Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor aanschaffen en monteren van een houtpellet cv:

Aanschaffen en monteren van een houtpellet cv

Op dit moment is er op de zolder in het huis een CV ketel aanwezig uit 1998. De ketel verwarmt het huis met conventionele radiatoren EN voorziet in warmwater. Het huis is NIET geschikt voor lage temperatuur verwarming. De Pellet CV zou evt naast de bergruimte geplaatst kunnen worden (buiten unit). De CV ketel zal ook in warmwater moeten kunnen voorzien. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik Ik wil graag als het mogelijk is het hele huis van het gas afkrijgen.
Onze klant uit Leeuwarden (Friesland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aanschaffen en monteren van een houtpellet cv uit heel Nederland:

Monteren en aanschaffen van een nieuwe cv

We hebben nu een cw4 voor twee badkamers, weinig druk en weinig warm water! We willen zo duurzaam mogelijk meer druk en meer warm water. Willen graag een elektrische cv ketel. Woning is ongeveer 150 m2 . Oude materiaal ook graag afvoeren .

Badkamer renoveren

Ik zoek iemand voor het monteren van een nieuwbouw badkamer (5,5 m2) . Ik wil graag de leiding doortrekken naar derde etage voor evt tweede badkamer in de toekomst en afdoppen. Beton storten Tegels vloer en muren plaatsen. Plafond is reeds gestucd Sanitair plaatsen: hangtoilet, wastafel met onderkast, glazen douchehok plaatsen, radiator vervangen door Handdoek radiator douche drain Gaat alleen om het monteren, materiaal aanschaffen doe ik zelf

Q lima split airco plaatsen

Ik wil graag een Q lima split airco sc5225, 2,6 kW laten monteren. Airco plaatsen in slaapkamer,hangend. Buitengedeelte kan op aanbouw dus geen steigers nodig. Vakman kan deze airco ook aanschaffen.

Airco's aanschaffen en monteren

Ik wil graag 2 maal een buitenunit met elk twee binnenunits (slaapkamers).

Deuropening in de buitenmuur garage maken

Graag wil ik een deuropening in de buitenmuur van de garage gemaakt hebben. Ik wil graag aparte offertes hebben voor zowel het maken van de deur opening, het aanschaffen van de deur en het monteren van de deur. Er zullen graafmachines door de deur moeten kunnen.

Waterbron slaan

Graag wil ik een waterbron laten slaan voor het besproeien van onze tuin van 600 m2. Het grondwaterpaal staat hier hoog. We zitten pal aan de Noordzeekust. Maar geen idee hoe diep je hier moet gaan voor goed water. De pomp zal ik zelf aanschaffen en monteren.

Douchecabine monteren

Ik wil graag een nieuwe douchecabine laten monteren. Deze ga ik aanschaffen nadat ik een prijsopgave heb ontvangen.

Hordeur plaatsen

Ik wil een plissé hordeur aanschaffen en ik ben benieuwd naar wat het kost om dit te laten monteren. Ik ontvang graag een prijs indicatie.

Nieuw bad monteren

Wij willen graag een nieuw bad aanschaffen en deze laten monteren, de oude is op. Graag willen wij de omlijsting van het ligbad laten betegelen. Ik ben telefonisch niet altijd bereikbaar.

Monteren hordeur

Ik wil een hordeur aanschaffen en laten plaatsen. Het gaat om een hordeur in een houten kozijn met openslaande deur.

Partners

Partners van Casius