Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor warmtepomp installatie:

Warmtepomp installatie

Het gaat om een energie neutraal nieuwbouwhuis die totaal 190 m2 die via zonnepanelen zal worden bevoorraad van energie. Het project is op dit moment bij het stadium van de vloerisolatie en word in langzaam tempo opgebouwd. De tijd dat het hele huis staat zal nog zeker 8 maanden innemen. Ik ben nieuwsgierig naar een installatie van een warmtepomp voor een persoonshuishouden van 2 personen. De oppervlakte van de woning is 190 m2.
Onze klant uit Oldeboorn (Friesland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor warmtepomp installatie uit heel Nederland:

CV-ketel afkoppelen en warmtepomp leveren en installeren

Wij willen de bestaande gas-CV-ketel afkoppelen en laten vervangen voor een warmtepomp. De gemaakte warmte verlies berekening komt uit op 14kw bij -10 gr. De capaciteit van de pomp moet hierop worden aangepast. Naast de warmtepomp moet de bestaande wtw-installatie worden nagekeken en evt. worden vervangen (is 14 jaar oud en heeft heel lang stil gestaan). Tevens gaan we in de garage een badkamer aanleggen waarvan de vloerverwarming ook op deze warmtepomp moet kunnen worden aangesloten. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Welke werken moeten gebeuren? Aansluiten op bestaande radiatoren, aansluiten op bestaande vloerverwarming, aansluiten op warm sanitair water, nieuwe vloerverwarming plaatsen Om welk type gebouw gaat het? Vrijstaand gebouw

Installatie warmtepomp/boiler

Vrijstaande woning bouwjaar rond 1920 geheel gerenoveerd en geïsoleerd. Beneden verdieping geheel in vloerverwarming. Bovenverdieping badkamer vloerverwarming. Slaapkamers radiatoren. Zou graag naar nul op de meter willen en vraag mij af welke mogelijkheden hiervoor zijn en wat de verschillende alternatieven zijn. Ben benieuwd naar de kosten voor een warmtepomp/boiler. Zonnepanelen op het platte dak aanwezig. Kleine CV ruimte is op de etage. Beneden de CV ruimte is een kelderkast waar apparatuur mogelijk geplaatst kan worden. Ruimte voor een eventuele boiler in de kleine kelder. Warmtepomp zou waarschijnlijk op het platte dak boven de cv ruimte moeten. Wens is daarnaast een geïsoleerde hottub geplaatst in de tuin van c.a. 1600 liter op de installatie aan te sluiten. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw, koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, zwembad verwarmen Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Welke werken moeten gebeuren? Aansluiten op bestaande radiatoren, aansluiten op bestaande vloerverwarming Om welk type gebouw gaat het? Vrijstaand gebouw

Warmtepomp plaatsen

Graag willen wij ons verwarming en sanitair vervangen in onze jaren-30 woning. De woning dient helemaal gerenoveerd te worden en wij willen graag een warmtepomp en nieuwe installatie plaatsen. Het gaat om een vrijstaande woning met een woonoppervlakte van 152 m2.

Warmtepomp installeren d.m.v. bodemwarmte.

We willen graag een warmtepomp laten installeren. Wij gaan ons pand in Den Haag namelijk helemaal renoveren, volledig gasloos. Begane grond (nu nog garage/opslag) wordt kantoor, daarboven een appartement op verdieping 1 en een appartement op verdieping 2 en 3 Het gaat om een aardig groot pand, namelijk 6 meter breed en 20 meter diep (x 4 verdiepingen). Alle units willen we verwarmen d.m.v. warmtepomp. De keuze is tussen 3 luchtwarmte-installaties op het dak, of een installatie voor 3 separate bodemwarmte-aansluitingen. Graag ontvang ik offerte en advies over de mogelijke bodemwarmte-installatie. We hebben geen tuin, dus de warmtepomp zou dan in het huis op de grond moeten worden geïnstalleerd. De vloerverwarming op alle verdiepingen graag dan op basis van water.

