Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Lemmer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Lemmer heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Lemmer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Lemmer of directe omgeving.

40 klanten uit Lemmer bevelen een bij Casius in Lemmer aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Lemmer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: wooncomplex van 75 woningen op duurzame energie verwarmen, zonneboiler, waterpomp, vloerverwarming en pelletkachel realiseren, nieuwbouw bedrijfshal van 750 m2 voorzien van vloerverwarmingsslangen, warmtepomp aanschaffen en vloerverwarming infrezen, infrarood vloerverwarming leggen, installeren van warmtepomp op bestaande vloerverwarming, vloerverwarming plaatsen en een visgraat vloer leggen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen en combiketel afkoppelen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp installatie, adviseren en installeren van warmtepomp in zeer grote woning, alle verwarmingsinstallaties vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Lemmer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Lemmer:

Adviseren en installeren van warmtepomp in zeer grote woning

Ik bezit een zeer grote oude vrijstaande woning uit ongeveer 1900. Ik ben nieuwsgierig naar de mogelijkheden om een warmtepomp aan te schaffen. De woning is 6 meter hoog, 23 meter lang en 11 meter breed, gelegen aan het water. Ik wil weten of ik de warmte uit de sloot kan halen. De gezinssamenstelling bestaat uit 2 personen.

Warmtepompboiler installeren

We willen graag een warmtepompboiler voor ons sanitair warm water voorziening laten installeren. Mijn oog is gevallen op de Atlantic Explorer v4 en we vermoeden dat de 270 liter variant voor ons van toepassing is (2 volwassenen, 2 kinderen). We denken dat de unit op zolder geplaatst moet worden naast de cv-ketel. Het gaat om een 2-onder-1 kap woning. We hebben dubbel glas, dakisolatie en muurisolatie.

Warmtepompboiler installatie

We willen graag een warmtepompboiler voor onze warm water voorziening laten installeren. Mijn oog is gevallen op de Atlantic Explorer v4 en we vermoeden dat de 270 liter variant voor ons van toepassing is (2 volwassenen, 2 kinderen). We denken dat de unit op zolder geplaatst moet worden.

Pellet kachel

Het gaat om het installeren van de pellet kachel 'live in flame ulvik'. In de woning is een bestaand afvoer kanaal voor openhaard (beton),tot de nok van het huis ongeveer 7 meter.

Vloerverwarming infrezen en een rookkanaal aansluiten

Ik zoek een vloerenbedrijf/CV-installateur die een bestaande woning met CV (combi ketel NEFIT Proline HRC 24/CW4 bouwjaar 2013) via radiatoren, de radiatoren op de benedenverdieping verwijderen en deze benedenverdieping (ca. 55 m2) kan voorzien van vloerverwarming (hoofd verwarming). Daarnaast het leveren een aansluiten van een rookkanaal. Verdere specificaties graag in onderling overleg.

Radiator- en gasleiding verplaatsen vanwege nieuwe keuken

Ik wil 2 radiatorbuizen laten omleggen: in de muur in plaats van door de ruimte. En de gasleiding 3 meter verplaatsen: onder de vloer door. De muren en vloer liggen nu open. Uiterlijk eind februari moet de gehele verbouwing klaar zijn.

Flexibel rookkanaal monteren

Door een bestaande schoorsteen moet een flexibele buis worden geschoven ten bate van een nieuwe houthaard. De schoorsteen staat midden op een hellend dak van plus minus 45º. Graag een ervaren monteur!

Gat boren in een vloer met vloerverwarming

Voor het plaatsen van een nieuwe keuken moet er een gat in de vloer geboord worden in de vloer met vloerverwarming. Het is ten behoeve van een inductiekookplaat en waar de leidingen liggen is niet bekend. Het huis is helemaal onderkelderd.

Verwarming aansluiten en plaatsen

We willen graag onze bijkeuken betrekken bij de keuken. Hierdoor hebben we een extra verwarming nodig om het warm te houden. Het gaat om het aansluiten en plaatsen van een verwarming. Ook de kosten van de verwarming zelf moeten bij de offerte erin zitten.

Aansluiting wasmachine en droger op zolder

We willen graag een aansluiting op zolder voor de wasmachine en de droger. We hebben een CV-ketel op zolder maar verder is er nog helemaal niks. De aansluiting zit nu beneden in de bijkeuken. Wat gaat het kosten om dit op zolder te krijgen?

Wij gaan verbouwen en willen ...

Wij gaan verbouwen en willen tegelijkertijd onze ouder wordende ketel (>12jr) vervangen. In aanmerking komen Nefit en Vailant. Het is onnodig een offerte voor een ander merk uit te brengen. Gekeken is naar een Nefit EcomLine Excellent HR30. Gezocht wordt een vakman die geen angst voor honden heeft.

Huisventilatiesysteem werkt niet meer! ...

Huisventilatiesysteem werkt niet meer! onder zoeken naar de reden waarom niet?

De wasmachine is aangesloten op zolder, ...

De wasmachine is aangesloten op zolder, maar wij willen hem graag in de garage (aan het huis vast). In de garage is geen aansluiting voor water, verwarming en afvoer. We weten dat de buren hem ook in de garage hebben laten aansluiten. Aan de andere kant van de muur (in huis) zit een aansluiting van de verwarming (is nodig voor in de winter in de garage). Buiten, niet ver van waar de wasmachine moet komen is een wateraansluiting.