Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor vorstvrije buitenkraan aanbrengen:

Vorstvrije buitenkraan aanbrengen

Ik zou graag een buitenkraan willen aanbrengen. Ik beschik wel over een kruipruimte maar die is niet goed toegankelijk. De afstand tussen de meterkast en de kraan is maximaal 2 meter.
Onze klant uit Heerenveen (Friesland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vorstvrije buitenkraan aanbrengen uit heel Nederland:

Nieuwe buitenkraan aanleggen

Wij zoeken een loodgieter om een buitenkraan aan te leggen in onze achtertuin. Het liefst een vorstvrije, waarbij alleen de kraan zichtbaar is op de muur en de leiding is weggewerkt in de spouw/kruipruimte. Als dit niet mogelijk is hoor ik dat graag.

Buitenkraan aanleggen

Wij zoeken een loodgieter om een vorstvrije buitenkraan aan te leggen, er ligt nog geen leiding. De afstand tussen de meterkast is al gauw 7 meter. Ik beschik over een kruipruimte.

Vorstvrije buitenkraan monteren

Ik heb een nieuwbouw huis waar een vorstvrije buitenkraan geplaatst moet worden.

Buitenkraan plaatsen

Ik wil graag een vorstvrije buitenkraan laten plaatsen en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Graag ontvang ik een offerte.

Buitenkraan aanleggen

Aanleg vorstvrije buitenkraan op buitenmuur achter het huis. Kruipruimte is toegankelijk. inclusief al het materiaal.

Aanleggen buitenkraan

Wij willen graag een vorstvrije buitenkraan aanleggen. Liefst met zowel warm als koud water. Locatie naar de achterdeur (dus vast aan de woning). De afstand tussen de meterkast en kraan is 10 meter, en we hebben een kruipruimte. Graag een offerte.

Vorstvrije buitenkraan plaatsen

Loodgieter voor een kraantje in de tuin aan te leggen. Ik beschik over een kruipruimte. Ik zit te twijfelen of de kraan aan de achterkant van het huis moet komen, de afstand tussen de meterkast en de locatie kraan zou dan ongeveer 12 m zijn, of dat de kraan bij de schuur moet komen. Graag een vorstvrije kraan. Ik heb een aanbouw en ik heb begrepen dat hiervoor geboord moet worden. Voor de zomer zou ik de klus uitgevoerd willen hebben.

Buitenkraan via de kruipruimte aanleggen

Graag wil ik een vorstvrije buitenkraan via kruipruimte laten plaatsen. Afstand van achtergevel tot meterkast is 9m ongeveer. Ik hoor graag hoeveel dat ongeveer zal kosten.

Buitenkraan plaatsen in de achtertuin

Ik wil graag een buitenkraan plaatsen in de achtertuin. Graag een vorstvrije kraan. Er is een kruipruimte aanwezig. De afstand tussen de meterkast en locatie kraan is ongeveer 10 m onder de grond en 50 cm omhoog. Als u eventueel voor mij opschrijft wat voor materiaal u nodig heeft, kan ik dit eventueel zelf regelen.

Vorstvrije buitenkraan aanleggen

Buitenkraan voorzijde woning aanleggen. Direct links van de voordeur zit de meterkast met waterleiding. Kraantje kan dus op de muur direct voor de meterkast aangelegd worden.

Partners

Partners van Casius