren

Een nieuwe CV installeren, aanleggen van centrale verwarming in hele huis (85 m2) Demonteren geisers. Het gaat om 1 open ruimte waar 2 radiatoren terecht komen, 4 kleine radiatoren in de slaapkamers. Er moeten wel een aantal leidingen worden verlegd. De klus is inclusief het verwijderen van de huidige CV, radiatoren en geisers. De materialen heb ik niet voorhanden, graag meenemen in de offerte.

Vloerverwarming aanleggen

Pand is van voor 1900. Het gaat om een kamer op de begane grond. Centrum Delft. De houten vloer was in de achterkamer verrot vanwege vocht problemen. Er is in de kamer een grote CV radiator aanwezig. Onder de houten vloer zit een betonvloer. Afstand was 85 mm. Wij denken na over vloerverwarming (droogbouw) met een opbouwhoogte van 2 cm en of 5 of 6 cm XPS platen als isolatie. Eea is afhankelijk hoe dik een egalisatielaag zou worden. Radiator wordt verwijderd als vloerverwarming geïnstalleerd wordt. Radiator gebruikt nu het Honeywell EvoHome systeem en het zou mooi zijn als dit ook op de verdeler kan worden gebruikt. Omdat de kamer weer per 1-feb opgeleverd moet worden, ben ik best bereid werkzaamheden zelf te doen, zoals leggen van isolatie, folie. Aanleggen van vloerverwarming lijkt me meer iets voor een specialist. Foto's van situatie zijn beschikbaar. Bezoek ter plaatse in onderling overleg

Vloerverwarming aanleggen

Ik ben op zoek naar iemand voor de aanleg van vloerverwarming op de begane grond. Hierop zal een nieuwe vloer gelegd gaan worden. Er moet ongeveer 33 m2 aangelegd worden, en het moet aangesloten worden op de CV ketel. Graag ontvang ik een offerte.

Lucht-waterwarmtepomp aanleggen en aansluiten op vloerverwarming

Ben op zoek naar een lucht-waterwarmtepomp (zonder gasaansluiting) en standaard 3 x 25 A aansluiting (Enexis). In de winter elektrisch bij verwarmen. In totaal gaat het om 220 m2, waarvan 150 m2 moet worden verwarmt door middel van vloerverwarming. Is dit mogelijk? Ik wil graag advies of het geschikt is als hoofdverwarming. Als dat niet zo is dan zou er een elektrische cv ketel moeten komen voor de badkamer. Het gaat om een vrijstaande nieuwbouwwoning. We hebben vloerverwarming waar het water verwarmt moet worden tot 38 graden geloof ik. Als het buiten vriest dan weet ik niet of het mogelijk is om de temperatuur continu warm te houden. We zijn met 2 personen. Ik heb geen persoonlijke berekening, maar ik denk dat een standaard huishouden aangehouden kan worden. De vloerverwarming laat ik leggen. Graag wil ik advies over wat er mogelijk is (liefst geen gas, maar elektrisch verwarmen) en ontvang ik en een offerte.

Cv-installatie vervangen door een nieuwe en vloerverwarming aanleggen

Ik wil graag mijn cv-installatie vervangen door een nieuwe en een oude radiator vervangen. Ik wil graag advies over de beste mogelijkheid en wat er mogelijk is. Ik wil het als hoofdverwarming gebruiken en ook voor het verwarmen van water. Ik wil ook graag vloerverwarming, een nat systeem. Het is een vrijstaande woning. Graag in overleg of wie het oude systeem gaat afvoeren. Ik heb een oppervlak van 220 m2. Welke capaciteit ik nodig heb durf ik niet te zeggen. De cv-ketel zit nu op zolder. Het huis heeft 2,5 verdiepingen. We zijn met 4 personen. Ik sta open voor alle mogelijkheden.

Vloerverwarming aanleggen

De vloerverwarming zal op de begane grond komen. Woonkamer keuken en gang. Bouwjaar 1969, hoekhuis. Parketvloer met een houten ondervloer op balken. Kruipruimte aanwezig. Cv ketel Avanta 28-c. Het gaat om 50 m2.

Volledige CV installatie inclusief leidingwerk en radiatoren

Wij hebben een appartement van ongeveer 90 vierkante meter gekocht in Ede en zouden graag een volledige cv installatie met een combiketel laten aanleggen. Ook de warmwatertoevoer naar de keuken en badkamer zou hierin meegenomen moeten worden. De benedenverdieping bevat de woonkamer, hal en keuken en de bovenverdieping bevat 3 slaapkamers en een badkamer.

Partners

Partners van Casius