Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor adviseren en installeren van warmtepomp in zeer grote woning:

Adviseren en installeren van warmtepomp in zeer grote woning

Ik bezit een zeer grote oude vrijstaande woning uit ongeveer 1900. Ik ben nieuwsgierig naar de mogelijkheden om een warmtepomp aan te schaffen. De woning is 6 meter hoog, 23 meter lang en 11 meter breed, gelegen aan het water. Ik wil weten of ik de warmte uit de sloot kan halen. De gezinssamenstelling bestaat uit 2 personen.
Onze klant uit Lemmer (Friesland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor adviseren en installeren van warmtepomp in zeer grote woning uit heel Nederland:

Zonnedoek 6 x 6 meter op dakterras met montage

Ik ben geinteresseerd in een Zonnedoek DONGERGRIJS PVS HARMONICA op korte termijn in het grijs van 7 x 6 meter. Ik zou deze ook willen laten installeren en de optie willen hebbEn om deze makkelijk in zijn gehee of bijvoorbeeld 3/4 of een 1/4 te gebruiken. Zou u mij kunnen adviseren wat ik dan het beste kan enemen en ik zou het ook graag willen laten bevestigen en de prijs In afwachting van jullie reaktie.

Installeren van schaduwdoek in tuin

Ik wil een schaduwdoek in de tuin ophangen boven een zitgelegenheid, waarbij mogelijk één bevestigingspunt aan een stenen schuur is en mogelijk 2 bevestigingspunten aan twee palen. Graag wil ik de volledige installatie laten doen door een partij die me ook kan adviseren hoe dit het beste te doen en me ook kan helpen bij het aanschaffen van de materialen, zoals de houten palen en de afmetingen van het doek en bevestigingsmateriaal. Al met al een relatief Klein klusje lijkt me zo. Ik denk aan doek en materiaal van Nesling.

Plafondventilatoren installeren

We hebben op ons kantoor een dakkapel waar we een aantal plafond ventilatoren willen installeren. Kunt u ook adviseren in aanschaf van de plafondventilator?

Adviseren en installeren van zonnepanelen of stralingspanelen

Ik heb een huis met 3 kamers en en een badkamer. Ik heb 6 zonnepanelen op het dak en wil daar graag optimaal gebruik van maken. Misschien wil ik er nog 2 of 3 panelen extra erop laten leggen. Of op een andere manier mijn huis elektrisch verwarmen. Ik kom graag in contact met een vakman die langskomt en mij kan adviseren. Ik hoop dat deze klus vóór de zomer afgerond kan zijn.

Adviseren en installeren van boiler of warmtepomp

Ik beschik over een vrijstaande woning op zandgrond met een leemplaat van 175 kuub. Wij willen graag van het gas af en daarvoor goed geïnformeerd worden over de mogelijkheden. Ik denk nu na over een (zonne) boiler of warmepomp. Het gezin bestaat uit 2 volwassenen en één kind. Ik kom graag in contact met een vakman die langskomt om dit te bespreken. Of ik verplaats mij naar de vakman.

Adviseren en installeren verwarmen van een tussenwoning uit 1951

Wij hebben onlangs een huis gekocht waarin geen verwarming/CV ketel aanwezig is. Het huis dateert uit 1951 en is een tussenwoning. De isolatie is slecht te noemen, geen vloer/dakisolatie, wel dubbel glas. De oppervlakte van het huis is 62 m2 verdeeld over 2 verdiepingen. Mogelijk willen we eerst alleen de begane grond verwarmen, afhankelijk van de kosten. Graag ontvangen wij informatie over de mogelijkheden en de totale kosten. Alvast bedankt.

Warmtepomp of boiler

Situatie: Jaren 30 woning die volledig gerenoveerd moet. Alle vloeren, muren, dak worden opnieuw gelegd en geïsoleerd met minimaal 12-20 cm dikke isolatie. En nieuwe kozijnen en HR++ glaswerk + nieuwe deur geisoleerd en voldoet aan nieuwste bouwnorm. En ruimte voor pelletkachel (maar die investering volgt later). Er is ook ruimte voor zonneboiler en zonnepanelen, maar die investering weet ik niet of die uit kan. In ieder geval moet de ketel en de installatie erop aangesloten kunnen worden). Beneden 65 m2, boven 27 x 2.20 m. Het gezin bestaat uit moeder en 2 kinderen. Het is een twee-onder-een-kapwoning. De netten en bevestiging van de netten heb ik al, de rest laat ik graag door de vakman regelen. Wensen: >Openverdeler (waarom kunststof, waarom staal) – 7 groeps >met pomp (welke opties) >met drukverdeling per groep >met temperatuurverdeler per groep >verwarmingsbuizen, zuurstofdicht >met optie voor aansluiting warmwaterboiler(zonneverwarming)(kunt u dit ook leveren? Opties) >met optie aansluiting zonnecollectoren/zonnepanelen (wat zijn hier de opties) >welke technische aspecten kunt u nog meer adviseren? >randisolatie >CV-installatie (icm warmteboiler/zonnepanelen, deze optie erop, weet nog niet of ik hier in kan investeren of eerst alleen cv op gas installatie of direct cv installatie volledig op boiler en panelen) Graag zou ik 2 offertes willen: 1 voor de boiler met optie voor warmtepomp en 1 voor de warmtepomp installeren.

Leveren en plaatsen van een hydrofoorpomp om waterdruk te verhogen

Wij willen graag een hydrofoorpomp laten installeren, om de waterdruk te verhogen van met name de douche. Het gaat om het leveren en installeren. Ik laat mij graag adviseren over het vermogen en capaciteit.

Adviseren en installeren cv systeem

Betreft een vrijstaand huis van 1919 met een 750 m3 inhoud. We gaan binnenkort een deel van het huis verbouwen waarbij dit gedeelte net als het andere gedeelte zeer goed geïsoleerd zal gaan worden, aanpassingen zijn dus mogelijk. We stoken nu op butaangas, hebben vloerverwarming en radiators ism houtkachels (er is ook een Hout CV aanwezig die momenteel niet werkend is door omstandigheden.) We zoeken een CV systeem welke makkelijk hanteerbaar is, betaalbaar en duurzaam. Graag uw advies. Bellen kan enkel na 18 uur.

Elektrische verwarming installeren

Ik wil een elektrische verwarming voor een kamer van 2.5 x 3. 2 meter op de begane grond van een tussenwoning. Ik laat mij adviseren over de mogelijkheden en wat het beste past.

Partners

Partners van Casius