Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit IJlst te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in IJlst heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in IJlst u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in IJlst of directe omgeving.

41 klanten uit IJlst bevelen een bij Casius in IJlst aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit IJlst bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: geiser vervangen door zonneboiler of warmtepomp, buitenzwembad en vloerverwarming duurzaam verwarmen, horizontale warmtepomp installeren, woning verwarmen, warmtepomp installeren, lUCHT - LUCHT warmtepomp plaatsen, advies en realiseren lucht - lucht warmtepomp, mogelijkheden duurzaam verwarmen bespreken en uitvoeren, advies en installatie warmtepomp, water-water-warmtepomp installeren, beginfase installatie Lucht-Lucht warmtepomp, zonneboiler installatie voor opblaasbare Spa, warmtepomp aansluiten, zonneboiler plaatsen, pallet ketel plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in IJlst staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in IJlst:

Vloerverwarming infrezen

Ik wil in de woonkamer en keuken een vloerverwarming laten infrezen. Oppervlakte bedraagt 30 m2. De huidige vloer is van beton.

Houtkachel met afvoerpijp plaatsen

Ik wil graag een houtkachel laten plaatsen. Er moet door een betonnen vloer, door de vliering en door het dak worden geboord. Daarna moeten er dubbelwandige rookgas afvoerpijpen worden geplaatst en op het dak een trekkap. Graag ontvang ik een offerte voor de levering en plaatsing van die materialen.

Controleren en repareren van leidingen onder een woning

Wij vermoeden dat er lekkage is in de riolering onder onze woning. Het gaat om een aansluiting van een hemelwaterafvoer op de riolering. Het is nu niet mogelijk om onder de woning te komen. Wij willen daarom een opening laten maken. Bij een soortgelijke woning is er gegraven onder de fundering door. Ook is het misschien mogelijk om een deel van de watermeterput te verwijderen en op die manier toegang te krijgen. Graag overleggen wij hierover met een vakman en ontvangen een offerte voor de werkzaamheden.

Regenwaterafvoer aanpassen

Op een bestaande liggende waterleidingafvoer buiten wil ik de hwa van de garage aansluiten. De afvoer is circa 15 cm diameter. Ik wil dus een koppeling laten maken zodat er een waterafvoerpijp van 7 cm aangesloten kan worden. De leiding is al uitgegraven en ligt op een diepte van circa 75 cm.

Verwijderen van een wastafel

Een wastafel van de muur halen en aanvoer / afvoer water wegwerken in de muur (gipsplaten).

Vervanging van een CV ketel en geiser ...

Vervanging van een CV ketel en geiser voor een combi ketel.