Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor aanschaffen en monteren van een houtpellet cv:

Aanschaffen en monteren van een houtpellet cv

Op dit moment is er op de zolder in het huis een CV ketel aanwezig uit 1998. De ketel verwarmt het huis met conventionele radiatoren EN voorziet in warmwater. Het huis is NIET geschikt voor lage temperatuur verwarming. De Pellet CV zou evt naast de bergruimte geplaatst kunnen worden (buiten unit). De CV ketel zal ook in warmwater moeten kunnen voorzien. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik Ik wil graag als het mogelijk is het hele huis van het gas afkrijgen.
Onze klant uit Leeuwarden (Friesland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aanschaffen en monteren van een houtpellet cv uit heel Nederland:

Tegelwerk in de badkamer

ik wil mijn badkamer laten overtegelen en wc. De afmeting badkamer vloer 7 vierkante meter en wanden 25 vierkante meter. en wc vloer 1,5 vierkante en wand 3,5 vierkante meter. ik wil montage voor een wastafel en nieuwe kraan. regen douche en een badkamer meubelset monteren. ik hoor van u wat alles gaat kosten. De materialen ga ik zelf aanschaffen.

Plat dak vernieuwen en eventueel zonnepanelen aanschaffen en plaatsen

Ik ben opzoek naar iemand die het dak klaar kan maken voor het plaatsen van zonnepanelen. Het gaat om ongeveer 60 m2, dak van de garage badkamer en slaapkamer. Er ligt nu een bitumen dak op met grind. Graag EPDM ervoor terug. De oude dakbedekking graag afvoeren. Het dak is makkelijk bereikbaar met een ladder. Graag zou ik willen weten wat het me zou kosten om 14 zonnepanelen op het dak te laten monteren. Ik zou ook graag willen weten wat het me zou kosten als ik de zonnepanelen ook laat aanschaffen, met het plaatsen en het gehele plaatje af te maken. In de meterkast heb ik speciaal voor de zonnepanelen een 3-fase aansluiting laten maken. De omvormer zou alleen nog in de garage moeten komen, het kabel moet door het dak en ook aangesloten worden in de meterkast. Misschien dat een aardlek nog nodig is, maar dat weet ik niet zeker.

Badgeiser aanschaffen en monteren

Monteren van een gesloten badgeiser inclusief dakdoorvoer in de doucheruimte van een stacaravan . Water en gasleiding zijn kort in de buurt aanwezig.

Nieuwe cv monteren

Ik wil een nieuwe cv laten installeren, aanschaffen in onderling overleg. Oude ook graag afvoeren.

Pelletkachels aanschaffen en monteren

Graag vrijblijvend advies. Wij denken erover om in 3 huizen de gas-cv laten te vervangen door pelletketel(s). Inhoud 1e huis: 750 m3 met vloerverwarming, inhoud 2e huis: 300 m2 met vloerverwarming en inhoud 3e huis: 200 m3 vloerverwarming eventueel aan te leggen.

Douchepaneel en kolomkast monteren

Nieuw douchepaneel installeren en de oude demonteren. En het monteren van een nieuwe kolomkast. Douchepaneel en kolomkast apart zelf aanschaffen of bij inbegrepen in overleg.

Aanleggen van bedrading voor een buitenlamp

Ik wil graag een buitenlamp bij de voordeur hebben, maar er loopt alleen geen bedrading. Vlak achter de buitenmuur bevindt zich de meterkast en zou graag de bedrading door willen laten lopen naar de lichtschakelaar in de gang en daar een dubbele schakelaar van. Tot slot de vraag of de buitenlamp welke ik ga aanschaffen deze direct te monteren.

Douchewand en -deur plaatsen

Glazen douchewand met swingdeur monteren op de tegelvloer. De afmeting zouden ongeveer 126 x 90 cm worden. Mag kleiner, maar niet kleiner dan 80 x 80, vakman mag met een aantal opties komen, kan de materialen ook zelf aanschaffen.

Deur aanschaffen en monteren

Ik wil graag een deur met een links openend(scharnier rechts), raam , is voor de badkamer . Oude deur ook graag afvoeren.

Aanschaffen en monteren van een pellet cv

Vervanging cv op gas (zolder) voor een pelletgestookte cv in combinatie met een zonneboiler. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik

Partners

Partners van Casius