Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor paneelradiatoren vervangen:

Paneelradiatoren vervangen

De 2 bestaande radiatoren vervangen door 2 met een hogere capaciteit, ongeveer 1500 watt per stuk. De huidige enkele dunne panelen (400 x 1000) voldoen niet. De aansluitingen komen uit de vloer en zitten vrij dicht tegen de muur. Ik kan eventueel zelf de panelen kopen.
Onze klant uit Oosterwolde (Friesland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor paneelradiatoren vervangen uit heel Nederland:

Vervangen convectorkachels door paneelradiatoren

Wij willen op onze benedenverdieping 2 convectorkachels vervangen door paneelradiatoren. Het gaat om radiatoren van 30 cm bij 300 cm en ongeveer 20 cm bij 120 cm. Graag klus in overleg en na advies.

Vervangen en plaatsen van radiatoren

Ik zoek een partij die mijn bestaande handdoek-radiator kan vervangen door een elektrische paneel radiator met handdoek beugels en voldoende vermogen om de badkamer te verwarmen. Daarnaast nog het plaatsen van drie paneelradiatoren in de garage en in de hal. Indien nodig moeten er extra groepen meterkast komen.

Convector paneelradiatoren vervangen

Ik heb nu convector paneelradiatoren en wil deze vervangen voor nieuw convector paneelradiatoren. De vakman dient de radiatoren in te meten, te installeren en aan te sluiten. De leidingen zijn nu nog laag aanwezig dus wellicht dienen de kranen ook aangepast te worden.

Complete CV installatie leveren en monteren

Welke brandstof wordt er gebruikt? Aardgas. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Nieuwe aankoop en de plaatsing van 12 paneelradiatoren ter vervanging van de bestaande. De oude radiatoren zijn reeds verwijderd en het is volledig bij gestukt en netjes gemaakt. De nieuwe aankoop moet worden aangesloten op het bestaande buizennetwerk. Graag een totaal budget prijsofferte voor de aankoop, plaatsing en extra aansluit koppelingen. Afmetingen zijn 12 stuks van 60 cm breed x 40 cm hoog. De brander moet niet vervangen worden.

Paneelradiatoren plaatsen

Ik wil graag twee paneelradiatoren laten plaatsen in mijn woning uit 1975. Het gaat om twee nieuwe, ongebruikte, niet-uitgepakte, originele Gamma-radiatoren (Haceka paneelradiator Imago Duo wit 2493 Watt 60x160 cm). Ze moeten komen op de plaats waar nu (te zwakke) design-radiatoren geplaatst zijn. Een van de radiatoren is voor de begane grond, de ander voor de eerste verdieping. Beide radiatoren moeten verticaal gemonteerd worden. Op de begane grond moeten, om de aansluiting te maken, opnieuw ook twee verticale verwarmingsbuizen vervangen worden. De buizen zijn ongeveer 2.4 meter, iets dikker dan normaal en met knelkoppelingen. Voor de radiator op de eerste verdieping geldt: alleen ophangen en aan- en afvoer aanpassen. Voor het plaatsen hiervan graag een offerte. Aanvullend ook een prijs voor het herplaatsen van een van de nu gebruikte designradiatoren naar een kelderruimte: ophangen radiator, opnieuw aansluiten op bestaande buizen. In deze ruimte is probleemloos staand te werken.

Convectorradiatoren door paneelradiatoren vervangen

Vervangen van Jaga convectorradiatoren door paneelradiatoren. Paneelradiatoren bijvoorbeeld de Thermrad super 8 compact in de: woonkamer: 300 x. 600 mm en 300 x 800 of 1. 000 mm, max. Hoogte 480 mm. = 62 m3 gang nu: 600 x 400 mm mag groter. Keuken: 300 x 800 mm (max. Hoogte 440 mm) =30m3 kamer 1e verdieping. : 800 x 600 mm (mag groter) = 16 m3 slaapkamer 1e verdieping. : 60 x 500 mm. = 16 m3 Er zijn foto's beschikbaar.

Alle convertor radiatoren vervangen

Graag wil ik alle convector radiatoren weghalen en vervangen voor normale radiatoren. De buizen in huis zijn wel vrij dik, misschien zijn deze niet bruikbaar. Het gaat om 7 radiatoren: 3x van 2,5 meter, 1x van 1,6 meter, 1x van 0,75 meter en 2x van 3 meter. Graag wil ik een prijs om deze volledig te vervangen voor paneelradiatoren.

Nieuwe paneelradiatoren plaatsen

Wij willen 3 T11-radiatoren van 160 cm vervangen door 3 nieuwe T21/T22 radiatoren waarbij het bestaande buizenwerk enigszins aangepast moet worden. Daarnaast hebben we momenteel een "plintverwarming" in het keukenblok welke we weg willen hebben en vervangen door een T21/T22-paneelradiator aan de muur. De huidige plintverwarming zit aangesloten via flexibele slangen aan het bestaande buizennetwerk. Het vervangen van deze verwarming heeft dus wat voeten in de aarde aangezien de buizen onder het keukenblok doorlopen. De flexibele slangen komen wel tot net onder het keukenblok vandaan. Indien mogelijk zouden deze slangen dus tijdelijk verlengd kunnen worden, ergens komende jaren zal de keuken vervangen worden. De radiatoren schaf ik zelf aan. Over een week of 3.

Vervangen 4 radiatoren

Ik wil in totaal 4 radiatoren vervangen voor nieuwe paneelradiatoren: één in de woonkamer, één in de slaap- en één in de kinderkamer en één in de gang. De radiatoren moet ik nog aanschaffen.

Vervangen radiatoren

Het gaat om het vervangen van 4 radiatoren in een nieuwbouw woning in een appartementencomplex. De standaard geplaatste paneelradiatoren moeten worden vervangen door designradiatoren welke ik wil aanschaffen bij karwei. (type mojave Antraciet Afm. 1838x380 mm 1814 W)

Partners

Partners van Casius