Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor warmtepomp installatie:

Warmtepomp installatie

Het gaat om een energie neutraal nieuwbouwhuis die totaal 190 m2 die via zonnepanelen zal worden bevoorraad van energie. Het project is op dit moment bij het stadium van de vloerisolatie en word in langzaam tempo opgebouwd. De tijd dat het hele huis staat zal nog zeker 8 maanden innemen. Ik ben nieuwsgierig naar een installatie van een warmtepomp voor een persoonshuishouden van 2 personen. De oppervlakte van de woning is 190 m2.
Onze klant uit Oldeboorn (Friesland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor warmtepomp installatie uit heel Nederland:

Installeren van een warmtepomp

Het ingevulde adres betreft de woning waar de werkzaamheden moeten plaatsvinden. De woning wordt 9 maart opgeleverd. De werkzaamheden moeten naar verwachting in april worden uitgevoerd. Plaatsing van de installatie op de tweede verdieping in de cv ruimte, die goed bereikbaar is via twee rechte trappen. Het gezin bestaat uit 2 personen. Kuub inhoud woning is al gauw 600k.

Luchtwarmte pomp plaatsen

Ik wil graag een luchtwarmtepomp voor ca 52 m3 zwembad. Er ligt ook nog een rubber zonneverwarming, warmtepomp kan op het platte dak van de garage boven de installatie . Zit geen ketel maar is als alternatief van een solardek.

Warmtepomp plaatsen

Betreft een complete nieuwe installatie voor een warmtepomp. Wij hebben nog geen persoonlijk ontwerp voor de warmtepomp. Het gaat om 1300 m3 .

Warmtepomp realiseren + de grondboringen

Gevraagd grondwarmtepomp voor goed geïsoleerde woning uit 2003. Ik heb ongeveer 6-8 KW capaciteit nodig, met (ingebouwde) boiler 150-200 liter. Met passieve koeling mogelijkheid. Graag inclusief grondboringen, installatie, aansluiten op bestaande CV-leidingen en tapwater. Dus graag iemand die ook over de grondboringen gaat en dit regelt. Wie heeft hier ervaring mee en wie kan dit voor mij uitvoeren? Tevens afkoppelen van bestaande HR-combiketel. Deze mag afgevoerd worden, maar dit kan ik zelf ook. Kruipluik redelijk toegankelijk, warmtepomp kan in de garage, 1 of 3-fase kan. De kuub inhoud van het huis is ongeveer 450 m3. We wonen met 2 volwassenen. het is een 2 onder 1 kap woning.

Aanleggen vloerverwarming

Wij willen graag vloerverwarming op de beneden verdieping. - Woonkamer +/- 48m2 - Hal +/- 15m2 - Keuken +/- 12m2 Graag offerte voor installatie vloerverwarming inclusief leiding werk en aansluiten op CV/warmtepomp op zolder en verwijderen en afvoeren van radiatoren en leiding werk op de beneden verdieping. Wij hebben een nieuwe CV ketel (Intergas Kombi Kompakt 2017) in combinatie met een warmtepomp (Techneco Elga 2017) op zolder

Warmtepomp plaatsen

Het te renoveren pand krijgt een bruto vloer oppervlak van 352 m2 en een bruto inhoud van 744 m3. Na renovatie heeft de woning minimaal de volgende isolatie waardes, vloer rc 3.5 / gevel rc 4.5 / dak rc 6 / ramen en deuren Uw < 1,1 (tripple glas). De installatie kan in een kelder met hoogte van 1,85 cm geplaatst worden. Bronnen kunnen aan voorzijde perceel worden geboord.

Verwarming bungalow

Het betreft een vrijstaande semi bungalow, gebouwd in 1965. De woning is ca. 13.5 bij 8 meter. De beneden verdieping omvat drie slaapkamers (ca. 9m2, 9m2 , 11,5 m2) een douche, apart toilet, en een woonkamer + open keuken. De bovenverdieping is van gelijke grote, echter wel met schuin dak. Er zijn er twee slaapkamers, een opberghok, installatie hok en badkamer. De overweging is om beneden te voorzien van opbouwvloerverwarming (hoofdverwarming) en boven van óf vloerverwarming óf radiatoren (graag advies). Het heeft de voorkeur om de opbouwhoogte te beperken, tot ca. 50 mm. Toch is energiezuinigheid van belang. Een overweging is om een plaat te kiezen met isolatie aan de bovenzijde en om de onderzijde (onder de vloer via de kruipruimte) extra te isoleren. Het heeft de voorkeur om de vloerverwarming op te delen in zones. Dit zodat de slaapkamers beneden, en de woonkamer separaat van elkaar verwarmd kunnen worden. Idem voor de slaapkamers boven. Ook moet er een nieuwe CV ketel in (of warmtepomp??) in verband met de huidige warme lucht verwarmingsinstallaties.

Warmtepomp plaatsen

Ik wil een nieuwbouwhuis bouwen van ongeveer 485 m3 dat aan de gestelde eisen (gasloos) voldoet. Het betreft een seniorenwoning met een vloeroppervlakte op de begane grond van 105 m2. Zelf legt een loodgieter die ik ken al het leidingwerk waardoor het enkel gaat om de boringen en de installatie.

Stille warmtepomp realiseren

Wij zoeken een stille WPB op binnenlucht. Elektra van zonnepanelen. Door expert te beoordelen wat er naast WTW past in onze technische ruimte. Hebben Haier HP250-m3 op het oog, deze is ons aangeboden voor €1875 inclusief BTW en excl. installatie. De kuub inhoud van het huis zou ongeveer 4,5 zijn. We zijn met 4 personen. Graag zou ik een voldoende groot vat hebben staan, als het nodig zou zijn dat wij 2 keer per dag zouden kunnen douchen, maar het hoeft niet voor de warmwatervoorziening beneden te zijn. Graag een vat van 200 tot 260 liter. Wij hebben ook vloerverwarming in de woning. Ik heb geen persoonlijke berekening voor de warmtepomp. Het is een rijtjeshuis.

Advies en installatie warmtepomp boiler

Momenteel beschik ik over stadsverwarming, maar gezien de maandelijkse hoge kosten zoek ik naar een geschikt alternatief. Ik zou graag meer informatie, adviezen en eventueel offerten van verschillende oplossingen willen zien. Het huishouden bestaat over twee volwassenen en twee kinderen, maar met de toekomst in het achterhoofd is het verstandig om toekomstig gebruik van de kinderen mee te nemen in de aangeboden oplossing. Ik vermoed dat de warmtepompboiler de beste oplossing is voor mij, maar ik hoor dat natuurlijk liever van een specialist. Over de isolatie durf ik niet veel te zeggen, maar ik vermoed dat muur en dak isolatie wel aanwezig is (bouwjaar 1992). Dubbelglas is enigszins aanwezig (zijn twee enkel raampjes die je ieder open en dicht dient te doen). Ik hoor het graag!

Partners

Partners van Casius