Warmtepomp installeren

Ik wil graag een warmtepomp laten installeren. De gas installatie is al van 30Kw gas combi ketel terug gesteld naar 15kw max (CV bedrijf). Halve lang gevel boerderij, 220 m2 vloeroppervlakte, 550 M3 inhoud. Dak en vloer gesoleerd met 16cm PIR Dubbelglas Balansventilatie met WTW Alles vloerverwarming met individuele zone kleppen 1 gevel 5 rijen steen met 4 lucht spouwen, andere gevel steens met lucht spouw (deze worden nog geïsoleerd). Er zijn dus geen radiatoren meer in het huis aanwezig. Ik zal zelf er voor zorgen dat gasleiding wordt afgesloten. Zone regeling door middel van bestaand evohome systeem is een eis. Nibe systeem heeft de voorkeur. Voldoende warm water voor 4 personen i.c.m. regendouche en groot ligbad. De warmtepomp kan beneden worden geïnstalleerd.

Luchtwater warmtepomp en vloerverwarming met ventilatievloer plaatsen

Gaat om warmtepomp installatie woonhuis in combinatie met vloerverwarming ( ventilatievloer ), tapwater, waarvan ik van plan ben dit gedeeltelijk zelf aan te leggen. Het gaat om een nieuw huis (vrijstaand) die wij aan het bouwen zijn. Het huis is 9.20 m diep en 220 m2 grond oppervlak. Er komen 4 personen te wonen. De warmte pomp moet tussen de 8 en 12 kWh hebben en het gaat om een luchtwater warmtepomp. Ik ben opzoek naar 1 aanspreekpunt waaruit alles geregeld kan worden. De verwarming is bedoelt voor sanitair water verwarmen en verwarming.

Warmtepomp voor zwembad en eventueel voor vloerverwarming installeren

Ik wil graag een warmtepomp laten installeren en deze laten aansluiten op het zwembad en eventueel aan de vloerverwarming. Ik denk dat ik een capaciteit van 10 kW. De installatie zou denk ik op het dak komen en we hebben geen oude installatie die verwijdert moet worden. We hebben een bungalowwoning met een vloeroppervlakte van 200 m2. We zijn met 2 personen. Het zwembad is ongeveer 30 m3. Niet alles hoeft tegelijk verwarmt te worden.

Complete cv installatie vervangen

In Heerenveen heb ik een andere woning gekocht en ben van plan deze rigoureus te gaan verbouwen. Alles strippen en alles er nieuw in na de hand. Dus ook het cv systeem. Nu ben ik me een beetje gaan verdiepen in warmte pompen omdat het me mooi leek om van het gas af te gaan, maar daar voel ik weinig voor. (afsluiten kost veel en als er straks weer wat anders bedacht wordt kost aansluiten nog veel meer) Een warmte pomp in de vorm van een Remeha Neptuna H 16 kW Driefase lijkt mij wel wat. Echter kan je deze in een all-electric of hybride versie krijgen... wat is slim? Overal in de woning komt vloerverwarming. Er zitten 2 badkamers in met elk een regendouche. Een buffervat met tapwater is plek voor tot 200 liter maar dat lijkt me aan de krappe kant met zoveel verbruikers. Dus een cv ketel die het tapwater verwarmd en een warmtepomp die de vloerverwarming bediend leek mij wel wat. Eventueel een buffervat van 200 liter die in direct gestookt wordt door de warmte pomp en het dan via de cv verder opgewarmd naar de badkamer doorgeeft. Wordt het dan echt heel koud kan de cv bijspringen voor de warmte pomp maar is het echt heel warm kan de warmtepomp nog wat koelen naast de aparte airco’s die ik ophang. De inhoud is 610 m3 waarvan 322 m3 op de begane grond en de rest op verdieping met slaapkamers die dus niet heel erg verwarmd hoeven te worden. Graag neem ik producten van Remeha omdat ik daar goede ervaringen mee heb. Misschien is er een veel beter alternatief zijn…

Een houtkachel installeren en laten werken in combinatie met een warmtepomp

Ik zoek een vakman die ons kan helpen met het leveren en installeren van een houtkachel. In ons nieuwbouwhuis willen we graag een cv houtkachel toevoegen aan de bestaande installatie die bestaat uit een water-water warmtepomp i.c.m. vloerverwarming. Er dient ook een rookgaskanaal te worden gemaakt door 2 verdiepingen naar het dak.

Warmtepomp plaatsen

Betreft offerte voor vrijstaande nieuwbouw woning. Realisatie derde kwartaal 2020. Warmtepompsysteem voor sanitair en vloerverwarming. Put mogelijk. Prijsopgave voor pomp inclusief installatie en aansluiting op huisnet sanitair en vloerverwarming.

Partners

Partners van Casius