Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor mantelbuizen aanleggen voor hoofdaansluiting elektra:

Mantelbuizen aanleggen voor hoofdaansluiting elektra

Voor het verkrijgen van een nieuwe aansluiting van Liander moet er een mantelbuis/invoerbocht geplaatst worden van meterkast naar buiten. 60cm diep en minimaal 30cm uit de woning.
Onze klant uit Leeuwarden (Friesland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor mantelbuizen aanleggen voor hoofdaansluiting elektra uit heel Nederland:

Mantelbuizen aanleggen voor elektra gas en water

Mantelbuizen en vloerplaat aanleggen in woning. Mantelbuizen en vloerplaat zijn al aangeschaft.

Mantelbuizen aanleggen voor elektra gas en water

Ik ben bezig mijn (bedrijfs)pand op te splitsen in 3 delen. Ik wil in alle delen water en elektra hebben. Ik wil een offerte voor het aanleggen van mantelbuizen voor elke deel, dus 2.

Mantelbuizen aanleggen voor elektra, gas en water

Er dienen mantelbuizen aangelegd te worden voor: - Elektra (rood) circa 60 cm diepte - Gas (geel) circa 70 cm diepte - Water (blauw) circa 90 cm diepte Meterkast bevindt zich circa 15 meter van de straat, en dat betekent onder het pand doorboren (zand/beton). Betreft een pand uit 1890. Te Alphen aan den Rijn.

Mantelbuizen aanleggen voor elektra, water en internet

Voordat de aansluitingen van de netbeheerders aangesloten kunnen worden worden dient er een mantelbuis en een vloerplaat geplaatst worden tussen meterkast en onder de grond naar buiten. Het gaat om elektra, water en internet. Het betreft een winkelruimte. Zie de tekening bijgevoegd. Mantelbuis = geel op de tekening. Ik zie uw offerte graag tegemoet.

Mantelbuizen aanleggen voor elektra

Ik wil mijn elektra aansluiting verzwaren. De meterkast is hiervoor gereed. Stedin komt een nieuwe aansluiting vanaf de hoofdleiding aanleggen. Zelf dien ik een mantelbuis aan te leggen vanaf de meterkast naar de gevel (met kleine oversteek van minimaal 20 mm). Het uiteinde van de mantelbuis moet in de gevel over een lengte van minimaal 200 mm (vanaf de buitenzijde fundatiebalk) onbeweeglijk in de fundatiebalk gefixeerd en vormvast zijn). Zie ook https://www.stedin.net/~/media/files/stedin/richtlijnen/stedin-richtlijnen-meterruimte.pdf. De meterkast is ca. op 1 m van de fundering bereikbaar en kent een droge kruipruimte.

Mantelbuizen aanleggen voor elektra gas en water

Ivm splitsing van een woning is er vanuit de netbeheerder liander de vraag gekomen om mantelbuizen aan te leggen voor gas, water en stroom. Tevens zal er ook een gas leiding gezet moeten worden van de voordeur naar de zolder verdieping ivm de aansluiting.

Mantelbuizen en vloerplaat aanleggen voor nieuwe meterkast

Graag ontvang ik een prijs voor het aanleggen van een vloerplaat met daar bijbehorende mantelbuizen, Groen Geel, Blauw, Grijs, et cetera. Betreft 10 m1 per buis van meterkast tot aan buitenzijde gevel. De kruipruimte is circa 90 cm hoog en makkelijk toegankelijk.

Mantelbuizen aanleggen voor elektra

Ik wil nieuwe mantelbuizen aanleggen voor de elektra met hoofdschakelaar en aarde. Het zal om 3-4 meter gaan. Graag wil ik met spoed een afspraak maken.

Mantelbuizen aanleggen voor elektra gas en water

Ik zoek een loodgieter/leidinglegger. Vanwege de splitsing van de elektra/gas/water tussen mijn benedenwoning en de buren (bovenwoning), komen Liander en Vitens nieuwe aansluitingen maken vanaf de straat, de kelder in. Er moeten dus mantelbuizen worden aangelegd vanaf de straat, onder de voordeur door (twee tredes met grindtegels), de kelder in. Dan moeten er in de kelder mantelbuizen worden voorzien tot aan de nieuwe meterkast. Ook moet er nog een nieuwe meterkast worden aangelegd. Het gaat om ongeveer 6 meter.

Mantelbuizen aanleggen voor gas

Voor een nieuwe gasleiding moeten wij een mantelbuis voor gas aanleggen. Dit hebben we laten doen, maar de buis zit niet goed, het uiteinde staat niet haaks. We hebben op zeer korte termijn iemand nodig die kan zorgen dat de buis goed komt te liggen.

Partners

Partners van Casius