Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor houtkachel plaatsen onder een houten overkapping:

Houtkachel plaatsen onder een houten overkapping

We hebben achterin de tuin een houten overkapping. We hebben bij Gamma een kleine houtkachel gekocht om hierin te plaatsen. Graag willen we dit door iemand laten doen die weet hoe dit veilig kan.
Onze klant uit Leeuwarden (Friesland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor houtkachel plaatsen onder een houten overkapping uit heel Nederland:

Houtkachel in de stacaravan plaatsen

In mijn stacaravan wil ik een houtkachel plaatsen met rookafvoer. Hoogte ongeveer 2.50 meter. Graag in maart met het project starten.

Houtkachel installeren en rookgasafvoerkanaal maken

Ik wil een houtkachel plaatsen en rookgas afvoer kanaal maken. De hoogte is ongeveer 8 meter. Het afwerken van de afvoer op de verdiepingsvloeren doen wij zelf wel. Ik heb al een hittebestendige vloer van beton.

Houtkachel plaatsen

Onlangs hebben wij een appartement gekocht gelegen op de eerste etage, totaal 3 hoog. Hier is een schouw aanwezig en heeft vroeger een gaskachel gestaan. De diameter van de aanwezige pijp is 12 cm. We weten dat onze onderburen en bovenburen een houtkachel in gebruik hebben. Wij vroegen ons af wat het ongeveer zou kosten om een houtkachel te installeren? Indien een houtkachel niet mogelijk blijkt te zijn, zou ik graag een offerte voor een gaskachel plaatsen ontvangen.

Houtkachel plaatsen en aansluiten

Ik heb een dubbelwandige kachelpijp waar ik een betimmering voor wil laten maken, van de vloer van de eerste verdieping naar de dakdoorvoer. Dit is in totaal ongeveer 2 meter.

Haard en rookafvoer plaatsen

Onze wens is een houtkachel te plaatsen in onze houten bungalow. Er is geen rookafvoer aanwezig, deze zal ook aangebracht moeten worden. Onze bungalow is gelijkvloers met een schuin dak voorzien van een plaatstalen dak. Eventueel gewenst: opname ter plaatse.

Houtkachel en rookkanaal plaatsen

Wij willen graag een houtkachel laten plaatsen. Tevens wil de klant een rookkanaal laten maken van ongeveer 7 meter. De pijp moet door 2 betonvloeren met zachte stukken en door het pannendak. De klant ontvangt graag een prijsindicatie inclusief de afvoer pijp.

Houtkachel in het tuinhuis plaatsen

Houtkachel Lund in tuinhuis plaatsen. Vloer regelen we zelf. Klus houdt in: gat maken in het houten dak met bitumen dakbedekking en de juiste benodigdheden bij elkaar zoeken. Dat is op de namelijk onmogelijk, terwijl mij in de winkel beloofd was dat ik daar alles kon vinden. In elkaar zetten kunnen we verder zelf. Tuinhuis ligt in Westerpark in Amsterdam, zonder postcode. Er is geen stroom, wel een generator.

Houtkachel plaatsen en rookkanaal met versleping aanleggen

Graag ontvangen wij een offerte voor het plaatsen van een houtkachel en het aanleggen van een rookkanaal (diameter 150 mm) met versleping. Het betreft een eengezinswoning met 2 verdiepingen. De vloerhoogte is circa. 250 cm. Voor de aanleg van het rookkanaal dient er door 2 betonnen vloeren te worden geboord. Er is een schoorsteen aanwezig alleen is er niet met zekerheid te zeggen dat er in de schoorsteen een rookkanaal aanwezig is. De wens is wel dat het rookkanaal in de schoorsteen wordt aangelegd. De houtkachel en vloerplaat verzorgen we zelf. Graag in uw offerte opnemen een zwarte enkelwandige pijp met versleping vanaf de kachel (hoogte kachel circa. 100 cm) tot aan het plafond en een dubbelwandige pijp t/m de trekkap op de schoorsteen. De trekkap dient met een vonkenvanger te zijn uitgevoerd. In de slaapkamer op de 1e verdieping dient het rookkanaal te worden afgetimmerd met een brandwerende plaat (Promatect of Fermacell).

Houtkachel plaatsen in hoekwoning met 3 woonlagen

In de woonkamer willen wij graag een houtkachel plaatsen. De vloer is van natuursteen met vloerverwarming. Het betreft een hoekwoning met 3 woonlagen met betonnen vloeren. De begane grond is circa 60 m2. Navraag bij de gemeente leert dat wij een vergunning hiervoor nog moeten aanvragen.

Houtkachel plaatsen

Ik wil graag een houtkachel laten plaatsen en aansluiten op een bestaand kanaal in/door het plafond. Zie meegestuurde foto. Meeleveren: dunne enkelwandige pijp dia 150 millimeter, antraciet zwart, tussen kachel en plafond aansluiting van ongeveer 1,5 meter. Graag tijdens de werkzaamheden de muren beschermen tegen vervuiling (roet uit bestaande kanaal dat mogelijk vrij komt)en het ruimer maken van de sparing in het gips plafond dat onder de betonplaten is aangebracht om de kachelpijp vrij te houden van dit gipsplafond.

Partners

Partners van Casius